Chapter 50 - It's Never Easy To Say Goodbye

Justin...” sa jag och kollade på honom
Ja?” frågade han och kollade på mig
Jag vill åka till Los Angeles” sa jag
Varför?” frågade han och log lite lätt
För mina föräldrars grav är där... Jag vill åka och se den” sa jag och kollade på honom
Får jag följa med?” frågade han
Skulle inte vilja att någon annan gjorde det” sa jag och kysste honom.Redan dagen efter gick det ett flyg till Los Angeles som vi bestämde oss för att ta. Justin bokade biljetterna och sedan åkte jag och Justin hem till mig.

”Barney?!” skrek jag när jag kom in
”Köket” hörde jag honom svara så jag gick in i köket och där satt han och Theresa.

”Hej” sa jag
”Hej” sa Barney och Theresa
”Ehm... jo alltså... Jag kommer åka till Los Angeles imorgon och åka till mamma och pappas grav och sedan så ska jag åka till Florida till mormor” sa jag och kollade på Barney med valp ögon
”Jag antar att jag inte kan säga att du inte får åka till din mamma och pappas grav, men du ska väl inte åka alldeles själv?” frågade han
”Nej, Justin åker med mig” sa jag och log
”Vad bra” sa Theresa och log mot mig
”Hur länge tror du att du blir i Los Angeles? För jag tänkte att Chaz kanske kan följa med till Florida, han har varit så anti på sista tiden” sa Barney och kollade oroligt på mig
”Jag har också märkt det, mormor kanske skulle vara perfekt för honom” sa jag och log
”NEEEEEEJ INTE FARMOR!!” Kom Chaz in springandes och skrek
”Chaz, du har inget val” svarade Barney
”Men va?” sa Chaz och såg chockad ut
”Du ska till Florida oavsett vad” sa Barney strängt

Efter att vi bestämt att Chaz skulle med till Florida bokade vi en biljett åt honom också till Los Angeles och därifrån till Florida Miami där Mormor bor. Chaz hade blivit förbannad och packade tjurigt som bara den packade han ner det han skulle ha med sig till Los Angeles och Miami.

Justin hade åkt hem till sig för att packa ner sina saker och sedan komma tillbaka och sova här. Jag knackade på Chaz dörr och väntade på att han skulle säga 'kom in' vilket han aldrig gjorde.

”Chaz?” sa jag och knackade igen
”Vad?” nästan röt han åt mig.

Jag öppnade dörren och gick in. Jag kollade på honom där han satt på sin skrivbords stol och gjorde nått på sin dator.

”Vad är det med dig egentligen?” frågade jag och satte mig på sängen
”Skit i det du” sa han kaxigt
”Chaz seriöst, jag förstår inte varför du är så anti allt?”
”Minns du i sommar? Innan du och Justin var tillsammans?” frågade han
”Ja..?” svarade jag
”Varför kunde det inte fortsätta vara så för?”
”Saker och ting förändras. Jag trivs bra som saker är nu” sa jag och kollade på honom
”Men inte jag...” sa han

Efter att Chaz berättat för mig hur mycket han ogillade att jag umgicks med Brooke och hennes crew och att jag är tillsammans med Justin fick jag nog och lämnade hans rum för att gå in på mitt rum.

Jag loggade in på twitter och skrev ett tweet som var tillägnat åt Brooke och dom så att dom skulle veta vart jag tog vägen. Sedan skrev jag ett som jag tillägnade åt mamma och pappa.
Sedan ringde det på dörren så jag loggade ut och gick ner för att öppna dörren. Men det var inte Justin som stod där ute. Det var Brooke och Ryan.

”Hej” sa jag förvånat
”Hade ni tänkt åka utan att säga hejdå?” frågade Brooke
”Jag...” började jag
”Snälla Katie... Kan jag inte få följa med?” frågade Brooke sedan
”Jag med!” inflikade Ryan
”Visst, varför inte...” svarade jag och log lite svagt.

Det hade alltså slutat med att en resa som skulle vara endast för mig och Justin hade blivit en resa för mig, Justin, Brooke, Chaz och Ryan... Stackars mormor när vi kommer och hälsar på henne med halva Stratfords invånare.

Jag släppte in Brooke och Ryan som tydligen redan bokat sina biljetter... Jag kunde knappt vänta till Justin kom så att jag kunde luta mig mot honom och berätta vilket stort problem som dykt upp...Skrev jag på twitter och fick snabbt ett svar utav Pitch. Åh Pitch... Stackars stackars Pitch...Egentligen så borde Pitch också få följa med men... Jag vet inte ifall jag vill ha med några fler?

Det ringde på dörren och jag sprang snabbt ner och öppnade dörren, där stod Justin. Jag gick själv ut och stängde dörren efter mig.

”Justin...” började jag
”Vad har hänt?” frågade han och såg orolig ut
”Chaz har just berättat för mig hur mycket han hatar att vi är tillsammans, plus att Brooke och Ryan kommer följa med, dom kom över och frågade ifall dom fick och sedan sa dom att dom redan bokat biljetter..” sa jag
”Oj...” svarade han bara
”Jag vet inte ifall jag vill åka längre...” sa jag och kollade på Justin
”Kom igen Katie. Dom behöver ju inte alla följa med till dina föräldrars grav. Dom kan göra något annat då...” sa han och svepte in mig i sin famn
”Du har rätt” sa jag och kollade upp på honom.

Innan vi gick in kysste Justin mig och berättade för mig hur mycket han älskade mig. När vi kom in stod Barney i hallen och såg en aning oförstående ut.

”Vad gör Ryan och Brooke här?” frågade han
”Dom har bokat sina egna biljetter och kom sedan hit och sa att dom skulle med...” svarade jag och kollade besviket på Barney.

Efter någon timme låg Chaz, Ryan och Brooke och sov. Men inte jag och Justin. Vi låg vakna och pratade lite tyst om vad som skulle hända när vi kom till Los Angeles. Jag hade lovat att träffa Chrissie nästa gång jag kom till LA så det skulle jag göra.

Tillslut somnade både jag och Justin. Vi sov tills alarmet ringde och vi var tvungna att kliva upp och göra oss i ordning för att hinna till flygplatsen och flyget i tid.

När att var klara att åka satte vi oss alla i bilen. Jag och Justin fram, Justin körde, och Ryan, Chaz och Brooke i baksätet.

Både bil och flygresan gick någorlunda snabbt och när vi var på LAX hämtades vi utav en taxi som körde oss till hotellet som vi skulle bo på.

Klockan var kväll i Los Angeles så vi gick och la oss för att sedan orka med morgon dagen. Jag och Justin hade förklarat till dom andra att som skulle få klara sig själv under för middagen för att vi hade något som vi behövde göra.

”Justin?” sa jag när vi alla gått till sängs och jag låg ihop kurat bredvid Justin
”Ja?” svarade han halvt sovande
”Tack” sa jag
”För vadå?” frågade han
”För att du följer med mig och gör det här” sa jag och la min hand på hans mage

Efter bara ett tag hörde jag hur Justins andetag blev tyngre och han sov.

JUSTINS PERSPEKTIV

När jag vaknade på morgonen väckte jag Katie lite för att kunna åka till Katies föräldrars grav.

”Katie?” sa jag lite försiktigt
”Mhm” lät hon.

När jag fått upp Katie och vi gjort oss i ordning för att åka iväg ringde jag till Kenny så att han kunde komma och hämta oss.

”Hej” sa han när vi hoppade in i bilen och vi åkte iväg
”Hej” sa både jag och Katie till honom.
”Vart var det ni skulle?” frågade han
”Back St. Cemetery” sa Katie och Kenny nickade men kollade frågande på mig
”Katies föräldrar är begravna där” sa jag och Kenny nickade förstående.

Kenny svängde in på kyrkogårdens parkering och släppte av oss. Vi bad Kenny komma tillbaka om en till två timmar. Vi skulle ta god tid på oss att säga hejdå till dem på riktigt. Vi hade varit och köpt blommor som vi skulle pryda graven med.

Vi började gå mot Katies föräldrars gravsten. På den stod det:

Här Vilar
Kathleen & Toby Clark
'Almost At The End'

'Almost At The End' förstod jag inte riktigt, men jag antar att det var nått mellan Katie och hennes föräldrar. Jag la armen om Katie när vi först bara stod och stirrade. Ingen av oss sa något utan vi var helt tysta.

KATIES PERSPEKTIV

'Almost At The End' läste jag flera gånger om och om igen. Bara jag, mamma och pappa visste vad som menades med det. När jag sagt till Barney att jag ville att det skulle stå på stenen hade han ifrågasatt och undrat varför. Men jag hade inte berättat, han fick bara ta mitt ord för det.

”Almost At The End” sa jag ut högt
”Almost At The End?” sa Justin med en mer frågande ton
”Antar att du vill veta vad det betyder?” frågade jag
”Bara om du vill berätta” sa han och tryckte mig närmare sig.

Jag tog ett djupt andetag och tänkte noga igenom vad som det egentligen betydde. Justin skulle troligast inte fatta men...

”Mina föräldrar var ju som sagt författare..” började jag och Justin nickade, ”Så... varje gång jag frågade hur långt dom kommit på boken som dom jobbade med just då, så sa dem alltid 'Almost At The End' och jag nöjde mig alltid med att få det svaret eftersom att det var det svaret som jag letade efter” sa jag sedan
”Det låter fantastiskt” sa Justin och kysste mig på pannan.

När vi varit på kyrkogården i ungefär en och en halv timme så svängde Kenny in på parkeringen och vi gick bort till bilen.

”Hur gick det?” frågade Kenny när vi satt oss i bilen
”Bra” svarade Justin och tog min hand och klämde hårt.

Vi satt tysta i bilen, Justin höll min hand och jag satt och kollade ut genom fönstret och kämpade för att hålla tillbaka tårarna.

CHAZ PERSPEKTIV

Alltid lika roligt när Katie och Justin sticker iväg och lämnar mig med Brooke. Ryan var helt okej men Brooke... Jag vill inte vara med Brooke. Jag tycker att det är orättvist att dom bara sticker utan att säga nått.

”Ska vi bara sitta här eller?” frågade Brooke
”Ja, jag tänker inte gå fören Justin och Katie kommer tillbaka” svarade jag och kollade mot hotell in gången.

Efter bara några minuter kom Katie och Justin in gående. Katie såg ut som om hon hade gråtit väldigt mycket. Justin höll i hennes hand. Jag reste mig upp och gick mot dem.

”Vad fan har du gjort?” frågade jag och kollade på Justin
”Va? Vadå jag? Jag har inte gjort något?” sa han och kollade både frågande och förvånat på mig
”Katie gråter ju” sa jag och blev bara mer och mer förbannad
”Chaz, jag har inte gjort nått” sa han
”Och det tycker du att jag ska tro på? Du har ju inte direkt behandlat henne speciellt bra sedan ni blev tillsammans” röt jag och alla i lobbyn kollade på oss och filmade med sina kameror
”CHAZ!” skrek Katie och tog tag i min arm och drog mig bort mot hissen.

Hon tryckte på hissknappen och sa inget fören vi var inne i hissen.

”Chaz vad tusan tror du att du håller på med?” frågade hon när hissdörrarna stängts
”Vad menar du?” frågade jag
”Hur kan du gör sådär? Justin är din bästa vän!” röt hon
”Men du grät ju” sa jag
”Ja, för att vi har varit på min mamma och pappas grav, det var känslosamt din idiot!” röt hon till mig
”Men... men” försökte jag
”Chaz, vad fan är det för fel på dig egentligen? Jag börjar bli less på det här. Du behandlar mig som din fyra åriga lillasyster, jag är ett år yngre än dig och är gammal nog att välja vilka jag vill umgås med själv!” sa hon
”Var det tvungen att vara Brooke som jag inte tål, och var du tvungen att bli tillsammans med min bästa vän?” sa jag irriterat
”Du kan inte skylla på Justin över allt. Du kommer förlora honom som vän. Snälla lär dig att acceptera folk och deras val!” sa hon
”Men...” försökte jag igen
”Inga men Chaz. Du kommer förlora mig också om du fortsätter såhär”
”Men du är som min syster jag kan inte förlora dig” sa jag
”Bäst att du växer upp och börjar bete dig som folk då” sa hon och tryckte på en knapp så att dörrarna öppnades.

KATIES PERSPEKTIV

När jag kom ut ur hissen gick jag mot Justin. Jag kramade om honom och sedan ursäktade jag mig och gick upp till Brooke.

”Vad hände egentligen” frågade hon
”Chaz är barnslig” sa jag och tog hennes arm och gick till Ryan och Justin.

Vi väntade i ungefär tio minuter innan Chaz kom ut ifrån hissen och började gå mot oss.

”Förlåt att jag har varit en plåga på sista tiden...” sa han och kollade på Ryan och Justin.

Brooke och jag gick iväg så att grabbarna fick prata ostört.

ONE DAY LATER

Vi klev av flyget i Miami och kollade efter mormor i folkmassan. Efter ungefär fem minuters letande hittade vi henne äntligen. Både jag och Chaz sprang fram och kramade henne. Sedan presenterade vi Ryan, Justin och Brooke för henne.

Sedan var vi tvungna att förklara alla skrikande tjejer och poliser som skyddade oss. Hon började genast skratta när hon fick reda på att jag var tillsammans med världens mest kändaste tonåringen. Jag älskar verkligen min mormor. Jag kan inte riktigt förstå varför Chaz inte gillar henne?

”Chaz..?” viskade jag till Chaz
”Ja?” svarade han
”Hur kan du inte gilla mormor?” frågade jag
”Bra fråga, hon är gulligare än jag minns” sa han och log mot mig.

Jag letade mig fram till Justin och tog hans hand och kysste honom på kinden.

”Jag älskar dig” sa han och log mot mig
”Jag älskar dig med” sa jag och kysste honom på munnen och hela folkmassan började AW:a.And that's the end of 'Love You Like A Love Song'!

Hoppas ni gillade novellen!

Kommentera?! :)


Chapter 49 - Cupcakes

Filmen tog slut och vi åkte tillbaka hem till Brooke där jag och Brooke beslöt oss för att bara ta det lugnt och inte göra något alls.Morgonen efter beslöt jag mig för att gå till Justin eftersom att jag ändå inte hade nått bättre för mig. Jag gick in på gården och fram till dörren. Jag knackade på och väntade på att någon skulle öppna.

Efter bara någon enstaka minut öppnade Justin dörren och han fick ett leende på läpparna när han såg mig.

”Hej” sa han och drog in mig i huset
”Hej” sa jag samtidigt som jag sveptes in i huset.
”Vad gör du här?” frågade han och kysste mig
”Kände för att komma” svarade jag och kysste honom på kinden.

Justin tog min hand och tog med mig ut i köket, där hämtade han sitt glas med mjölk som stod på diskbänken innan han tog med mig in till vardagsrummet.

Han satte sig i soffan och drog med mig ner. Han la armen om mig och tog en slurk av sin mjölk.

”Vad vill du göra?” frågade han
”Inte vet jag” sa jag och lutade mitt huvud mot hans axel.

Efter att inte ha gjort något alls ett bra tag fick Justin en snilleblixt och kom på den briljanta idén att vi skulle baka cupcakes.

Vi tog fram allt som behövdes för att göra smeten. Justin började hälla i mjölk och sedan knäckte han i äggen, men ett ägg knäckte han på mitt huvud vilket gjorde att jag fick ägg i hela håret.

”Justin!” skrek jag och kastade en hand mjöl på honom
”Gahh” sa han och försökte få bort mjölet
”Rätt åt dig” sa jag och lipade åt honom.

Då tog han upp margarinet och smetade ut det i mitt ansikte plus i håret, sedan slängde han på lite mjöl så det fastnade i mitt ansikte och i mitt hår.

”JUSTIN!” skrek jag och kollade allvarligt på honom, men det var inte så lätt eftersom att han stod och skrattade.

Jag började genast skratta jag med. Vi skrattade under hela tiden som vi försökte baka. När vi ställde in smeten i ugnen och började sedan göra glasyren. När den var klar var det dags att ta ut cupcakesen ur ugnen.

Vi lät dem svalna och under tiden så försökte jag få bort det mesta av det som Justin kletat på mig. Men det gick inte så bra.

När dom svalnat började vi smeta på glasyren, jag fick göra det eftersom att Justin ansåg att jag var bäst på det. När jag kletat på på alla så fick Justin lägga på strösel. När han stod och var JÄTTE fokuserad på att strö på det perfekt så passade jag på att kleta på den sista glasyren i håret på honom.

”GAAH!!” Skrek han och tappade en hel radda strösel över samma cupcake.

Fast att vi varit väldigt barnsliga under tiden som vi bakat blev dom faktiskt riktigt fina.”Får jag låna duschen?” frågade jag Justin som åt ifrån sitt hår
”Visst, om jag får joina” sa han med ett flin
”Visst” svarade jag och tog tag i hans hand.

Vi gick upp för trappen och in på badrummet. Vi hoppade in i duschen och duschade av oss allt klet. Justin tog schampo och tvättade mitt hår med det. Sedan tvättade han sitt eget hår.

När vi duschat drog vi på oss våra kläder igen och gick ner till vardagsrummet där vi satt och kollade på TV.

”Justin...” sa jag och kollade på honom
”Ja?” frågade han och kollade på mig
”Jag vill åka till Los Angeles” sa jag
”Varför?” frågade han och log lite lätt
”För mina föräldrars grav är där... Jag vill åka och se den” sa jag och kollade på honom
”Får jag följa med?” frågade han
”Skulle inte vilja att någon annan gjorde det” sa jag och kysste honom.


Nästa del är den sista på Love You Like A Love Song!

Kommentera?! :)

Chapter 48 - I Understand You

Sedan hade hon tagit upp sin telefon och bara någon minut efter hade hon AW:at och sedan vänt sin telefon till mig, jag hade också AW:at åt Justins tweet.

JUSTINS PERSPEKTIV

Efter att ha läst alla tweets från fansen så kände jag en skyldighet att berätta för dem att 'Jiley' alltid varit fejk. Så jag skrev ett tweet tillbaka till alla för att besvara på deras frågor.Sedan loggade jag ut och och gick tillbaka till sängen där Katie fortfarande låg och sov. Igår kväll hade Chrissie åkt hem och Katie hade kommit till mig efter det.

Jag strök min hand lite lätt efter hennes kind och hon långsamt började vakna till. Hon fick ett leende på läpparna så fort hon öppnade ögonen och såg mig, hennes leende gjorde att jag var tvungen att kyssa henne.

”God morgon” sa jag sedan och log
”God morgon” svarade hon.

Efter ett tag klev vi upp och gick ner till mamma och mormor som satt i köket och pratade om något som stått i tidningen.

Både Katie och jag började diskutera med dem om vad som stått i tidningen, det hade varit en insändare om att ungdomar saboterar alldeles för mycket på offentliga platser. Mamma och mormor höll med oss om att det var väldigt fel men att man ändå kan förstå att vissa gör det för att få uppmärksamhet eftersom att det inte får sånt hemma. Men även att man borde fixa ett ställe där dom kan klottra utan att förstöra.

Vi åt frukost och sedan skjutsade jag hem Katie som skulle iväg och träffa Brooke.

KATIES PERSPEKTIV

Jag ringde till Brooke och kollade om hon var redo att träffas, vilket hon var. Jag hälsade till Chaz att han skulle säga till Barney och Theresa att jag skulle sova hos Brooke inatt. Han nickade och sedan återvände han tillbaka till sitt spel.

Det tog inte lång tid innan jag knackade på Brookes dörr och Brooke öppnade med ett leende på läpparna.

”Finally” sa hon och log stort
”Finally” sa jag och log tillbaka.

Jag gick in och lämnade min väska och sedan hörde vi Samuel svänga in på hennes uppfart så vi gick ut till honom och klev in i bilen där vi sällskapade med Pitch och Samuel. Samuel kysste Brooke och jag Aw:ade för att det var så gulligt. Pitch små skrattade, som sagt det var ju bara jag och Pitch som visste om deras förhållande.

Vi åkte längs vägen och sedan svängde vi av mot bion. Vi skulle se någon dålig film på bio. Sam släppte av mig och Brooke och sedan åkte han och Pitch iväg och parkerade bilen. På vägen in mot biohuset stötte vi på Camille, som gick i vår historia klass. Hon frågade om vi ville vara med på bild tillsammans med henne, och eftersom att vi ändå hade ganska bra kontakt med henne så gick vi med på det.Jag stod i mitten och sedan la jag armarna runt Brooke och Camille. Vi gjorde en 'rolig' bild och sedan sa vi hejdå till Camille och gick in i biohuset. Efter att vi valt film och köpt fyra biljetter kom Sam och Pitch in.

”Vilken film blev det?” frågade Pitch
”Cars 2” sa jag och log
”Seriöst?” frågade Pitch och såg redan uttråkad ut
”Ja seriöst. Barnfilm är alltid roligt” sa jag och flinade.

Filmen började och vi gick in och lät filmen tysta oss. Det var vi och en massa småbarn med sina föräldrar på filmen, barnen pratade och föräldrarna tystade dem.

Att se alla dessa föräldrar med sina barn fick mig att tänka på mina föräldrar, jag kunde inte hålla tårarna inne, jag brast ut i gråt och sprang ut ifrån biosalongen.

Efter bara en minut kom Pitch ut och kollade efter mig.

”Vad hände?” frågade han när han fick syn på mig och jag var inom hörhåll.
”Mina föräldrar...” svarade jag kort
”Jag förstår... Men Katie du vet väl att du alltid kan komma och prata med mig, Brooke, Sam, Sam eller såklart Justin om det är nått...” sa han och kollade allvarligt på mig.
”Orkar du lyssna?” frågade jag och han nickade till svar.

”Jag har alltid haft ett väldigt starkt band med mina föräldrar. Dom har alltid varit mina bästa vänner. Jag har kunna berättat allt för dem. Men pågrund utav det blev jag väldigt bortskämd och det fick mig att tro att jag kunde göra precis vad som helst, mina föräldrar gjorde allt för mig, och det var något som jag utnyttjade ofta. Så... Kvällen de dog var det jag som tvingade dem att komma hem ifrån den stora galan de var på för att en utav deras böcker, som blivit film, var nominerad för en award och jag tvingade dem att åka hem tidigare och då kraschade bilen och dom dog... Alltihopa var mitt fel... Hade det inte varit pågrund av mig så hade dom fortfarande varit vid liv..” sa jag och tårarna rann nerför mina kinder.

Pitch satt tyst och bara kollade på mig... Sedan öppnade han munnen för att sedan stänga den och sedan öppna den igen.

”Katie...” sa han ”...det var inte ditt fel! Vissa människor borde inte ha körkort. Så som jag läste i tidningen så var det någon som kört rätt in i baken på limousinen och sedan skapat en seriekrasch...” sa han och kollade allvarlig på mig.

Ingen förutom Justin och Barney hade någonsin sagt nått sånt till mig. Han verkade verkligen fatta, men jag kunde inte förstå... Han verkade känna igen sig så väl..?

”Pitch...” sa jag och kollade på min nära vän som hade tårfyllda ögon.
”Ja... jag har själv varit med om ungefär samma grej...” sa han
”Åh Pitch... Jag visste inte” sa jag och kollade på honom
”Det är det ingen som gör, Pam är min moster och alla tror att hon är min mamma för att vi båda bestämde oss för att det skulle bli bäst så... Vi skulle liksom kunna gå vidare ganska snabbt... ” förklarade han
”Hur länge har du bott här i Stratford?” frågade jag
”Sedan jag var åtta” sa han.

Nu föll allt på plats, såklart. Han hade aldrig tilltalat Pam som sin mamma, han hade alltid sagt Pam. Alla hade undrat varför han vägrade att kalla sin mamma för mamma, men det var såklart för att hon inte var hans mamma.

”Berätta inte för någon, okej?” sa han och kollade allvarligt på mig
”Jag lovar” sa jag och kramade om honom.Efter att ha torkat bort alla tårar gick vi tillbaka in till salongen, det var bara ungefär tio minuter kvar på filmen, Brooke sov lutad mot Sams axel och Sam sov lutad mot Brookes huvud. Pitch och jag började små skratta när vi såg dem och sedan satte vi oss.

Filmen tog slut och vi åkte tillbaka hem till Brooke där jag och Brooke beslöt oss för att bara ta det lugnt och inte göra något alls.


Så... Ledsen för dålig uppdatering...

Kommentera? :)

Svar På Kommentar


Jag gör dom i Paint... :p
Jag är inget geni när det gäller att redigera och fixa bilder.
Så... Paint är min stora hemlighet :p

Chapter 47 - I Finally Got My Baby Back

Nu kommer alla tro att nått inte stämmer eller att jag och Miley är vänner bara för att. Eller så är det jag som kommer få skiten igen eftersom att jag kommer bli sedd som en gold-digger eller en fame whore...”Katie?!” hörde jag Miley ropa på mig precis när jag skulle till och gå
”Ja?” svarade jag lite smått irriterad
”Har du lust att göra något nu ikväll?” frågade hon
”Vadå nu?” svarade jag
”Ja” sa hon och eftersom att jag inte kunde se henne så antog jag bara att hon log.

Jag gick ut i 'vardagsrums' delen av hotellet och som jag trott hon log och höll i sin telefon. Hennes leende var ganska hemlighetsfullt.

”Kan vi inte göra nått imorgon istället?” frågade jag och gäspade
”Jag antar det” sa hon och log
”Bra” sa jag och gick sedan vidare till mitt hotellrum.

Väl inne på mitt hotellrum smade jag till Brooke, som hade fått tagit över Chrissie eftersom att jag väldigt plötsligt fått lämna Stratford och åka till Toronto för att träffa Miley.

Två sekunder efter att jag lagt huvudet på kudden så sov jag. Jag drömde en söt dröm om Justin som jag helst inte ville vakna upp ifrån men var så illa tvungen...

Jag mötte upp Miley i lobbyn runt tio och vi gick tillsammans iväg till ett gulligt café för att äta frukost. Under frukosten pratade Miley väldigt mycket och jag nickade mest åt allt hon sa. Jag var inte direkt Mileys största fan eftersom hon i stort sett tagit min pojkvän... ja eller nått... jag vet inte riktigt vad som hände.

”Ehm.. förresten Justin är i Toronto” sa Miley apropå ingenting
”Va?” sa jag förskräckt
”Han kom igår kväll..” sa hon och kollade på mig med en medlidande blick. 

Miley måste ha sett nått bakom mig för väldigt hastigt reste hon sig upp och ursäktade sig med att hon behövde gå på toaletten och sedan sprang hon iväg. Själv vände jag på huvudet och kollade om det var någon speciell bakom mig, men det var det inte.

Jag vände tillbaka huvudet och fortsatte att fippla med min macka som jag inte orkat äta upp medan jag väntade på att Miley skulle komma tillbaka, men det var inte Miley som kom... Det var Justin som kom in genom dörrarna och överraskade mig, antagligen så visste Miley att Justin skulle dyka upp.

”Hej” sa han och kollade på mig med en skamsen blick
”Vad vill du?” frågade jag och kollade bort för att inte börja gråta
”Katie, jag måste få förklara” sa han och kollade nu allvarligt på mig
”Justin jag vill inte” sa jag och reste mig upp för att gå.

Justin tog tag i min arm och kollade mig rätt in i ögonen och frågade ifall jag inte bara kunde lyssna på honom. Jag nickade och satte mig ner. Justin satte mig ner på stolen som Miley tidigare suttit på. Sedan började han förklara exakt samma sak som Miley förklarat dagen tidigare.

”Justin...” började jag men han avbröt mig
”Jag älskar dig Katie” sa han kollade mig djupt i ögonen.

Jag brast ut i tårar, jag hoppades verkligen på att han inte skulle säga dom där tre orden för då hade jag kunna gått iväg, men eftersom att jag älskade honom med så kunde jag inte bara gå iväg när han sa det.

”Justin, jag älskar dig med.. men...” sa jag men avbröts av att Justin pressade sina läppar mot mina.Av ren automatik så la jag försiktigt mina armar runt honom och besvarade hans kyss. Hans tunga letade sig försiktigt in i min mun och våra tungor möttes och lekte lätt med varandra.

När jag vek undan för att andas och kolla så att inte allt för många glodde på oss log Justin mot mig och hans ögon glittrade verkligen av lycka.

”Är jag förlåten?” frågade han
”Du är på god väg” svarade jag.

Hans leende svalnade lite men han var fortfarande glad, han var ju i alla fall på rätt väg.

JUSTINS PERSPEKTIV

Jag hade i alla fall blivit lite förlåten, jag förstod att jag skulle behöva jobba lite extra på hela grejen, men nu hade jag bestämt tillsammans med Miley att vårat fejk förhållande var över, det var till och med Mileys idé. Vi hade inte sagt nått åt våra team men dom skulle väl få reda på det förr eller senare.

Jag hade sett Miley lämna cafét eftersom att vi bestämt allt det här. Dessutom gick hennes flyg tillbaka till Los Angeles om bara tv timmar. Hon hade gett mig tummen upp och sedan ett gigantiskt leende.

”Ska vi gå?” frågade jag Katie
”Men Miley då?” frågade hon
”Miley har redan gått” sa jag och log lite grann
”När?” frågade hon
”Strax efter att jag kommit” svarade jag och log.

Jag såg direkt på Katie att hon fattade själv att att allt var planerat. Hon log lite smått och sedan fick hon det där bekymrade uttrycket i ansiktet igen.

”Men ert 'förhållande' då?” frågade hon
”Det finns inte längre, det var fejk och dömt från början, som du vet” sa jag och log mot henne
”Såklart” svarade hon och log.

Vi reste oss upp och lämnade caféet och började gå mot bilen, som tagit mig till caféet, som stod parkerad en bit bort.Jag tog tag i Katies hand och gick med huvudet högt och var stolt över mig själv för att jag äntligen fått henne tillbaka igen.

”Jag ska följa med till Stratford” sa jag glatt och kollade på henne
”Ska du?” frågade hon och hela hennes ansikte blev ett leende
”Ja, turnén har paus” sa jag och log.

Vi kom till bilen och den förde oss till Katies hotell där hon hämtade sina saker och sedan började bilen åka mot Stratford.

I bilen satt vi mest och pratade om en hel massa saker, Katie uppdaterade mig om allt som hänt under tiden jag varit borta, hon berättade om Brooke och Samuels förhållande som än så länge inte var officiellt för någon annan än Katie och Pitch.

Hon babblade även på om Chrissie som tydligen var på besök. Efter allt Katies babblande var vi äntligen framme i Stratford. Bilen parkerade utanför Katies (Chaz) hus. Vi klev ur bilen och gick sedan in.

”Hur var det att träffa Miley” kom Chaz in springandes och frågade men stannade tvärt när han såg mig och sa ”Åh, du är här” och kramade om mig.

Jag började skratta och svarade på hans konstaterande, tydligen så var Ryan där också eftersom att han kom ingående från vardagsrummet efter någon minut.

”JUSTIN!” nästan skrek han och hans ansikte sprack upp i ett leende
”RYAN!” svarade jag lika entusiastiskt
”Vill du vara med och spela?” frågade Chaz
”Inte nu, jag tänkte spendera lite tid tillsammans med Katie, om det är okej?” sa jag och log lite
”Okej” log Ryan och gick tillbaka till vardagsrummet medan Chaz stod och kollade lite små surt på mig.
”Lova att du inte gör nått som Katie inte vill” sa han och kollade allvarligt på mig
”Jag lovar” sa jag och Katie drog med mig upp för trappen så att Chaz inte hann svara.

Vi gick in på Katies rum och det första jag gjorde var att kasta mig på hennes säng, den var så mjuk och gosig. Katie log och la sig sedan bredvid mig. Jag lutade mig över henne och kysste henne ömt på läpparna. Hon besvarade min kyss och lusten efter henne var så outhärdlig att jag inte kunde låta bli.

RYANS PERSPEKTIV

Efter bara några minuter hörde jag nått från Katies rum, jag antog att det var Justin och Katie som gjorde nått, men när ljudet blev starkare och starkare började jag flina, jag fattade precis vad dom höll på med där uppe.

Tur för dom att Chaz var så inne i spelet att han inte hörde nått för då hade han väl spårat ur totalt. Jag satt och log för mig själv när Chaz plötsligt pausade spelet.

”Vad flinar du åt?” frågade han
”Inget” svarade jag och mitt flin blev värre ”varför pausade du?” frågade jag snabbt för att inte få Chaz att misstänka nått
”Jag tyckte att jag hörde nått” sa han och kollade mot trappen
”Du hör i syne, kör igång spelet igen” sa jag och Chaz verkade tro på min förklaring, tur det.

JUSTINS PERSPEKTIV

Efter ungefär en halvtimme låg vi och andades andfått bredvid varandra. Jag kysste henne på pannan innan vi båda började dra på oss våra kläder igen eftersom att det kändes som om Chaz eller Ryan skulle kunna rusa in.

När vi fått på oss våra kläder igen gick vi ner till Chaz och Ryan som fortfarande satt och spelade TV-spel. Vi satte oss med dem tillsammans i soffan och kollade på dem när dom spelade. Ryan hade gett mig en underlig blick när vi kom ner och nu satt han och flinade som en tok. 

”Justin vi går och fixar nått att dricka” sa han sedan, jag nickade och hängde på.

”Tur för dig att jag lyckades få Chaz att tro att han inbillade sig när han sa att han hörde ljud från övervåningen” sa han och flinade vilket fick mig att flina.

När vi äntligen kom tillbaka till vardagsrummet igen satt Chaz och kollade skumt på Katie som om han försökte genomskåda henne men han verkade inte lyckas så bra.

KATIES PERSPEKTIV

Senare på kvällen när Chrissie kommit tillbaka och killarna dragit ut för att göra något var jag tvungen att berätta hela storyn om vad som hänt för henne och hon verkade tycka att jag gjort helt rätt.

Sedan hade hon tagit upp sin telefon och bara någon minut efter hade hon AW:at och sedan vänt sin telefon till mig, jag AW:at också åt Justins tweet.Så, vad tycktes om detta kapitel då? :)

Kommentera?! :)

Chapter 46 - I'm Reaching Out For You

Vi slog oss ner vid bordet och började äta. Det var riktigt gott faktiskt.JUSTINS PERSPEKTIV

”Ska vi gå ut en stund?” frågade Miley
”Okej” svarade jag.

Jag tyckte faktiskt att det var skönt att vara i Los Angeles och bara strosa, vi hade pausat turnén i två veckor för att jag och Miley skulle kunna fokusera enbart på vårat fejk förhållande. Helt ärligt så tycker jag att det är jätte jobbigt att gå runt och hålla Miley i handen och gulla mig när jag egentligen vill vara hemma i Kanada och hålla om Katie.

Men... Åter igen... Katie pratar inte med mig längre...

Jag höll Miley i handen och kollade på henne medan hon gick och skrev nått på telefonen, jag ville veta vem hon skrev till men jag vågade inte fråga, tänk om hon blev sur?

”Vem smsar du?” frågade jag tillslut
”Katie...” svarade hon
”Va?” sa jag chockat
”Jag skrev att jag ville prata med henne ansikte mot ansikte” sa Miley och kollade på mig
”Men... va?” sa jag åter igen
”Jag kommer åka till Kanada imorgon..” sa hon och kollade på mig.

Åter igen ville jag svara 'va?' men insåg att om jag gjorde det skulle hon nog tro att jag är trög och kanske en aning störd.

”Men... men... då följer jag med dig!” sa jag tillslut
”Nej, jag måste prata med henne själv” svarade hon och la ner telefonen i fickan.

Orden som Miley hade liksom förstummat mig, jag visste inte vad jag skulle säga eller göra. Jag höll kvar hennes hand i min och gick helt tyst.

Vi vandrade hem till Miley där jag skulle äta tillsammans med hennes familj. Miley öppnade dörren och skrek att vi var här, sedan gick hon ut till köket och jag följde efter.

”JUSTIN!” Skrek hennes lillasyster Noah när hon såg mig
”Hej” svarade jag och log mot henne.

Efter att ha kramat Noah och tagit ett kort tillsammans med henne gick hon iväg och lämnade mig ensam med Miley och hennes pappa i köket.

”Ehm... Jag ska åka till Kanada imorgon” sa Miley och kollade på sin pappa
”Jaså?” svarade han ”tillsammans med Justin?” fortsatte han sedan
”Nej... Jag ska åka för att be om ursäkt till Justins flickvän” sa hon
”Har Justin en flickvän?” frågade hennes pappa och såg uppriktigt förvånad ut. 

Miley började förklara för hennes pappa vad som pågick men han verkade inte speciellt intresserad av vad hon sa.

Mileys mamma kom in i köket tillsammans med Mileys lillebror, Braison tror jag att han heter men jag har ingen aning...

”Tjena” sa han och nickade mot mig
”Tja” svarade jag och nickade jag med.
MILEYS PERSPEKTIV
(Dagen Efter)

Jag satt i bilen tillsammans med mamma på väg mot LAX. Jag hade packat för tre nätter, jag skulle troligast bara bli kvar över en natt men jag packade för säkerhetsskull. Katie visste att jag var på väg, även fast att hon inte verkade överlycklig av att jag skulle komma hade hon accepterat det.

Hon hade svarat att hon hade en kompis på besök från Los Angeles och att hon inte ville ha nått med mig att göra, men jag hade lyckats få henne att faktiskt låta mig förklara.

Mamma släppte av mig utanför flygplatsen sedan åkte hon iväg igen och jag gick in. Där inne överfölls jag av paparazzis som frågade ut mig om Justin och liknande. Jag ignorerade dem och gick in genom säkerhetskontrollen för att sedan vänta i tio minuter innan jag kunde kliva på flyget.

Dom tio minuterna gick fort och när jag väl satt på flyget vart jag så nervös över att träffa Katie eftersom att jag inte hade en aning om vad fan jag skulle säga. Jag beslöt mig för att försöka sova och inte tänka på mycket på det.

Flygresan gick ovanligt snabbt eftersom att jag i stort sett sovit hela tiden. Jag tog min väska och gick sedan ur flyget med en luva och solglasögon på mig. Katie skulle möta mig här i Toronto så jag behövde inte fundera på hur jag skulle ta mig till Stratford.

Jag gick till hotellet som jag skulle stanna på och checkade in. När jag fått nyckeln gick jag upp med min väska och sedan ringde jag till Katie och frågade ifall hon var i Toronto och ifall vi kunde träffas.

”Tio minuter” svarade hon
”Okej, vart?” frågade jag
”Starbucks?” sa hon och lade på.

KATIES PERSPEKTIV

Egentligen så ville jag allt annat än att träffa Miley just nu... Hon är också en del utav vad Justin gjorde mot mig. Men jag bet ihop och gjorde det ändå eftersom att hon i stort sett tjatat sig blå.

Jag klev av tåget med en suck och började gå mot bussarna för att ta mig till det starbucks som låg närmast Mileys hotell.

Jag klev av bussen och började gå mot starbucks, det tog cirka fem minuter från busshållplatsen. När jag såg en tjej sitta med luva och solglasögon förstod jag att det var Miley.. Jag tog ett djupt andetag och gick mot henne, när hon fick syn på mig vinkade hon lite diskret och jag satte mig vid henne.

”Jag tog mig friheten att beställa åt dig också” sa hon och tog av sig både luvan och solglasögonen.
”Tack” svarade jag stelt och satte mig ner mittemot henne.

Jag lyfte upp mitt glas med chai-latte i och tog en slurk av det innan jag ställde ner glaset igen och suckade lite lätt för att sedan orka lyssna på vad Miley hade att säga.

”Katie...” började hon men stannade och kollade på mig innan hon fortsatte ”...det är absolut ingenting som pågår mellan mig och Justin, allt var ett misstag... Ett dumt och respektlöst misstag...” sa hon och kollade på mig med sorgsna ögon.
”Det förändrar ändå inget” svarade jag och kollade på henne med en allvarlig blick
”Jag vet... Men... Snälla Katie, snälla förlåt honom åtminstonde. Det tar kol på honom när du inte svarar och han gråter så fort han är inomhus och han tror att ingen ser. Han saknar dig Katie” sa hon kollade ännu allvarligare på mig.
”Glöm det...” svarade jag och reste mig upp för att börja gå.

Miley reste sig upp hon också och stoppade mig från att gå. Därefter bad hon mig att följa med henne till hennes hotell och att hon skulle få fortsätta förklara där. Allt slutade med att jag såklart gav upp och följde med henne.

Miley förklarade hela vägen till hotellet och enda fram tills att vi skulle gå iväg för att äta middag, vi skulle i och för sig bara äta på hotell restaurangen så...

”Förstår du nu?” frågade hon
”Ja...” sa jag och kände hur jag ville strypa henne.

Jag vill verkligen inte prata mer om Justin, jag har helt enkelt redan bestämt mig. Jag borde egentligen ha dumpat honom så fort han frågade om vi kunde göra slut på låtsas... Okej... Egentligen så ville jag inget annat än att han skulle vara min och kunna få krama om honom och säga att han är min, men han hade förstört allt...

”Jag vill ha en bild på oss” sa Miley när vi kommit upp till hennes hotellrum igen.

Hon drog med mig ut på balkongen och drog i gång självutlösaren på hennes mobil och sedan ställde hon sig vid mig.

Efter att hon tagit bilden gick hon iväg in igen och tydligen laddade upp den på twitter eftersom att den låg där jag jag tog upp min telefon och loggade in på twitter.
Jag stängde ner twitter och gick in till Miley som nu satt och gjorde något annat med sin telefon.

Egentligen så måste jag säga att det var ganska dumt av henne att lägga ut en bild på oss tillsammans på internet, med tanke på att jag är Justins ex och hon är hans 'nuvarande flickvän' och att dom blev tillsammans bara typ en vecka efter att jag och Justin 'gjort slut'...

Nu kommer alla tro att nått inte stämmer eller att jag och Miley är vänner bara för att. Eller så är det jag som kommer få skiten igen eftersom att jag kommer bli sedd som en gold-digger eller en fame whore...


Lämna gärna en kommentar :)

Chapter 45 - Chrissie Fair

Jag kan inte fatta att jag var så dum... Usch... Hur kunde jag? Jag loggade in på twitter igen för att kolla om Katie skrivit nått. Katie hade inte skrivit nått men det hade Brooke... Brooke var nu arg på mig, och om jag inte minns fel, så vill man verkligen inte att Brooke ska vara arg på en...

KATIES PERSPEKTIV

Efter att ha svarat på Chrissies tweet gick jag ner till köket där Barney satt. Jag tog tillfället i akt och skulle fråga honom ifall Chrissie skulle kunna komma och hälsa på.

”Barney?” frågade jag
”Ja?” svarade han och kollade upp från tidningen
”Skulle en utav mina kompisar från Los Angeles kunna komma och hälsa på?” frågade jag
”Visst, varför inte. Men då vill jag prata med hennes föräldrar”
”Okej”
”Får jag fråga vad hon heter?” frågade Barney
”Såklart, om hon ska komma hit så” sa jag och flinade ”Christiana Miller heter hon, men kallas för Chrissie” fortsatte jag sedan
”Okej, prata med henne och bestäm, sedan får jag prata med hennes föräldrar” sa Barney och log.

Jag nickade och gick därifrån för att ringa till Chrissie.

”Hallå?” svarade hon
”Hej” sa jag glatt
”Katie! Åh, jag vill gärna komma! Säg bara när och var och jag är där!” sa hon ivrigt
”Så snart som möjligt?” frågade jag
”Imorgon?” sa hon
”Jaaaa! Men då måste Barney snacka med din mamma” sa jag
”Okej, ge honom telefonen”

Jag gjorde som hon sa och gick ner till Barney som fortfarande satt i köket och läste tidningen. Jag gav honom luren och sa att det var Chrissies mamma.

Efter att Barney och Gloria (Chrissies mamma) pratat klart kom Barney till mig med telefonen och sa att vi skulle hämta upp Chrissie på flygplatsen imorgon på morgonen. Sedan gick han iväg till Theresa och berättade. Theresa reagerade och blev väldigt glad. Hon undrade till och med ifall vi behövde åka och köpa något nytt och nått speciellt att äta tills att Chrissie kom.

Efter att jag svarat att det inte behövdes gick jag upp på mitt rum och bytte om eftersom att jag skulle träffa Brooke, Sam och Pitch om en halvtimme. Jag drog på mig ett par jeans och sedan en kofta eftersom att det bara är februari, men det börjar bli bättre och snön börjar dra iväg.

”Jag går nu” sa jag och öppnade dörren och gick ut.

Jag började gå mot Pitch hus där vi skulle träffas. Det tog inte mer än sju minuter att gå. Jag knackade på dörren och efter bara någon sekund öppnade Pitch. Verken Pitch eller Sam visste nått om min och Justins riktiga breakup. Jag kan fortfarande inte fatta hur han kunde göra så mot mig.

”Hej Katie” sa han glatt när han öppnade dörren
”Hej” svarade jag och log mot honom.
”Välkommen in” sa han och jag gick in i hans överklass lyx villa
”Tack, är Brooke här?”
”Ja, hon är med Sam i vardagsrummet” svarade han 

Jag tog av mig skorna och jackan och gick direkt mot vardagsrummet. Där jag fann Brooke och Sam, dom kysstes. Såklart, jag antar att dom var inofficiellt tillsammans eftersom att ingen förutom jag och Pitch visste om det, inte ens Sam visste om det.

Jag måste medge att det är lite svårt att hålla reda på Sam och Sam men jag och Brooke har olika tonlägen när vi säger deras namn, men ibland blir man förvirrad, varför kunde inte en utav dem bli kallad Sam och den andra Sammie?

”Brooke..? Skulle jag kunna få prata med dig?” frågade jag när jag såg dem
”Visst” svarade hon och drog sig loss ur Sams grepp.

Vi gick ut ifrån vardagsrummet och in i köket som förövrigt var GIGANTISKT! Brooke kollade allvarligt på mig och jag kollade ner i backen.

”Har han gjort nått mer?” frågade hon
”Nej inte direkt, han ringer fortfarande tjugo gånger om dagen och skickar minst tio sms, men annars gör han inte speciellt mycket” svarade jag
”Han borde ju fatta att du inte vill snacka med honom, jag menar du har ju inte svarat på hans samtal på.. vad är det? Två veckor?” sa hon och kollade på mig
”Två och en halv...” svarade jag.

Brooke gick närmare och kramade om mig. Hon visste att det var precis en kram som jag behövde. Jag är helt krossad pågrund av Justin... Jag beslöt mig för att berätta för Brooke om att Chrissie kommer imorgon.

”Brooke..?” sa jag lite gladare och kollade på henne
”Ja?” svarade hon och flinade
”Du vet min kompis Chrissie från Los Angeles?” sa jag
”Ja, den blonda tjejen?” svarade hon
”Ja precis, hon kommer hit imorgon” sa jag och log lite
”Va? Jag vill mer än gärna träffa henne” sa Brooke och avfyrade ett enormt leende. 

När vi snackat klart gick vi tillbaka in till vardagsrummet där Sam och Pitch satt och kollade på en stilla bild eftersom att dom pausat filmen vi skulle se. Vi satte oss ner i soffan och Pitch tryckte ingång filmen.

Mitt under filmens gång ringde min telefon, Justin stod det på skärmen. Jag kollade på Brooke och hon kollade på mig. Sedan reste jag mig upp och gick ut till köket för att svara.

”Vad vill du egentligen?” svarade jag
”Säga förlåt...” hörde jag han spruckna röst pipa fram
”Du har sagt förlåt miljoner gånger, men vad vill du att jag ska göra?” frågade jag
”Förlåta mig?” frågade han och jag skrattade till
”Det kan du ju bara glömma” sa jag och la på luren och gick tillbaka till filmen.

Jag kunde inte fokusera alls på filmen, jag bara satt och stirrade. Jag ville verkligen inte alls att Justin skulle hålla på som han gjorde, han måste sluta.. Hur ska jag annars kunna komma över honom.JUSTINS PERSPEKTIV

Jag och Miley hade blivit fixade i timmar för att gå på Oscars galan och sedan gå vidare till Vanity Fair partyt för Oscars galan. Äntligen var vi båda klara. Miley hade på sig en jätte väcker klänning som gjorde att jag tänkte på, ja jag fick bara inte tänka på Miley på det sättet. Jag älskar Katie.

Vi gick ner till bilen som skulle ta oss till tillställningen. I bilen satt vi alla ovanligt tyst. Ingen av oss verkade vilja säga något. Stämningen mellan mig och Miley var faktiskt rätt bra med tanke på vad som hänt.

”Nervös?” frågade Miley och log mot mig
”Ganska, det kommer komma väldigt mycket frågor om vårat 'förhållande'” sa jag och kollade på Miley
”Jag vet... Tur för oss att vi har bra svar” sa hon och log lite snett.

När vi klev ur bilen hand i hand riktades alla kameror mot oss och alla började skrika våra namn. Jag och Miley log mot varandra och sedan började vi gå in mot mitten där alla fotade som mest och där alla intervjuare från olika ställen stod.

”MILEY! JUSTIN! HÄÄR! MILEY! JUSTIN!” Skrek en kvinna och vinkade mot oss

Vi började vandra fram emot henne, jag höll ett hårt grepp om Mileys hand och hon höll hårt i min.

”HEEEJ” sa kvinnan och verkade väldigt överdriven
”Hej” svarade jag och Miley i kör
”Jag måste säga det, NI ÄR DET SÖTASTE PARET HÄR!”
”Tack” svarade vi och kollade på varandra
”Aw, så ska ni på Vanity Fair partyt efter det här?” frågade kvinnan
”Antagligen” svarade jag och ja armen om Miley
”Åh aw, ni är så söta”

Hon fortsatte att babblade och frågade oss om våra karriärer men hon klämde in en och annan 'aw' och 'åh' mellan. När vi äntligen lyckades slingra oss ifrån henne kunde vi inte låta bli att skratta.

”Herregud vilken kvinna” sa Miley och spärrade upp ögonen
”Ja” svarade jag och började skratta åt Mileys min.

Efter en långtråkig show där i stort sett absolut ingenting hände på tre timmar var det dags att åka till Vanity Fair partyt.

Vi kom in och dom fotade oss och sedan gick vi in till resten av folket där, vi minglade och hälsade på alla, folk vi kände och folk vi inte känner. Jag stötte på Emma Stone som jag stannade upp och pratade med, hon var verkligen jätte trevlig och rolig.KATIES PERSPEKTIV

Chrissie kunde komma ut genom gaten när som helst. Och där kom hon! Hon måste var minst ett huvud längre än mig. Jag gick fram och kramade henne sedan hjälpte Barney henne med väskan och vi gick till bilen.

Jag och Chrissie satt och snackade hela vägen tillbaka till Stratford, vi hade nästan läskigt roligt hela vägen.

När vi kom hem så drog jag med mig Chrissie in på mitt rum där jag överraskades av Chaz och Ryan.

”WOW! Vad gör ni här inne?” frågade jag
”Vi var nyfikna på Chrissie” svarade de båda i kör.

Både jag och Chrissie började skratta och sedan hälsade hon på både Ryan och Chaz.

”Du vet min kompis Brooke?” frågade jag Chrissie när pojkarna gått
”Ja?” svarade hon och kollade på mig
”Vi ska till henne om ungefär en timme och äta” sa jag och log
”Åh” svarade Chrissie och började dra fram kläder ur väskan.

När vi fixat oss klart gick vi till dörren för att gå när Chaz och Ryan stoppade oss.

”Vart ska ni?” frågade Chaz
”Till Brooke” svarade jag och lipade
”Vet pappa om det?” frågade han
”Ja din dummer, vem tror du ska skjutsa oss?” frågade jag med en sarkastisk ton på rösten vilket fick tyst på honom.

Vi gick ut till bilen där Barney väntade och han skjutsade oss till Brooke.

”Ha så kul tjejer” sa han innan vi stängde bildörrarna och han åkte iväg.

Vi knackade på dörren och Brooke öppna. Hon log och kramade mig och sedan kramade hon även Chrissie och välkomnade henne. Vi klev in i köket, där stod det en liten flicka och en tonårspojke.

”Hej” sa jag åt dem men ingen av dem svarade.
”Det är mina kusiner, dom är bara här för middag” sa Brooke bakom ryggen på mig och jag nickade.

Vi slog oss ner vid bordet och började äta. Det var riktigt gott faktiskt. 


Ganska långt kapitel! Hoppas ni gillar det!

Kommentera? :)

Chapter 44 - I Guess This Is It...

På något sätt gillade jag det verkligen även fast att jag vet att det är fel, och jag vet att jag inte kan fortsätta såhär, jag vill inte såra Katie mer än vad jag redan gjort.KATIES PERSPEKTIV

”Hallå?” svarade jag i telefonen
”Hej...” sa Justin i andra änden
”Vad händer?” frågade jag
”Inte mycket alls, händer nått hos dig?”
”Nej, inte direkt...” svarade jag

Det blev tyst ett tag eftersom att ingen av oss sa något. Jag känner på mig att nått är fel...

”Ehm, jo Katie... Jag måste berätta något” hörde jag honom säga, som jag trott, nått var fel
”Vadå?” frågade jag en aning nervöst.
”Jag kysste Miley...”
”Jag vet, jag har sett bilder. Det ingår väl i jobbet antar jag?” svarade jag
”Alltså... Jag kysste henne... du vet, utan att någon såg...” sa han och jag hoppades på att mitt hjärta skulle sluta slå vilken sekund som helst, men det gjorde det inte.

Jag la på luren och kastade telefonen på sängen. Sedan kollade jag bara rätt ut genom fönstret. Jag kan inte fatta det, hur fan kunde han bara göra så? Jag skulle aldrig ha gått med på det här fejk förhållandet. Hur kunde jag vara så dum?

Jag märkte aldrig att jag började gråta, men helt plötsligt satt jag och grät som en dåre! Jag förstår inte? Jag kunde inte sluta...

Jag tog gick till sängen och tog upp telefonen, fyra missade samtal och tre olästa sms från Justin. Jag ignorerade dem totalt och skickade ett sms till Brooke och bad henne komma över. Vilket hon gjorde snabbt som blixten.

”Vad har hänt?” frågade hon
”Justin kysste Miley...”
”Men de visste du väl redan? Det ingick väl i dealen?”
”Han kysste kysste henne, alltså för nöjes skull...” svarade jag kort
”VA?!?!?!?!?!?!?!” nästan skrek Brooke
”Shhh du får inte locka hit Chaz” sa jag bestämt
”Varför gjorde han det för?” frågade hon
”Jag la på innan han hann säga...” sa jag ”han har skickat sms, du får kolla” fortsatte jag.

Hon tog upp min mobil och tryckte upp smsen, hon läste dem högt...

Sms 1;
Snälla Katie!! Låt mig få förklara!

Sms 2;
Förlåt! Jag ville inte såra dig! Snälla förlåt mig!

Sms 3;
Kom igen Katie! Snälla låt mig förklara! Jag älskar dig!!!

”Wow, pojken har gjort bort sig totalt!” sa Brooke irriterat
”Säg inget till någon, jag vill berätta själv att det är slut på riktigt...” sa jag
”Jag vill kolla om han skrivit nått på twitter” sa hon och tryckte upp internet på min dator.Hade han skrivit. Brooke blev mer förbannad och loggade in på sin egen twitter och skrev till honom. Herregud... Brooke min älskade bästavän!Jag log lite av att Brooke faktiskt brydde sig så mycket som hon gjorde. Jag vet verkligen inte vad jag skulle göra utan henne. Hon är den bästa vännen man kan önska sig! Chrissie hade inte ens hört av sig efter att jag och Justin fejk gjort slut...

”Brooke...” sa jag hest efter allt gråtande
”Ja?” svarade hon
”Tack” sa jag och log och hon log tillbaka.

JUSTINS PERSPEKTIV

Efter att ha pratat med Katie och skrivit på twitter kände jag inte för att göra något. Miley hade gått iväg själv eftersom att hon kände sig så hemsk hade hon sagt.

Jag kan inte fatta att jag var så dum... Usch... Hur kunde jag? Jag loggade in på twitter igen för att kolla om Katie skrivit nått. Katie hade inte skrivit nått men det hade Brooke... Brooke var nu arg på mig, och om jag inte minns fel, så vill man verkligen inte att Brooke ska vara arg på en...


Förlåt för dålig uppdatering. Ska fixa åtminstonde ett till idag! Kanske till och med tvåå!!!! :)

Kommentera? :)

Chapter 43 - A Kiss

Jag nickade och sedan kom vår mat in och vi började äta.Efter middagen gick vi ut till bilen och sedan åkte vi direkt till hotellet. En dag avklarad. Så fort vi kom in på hotellrummet gick jag till badrummet för att ringa Katie.

”Hallå?” hörde jag henne säga
”Hej, vad gör du?” frågade jag
”Inte mycket, kollar på TV med Chaz, gissa vad vi kollar på?” sa hon och jag kunde se hur hon flinade
”Hannah Monatna?” frågade jag
”Ja, dom har Hannah Montana maraton på Disney Channel och vi har kollat hela dagen” sa hon och skrattade till
”HAHA, själv lever jag i ett Hannah Montana avsnitt” sa jag och suckade
”Kom igen, du måste väl ändå ha lite roligt?” frågade hon
”Ja.. de har jag väl. Men jag saknar dig!” sa jag
”Jag saknar dig med...” svarade hon.

KATIES PERSPEKTIV

Efter att ha snackat med Justin vart jag bara mer upprörd mot för vad jag redan var. Jag gillade inte att han gullade sig offentligt med Miley, kysste henne framför kameror när det egentligen var mig han var tillsammans med.

Jag är nästan 100 procent säker på att han kommer falla för henne, men det är något jag absolut inte kan snacka med Chaz om, så jag lämnade Chaz och Hannah Montana ifred och gick upp till mitt rum för att ringa till Brooke.

”Hallå?” hörde jag hennes klingande röst pipa fram
”Okej, varför piper du?” frågade jag förvånat
”Jag vill inte väcka Sam” sa hon
”Sam eller Sam?” frågade jag
”Sam” svarade hon
”Okej, har ni en sleepover eller?” frågade jag
”Nej, hon somnade i soffan för typ en halv timme sedan”
”Hahaha okej, antar att hon stannar över natten då?” sa jag och flinade
”Antagligen” svarade hon nu med normal röst.

Efter att ha konverserat med henne ett tag om ungefär ingenting kände jag att det var dags att dra upp Justin och hans fejk förhållande tillsammans med Miley.

”Brooke...” började jag
”Nått är på gång, har det hänt nått mellan Justin och Miley?” frågade hon, att hon alltid kunde höra när nått var fel...
”Jag vet inte, men jag får känslan av att han kommer falla för henne...” sa jag och suckade
”Det tror jag inte, jag lovar dig att han bara spelar sin roll, men du kan ju alltid testa honom?” sa hon
”Hur då?” frågade jag
”När han ringer, ignorera. När han smsar, svara inte, du kollar alltså helt enkelt hur många gånger han kommer ringa och se ifall han inte ger upp” sa hon
”Jag ska tänka på det” svarade jag.

Efter ytterligare lite nonsens prat la vi på luren och jag gick tillbaka till Chaz som fortfarande satt och kollade på Hannah Montana.

”Chaz...”
”Mhm?” svarade han
”Måste vi kolla på det här? Vi har kollat hela dagen...” frågade jag
”Ja, jag måste” sa han och log.

Efter att jag insett att jag förlorat argumentet gick jag tillbaka upp på mitt rum och startade datorn. Det första jag såg när jag tryckte upp internet var massa bilder på Miley och Justin. Bilderna fick mig inte att le direkt, dom höll handen och kollade på varandra som om dom var helt sålda på varandra. Som om dom verkligen verkligen gillar varandra och att det inte bara är skådespel...

MILEYS PERSPEKTIV

Jag satt i soffan och bläddrade igenom kanalerna, det fanns absolut ingenting alls att kolla på. Jag stängde av TV:n och gick bort mot sovrummet för att kolla om Justin var där, eftersom att vi inte bestämt vem som skulle sova på soffan och vem som skulle sova på sängen första natten.

När jag kom in i sovrummet såg jag Justin med bara en handduk lindad kring midjan.

”Oj, förlåt” sa jag och kollade bort
”Det är lugnt” svarade han
”Vem ska sova på soffan inatt?” frågade jag utan att kolla upp
”Kan vi inte båda sova i sängen? Jag menar den är stor nog åt oss båda, och då slipper någon få ont i ryggen” sa han och jag kunde känna hur han flinade, så jag kollade på honom, ja, han flinade.
”Okej...” svarade jag tveksamt men nickade sedan och gick iväg mot min väska för att ta på mig min pyjamas.

När jag fått på mig den drog jag bort överkastet och alla prydnadskuddar sedan kröp jag ner i sängen. Justin höll fortfarande på att fixa nått, så jag släkte min sängbordslampa och slöt ögonen.

Herregud vad Justin har börjat krypa in under skinnet på mig... Jag vet att jag inte får falla för honom, men det är nått som håller på att hända...

JUSTINS PERSPEKTIV

När jag gjort mig i ordning klart för att krypa ner i sängen skickade jag iväg ett godnatt sms till Katie och sedan kröp jag ner i sängen.

Morgonen efter vaknade jag av ett hårt slag i ansiktet. Jag kollade genast upp och det första jag såg var Mileys hand. Jag flyttade handen och kollade på henne, hon sov. Hon var verkligen fin när hon sov... Jag kan knappt fatta att jag kanske bara kanske faktiskt börjar gilla Miley lite mer än som vän... Det får inte hända, jag vet inte vad jag ska ta mig till.

”Miley?” sa jag
”Mhm...” svarade hon halvt sovande
”Dags att vakna” sa jag
”Mhm” svarade hon.

Jag klev upp och drog på mig mina badkläder och fixade mig sedan de lilla som behövdes, sedan väckte jag Miley igen och såg till att hon klev upp. Vi gick båda ner till frukosten och sedan ner till stranden.Jag höll i Mileys hand hela tiden som vi var i närheten av varandra att hon såg verkligen ut att gilla det, på riktigt, inte bara på låtsas... Vad höll på att hända?

Vi höll till på stranden hela dagen och sedan gick vi upp till hotellet och gjorde oss i ordning för att gå och äta, vi valde att gå till en sushi bar och käka. Bara för att vi båda gillar sushi och för att det inte känns så extremt överdrivet lyxigt.

Vi åt och sedan så åkte vi tillbaka till hotellet och kollade på TV, och då hände det. Vi kysstes... På riktigt den här gången, inte på låtsas för att folk skulle se det, nej inte den här gången. Den här gången kysstes vi för att vi båda ville.Efter kyssen kollade vi båda djupt in i varandras ögon och sedan började vi båda ursäkta oss och säga förlåt till varandra. Vi vart båda väldigt skuldmedvetna.

På något sätt gillade jag det verkligen även fast att jag vet att det är fel, och jag vet att jag inte kan fortsätta såhär, jag vill inte såra Katie mer än vad jag redan gjort.


Ett kapitel!!

Förlåt för min otroligt dåliga uppdatering! Jag ska bättra mig! Jag lovar!!!!

Lämna gärna en kommentar? :) Det skulle göra mig väldigt glad :)

Chapter 42 - Make It Real

När jag skrivit klart loggade jag ut och gick sedan och la mig. Äntligen kväll. Imorgon skulle vi vidare till Texas.Efter några galna konserter i Texas hade vi några dagar ledigt. Jag hade tänkt åka hem till Kanada och vara med Katie, Ryan och Chaz, men så blev det inte. Alla som hjälpte till med hela PR-tricket sa att det var bäst ifall jag och Miley umgicks. Annars skulle kanske folk misstänka att det var fejk, alltså om jag åkte hem och umgicks tillsammans med Katie.

”Vart ska vi åka?” frågade Miley
”Inte en aning, vad sägs som typ Bahamas?” frågade jag
”Bahamas låter bra”

Vi packade ihop de saker som vi skulle kunna behöva de dagar som vi skulle vara på Bahamas. Sedan bar det av till flygplatsen.

Efter flygresan till Bahamas var vi båda helt slut så vi gick till hotellet och vilade, men eftersom att klockan en så länge bara var halv elva. Vi tog det lugnt ett tag innan vi beslöt oss för att byta om till våra badkläder och gå ner till stranden.

Men innan det, skulle vi dra och äta. Vi drog till närmsta restaurang och beställde in mat. Det var en ganska mysig ute servering.

MILEYS PERSPEKTIV

Bahamas, det var fint. Men jag kunde se på Justin att det fanns ett annat ställe han hellre skulle vilja vara på, och det var i Kanada tillsammans med Katie. Katie måste vara en otroligt fantastisk människa, jag menar, jag tror faktiskt inte att jag skulle kunna hantera hela den här situationen lika bra som henne om var hon.

När vi ätit klart gick vi tillbaka till hotellet för att hämta våra saker som vi skulle ha på stranden och sedan gick vi ner till stranden.Justin tog tag i min hand och jag lät honom eftersom att det var en del av hela den här grejen.

”Jag måste erkänna, det är ganska roligt att driva med hela världen” sa Justin och flinade lite
”Ja faktiskt” svarade jag och skrattade.

JUSTINS PERSPEKTIV

Jag och Miley gick på strandpromenaden för att komma ner till själva stranden. Vi höll varandra i handen och jag kan inte påstå att jag hatade det. Det var faktiskt, på nått sett en underlig känsla.

Jag och Miley hade verkligen en hel massa gemensamt och vi hade en massa att prata om. När vi väl kom ner till stranden så beslöt vi oss för att köra vattenskoter.

Vi körde omkring i tjugo minuter sedans så gick vi längs stranden.Efter en lång men äventyrsfylld dag på stranden gick vi tillbaka till hotellet och bytte om för att sedan dra och käka middag. Jag drog på mig långbyxor och en T-shirt medan Miley drog på sig en söt sommar klänning.

När vi kom till restaurangen vart vi omringade utav paparazzis, nog för att jag tyckte att det var jobbigt, men det var bra att dom var där eftersom att mitt och Mileys förhållande skulle bli publicerat.

Vi gick hand i hand och alla paparazzis skrek, dom frågade om Katie och om mitt och Mileys förhållande. Vi båda var som vi brukade runt paparazzis, vi bad dom gå och vi gick snabbare och sa bara några enstaka ord. Annars var det faktiskt bara läskigt att det var omkring 40 vuxna män som omringade oss. Jag tackar verkligen Gud för att livvakter finns!

Vi satte oss vid bordet som vi fått och sedan beställde vi in maten.

”Tror du att Katie hatar mig?” frågade Miley
”Nej, det tror jag inte. Men jag tror att hon är hemskt besviken på mig...” svarade jag
”Hon kanske förstår... Jag menar... Jag vet inte...” sa Miley och kollade skuldmedvetet på mig.

Jag nickade och sedan kom vår mat in och vi började äta.Jag lyckades få upp ett kapitel, inte så värst bra men men...

Tack för alla gratulationer, hoppas eran dag har varit bra :)

Kommentera? :)

Chapter 41 - Things Change

Jag skickade ett sms till Miley där det stod att jag och Katie var nu officiellt över för alla som inte visste bättre, Miley svarade med både en glad och en ledsen gubbe. Antar att hon kanske känner sig lite skuldmedveten...KATIES PERSPEKTIV

Efter hela grejen med min och Justins fejkade breakup, som bara våra nära visste var fejk, hade allt förändrats. Jag måste ha fått en miljon dödshot. Plus att Chaz såklart var hundra procent säker på att jag var helt hjärterkrossad. Jag är inte det, jag är bara lite besviken på att Justin valde publicitet före vårat förhållande...

Antar att Justin bara gjorde rätt steg för hans karriär. Men jag vet att han fortfarande är min. Dessutom gäller bara han och Mileys fejkade förhållande fram tills att hans turné är slut.

Skola idag igen. Där fick jag också hot... Plus att det bara var Ryan, Chaz, Brooke, Sam, Sam och Pitch som visste att det var fejk. Chaz flickvän Ellie ville döda mig varje gång hon såg mig... Vilket hade fått Chaz att bli väldigt anti Ellie. Chaz behandlade mig verkligen som hans fyra åriga lillasyster...

Chaz och jag klev ur bilen och gick in på skolan. Där inne möttes jag av Brooke som gjorde att ingen vågade säga nått till mig.

”Herregud... Hur länge ska du behöva lida?” frågade hon
”Föralltid...” svarade jag deppigt
”Hur länge ska han och Miley gulla dig?” frågade hon
”Tills turnén är slut” svarade jag nu tjurigt
”Egentligen borde ju faktiskt det vara han som ses som okänslig, redan två veckor efter att ni 'gjort slut' började han och Miley gulla sig bland folk” sa hon ilsket
”Det är en del av planen ju” sa jag och tog mina böcker ur skåpet.

JUSTINS PERSPEKTIV

Idag skulle jag och Miley 'go public' med vårat förhållande. Visserligen fejkade förhållande men det visste ju ingen om, förutom dom som var involverade i våra liv. Vi skulle på en intervju om turnén och eftersom att jag och Miley har varit väldigt nära varandra ute bland folk så kommer frågan om vi är i ett förhållande helt klart att komma upp.

”Är du redo?” frågade Scooter
”Ja” svarade jag och åkte ner med honom till lobbyn.

”Så... Hur går det här till?” frågade Miley Scooter när vi kom ner
”Improvisera” svarade Scooter.

Vi åkte iväg och när vi anlände så möttes vi av massa paparazzis. Både Miley och jag kollade på varandra och jag antar att vi båda såg lika nervösa ut... Alla paparazzis skrek och Scooter skrek tillbaka.

När vi kom in satte dom på oss mikrofonerna på våra tröjor och sedan skickade de ut oss. Publiken skrek och intervjuaren välkomnade och kramade oss.”Miley, hur är det att vara på turné tillsammans med Justin?” frågade intervjuaren
”Det är hemskt roligt, man behöver aldrig vara rädd för att få tråkigt” sa hon och log mot mig
”Justin, tycker du det samma om Miley?” frågade hon mig nu
”Miley är verkligen en underbar människa, det är alltid roligt att vara med henne” svarade jag och kollade först på Miley och sedan på intervjuaren.
”Så, jag måste bara få fråga, alla har vi väl sett bilder på er två väldigt tighta och det verkar som om ni är mer än vänner, är ni det?” frågade hon.

Det var just precis det här vi hade väntat på. Jag vände mig mot Miley och hon vände sig mot mig. Hon log och skrattade lite nervöst, sedan tog jag tag i Mileys hand och vände mig mot intervjuaren och kollade ett tag på henne med ett leende innan jag svarade på frågan.

”Faktiskt så.. Ja det är vi” svarade jag.

Allt hade gått bra, fansen i publiken på intervjun hade blivit lite smått besvikna när det fick reda på att jag gått från ett förhållande till ett annat förhållande, men dom förstod och dom verkade faktiskt gilla det, det var många som sagt att vi var söta tillsammans och så vidare.

När vi kom tillbaka till hotellet gick jag in på twitter och kollade på vad som hänt. En massa tweet om mig och Miley, men det fanns ännu mer elaka tweet som var riktade mot Katie. Stackars Katie. Jag känner mig faktiskt elak mot henne, jag valde min publicitet för henne, men jag tror inte att jag fått göra på nått annat sätt för Scooter och resten av crewet.

Jag funderade ett tag på vad jag skulle skriva på twitter så att folk skulle sluta skicka hot mot Katie. Jag förstår verkligen inte varför dom måste hålla på såhär. Jag älskar mina fans men jag vill inte att dom ska vara elaka mot mina vänner och folk som jag älskar.När jag skrivit klart loggade jag ut och gick sedan och la mig. Äntligen kväll. Imorgon skulle vi vidare till Texas.Detta kapitel skrev jag igår. Nu ska jag börja skriva ett nytt med hjälp av era kommentarer!

Kommentera? :)

Förlåt

Förlåt för dålig uppdatering. Jag har skriv kramp och mitt huvud är idé tomt...

Om det finns någon som skulle kunna hjälpa mig så blir jag evigt tacksam!


Chapter 40 - Fake Date Miley

Jag gick in i lougen och la mig ner på soffan som nästan var obehagligt skön just vid detta tillfälle.”Justin!” Hörde jag Miley ropa. Jag suckade innan jag reste mig från den sköna soffan som jag nästan somnat i.

När jag kom ut till resten av gänget så bad dom mig att sätta mig. Jag satte mig ner och kollade först på Scooter och sedan på mamma. Scooter kollade på mig och sedan öppnade han munnen för att säga något.

”Justin,” började han ”vi har funderat lite... Din publicitet har minskat rejält på sista tiden vilket betyder att vi måste försöka få upp den igen, och när du och Miley var ute här om dagen så fick ni båda så mycket publicitet att det nästan är skrämmande” fortsatte han sedan. Jag kollade oförstående på honom. Då öppnade han munnen igen, ”Alltså vi tänker köra ett PR-trick, för att få upp publiciteten igen.”

Jag kollade på honom och sedan kollade jag på mamma som satt och nickade samtidigt som hon log.

”Med Miley?” frågade jag
”Ja precis. För Mileys publicitet har också minskat en hel del, vi tänkte att ni kanske skulle kunna dejta i det allmänna ögat? Alltså bara nu under turnén” Sa Scooter
”Men Katie då?” frågade jag
”Du får prata med henne, säga att allt är fejk och att allt har med ditt jobb att göra” förklarade Scooter.

Jag nickade och sedan så hoppade Miley in i konversationen.

”Justin, jag vill verkligen inte komma emellan dig och Katie, men det här är nått som kommer unna oss båda” sa hon och log lite snett.
”Jo, jag förstår, men alla vet ju om att jag och Katie är ett par, då betyder det att vi måste fejka att vi gör slut öppet?” sa jag
”Troligast, fast allt är ju fejk då” sa Miley och log
”Okej, jag är på” svarade jag och gick iväg för att ringa Katie.”Hallå?” hörde jag Katies röst på andra sidan luren
”Hej babe” svarade jag
”Justin, hej” jag kunde höra på hennes röst att hon blev glad när hon hörde min röst.
”Så...” började jag, ”alltså vill du komma till LA under en helg och göra slut offentligt?” sa jag lite skämtsamt
”Va?! Vill du göra slut?” hon lät hemskt orolig nu.
”Nej, nej det vill jag verkligen inte, men jag måste ingå i ett PR-trick tillsammans med Miley, och då kan inte vi vara tillsammans offentligt...”
”Åh, jaha... Okej, visst... När?” frågade hon besviket
”Nu i helgen... Det är en gala och det är det perfekta stället” sa jag
”Okej” sa hon
”Jag älskar dig” sa jag sedan
”Jag älskar dig med” sa hon och lade på luren.

Jag gick ut till resten av gänget igen och sa att allt var fixat, att vi skulle ha en offentlig breakup. Alla log och sa sedan att det bara var tillfälligt. Jag nickade mest och sedan gick jag iväg tillsammans med Miley för att bestämma lite saker som hade med allt det här PR grejset att göra.

”Så... Hur ska vi offentlig göra detta?” frågade jag
”Inte en aning...” sa hon fundersamt.
”Vi kan ju fortsätta med våra twitter konversationer?” frågade jag
”Ja, folk tror ju redan att du är otrogen mot Katie med mig pågrund av dem” sa hon och log lite
”Jag vet” sa jag och besvarade hennes leende.

Vi gick ut till bussarna och kollade upp mot stjärnhimlen.

”Perfekt” sa jag och tog en bild på oss med min iPhone. Miley kollade på mig och log.
”Hahaha, vad gör du?” frågade hon
”Skriver på twitter” sa jag och log
Det tog inte lång tid alls innan jag fick en massa RT och sånt. Det var roligt. Folk verkade tycka att vi var söta tillsammans vilket faktiskt är perfekt nu med tanke på att vi skulle köra ett PR-trick om just precis det.

Dagarna gick och det blev helg. Dags att åka till LAX och hämta upp Katie. Själv hade jag och crewet tillsammans med Miley kommit tillbaka till Los Angeles igår. Jag och mamma åkte iväg för att hämta henne.

När jag såg henne komma gående kramade jag om henne och kysste henne mjuk på munnen. Hon besvarade min kyss och sedan gick vi till bilen och åkte hem till mig.

”Jag går med på det här på ett enda villkor” sa hon
”Vadå?” frågade jag
”Att det är jag som får göra slut med dig” sa hon och log
”Okej, visst” svarade jag och kysste henne på pannan.

Vi åkte hem till mig, Katie fick en klänning som hon skulle ha på sig och sedan så gjorde vi oss i ordning för att sedan åka iväg till galan.

Inne på galan mötte vi Miley.Efter att ha snackat med Miley ett tag och tagit några bilder allihopa tillsammans så var det dags att ta plats. Vi satte oss ner på våra platser och jag tog tag i Katies hand och viskade ”Jag älskar dig” i hennes öra hon log emot mig och svarade att hon älskade mig också innan hon kysste mig försiktigt på kinden.

Efter showen var det dags för vår stora breakup scen. Vi gick ut och argumenterade högt och tydligt på mattan. Alla fotografer och kameramän samt intervjuare kom springandes och ville ha en bild på oss och film på oss när vi bråkade.

”Du fattar ju aldrig någonting alls!” skrek Katie
”Ska du säga” svarade jag högt och nonchalant
”Och vad ska det betyda?” frågade hon
”Att du gör det samma”
”Okej, är de du vill så..”
”Vadå?”
”Justin, det är slut” sa hon och gick iväg.

Alla fotografer och liknande kom upp till mig och frågade ut en massa själv gick jag fort som fan bort ifrån dem och sprang in i min bil. Som körde mig hem. Där mötte jag upp Katie. Hon log och kramade sedan om mig.

”Wow, du borde bli skådespelerska” sa jag och kysste henne
”Tack, du var inte så dålig du heller” sa hon och kysste mig på kinden.

Sedan kom Kenny och hämtade upp henne så att hon kunde åka tillbaka till Stratford. Snacka om snabb besök.

Jag loggade in på twitter för att se allt som hänt. Jag kollade omkring. Det var inte bara några som skickat tweets till mig... 1000 tals fans plus en hel massa från kändis världen, men dom flesta visste sanningen, alltså mina närmsta vänner, kanske inte Britney och Rihanna direkt
Plus ungefär 10 000 fler som jag inte orkade läsa igenom. Ungefär alla från galan hade skrivit nått plus alla fans som fått reda på nyheten. Så efter att ha läst igenom dom tweets jag orkade läsa, så skrev jag ett som svar till alla. Jag funderade länge på vad jag skulle skriva som gjorde att det inte skulle se alldeles för mesigt ut och för att det inte skulle se alldeles för fejk ut. Det slutade som det töntigaste tweeten någonsin...Sedan loggade jag snabbt ut. Jag orkade inte få massa ”sorry”-tweets när det inte ens var en riktig breakup.. Men det var ändå ganska roligt. Jag gick in på Katies twitter och såg snabbt att hon fått väldigt många ”sorry”-tweets också. Jag log lite för mig själv och sedan kröp jag ner i sängen. Imorgon skulle jag, Miley och resten av gänget till New Mexico, vilket skulle bli riktigt kul, äntligen skulle jag få stå på scenen igen efter fyra dagars paus.

Jag skickade ett sms till Miley där det stod att jag och Katie var nu officiellt över för alla som inte visste bättre, Miley svarade med både en glad och en ledsen gubbe. Antar att hon kanske känner sig lite skuldmedveten...Vad kommer hända nu?! :o

BTW; förlåt för mitt missbruk av förfalskade tweets. Men det är faktiskt roligt att göra dom :p

Lämna gärna en kommentar?! Snälla?!

Chapter 39 - Publicity

Det kan inte ha tagit mer än fem minuter för mig innan jag somnade.Som jag trott, alla skvaller tidningar och skvaller sidor skrev att jag och Miley nu dejtade och att jag var otrogen mot Katie.

Jag orkade inte ens lägga ner tid på att försöka klara upp alla rykten. Jag var så less på att alla bara hittade på en massa om mig. Jag kollade telefonen istället och såg ett sms ifrån Chaz. Åh nej...

Vad fan? Du och Miley? Seriöst?” stod det...

Jag beslöt mig för att ringa honom. Skulle jag skicka ett sms skulle han bara bli hysterisk.

”Vad fan?” svarade han
”Chaz, vad fan tror du egentligen?” frågade jag
”Att du kommer såra Katie” sa han
”Nej... Vi var bara ute och hängde i Atlanta, är det nått fel med det?” frågade jag
”Nej...” sa han

Efter att ha fått honom att förstå kunde jag äntligen gå ut till de andra som väntade på att jag skulle bli redo för att åka till soundcheck. Vi åkte iväg och började gå igenom allt och såg till att alla mikrofoner och instrument funkade som dom skulle och att alla ljud lät bra.

Jag beslöt mig för att driva lite med alla fans, så jag bad Miley ställa upp på en bild som jag kunde lägga upp på twitter. Bara för kul såklart.
När jag lagt upp bilden så gick jag iväg till min louge och där jag satte mig tillsammans med min sångpedagog och började värma upp rösten inför konserten.

När det var dags att byta om var jag så trött att jag skulle kunna somna stående, men det fick inte hända. Jag bytte om till mina scenkläder och sjöng sedan lite framför spegeln innan jag gick ut och möttes av crewet. Vi körde igenom våra rutiner och sedan promenerade vi igenom korridoren till scenen. Jag kom in på scenen och började sjunga.

Alla framträdanden gick jätte bra. Miley kom ut och gjorde Overboard med mig och det gick så otroligt bra. När vi kört klart den så fortsatte jag köra klart alla låtar som skulle vara med på konserten.

Efter konserten var jag fortfarande lika trött, adrenalinet från konserten hade sprungit iväg lika snabbt som det kommit. Alla hade verkligen haft roligt.

Jag masade mig bort till min louge och sa åt dem jag mötte att jag bara ville vila lite innan vi drog. För så trött som jag var skulle jag inte orka ta mig till hotellet först och packa ner allt i bussarna. Jag var alldeles för trött för det.

Jag gick in i lougen och la mig ner på soffan som nästan var obehagligt skön just vid detta tillfälle.


Kommentera?! Snälla? :)

Chapter 38 - Back On The Road

Vi reste oss försiktigt upp och tog med oss täcket och kuddarna och smög försiktigt in på mitt rum. Vi bäddade ner oss i min säng. Jag kröp närmare Justin. Han la sin arm runt mig och jag la mitt huvud på hans bröst. Sedan somnade jag.Dagen var kommen då Justin skulle iväg på hans turné med Miley igen. Jag kan inte påstå att jag inte är lite smått svartsjuk. Tänk om Justin skulle börja gilla Miley, jag menar det skulle ju inte vara en omöjlighet. Hon är ju inte direkt ful..

JUSTINS PERSPEKTIV

Jag kramade Katie hejdå och sedan vandrade jag in i bussen. Jag satte mig vid bordet och tog upp datorn ur min ryggsäck.

Bussen åkte iväg och jag kunde känna tårarna bränna. Men jag tvingade mig själv att inte släppa ut dem. I Atlanta skulle vi möta upp Miley och ha en show.

Det fanns aldrig speciellt mycket att göra i turnébussen. Jag hade i alla fall tur att åka med mamma till Atlanta där alla skulle bli placerade på annat vis. Troligast skulle jag få åka själv och bara ha mig själv att göra något med.

Det skulle verkligen kännas konstigt att sova helt ensam nu efter att ha haft Katie bredvid mig varje gång jag vaknat i stort sett nu sedan i julas. Jag skulle verkligen sakna henne.

Jag beslöt mig för att uppdatera på twitter. Jag hade inte gjort det på säkert fem dagar. Sedan nyår alltså.
Sedan gick jag och la mig. Jag skulle vara framme i Atlanta imorgon. Så gick jag och la mig nu skulle jag snart få träffa alla. Jag gjorde mig i ordning och kröp sedan ner i sängen som jag praktiskt taget bodde i.

Jag vaknade när mamma väckte mig och sa att vi var framme. Jag klev långsamt upp ur sängen och drog på mig första bästa kläder som jag hittade. Sedan borstade jag tänderna och sedan gick jag ut ur bussen och möttes av mitt crews glada ansikten. Till och med Miley såg ut som om hon var glad att se mig.

”Hej” sa jag och log

Alla hejdade på mig i kör vilket fick hela grejen att se oerhört töntig ut... Jag gick fram till Kenny och hoppade upp på hans rygg. Kenny bara skrattade och bar mig in till hotellets lobby där han släppte ner mig.

”Miley!” sa jag och log samtidigt som jag sträckte ut armarna mot henne.
”Justin!” svarade hon och kramade mig.

När vi fått våra rums nycklar gick alla till sina rum och lämnade sina saker. Jag la min väska på sängen och sedan satte jag mig i soffan, jag hann egentligen inte sitta mer än typ 10 sekunder innan någon knackade på dörren. Jag gick och öppnade, där stod Miley och log.

”Lust att göra nått?” frågade hon
”Visst” svarade jag och tog tag i jackan.

Vi åkte ner till lobbyn där Scooter, mamma och Kenny satt. Vi förklarade för dem att vi tänkte dra ut ett tag och kolla runt lite inne i stan. Dom sa att vi kunde gå på ett villkor, det var såklart att Kenny skulle följa med oss. Vilket ingen utav oss hade nått emot.

”Jag tycker vi tar bilen till bion” sa Kenny
”Okej?” svarade jag och kollade frågande på honom
”Jag har velat sett den nya filmen bridesmaids jätte länge nu” sa han och kollade allvarligt på mig
”Okej, det blir alltså en bio” svarade jag och kollade på Miley som log.

Vi gick till bilen och sedan åkte vi iväg mot centrum för att komma till bion. Det tog ungefär 10 minuter från hotellet till bion med bil. När vi svängde in på parkeringen var det jätte mycket paparazzis där. Hur tusan kunde dom veta att vi skulle komma hit?Vi klev ur bilen och blev smått attackerade av dem. Paparazzi efter paparazzi ställde fråga efter fråga. Frågorna lydde ungefär såhär; ”Justin vad hände med Katie? Är det du och Miley nu?” eller ”Miley dejtar du och Justin?” vi båda tyckte att det var ganska roligt att dom trodde att vi dejtade.

Okej, jag förstår dem, eftersom att jag och Katie började dejta under min turné men jag är ju fortfarande tillsammans med Katie, varför skulle jag då vara med Miley?

Kenny försökte så gott han kunde att skyffla undan alla paparazzis, vi skyndade oss in till bion och kollade ifall Kannys film gick, vilket den gjorde, reklamen hade börjat för fem minuter sedan. Så vi köpte biljetterna och tänkte att det var perfekt för oss att komma nu så att inte så många skulle känna igen oss och, ja allt som nu händer när ett fan ser mig eller Miley.

I biomörkret var det ingen som lade märke till oss.

”Gillar du filmen?” viskade Miley i mitt öra
”Inte riktigt min film smak, men den är faktiskt ganska roligt” viskade jag tillbaka.

Miley log och sedan vände hon tillbaka huvudet mot skärmen igen. Jag kollade på henne. Hon var faktiskt väldigt fin. Dumt Justin... Dumt! Du har Katie hemma i Kanada.

När filmen var slut var det ungefär precis middagstid. Så vi åkte tillbaka till hotellet för att möta upp de andra. Men när vi kom till hotellet var det enda vi fann ett meddelande från gänget som sa att dom dragit ut på middag utan oss. Vilket betydde att vi fick hitta på något själva att äta.

”Jag röstar McDonalds” sa Miley och log
”Två röster” svarade jag och Kenny nickade.

Utanför hotellet var det jätte mycket paparazzis åter igen som ställde en massa frågor. Verken jag eller Miley svarade på dem. Vi hoppade istället in i bilen och Kenny körde iväg mot McDonalds. Vi kollade bakåt och paparazzi bilarna följde efter oss. Såhär galet hade jag inte haft det med paparazzis på länge.

Alla paparazzis parkerade sina bilar och sprang till våra. Vi åkte vid Drive-In luckan så att vi skulle slippa svara på frågor. Kenny beställde vår mat och alla paparazzi blixtar gjorde honom och kvinnan i luckan irriterade. Jag och Miley satt mest och skrattade. Deras tur att känna som vi gjorde ungefär varje dag.

Vi fick maten och då skyndade vi oss att åka tillbaka till hotellet innan alla paparazzis skulle komma ikapp oss. Vi sprang in på hotellet och in i hissarna.

”Vi käkar på mitt rum” sa jag
”Ni får göra det, jag ska se på TV:n i mitt rum” svarade Kenny
”Okej” svarade jag och klev ut ur hissen och gick tillsammans med Miley in på mitt rum.

Miley slängde sig i soffan och började sedan äta av hennes mat. Jag gjorde detsamma eftersom att jag var så sjukt hungrig.

”Så, imorgon kommer jag troligast vara otrogen mot Katie enligt pressen” sa jag och flinade
”Ja, och jag kommer vara den du är otrogen med...” svarade hon och skrattade.
”Ganska roligt egentligen vilken tid folk lägger ner på att hitta på massa rykten” sa jag och log
”Ja, man ska inte tro på allt man hör” sa hon och åt ett pommes frites.

Vi satt och kollade på TV och spelade kort hela kvällen fram tills att det var dags att sova. Miley lämnade mitt rum och jag gick iväg till hotellsängen som lockade på mig.

Det kan inte ha tagit mer än fem minuter för mig innan jag somnade.


Kommentera?! :)

Chapter 37 - New Years Eve

När kvällen närmade sig sitt slut och vi skulle åka hem, sa jag hejdå till alla och gick till bilen. Helt underbart lyckad kväll. Alla hade haft roligt. Allt hade varit bra trots att jag inte fått träffa mamma och pappa. Min första jul utan dom.Jul helgerna hade passerat. Allt hade faktiskt gått bra även fast att mamma och pappa inte fanns längre. Allt kändes bra. Jag och Justin hade gjort väldigt mycket tillsammans med Brooke. Justin och Brooke hade faktiskt lyckats bli ganska bra kompisar, även fast att dom inte direkt stod ut med varandra innan Justin flyttade och blev en superstjärna.

”Vad ska du göra ikväll?” undrade Chaz som klampat in i mitt rum.
”Tror att jag ska hitta på nått med Brooke” svarade jag
”Inte nått med Justin då?” frågade han
”Inte vad jag vet” svarade jag drygt
”Varför? Har han gjort nått mot dig?” frågade han strängt
”Nej, kan du bara ta det lugnt?” frågade jag.

När kvällen väl kommit hade jag bestämt tillsammans med Brooke att vi skulle dra och bowla tillsammans med Ryan, Chaz och Justin. Brooke hade varit den som kommit med förslaget. Hon ville kanske gott göra Ryan och Chaz precis som hon gjort med Justin. I alla fall så brukade det inte vara så många som drog och bowlade på nyårsafton så det skulle i stort sett bara vara vi där.

Jag drog på mig ett par ljusa jeans och ett svart linne som jag hade under den vita i stort sett genomskinliga toppen. Sedan tog jag på mig mina svarta stövlar och satte upp håret i en hästsvans. Sminkningen fick bli enkel men ändå väldigt fin.

Jag ringde till Brooke och kollade ifall hon var klar. Hon sa att hon skulle vara klar när vi kom, vilket var bra det i alla fall. När jag kom ner såg jag Chaz sitta i soffan och kolla på Hannah Montana. Den pojken skulle aldrig växa upp...

”Justin och Ryan är utanför nu” sa jag och kollade på honom
”Det här är slut om fem minuter” svarade han utan att släppa TV:n med blicken.
”Chaz, seriöst. Du har nog sett det där avsnittet minst 150 gånger” sa jag och kollade allvarligt på honom.
”Jaha, och?” svarade han och då gav jag upp och satte mig ner bredvid honom.

Efter fem minuter tog det äntligen slut och vi kunde gå ut till Justin och Ryan som väntat utanför medan Chaz kollat på dom sista fem minuterna utav Hannah Montana.

”Varför tog det sån tid?” frågade Justin när vi kom ut till bilen.
”Tro mig, vi skulle varit ute för fem minuter sedan om inte Chaz insisterat om att kolla på dom sista fem minuterna av Hannah Montana avsnittet” sa jag och kollade allvarligt på Justin och började stört flina.
”Chaz, du borde komma på turné med mig efter jul” sa han och flinade mot Chaz
”Varför?” frågade Chaz dumt
”Jag är på turné med Miley” sa han och flinade
”VA? SEDAN NÄR?!” tjöt Chaz
”Sedan jag började turnén i Amerika”
”Åh”

Efter att dom snackat klart om Miley började vi äntligen åka mot Brookes hus. Brooke kom ut direkt när Justin stannade bilen. Hon nästan sprang till bilen och hoppade in.

”Fan vilken tid det tog för er” sa hon och spände fast säkerhetsbältet.
”Fråga Chaz varför” svarade jag och flinade.

Hon gjorde som jag sa och Chaz förklarade lite mesigt att han ville se slutet på ett program och att det var därför vi var sena.

”Vilket program var det nu igen Chaz?” sa jag för att reta honom
”Hannah Montana” mumlade han fram.

Alla i bilen började skratta. Chaz själv försökte göra sig själv osynlig men lyckades inte så bra med det.

Vi svängde in på bowlinghallens parkering, Justin parkerade och sedan gick vi in till bowlinghallen. Justin höll hårt i min hand som om han aldrig skulle släppa den.

När vi fått våra banor och det var dags att börja spela började Chaz. Brooke och Ryan stod och snackade om vem som kunde sträcka ut tungan längst. Justin la armarna om mig och kysste mig på pannan.

”Hur är det? Tänker du mycket på dom nu kring jul?” frågade han
”Mer än vanligt” svarade jag och kramade honom.

”Justin! Din tur!” skrek Chaz

Justin gick iväg och gjorde sin grej. Strike såklart. Sedan var det min tur. Strike jag med. Justin la armarna om mig bakifrån och kysste mig på kinden. Sedan mumlade han något ohörbart i mitt öra. Jag vände mig om och kysste honom passionerat på munnen. Han besvarade min kyss och höll om mig. Jag älskar verkligen att vara i hans famn.

Vi bowlade fram till tio i tolv då vi gick ut för att kolla på fyrverkerierna. Det var verkligen oerhört vackert. Klockan tolv vart det ännu mer fyrverkerier och mycket finare.

”Gott nytt år bebe” sa Justin och kysste mig på kinden
”Gott nytt år” sa jag och då kysste han mig på läpparna.

Jag vände mig om mot Brooke som stod bakom mig och Justin tillsammans med Ryan och Chaz.

”Gott nytt år” sa jag och log mot dem.

Jag kollade upp mot himlen igen och granskade de vackra fyrverkerierna ännu en gång innan vi hoppade in i bilen och åkte hem. Vi släppte av Brooke hemma hos henne eftersom att hennes mamma ringt och sagt att hon ville ha henne hemma, nått om någon ny pojkvän, sedan åkte vi andra hem till mig och Chaz.

Där inne satt Barney och Theresa och kollade på TV:n. Konstigt att dom inte umgicks med Justin och Ryans familj på nyår.

”Hej” sa jag när vi gick förbi vardagsrummet på vägen till trappen.
”Hej” svarade Theresa och log emot oss.

Vi gick alla in på Chaz rum och satte oss där och bara tog det lugnt. Vi spelade TV-spel och massa annat skit. Vi hade faktiskt roligt. Runt halv tre drog Chaz fram luft madrasser åt Ryan och Justin.

”Sweet” sa Ryan och la sig på ena.
”Katie du sover i ditt rum va?” frågade Chaz
”Bara om Justin också gör det” svarade jag
”Okej, ni sover båda här inne” sa han stelt.

Både jag och Justin började skratta. Chaz betedde sig verkligen som en överbeskyddande storebror. Han verkade faktiskt ha problem med att Justin och jag var tillsammans men jag orkade inte bry mig.

Justin och jag la oss ner på den andra luftmadrassen. Eftersom att den var så liten låg jag på Justin. Allt var ett skämt eftersom att den inte ens var bäddad. Chaz såg irriterat på oss och snäste åt oss att flytta på oss.

Enligt Chaz skulle vi inte få sova på samma luftmadrass. Vilket jag inte riktigt förstod med tanke på att vi knappast skulle göra något, jag menar Ryan och Chaz är i samma rum. Jag gick och hämtade mitt täcke och mina kuddar som jag la på luftmadrassen. Chaz kollade på mig som om jag var dum i huvudet och sedan skakade han på huvudet.

”Kom igen Chaz, vi kommer ju inte direkt göra nått. Vi ska bara sova ju” försökte jag
”Okej, visst som du vill” svarade han.

Jag gick in på mitt rum och drog på mig den stora T-shirten som jag brukar sova i. Sedan gick jag tillbaka och kröp ner bredvid Justin på luftmadrassen som var VÄLDIGT liten.

Efter ungefär en timme sov alla, eller inte jag och Justin. Det var omöjligt att sova två på den här lilla luftmadrassen.

”Ska vi gå till mitt rum?” frågade jag
”Ja tack” svarade Justin.

Vi reste oss försiktigt upp och tog med oss täcket och kuddarna och smög försiktigt in på mitt rum. Vi bäddade ner oss i min säng. Jag kröp närmare Justin. Han la sin arm runt mig och jag la mitt huvud på hans bröst. Sedan somnade jag.Två Kapitel som lovat!

Hoppas ni gillar dem!

Kommentera?! :)

Chapter 36 - Christmas Eve

Justin drog mig närmare honom och sedan tog han armen som jag inte låg på och sökte rätt på min hand. Sedan höll han min hand i sin och så somnade vi.När jag vaknade morgonen efter insåg jag att det var den 24 december. Julafton. Jag satte mig upp i sängen och höll täcket över mina bröst. Jag skakade lite lätt på Justin så att han skulle vakna.

”God morgon” sa han nyvaket och log
”God morgon” svarade jag och la mig ner i sängen igen.

Justin lutade sig över mig och kysste mig. Sedan letade sig hans hand mot mina bröst. Jag kysste tillbaka men flyttade hans hans ifrån mina bröst. Jag log emot honom och sa sedan att jag måste hem eftersom att det är julafton idag.

Efter en pinsam entré i köket för frukost var det dags för mig att åka hem. Dags att möta Chaz, Barney och Theresa. Justin sa att han kunde skjutsa hem mig. Jag nickade och drog på mig min jacka. Sedan gick vi ut till Justins bil och han åkte iväg mot Chaz hus.

När han parkerade framför huset kysstes vi hejdå och Justin log emot mig.

”Ses ikväll” sa han och kysste mig på pannan
”Ikväll?” frågade jag
”Ja, Ryans familj, min familj och Chaz familj umgås alltid på julafton” svarade han och log.
”Åh, men i såna fall så ses vi ikväll” svarade jag och kysste honom en sista gång innan jag klev ut ur bilen.

Jag öppnade ytterdörren och klev in. I hallen möttes jag utav en ilsken Chaz. Jag suckade och började hänga av mig mina ytterkläder.

”Var det Justins bil?” frågade han stelt
”Ja” svarade jag så kort och snabbt som möjlig, jag ville inte att han skulle förhöra mig.
”Jag trodde du var med Brooke” sa han
”Jag var med henne också, men runt elva så träffade jag Justin och jag sov där” svarade jag
”Vet mamma och pappa om det?” frågade han
”Inte vad jag vet, men jag antar att du kommer skvallra?”
”Det kan du räkna med” svarade han
”Ja, annars lär dom väl höra det från Pattie eller Justins mormor eller morfar ikväll” sa jag och gick upp för trappen men Chaz tätt efter mig.

Jag öppnade dörren till mitt rum och klev in. Chaz gjorde detsamma, alltså han klev in i mitt rum. Jag satte mig vid skrivbordet och startade datorn.

”Katie...” sa Chaz nervöst efter ett tag
”Vad?” svarade jag
”Jo... Alltså... Hände nått igår natt, alltså... gjorde ni nått?” stammade han nervöst fram
”Det har du absolut INGET med att göra” svarade jag med efter tryck på inget.
”Förlåt” svarade han och reste sig upp och lämnade mitt rum.

Själv loggade jag in på twitter och kollade om nått nytt hänt. Brooke hade skrivit nått till Samantha, och Samantha hade svarat med en bild.

Jag kollade ett tag på bilden. Sam och Brooke hade varit bästavänner och gjort allt som jag och Brooke gjorde nu, och sen så komma jag. Jag måste ha förstört för Sam så otroligt mycket alltså...

Jag suckade och stängde sedan ner datorn. Efter det drog jag mig mot mitt badrum och in i duschen. Jag duschade i varmt vatten länge, jag tänkte igenom allt som hänt sedan jag kommit hit till Stratford. Faktiskt bara positiva och bra saker. Vad skulle gå fel här näst?

Efter att jag duschat hade klockan hunnit bil halv fem. Jag gick in till garderoben och letade reda på en fin klänning som jag kunde ha på mig ikväll. Sedan torkade jag håret och sminkade mig. Efter det drog jag på mig den röd/svarta klänningen.

Jag granskade mig själv i spegeln och då märkte jag det, det feta sugmärket på min hals. Jag försökte dölja det så gott jag kunde. Hur kunde jag ha missat det? Vad i helvete...

”Katie, är du redo att åka?” hörde jag Barney skrika från nedervåningen.
”En sekund” skrek jag tillbaka och letade reda på ett par passande skor.

När jag kom ner kollade Chaz snabbt mot min hals. Han hade troligast märkt det när jag kommit hem tidigare idag. Han vände snabbt bort blicken när han såg att jag kollade på honom. Jag ryckte åt mig min jacka och sedan så gick vi ut till bilen.

Vi stannade utanför Ryans hus och klev ur bilen. Där inne väntade Ryan, hans föräldrar och Justins pappa, Jeremy, med Jazmyn och Jaxon. Jag hälsade på alla och sedan gick jag med Ryan och Chaz upp på Ryans rum.

Vi satte oss i soffan som Ryan hade på sitt rum. Killarna drog igång nått TV-spel och jag själv satt och kollade på medan dom spelade. Efter ungefär 10 minuter kom Justin in igenom dörren.

”Ey, Justin” sa Ryan glatt och sträckte ut handen, Justin tog den och sedan gjorde han detsamma med Chaz som satt med en sammanbiten min.

Han vände sig till mig och tog tag i båda mina händer och drog upp mig så att jag stod framför honom. Sedan vände han så att han stod mot soffan och så satte han sig och drog med mig så att jag satt i hans knä. Jag vred på huvudet så att mina läppar kunde möta hans. Vi kysstes och jag kunde höra hur någon, troligast Chaz, höjde volymen på TV:n. Efter att ha kysst Justin så satt jag bara tillbaka lutad i hans knä och njöt av hans närhet.

”Mat!” skrek dom från nedervåningen.

Vi reste oss alla ifrån soffan och började gå ner. Justin höll hårt i min hand hela vägen fram till matbordet. Där han slog sig ner bredvid mig.

”Tack förresten” viskade jag i hans öra så att ingen annan skulle höra.
”För vadå?” frågade han och flinade.
”Det gigantiska sugmärket på min hals” svarade jag och kollade på honom.
”Jaså det” skrattade han hysteriskt fram och alla vände sig åt vårat håll och kollade frågande på oss.

Vi ursäktade och sedan började vi plocka utav maten som stod på bordet. Vi åt allihopa under en obehagligt trevlig stämning. Allt var så himla fantastiskt.

Chaz, Ryan, Justin och jag babblade på om allt vi kunde komma på. Efter maten gick vi upp till Ryans rum igen. Vi satte oss alla i soffan. Ryan startade TV-spelet igen och började spela tillsammans med Justin. Jag och Chaz satt mest och kollade på. Sedan la Justin armarna runt mig och skickade spelkonsolen vidare till Chaz.

Chaz började spela och Ryan fortsatte spela. Dom verkade ha himla kul inne i spelet. Justin höll om mig och drog mig så tätt inpå honom det gick. Jag kände värmen från honom genom hela min kropp. Han kysste mig lite försiktigt och diskret på halsen. Sedan vände jag på mig så att vi satt ansikte mot ansikte.

Hans läppar var varma och mjuka emot mina. Mitt hår åkte för som en gardin, vilket verkade få Chaz att misstänka att vi gjorde nått annat än att bara kyssas. Snacka om att han är lite väl överbeskyddande. Nästan så att man vill slå till honom. Men tillslut, när vi ignorerat honom tillräckligt länge gav han äntligen upp och lämnade oss ifred.

När kvällen närmade sig sitt slut och vi skulle åka hem, sa jag hejdå till alla och gick till bilen. Helt underbart lyckad kväll. Alla hade haft roligt. Allt hade varit bra trots att jag inte fått träffa mamma och pappa. Min första jul utan dom.Första kapitlet för ikväll!


JAG HAR EN FRÅGA..

Så..

Mina fråga är för alla som läst de tidigare novellerna.

Hur tycker ni att skrivandet på bloggen är nu om ni jämnför med tidiagre?

Alltså har det blivit bättre? Sämre? OSV...

Skulle bli evigt tacksam om ni vill berätta för mig! Jag vill kunna bättra mig

Skriv gärna också hur ni tycker att jag kan bättra mig och om ni har nått förslag?!

Var inte blyga!

BTW; Jag jobbar på några kapitel nu, vilket kommer betyda att ni kommer få minst två kapitel senare ikväll! :)

Chapter 35 - Brooke & I

Vi gick in på sportaffären för att se ifall vi såg Ryan och Chaz, vilket vi gjorde. Dom cyklade runt affären på ett par cyklar. Dom stannade genast när dom såg oss. Justin stannade och 'lekte' med dom medan jag, Brooke och Sam gick till närmaste fik och fikade.Jag och Brooke bestämde oss för att ha en Girls Night efter en hel dag på köpcentret. Justin, Chaz och Ryan skulle dra iväg och göra nått som dom brukade göra när dom var mindre. Sam skickade vi iväg eftersom att både jag och Brooke ville vara ensam.

”Du kan släppa av oss här” sa jag och pekade på vägkanten
”Okej” svarade Justin och log.

Han svängde in på vägkanten, jag kysste honom på kinden och sa hejdå till Ryan och Chaz innan jag gick ut ur bilen tillsammans med Brooke. Brooke gick och öppnade dörren och släppte sedan in mig.

”Hallå, någon hemma?” skrek hon när vi kommit in men fick inget svar.
”Ser ut som om vi är ensamma” svarade hon glatt
”Perfekt” svarade jag.

Vi gick in i köket och Brooke tog fram allt gott som hon hittade. Vi dukade fram det i vardagsrummet och slog sedan igång en film. Vi satt i soffan och kollade på filmen tills Brooke pausade och började prata.

”Katie, lova att du inte säger det här till någon” sa hon nervöst
”Jag lovar” svarade jag
”Jag är... jag tror helt ärligt att jag har fallit för Samuel” sa hon ännu mer nervöst
”Har du?” frågade jag uppriktigt förvånat
”Ja... Har du sett vad han skrev till mig på twitter?” frågade hon
”Nej?” svarade jag
”Vill du se?” frågade hon
”Ja, såklart?!” svarade jag
”Kom då” sa hon och började gå upp mot sitt rum
”svarade du något på det han skrev?” frågade jag
”ja... du får se det med” sa hon och log.

Hon tryckte upp twitter och loggade in, det tog ett tag innan hon var helt inne och kunde visa mig. Hon tryckte upp Sams tweet. Jag läste och höll på att spåra ut, han hade sagt med sina egna lama ord att hon hade fina ögon!Får jag se vad du svarade.

”Skrev han det efter festen?” frågade jag
”Ja” svarade hon och log ett enormt leende.
”får jag se vad du svarade nu?” frågade jag
”Okej” skrattade hon och tryckte upp sitt svar. Hon hade såklart svarat så typiskt Brooke.Jag kunde verkligen inte sluta le. Sedan första gången jag såg Brooke och Sam tillsammans har jag vetat att dom båda gillat varandra i smyg ungefär hela deras liv. Åtminstone sedan dom sågs första gången.

”Vad tror du?” frågade hon
”Om vad?” frågade jag
”Tror du att han gillar mig?” sa hon nervöst
”Helt klart” svarade jag ärligt till 100 procent.

Efter det beslöt vi oss för att ringa till Sam och Pitch för att se ifall dom ville hänga. Nåt måste hända mellan Brooke och Sam innan jullovet är slut. Sam och Pitch verkade verkligen taggade på att göra något. Jag lånade en svart klänning utav Brooke och hon tog på sig en annan svart klänning, med en rosa rosett vid midjan. Sedan drog vi på oss våra jackor och gick ut till vägkanten för att vänta tills dom kom och hämtade upp oss.

Sams bil kom förbi och vi hoppade in. Han svängde ut på vägen igen och sedan åkte vi ut på stora vägen och lät vinden föra oss dit vi kom.

”Vart är vi påväg?” frågade Brooke
”Det får du se” svarade Sam lite sådär hemlighetsfullt.

Han svängde in på en enslig landsväg och körde längs den i ungefär femton minuter innan han svängde av på en annan landsväg, som han körde på i ytterligare tio minuter. Sedan svängde han igen och efter tre minuter hamnade han på en parkeringsplats.

Det var i stort sett kolsvart och vi såg ingenting. Det var iskallt ute men vi gick alla efter Sam som verkade veta precis vart han skulle. Efter att ha plumsat i snön i säkert tio minuter var vi framme vid en sjö. Den var helt och hållet igen fryst men det var ändå vackert. Man kunde se stjärnorna som smugit sig fram i kvällen.

Sam ställde sig och kollade upp mot himlen och Brooke gick efter honom. Dom såg ut att verkligen njuta av varandras närhet, fast inte öppet för varandra, för varandra låtsades de om som om de inte gillade varandra alls.

”Är det inte lite små lustigt hur mycket dom där två gillar varandra” Sa Pitch som dykt upp bakom mig
”Så du har också märkt det” svarade jag och log.

Vi stod och diskuterade Sam och Brooke bra länge innan vi såg något som vi inte var beredda på. Sam lutade sig fram och kysste Brooke rätt på munnen. Jag och Pitch kollade på varandra och gjorde en High Five.

Timmarna gick och vi var kvar. Runt 23.00 ringde min telefon och jag gick iväg en bit och svarade. Det var Justin som ringde.

”Hej” sa jag glatt
”Hej” svarade han mindre glatt
”Vad har hänt?” frågade jag
”Skulle du kunna komma till mig?” frågade han
”Visst, men det kommer ta minst 40 minuter” sa jag
”Ses då” sa han och lade på luren.

Vad fan hade hänt nu då? Jag skulle inte klara något som inte var positivt. Jag gick tillbaka till Pitch och ställde mig och kollade på Sam och Brooke.

”Vem var det?” frågade Pitch
”Justin” svarade jag
”Åh..” sa han stelt.

Jag kollade på honom och sedan tillbaka Sam och Brooke igen. Jag ville verkligen inte förstöra Brookes chanser med Sam, men jag var tvungen att göra det, och förhoppnings vis skulle allt sluta bra ändå.

”SAM?!” skrek jag

Han vände sig om och kollade på mig. Brooke gjorde detsamma, jag gav henne en ursäktande blick i den kalla vinter natten innan jag vände mig mot Sams håll igen.

”Du måste skjutsa in mig till stan” sa jag stelt
”Varför?” frågad han
”Nått kom upp” svarade jag och gav honom en blick så att han skulle förstå att det var viktigt.

Han började gå upp mot stigen vi klampat till påvägen hit, med Brooke efter sig. Pitch brjade gå efter mig. Jag tog tag i Brookes hand.

”Förlåt” svarade jag och suckade
”Det är okej” sa hon och log

När Sam svängde upp på Justins uppfart tackade jag honom innerligt och klev sedan ur bilen. Jag gick med snabba steg upp till Justins dörr och knackade på. Efter bara några sekunder öppnade Justin dörren och drog in mig i huset. Han mormor och mamma kom förbi ut i hallen och kollade. Jag hälsade på dem och sedan släpades jag med Justin upp för trappen och in på ett rum som jag tror var hans eget.

”Vad har hänt?” frågade jag
”Inget, jag ville bara att du skulle komma” svarade han och flinade
”Såklart...” svarade jag och himlade med ögonen.

Han närmade sig och nu stod han så nära att jag kände hans varma andedräkt mot min näsa. Sedan närmade han sig dom sista ynka millimetrarna som var kvar för att han skulle nudda mina läppar. Han kysste mig mjukt på läpparna innan han förde mig mot sängen.

Jag la mig ner i sängen och han la sig sedan över mig. Han drog försiktigt av mig Brookes klänning som jag lånat. Jag drog av honom hans T-shirt och sedan hjälptes vi åt med hans byxor. När han fått av sig byxorna kysste han mig längs med halsen och ner möt brösten. Han kysste mig fram till BH:n då han tvärt stannade och knäppte upp den och kastade iväg den så att den hängde på handtaget, ganska lustigt, sedan fortsatte han kyssa mig vid brösten. Han hade ena handen på mitt bröst och sedan kysste han mina läppar igen. Hans tunga letade reda på min och sedan lekte våra tungor lekande lätt med varandra.

Jag drog min hand ner över hans mage och sedan smög jag in handen innanför hans kalsonger. Jag började lite lätt runka av honom. Alla hans muskler spändes och han kunde inte koncentrera sig länge. Jag höll på ett tag tills jag slutade för att inte bara han skulle få ha roligt.

Jag hjälpte honom av med kalsongerna och han hjälpte mig med trosorna. Sedan letade han reda på en kondom i sängbordslådan. När han fått på den förde han försiktigt in den i mig. Han började röra sig i rytmisk takt samtidigt som han kysste mig.

Efter ett antal minuter hade vi båda kommit och nu låg vi bara bredvid varandra och andades häftigt. Jag hade just gjort något som förändrat mitt liv föralltid. Det kändes skumt att det var över nu. Efter allt hysteri om att man ska vänta, till vilken nytta? Varför blir det sånt hysteri för? Okej, jo jag vet att man bara kan bli av med oskulden en gång i livet men om det är med någon man älskar så spelar det väl ingen roll eller?

Jag lutade mig över Justin och kysste honom försiktigt på läpparna. Sedan la jag mig ner på hans arm. Klockan hade nu slagit halv tre. Barney och Theresa trodde att jag var med Brooke. Pattie och Justins morföräldrar måste ha gått till sängs strax efter att jag kommit, vilket betydde att dom inte visste ifall jag var kvar eller inte.

Justin drog mig närmare honom och sedan tog han armen som jag inte låg på och sökte rätt på min hand. Sedan höll han min hand i sin och så somnade vi.


Vad tycker ni?

Ganska långt och händelserikt i alla fall :p

Kommentera?! :)


Chapter 34 - At The Mall

Det här skulle verkligen bli det bästa lovet någonsin. Det kunde vara lite bättre om mamma och pappa hade varit vid liv och fått träffa Justin, världens underbaraste kille, och världens bästa pojkvän.
Morgonen efter vaknade jag och klev upp för att duscha. Idag skulle jag, Chaz, Ryan, Justin och Brooke åka in till köpcentret för att shoppa.

Efter en varm och skön dusch gick jag in i min garderob och drog fram ett par jeans och ett vitt linne som jag drog på mig. Jag torkade håret och plattade det, sedan sminkade jag mig.

Nere i köket satt Chaz och åt. Jag satte mig mittemot och tog för mig av frukosten.

”Måste Brooke följa med, du vet vad jag tycker om henne” klagade Chaz
”Jo, jag vet, men hon är min bästavän och hon ska med” svarade jag
”Men... Innan Justin blev upptäckt gick ju han på vår skola också tillsammans med Brooke och då gillade inte han och Brooke varandra heller” försökte han
”Men det är ju typ 5-6 år sedan, du tror inte att dom båda kommit över det?” sa jag och log mot honom.
”Jag hoppas inte det” sa han och flinade
”Det är nått vi får vänta och se helt enkelt” sa jag och drack utav juicen.

Sedan gick jag och borstade tänderna och ringde till Brooke.

”Hallå” svarade hon
”Hej, är du klar om 20 minuter?” frågade jag glatt
”Ehm, ja... Men Katie tror du verkligen att det är en bra idé? Jag och Justin var inte på de bästa termerna när han stack, och ja du vet ju hur det ligger till mellan mig, Chaz och Ryan..” försökte hon.
”Försök inte ens, du ska med oavsett” sa jag ”dessutom har det gått typ 6 år sedan Justin lämnade Stratford för att åka till Atlanta, du ska med” fortsatte jag sedan
”Okej, visst, jag är klar om 20 minuter” sa hon och sedan la hon på.

Jag fixade mig det sista som behövdes och gick sedan ut till Chaz som satt i vardagsrummet och kollade på Smallville.

”Jag snackade med Justin, han är här om fem minuter” sa han när jag satte mig
”Åh, okej. Har han Ryan med sig då?” frågade jag
”Ja, jag skulle tro det” svarade han och bytte kanal.

Vi gick ut till bilen och Ryan hoppade ut ifrån passagerarsätet och satte sig bak tillsammans med Chaz. Jag hoppade in där Ryan hoppat ut och möttes utav Justins läppar. Vi kysstes.

”Kom igen ni två, coola ner va?!” hörde jag Chaz klaga.

Vi slutade kyssas och Justin började svänga ut på vägen. Vi åkte en liten bit.

”Vart bor Brooke?” frågade Justin när han svängde ut till de stora rödlysena.
”Sväng höger här och åk rakt fram” sa jag och log.

Han gjorde som jag sa och jag hänvisade honom hela vägen fram till hennes hus uppfart. Jag sa att jag skulle gå in och se ifall hon var klar. Jag gick upp och knackade, det var hennes mamma som öppnade dörren och log när hon såg mig.

”Katie, vad roligt att se dig, Brooke är på sitt rum” sa hon och släppte in mig.

Jag sprang upp för trappen och knackade på Brookes dörr. När hon ropat 'kom in' öppnade jag dörren och klev in i hennes stökiga rum. Hon kollade på mig och sa att hon bara skulle dra på sig sina skor och sedan kunde vi dra.

Hon hade på sig ett par strupbyxor med ett snirkligt mönster på, sedan hade hon en svart klänning som slutade ungefär en och en halv decimeter innan knäna. Sedan hade hon en brun aktig kavaj. Hon hade håret uppsatt i en hästsvans, till de valde hon att bära ett par klack-boots. Hon var riktigt fin. Hon ryckte åt sig en väska och sedan gick vi ner och ut igenom dörren.

”Katie.. Jag vet inte ifall jag vill längre” sa hon när vi kommit ut igenom ytterdörren
”Nu är det försent att ångra sig” sa jag och log hennes hand.

Hon hoppade in i baksätet där Chaz och Ryan satt. Själv hoppade jag in på passagerarsätet igen. Justin startade bilen och körde iväg mot köpcentret.

”Det var ett tag sedan man såg dig sist Brooke” sa Justin och fortsatte kolla på vägen.
”Önskar jag kunde säga detsamma” svarade Brooke och Justin började skratta.

Han hade faktiskt fattat hennes skämt, han hade inte tagit det på fel sett. Vilken tur. Det här kunde sluta bra, tror jag. Jag kunde känna Chaz blickar i nacken på mig. Ungefär som om han ville strypa mig för att jag bjudit med Brooke. Men jag var glad att jag gjort det.

Jag satt och höll i telefonen när den ringde. Jag kollade på skärmen, Sam – Samantha – var det som ringde. Jag kollade lite extra länge på skärmen, hon brukade aldrig ringa, hon skickade alltid sms.

”Hallå?” svarade jag
”Hej, det är Sam” sa hon
”Hej Sam” sa jag glatt
”Hörde från Brooke att ni skulle hänga på köpcentret idag, lugnt om jag kommer förbi?” frågade hon
”Viss, varför inte” svarade jag

När vi lagt på kollade jag förvånat på telefonen, ville hon verkligen hänga eller var det för att Justin skulle vara där? Eller var det kanske pågrund av att Ryan skulle vara där? Som jag faktiskt råkar veta att Sam har en STOR crush på.

”Var det Sam eller Sam?” frågade Brooke
”Sam” svarade jag
”Åh, vad ville hon?” frågade hon
”Hon undra ifall hon kunde komma och hänga med oss p köpcentret och jag sa att hon kunde det”

Jag hörde hur Ryan och Chaz stönade. Vilket fick Brooke att skratta med tanke på att hon också visste om Sams crush på Ryan. Jag började också skratta med den bisarra tanken i mitt huvud. Justin, Ryan och Chaz såg alla tre ut som frågetäcken när jag och Brooke skrattade.

”Vad?” viskade Justin väldigt lågt till mig.
”Berättar sen” svarade jag och log.

Justin parkerade bilen och vi gick in i byggnaden. Där inne fanns en massa människor. Det var flera stycken som höll på att svimma när de såg oss komma in. Det började droppa in en massa paparazzis.

Brooke drog iväg för att möta upp Sam. Ryan och Chaz gick in på någon sport affär medan jag och Justin gick in på en affär för tjejer. Han höll mig handen och följde med mig vart jag än ville gå.

”Berätta nu” sa han och log snett
”Okej. Jag vet inte ifall du vet vem hon är, men hon heter Samantha Lehman, hon har en brorsa som heter Samuel Lehman, vet du vem jag snackar om?” frågade jag
”Ja, jag tror det” sa han och log
”Det är henne som Brooke gick för att möta, och hon har en crush på Ryan, och Ryan verkar äcklad så fort hon nämns, vilket är ganska roligt, för både jag och Brooke tror att det är for att han gillar henne också. Det var det som var kul. Och jag menar det är ju inte en omöjlighet med tanke på att han aldrig reagerar så överdrivet när det gäller Brooke, Samuel eller Pitch” sa jag och log
”Aha” sa Justin ”då fattar jag” la han sedan till.

Jag köpte en tröja innan vi lämnade affären och mötte upp Brooke och Sam. Jag kramade om Sam och sedan hälsade Justin på henne genom att skaka hand.

”Trevligt att se dig i egen hög person igen” sa hon och log
”Tack... antar jag?” svarade Justin och log.

Vi gick in på sportaffären för att se ifall vi såg Ryan och Chaz, vilket vi gjorde. Dom cyklade runt affären på ett par cyklar. Dom stannade genast när dom såg oss. Justin stannade och 'lekte' med dom medan jag, Brooke och Sam gick till närmaste fik och fikade.


Kommentera?!

BTW;

Många har nyligt kommenterat att de vill att vi ska göra en fortsättning på You and I, men det tänker jag tyvärr inte göra. Det jag tänker göra är att jag tänker skriva ett kapitel om fortsättningen, alltså vad som hände sen på You and I.

Men jag tänkte också skriva ett kapitel till The Way You Make Me Feel som kommer handla om innan Jenny (Liz bästavän) dog och även efter när Liz fått reda på alla Jennys hemligheter!

Kan knappt vänta!

Update

Ett kapitel kommer snart komma!

Jag ska bara göra lite saker angående bloggen som kan ta lite tid. Men det måste göras. Jag ska se till att reserv spara allt så att inget försvinner.

Plus att jag har fullt med idéer som jag håller på att skriver ner, vilket kommer betyda mer uppdatering inom en VÄLDIGT snar framtid. Dessutom har jag redan börjat planera på Novell 5. Har namn och en hel story line till den! SPÄNNANDE!!!!!

Som sagt ett kapitel kommer dyka upp lite senare, hoppas ni har tålamodet att vänta :)

Ni får en rolig Jelena bild sålänge :)Kram!♥

Teen Choice Awards!

Har just kollat klart på Teen Choice Awards 2011! Jag måste ta detta tillfälle i akt och säga Grattis till alla fantastiska skådespelare och musiker som vann ikväll!

Stort GRATTIS till Justin!Jag vill även passa på att säga GRATTIS till Demi Lovato som vann sin första Teen Choice Award idag, och sedan såklart vill jag säga GRATTIS till Selena Gomez som kammade till sig 5 awards.


Chapter 33 - Christmas Break

Jag passade på att ringa. Jag ringde men fick inget svar så jag väntade lite och ringde sedan igen, inget svar då heller. Jag packade ner mig till turnébussen och sa sedan hejdå till alla som åkte i de andra bussarna sedan gick jag in i min buss och kände mig otroligt ensam. En turnébuss för mig själv. Jag saknade verkligen Katie.Veckorna hade verkligen flugit iväg. Nu var det äntligen dags för jul lov. Jag sa hejdå till Brooke och gick tillsammans med Chaz ut i snö vädret. Jag och Justin hade nu varit tillsammans i nästan tre månader, och nu skulle vi ha hela tre veckor tillsammans under jul.

Jag kan knappt vänta tills hans plan landar. Då dröjer det inte länge alls fören jag får se honom. Jag kollade på Chaz med ett leende när vi gick ut i bilen.

”Vad?” frågade han
”Justin kommer snart” sa jag glatt
”Jo jag vet” sa han och skrattade till.

Jag log emot honom och hoppades på att tiden skulle flyga iväg. Det var tre timmar kvar tills han var i Toronto. Vilket betydde att det kanske tog fem-sex timmar tills han var här i Stratford. Beroende på förseningar, bagage och så vidare.

När Justin var i Stratford skulle han ringa och sedan komma förbi och hämta mig så att vi kunde gå och äta tillsammans vilket gjorde mig så glad att jag inte visste vad jag skulle ta mig till. Eftersom jag inte sett honom på ett tag skulle jag verkligen ta vara på dom här tre veckorna som jag skulle ha tillsammans med honom nu under jul.

Chaz parkerade bilen utanför huset och vi sprang in eftersom att det var vidrigt kallt och snöstorm ute. Det första jag gjorde var att logga in på twitter och skrev ett tweet.Sedan loggade jag ut och gick för att knacka på Chaz dörr. Han öppnade dörren ganska snabbt och bad mig skynda mig in. Vilket jag gjorde.

”Kan du snälla täcka för mig?” frågade han
”varför?” frågade jag
”Jag ska till Ellie, och jag behöver din hjälp, jag får egentligen inte gå ut för pappa idag... Eftersom att Justin kommer, men jag blir bara borta en timme eller två” sa han och kastade på valp ögonen
”Visst, men du måste vara hemma innan Justin kommer okej?” sa jag
”TACK! Jag lovar” svarade han och log

Sedan hoppade han ut igenom fönstret. Eftersom att det var så mycket snö kunde han faktiskt göra så utan att bryta något ben. Vilket var tur för annars hade Barney och Theresa märkt honom.

Jag gick in på mitt rum igen och loggade in på twitter. Brooke hade skrivit ett tweet med mig i. Jag läste det och började skratta eftersom att jag fattade att det var skrivet efter mitt senaste tweet...Självklart beslöt jag mig för att svara. Jag kan inte fatta att jag blivit så besatt utav twitter på senaste tiden. Förut var det mest facebook men nu hade verkligen twitter fångat mig.När jag ändå höll på att twittra passande jag på att skriva ett tweet till Chrissie också. Henne hade jag inte pratat med på så länge att det var läskigt. Jag tänkte definitivt be henne komma hit, kanske redan under påsk. Tidigare var det nog omöjligt för henne att komma.Jag stannade online i hopp om att Chrissie skulle vara inne på twitter. Jag hoppades att hon skulle svara på mitt tweet innan hon ringde, vilket hon gjorde!Jag vart verkligen glad över att hon skulle ringa. Jag kunde knappt vänta tills hon ringde och jag skulle få höra hennes röst. Jag hade inte träffat henne sedan jag flyttade till Barney och jag saknade henne verkligen. Jag hade nu bott hos Barney i snart åtta månader.

Medan jag väntade på att Chrissie skulle ring gick jag ner för att se till så att inte Barney och Theresa skulle gå upp till Chaz rum.

”Katie, har du sett Chaz” frågade Theresa

Självklart skulle dom direkt fråga just precis det...

”Ja, jag var nyss i hans rum” sa jag och satte mig i fåtöljen.
”Var han där då?” frågade Barney
”Ja, jag pratade i alla fall med honom” sa jag och kollade förvånat på dom båda
”Vad bra, för vi sa att han inte fick gå ut ikväll”
”Åh... men får jag gå ut?” frågade jag ängsligt
”Visst vännen, vi vet att du bestämt med Justin sedan länge att när han kom tillbaka hem skulle ni gå ut” log Theresa.

Precis när hon sagt klart meningen och jag öppnade min mun för att säga något så ringde Chrissie. Jag ursäktade mig och sprang sedan iväg och svarade i telefonen.

”HEEEEJ!” svarade jag i telefonen
”HEEEEJ!” hörde jag Chrissie säga lika entusiastiskt som jag på andra sidan luren
”Hur är det med dig?” frågade jag glatt
”Bra bra, själv så?” frågade hon
”Toppen, Justin kommer hem idag så jag ska vara med honom ikväll” sa jag glatt
”Åh, du måste berätta om dig och Justin, glöm inga detaljer!”

Jag drog samma historia för henne som jag dragit för Brooke, Sam, Sam och Pitch första dagen tillbaka i skolan efter avstängningen och lovet. Chrissie aw-ade och naw-ade hela tiden. Hon lät verkligen glad för min skull.

”förresten, innan jag glömmer” sa jah
”vadå?” frågade hon
”Vill du kanske komma hit till påsk?” frågade jag
”JAAAAAAAAAAAA!” tjöt hon i luren.

Efter att ha babblat på om allt och inget så lade vi på och då hörde jag hur någon skramlade inne i Chaz rum. Jag gick dit och knackade.

”Kom in” ropade Chaz.

Jag öppnade dörren och gick in. Han kollade på mig och sedan kollade han tillbaka mot väggen igen.

”Du var snabb” sa jag och log lite snett
”yep, jag ville inte att du skulle hamna i trubbel” sa han och log

Chaz och jag satt och snackade länge om vad vi skulle göra under jullovet och massa sånt fram tills att Justin ringde mig och sa att han skulle vara utanför huset om ungefär tio minuter. Då gick jag till mitt rum för att byta om. Jag fixade mig väldigt enkelt. Drog på mig en vit tröja och ett par svarta jeans. Jag tog på mig mina converse men ingen jacka. Jag vet, jag vet, det är snöstorm ute, men eftersom att jag skulle in i en bil och sedan in på en restaurang och sedan in i en bil igen och sedan in i huset, tänkte jag.

Justin tutade utanför och jag sprang ut. Jag snabbade mig in i bilen och stängde dörren. Jag kysste Justin och han besvarade kyssen, sedan viskade han i mitt öra; ”Som jag saknat dina kyssar” Jag kunde inte låta bli att le. Jag kysste honom på kinden och sedan så bad jag honom åka.

Vi åkte iväg till restaurangen som vi skulle äta på. Vi vart placerade vid ett perfekt bord, vi fick våra menyer och vi kollade igenom dem.

”Jag vill ha pasta” sa Justin och log
”Jag med” sa jag och log

Vi beställde in vår mat och började prata medan vi väntade på att maten skulle komma in.

”Hur har alla konserter gått?” frågade jag och log
”Jätte bra, Miley är en stor succé måste jag säga” sa han och log
”Vad bra” sa jag och log
”Hur har skolan och allt gått sedan du kom hem?” frågade han
”Bra, mina betyg är i stort sett endast MVG och jag går på alla lektioner och hänger med” sa jag glatt
”Brooke då?” frågade han och log nervöst
”Samma gäller för Brooke, vi har bättrat oss väldigt mycket.
”Vad bra” var det sista han sa innan maten kom in och vi började äta.

När vi ätit upp vår mat och betalat gick vi ut till bilen igen. Vi satte oss och Justin slog igång värmen. Sedan sa han att han ville ta en bild på oss. Han la armen om mig och sedan kysste han mig på kinden samtidigt som han tog bilden. Han kollade på den och log

”Twitter nästa” sa han och log. 
Han la upp bilden och sedan visade han mig bilden, han hade tagit den i svart vitt och jag gillade faktiskt bilden. Äntligen tillsammans med Justin igen efter två och en halv månad ifrån varandra.

Det här skulle verkligen bli det bästa lovet någonsin. Det kunde vara lite bättre om mamma och pappa hade varit vid liv och fått träffa Justin, världens underbaraste kille, och världens bästa pojkvän.Kapitel 33

Vad tycker ni?

Kommentera? Snälla?! :)

Chapter 32 - Back To School

Miley hoppade in i sin bil och åkte iväg. Sedan så åkte resten av dom i crewet som följt med iväg, jag och
mamma åkte också hem. Sedan var det dags för att sova. Imorgon skulle vi ha första konserten här i USA, i LA. Sedan drog vi vidare mot Florida, där vi skulle ha konserten i Miami.


Katie & Brooke

Första dagen tillbaka i skolan efter min två veckors avstängning + lov. Jag skulle äntligen få träffa Brooke igen. Gud som jag saknat henne.

Chaz och jag satt i bilen påväg till skolan. Allt var faktiskt helt okej mellan oss för stunden. Vi bråkade verkligen som syskon. Jag hade lovat Barney och Theresa att jag skulle hålla mig undan från trubbel. Men nu hade jag ju faktiskt hittat ett annat sett att hantera sorgen på, musik.

Chaz parkerade bilen och jag hoppade snabbt ut, han gav mig en strängblick och jag himlade med ögonen sedan sprang jag fram till Brooke.

"HEEEEEEEEJ!" Skrek hon när hon såg mig
"HEEEEEEEEJ!" Skrek jag tillbaka och kramade om henne.
"Jag vill höra ALLT!" sa hon sedan.

Jag började skratta och sedan tog jag mina saker ur skåpet och sa att jag skulle berätta under lunchen. Sedan drog vi oss mot Mrs Klaines historia klass. För en gångs skulle var vi faktiskt i tid, vilket fick Mrs Klaine att gapa. Vi satte oss tysta på våra platser och satt och jobbade under hela lektionen vilket fick hela klassen att bli stumma.
"Vad har hänt med er?" frågade en kille innan vi lämnade klassrummet efter att klockan ringt ut
"Avstängning" svarade vi båda i kör.

Dom första fyra lektionerna flöt på, sedan var det dags för lunch. Vi tog maten och satte oss med Sam, Sam och Pitch.

"Hur var Europa?" frågade Pitch när vi närmade oss
"Fantastiskt" svarade jag och log.
"Berätta ALLT nu!" sa Samantha och Brooke i kör
"Vad ska jag berätta?" frågade jag
"Hallå, Justin Bieber och du??" Sa Samantha ivrigt.

Jag berätta för dem, tjejerna satt och lyssnade helt facinerat medans killarna i stort sett bara ssatt och himlade med ögonen.

Det fanns en hel del tjejer på skolan som gav mig mördarblickar medans andra skrek elaka saker efter mig, men mer vågade dom inte göra. Med tanke på vilka jag umgicks med. Snacka om att alla hade respekt för Brooke. Utom jag för hon hade respekt för mig. Vilket gjorde att folk automatiskt hade respekt var mig också.

JUSTINS PERSPEKTIV

Efter att ha segat hela morgonen var det dags att åka iväg till soundcheck. Alla var redan där jag jag kom. Vi larvade oss, sjöng och svarade på frågor. Det var riktigt roligt. Men sedan var det dags för konserten.

Konserten började och vi körde på. Jag körde mina låtar som var innan Overboard. Sedan kom Miley ut i en svart klänning och sjöng på Overborads början medan jag sprang in och bytte om.

Sedan kom jag in och började sjunga. Alla verkade verkligen gilla att framträdandet.Alla vart som galna när jag och Miley stod nära varandra och sjöng.

Efter konserten så gick jag in i min louge för att byta om och sedan sticka till min turnébuss. Under hela tiden tänkte jag på Katie och hur mycket jag saknade henne.

Jag passade på att ringa. Jag ringde men fick inget svar så jag väntade lite och ringde sedan igen, inget svar då heller. Jag packade ner mig till turnébussen och sa sedan hejdå till alla som åkte i de andra bussarna sedan gick jag in i min buss och kände mig otroligt ensam. En turnébuss för mig själv. Jag saknade verkligen Katie.Kort kapitel... Har inte tid för något mer.

Kommer mer ikväll :)

KOMMENTERA?!

Chapter 31 - Rehearsal With Miley

JUSTINS PERSPEKTIV

Flyget landade på LAX och jag var nu framme i Los Angeles efter en evighetslång flygresa. Mamma och jag hade bestämt oss för att gå ut bara hon och jag för att äta. Vi hade inte haft så mycket tid att spendera tillsammans under den här turnén.


Jag och mamma åkte iväg till en fin restaurang. Där vi vart placerade vid ett bord som låg lite avsides. Vi beställde in våran mat och sedan satt vi och pratade medan vi väntade på att maten skulle komma. Vi började prata om konserterna som vi skulle ha här i USA, dom tillsammans med Miley. Redan imorgon skulle vi träffas och repitera.

Jag såg verkligen fram emot att ha Miley med på turnén, men jag skulle verkligen sakna att ha Katie med mig. Jag saknar henne verkligen.

"Justin, vad tänker du på?" frågade mamma
"Katie" svarade jag och pressade fram ett leende.

När vi fått in våran mat så började vi äta. Bara efter några minuter kom det upp ett gäng tjejer och frågade om dom kunde få en autograf. Jag kollade på mamma som såg besviken ut.

"Ledsen tjejer, men inte nu" svarade och log lite åt tjejerna som såg ut att bli riktigt besvikna, men dom gick ändå inväg.
"Så hade du inte behövt göra" sa mamma när dom var utom hörhåll.

"Jag vet, men jag har inte spenderat nästan någon tid alls med dig på senaste tiden" svarade jag och log.

Hon besvarade mitt leende och fortsatte sedan att äta. Efter att ha ätit och bara tagit det lugnt åkte vi iväg till min lägenhet som jag införskaffat här i Los Angeles eftersom att jag ändå spenderade så pass mycket tid i Los Angeles så kunde jag ju lika gärna ha en lägenhet här.

Mamma sa godnatt och gick in till gästrummet för att sova. Själv passade jag på att logga in på twitter. Jag skrev ett tweet till Miley och fick snabbt ett svar.


Sedan gick jag och la mig, jag somnade snabbt taggad på att repitera hela dagen imorgon, med danser och låtar.

Mamma väckte mig klockan åtta och bad mig snabba på eftersom att vi skulle vara i repningslokalen halv tio. Jag tog en snabb dusch och sedan drog jag på mig ett par passande träningskläder. Sedan åt jag och borstade tänderna. Efter det behövde jag bara vänta på mamma. Hon var klar ungefär 20 minuter efter mig. Klockan var då precis tio i nio. Då gick vi ner där chauffören väntade på oss i bilen.

Vi åkte iväg mot lokalen och sedan var det dags att köra igång. När Miley hade kommit drog vi igång. Jag skulle föst köra igenom Favorite Girl och Runaway Love. Sedan var det dags för mig och Miley att köra igenom Overboard. Vi körde först igenom hela låten några gånger bara för att vara säkra på att vi båda kunde texten, vi fixade till puserna och lite sånt så att allt skulle vara bra.

Sedan drog vi igång med dansen, som egentligen inte är så mycket utav en dans men ändå. Hon skulle befinna sig på mitten utav scenen och sedan skulle jag komma ut och vi skulle gå åt olika håll. Sedan skulle vi mötas i mitten och stå tätt tätt intill varandra.

Ungefär precis som jag och Katie gjort. Efter en hel dag i repningslokalen bestämde jag och  Miley att vi skulle dra iväg och äta sushi. Vi frågade vilka som ville med, vi blev ett gäng som åkte iväg och käkade.Självklart dök det upp en hel massa paparazzis som började fråga ut oss om allt möjligt. Både jag och Miley låtsades om som om dom inte var där och pratade med varadra istället för med paparazzisarna.

Miley hoppade in i sin bil och åkte iväg. Sedan så åkte resten av dom i crewet som följt med iväg, jag och mamma åkte också hem. Sedan var det dags för att sova. Imorgon skulle vi ha första konserten här i USA, i LA. Sedan drog vi vidare mot Florida, där vi skulle ha konserten i Miami.


Tack så hemskt mycket för alla kommenterer på förra kapitlet!!!

Kommentera lika flitigt på detta kapitel för nästa :) (minst 7 kommentarer)

By the way, tack för att ni finns och får oss att vilja fortsätta skriva!

Svar På Kommentar
För det första, jag kanske är en ölburk, vad vet du?
Och för det andra, om du försöker få oss att känna oss dåliga så lyckades du inte speciellt bra.
Vi godkänner dom kommentarer som gör oss glada, vilket du inte direkt gjorde.

Plus att vi har så underbara läsare som faktiskt gillar bloggen och säger att dom vill ha mer.
Men om allt det här stör dig så himla mycket, så kom inte tillbaka då!

Ha en bra dag!

Chapter 30 - Leavin' For Statford

Jag tog tag i Justins hand och tog tillsammans ut utskällningen som vi fick ifrån Chaz, Ryan stod mest och nickade instämmande. Efter att Chaz skällt ut oss i en halv timme beslöt vi oss för att kolla på film, alla tillsammans i Justins rum.

Efter att ha varit i Italien och bara umgåts under en vackas tid, var det äntligen dags att åka tillbaka till Stratford. Jag har verkligen saknat Brooke, Sam, Sam och Pitch. Ja, jag har ju såklart saknat Barney och Theresa också. Tre veckor med Justin hade varit helt fantastiskt, jag skulle verkligen sakna honom. Men jag får ju se han till jul i alla fall.

Han som skulle hämta mina väskor kom upp och hämtade dom. Sedan gick han. Justin skulle inte lämna Italien förens imorgon och då ska han vidare till Los Angeles, och vara där för en show och sedan vidare runt USA. På turnén i USA skulle Miley Cyrus ta min plats och sjunga Overboard med Justin.

Jag kände lite avund, tänk om han skulle fånga henne precis som han fångat mig. Jag åkte ner till lobbyn där jag väntade tillsammans med Justin på att resten skulle komma ner. Pattie, Justin, Kenny och Scooter skulle följa med till flygplatsen.

Jag kramade alla i crewet hejdå och sedan gick vi ut till bilen. Det tog ungefär fem minuter till flygplatsen och där checkade vi våra väskor och sedan började vi gå mot säkerhetstullen. Jag kramade om Pattie, Scooter och Kenny. Sedan vände jag mig mot Justin. Han kollade mig djupt i ögonen och sedan kramade han om mig hårt. Han vägrade nästan att släppa taget om mig.

"Justin, jag måste gå nu!" sa jag tyst i hans öra
"inte riktigt än" svarade han och hans grepp hårdnade.

Han släppte mig lite lätt precis lagomt mycket för att han skulle kunna kyssa mig. Han kysste mig länge och pasionerat, tills det att Chaz harklade sig och knuffade lite på mig. Jag kollade upp på honom och började skratta. Sedan släppte jag Justin och gick tillsammans med Chaz och Ryan in mot tullen.

Vi gick ombord. Vi satt på platserna 19-D-E-F. Perfekta platser. Våran flyg resa började och jag slöt ögonen i hopp om att få sova. Vilket jag såklart inte fick... Ryan somnade liggandes upp och ned, den pojken var bra konstig. Medan Chaz somnade med huvudet hängandes över knäna.

Jag satt hela flygresan och lyssnade på musik i hopp om att tiden skulle gå snabbare. Men ÄNTLIGEN efter nio timmars flyg var vi äntligen framme. Vi klev av flyget efter att jag och Chaz hade försökt väcka Ryan i minst 20 minuter. Det var bara våra väskor som låg på rullbandet när vi kom dit, plus att det bara var vi som var ikvar vid rullbandet.

Vi tog väskorna och sedan gick vi ut, där stod Barney och väntade på oss. Han log såfort han fick syn på oss. Han kramade om oss alla tre och sedan gick vi ut till bilen för att fortsätta resan mot Stratford från Toronto.

Ryan och Chaz satt och pratade hela bilresan medans jag försökte sova, men åter igen kunde jag inte somna. Jag låtsades sova medans jag lyssnade på Ryan och Chaz hel sjuka konversation om dinousarier.

JUSTINS PERSPEKTIV

Flyget landade på LAX och jag var nu framme i Los Angeles efter en evighetslång flygresa. Mamma och jag hade bestämt oss för att gå ut bara hon och jag för att äta. Vi hade inte haft så mycket tid att spendera tillsammans under den här turnén.

Okej, vad tycks?

Minst 10 kommentarer för nästa del, okej?

Hörs då :)

Chapter 29 - A Punch In The Face...

Vi gick över till cluben och där var det fullt ös. Det var en sån grym kväll.Inne på festen var det mörkt och svårt att urskilja folk. Vilket var tur. För då kom det inte fram nå galna fans som ville ta kort med Justin eller nått likande. Jag och Justin dansade omkring och skrattade som tokar. Ryan och Chaz hade förstunnit snabbt in i mängden bland alla tjejor. Undra vad Ellie (Chaz flickvän) tycker om det. Justin och jag beslöt oss för att skicka ett sms till dom och säga att vi dragit, och att dom fick ta en taxi tillbaka till hotellet. Justin hade bett chauffören att lämna bilen.

Jag och Justin började varndra hand i hand ut mot bilen. Något vi inte var berädd på var att det skulle finnas en massa paparazzis och fans utanför klubben. "Fan" hörde jag Justin svära. Jag kollade på honom och han kollade på mig. Sedan tog han ett hårdare tag om min hand och vi började gå mot bilen.

"Lämna Justin ifred din fitta!" skrek en tjej efter mig, efter det tror jag att hon fortsatte svära på italienska. Justins grepp om min hand hårdnade och nu drog han mig nästan fram. Alla paparazisarna skrek och frågade frågor. Justins grepp blev så hårt att det gjorde ont i handen. Dom hade verkligen retat upp honom.

"Lämna oss ifred" röt han mot de 40-tal paparazzis som var runt oss. Alla paparazzisarna började skrika ännu högre, knuffas omkring för att få den bästa bilden. Fansen hade också börjat skrika. Dom skrek kränkande ord mot mig och jag kände för att gråta.

Vi kom fram till baken av bilen. Vilket betydde att Justin släppte min hand och började gå emot förarsätet, jag själv började tränga mig igenom folkmassan mot passagerarsätet. Jag kände paniken inom mig, jag var inklämd i en folkmassa. En massa tonårstjejer + en massa 40+ åriga män med kameror som skrek lika mycket som flickorna gjorde.

Jag vaar så nära att jag nu till och med kunde ta i dörr handtaget, Justin satt redan i bilen och väntade, då jag kände hur någon smällde till mig hårt i ansiktet, på läppen för att vara exakt. Jag kände hur smärtan dunkade inom mig, sedan hörde jag en tjej säga högt och tydligt "JAG TRÄFFADE HENNE!" på engelska såklart så att jag skulle förstå precis vad hon sa.

Jag lyckades få upp bildörren och kastade mig snabbt in i bilen. Jag satte händerna för ansiktet och sa sedan till Justin "KÖR!" Han gjorde som jag sa. Han tutade så att alla skulle flytta på sig, sedan körde han gasen i botten.Jag kände hur tårarna tryckte på bakom ögonlocken pågrund av smärtan i mitt ansikte. Jag kunde inte hindra tårarna från att rinna längre. Dom rann hejdlöst och jag försökte att göra så att Justin inte skulle märka nått, verken tårarna eller slaget mot min läpp som gjort min läpp svullen och rödre än normalt.

Men inget undgick Justin. Han stannade bilen utanför hotellt, vi klev ut och han gav nycklarna till snubben som skulle åka och parkera den åt oss. När vi kom in i lobbyn stoppade han mig och vände mig mot sig. Han kollade mig rätt in i ögonen och såg mina tårfyllda ögon och sedan kollade han ner mot min läpp.

"Vad fan hände?" frågade han lätt chockat
"Nån slog till mig..." svarade jag
"Såg du vem det var?" frågade han irriterat
"Nej, men jag hörde henne när hon skrek det så att jag kunde höra..."
"Var det en hon?" frågade han
"Ja, men jag vet inte ifall det verkligen var hon som slog..."
"Det här är verkligen inte okej" sa Justin och började gå mot hissen.

Jag gick efter honom, vi åkte upp till våran våning. Justin gick direkt och knackade på Patties dörr, men det var Scooter som öppnade.

"Hej, är mamma här?" frågade Justin glatt
"Aa, kom in" svarade Scooter lika glatt.

Justin tog min hand och drog med mig in i rummet. Han gick fram till Pattie som satt i soffan. Han visade vad som hänt mig och sa att det troligast var en tjej eftersom att hon tagit åt sig äran. Pattie blev rasande precis som Scooter blev när han hört allt. Dom sa att dom skulle fixa allt och att vi skulle gå iväg till nått av våra rum så länge.

Vi gick in till Justins rum. Han bad att få ta ett kort på min läpp. Jag nickade och lät honom ta ett kort. Sedan loggade han in på twitter.
Skrev han och laddade upp bilden. Han var verkligen förbannad nu. Det gick bara några sekunder så hade han flera svar och kommentarer på bilden och massa sånt. Viss skrev "Rätt åt henne" andra skrev "Herregud, vad har hänt" och vissa skrev "Visste det" och sedan fanns det en massa andra kommentarer och likande. Jag log åt att några faktiskt brydde sig medans en hel del verkade tycka att det var rätt åt mig.

Efter ungefär en halv timme kom Pattie och knackade på. Hon sa att dem hade polisanmält hela grejen och att det var viktigt att vi hade kenny med oss vart vi än gick nu för tiden. Hon sa även att vi måste bli försiktigare. Vi nickade stelt emot henne. Bara någon minut efter att hon gått kom Ryan och Chaz in springandes i rummet.

"Vad fan hände?" nästan skrek Chaz som måste sett Justins tweet.
"Någon slog henne" ssvarade Justin, det såg ut som om han skämdes lite över att han inte kunnat göra något.

Jag tog tag i Justins hand och tog tillsammans ut utskällningen som vi fick ifrån Chaz, Ryan stod mest och nickade instämmande. Efter att Chaz skällt ut oss i en halv timme beslöt vi oss för att kolla på film, alla tillsammans i Justins rum.


Vad tycks?

Kommentera? Snälla?

Åtta kommentarer för nästa kapitel :p

Angående Utmaningen

Tack alla för alla kommentater, och vet ni vad? det vart rekord på kommentarer!!

Så därför så ska ni få bestämma en sak som ska hända i chapter 29!
Kommentera vad ni vill ha så fixar vi det, ni måste ju också få lite som ni vill!

Kram

Chapter 28 - Italian Restaurant

Jag kunde knappt tro vad han just sagt. Han hade just sagt att han älskade mig. Jag kollade på honom och log.

"Jag älskar dig med" svarade jag och kysste honom sedan ömt på läpparna innan vi gick upp efter Chaz och Ryan. Justin & Katie

Idag skulle vi alla ut och äta på en italiensk restaurang. Pattie hade bokad en tid på en av italiens bästa restaurang. Chaz var fortfarande lite små sur, men han skulle väl inte klarar av att vara sur på¨Justin. Men mig därimot skulle han nog aldrig sluta vara sur på. Ryan var bara glad för våran skull så det var ju i alla fall en bra sak.

Jag hade tagit med mig en röd lång klänning till sana här tillfällen, vilket var tur att jag hade den med mig. Jag började redan nu att fixa mig med tanke på att jag skulle lägga ner massvis med tid på mig själv idag, för idag skule vi ut på den finaste restaurangen i stan och det kommer defenitivt vara fullt med folk där och säkerligen paparazzin som tagit sig in. Idag var jag på jätte bra humör, Justin brydde sig in om världen visste att vi var ett par nu och då kände jag att jag måsta vara riktigt fin till ikväll då det kanske blir riktigt mellan mig och Justin.

Jag fixade håret och det var inte det lättaste, jag fick börja om fler gånger men så är det här i livet. Efter väldigt många försök fick jag till håret som jag vilja ha det. Lite löst uppsat på bakhuvudet och en lock där framme som gjorde allt. Jag tog fram min klänning och den behövdes stryckas så jag satte igång med stryckningen.

JUSTINS PERSPEKTIV

vårat förhållande skulle nu bli officiellt vilken dag som helst. Men jag brydde mig inte om mina fans skulle bli helt galna för jag var käär på riktigt.

Min skjorta och kavaj behövdes stryckas så jag gick med dom till mamma. Sen hoppade jag in i duschen så jag skulle vara ren och fräsch til i kväll. Jag parfymerade mig lite lätt och hade i gel i håret sen fixade jag till det lite grann. Det var bara några timmar tills vi skulle iväg till restaurangen.

*knackning på dörren*

Jag gick och öppnade dörren och där stod Chaz.

"kom in" sa jag

Chaz kom in och satte sig ner i en fåtölj.

"jo  jag är hemskt ledsen över hur jag reagerade men hon är som min egen syster och jag vill inte se henne sårad eller att hon ska få massa skit från dina fans" började Chaz
"jag förstår dig helt, men jag ska inte såra henne!"
"men inte du, men hon kan bli sårad av alla dina fans för du är ju liksom världskänd och hon har nog inte fattat vilken risk det är att dejta dig" sa han
"bara att vara din kompis är lite farligt till och med" lade han till
"jo, men. Jag älskar henne och det är det ända som betyder nått"
"jo men ni kan väl vara försiktiga i alla fall?" frågade Chaz
"ja jag ska ta hand om henne väl"
"bra" sade Chaz
"men du, du kan väl förlåta henne? för hon har verkligen inte mått ba över det" sa jag 
"har hon?" frågade Chaz förvånat
"mm, hon vill inte att du ska vara sur på henne" sa jag
"jag ska försöka"
"bra" sa jag

Chaz gick mot dörren sen vände han sig om och kollade på mig

"har du hår vax?" frågade han
"gele har jag" svarade jag

Jag gick in i badrummet och hämtade gelen och gav det till Chaz som sedan gick iväg. Jag gick över till mammas hotell rum och hämtade mina kläder som vara klar, mamma hade en fin svart klänning på sig hon var riktigt fin i den.

Jag hängde upp kläderna så som inte skulle skrynkla sig sen la jag mig och kolla på tv, för jag var lite förtidigt klar.

KATIES PERSPEKTIV

Jag fixade sminket, jag la lite svart runt ögonen och rött läppstift som skulle passa perfekt till min klänning. Sen kläddade jag på lite mascara. Resultatet var faktiskt bra, jag drog på mig minklänning försiktigt över huvudet så jag inte skulle förstöra nått. Jag kollade mig i spegeln och det var bra, jag kände mig som en riktig kändis. Jag gick på toa en sista gång innan vi skulle åka.

Jag gick och knackade på hos Justin, han bad mig komma in för han var inte riktigt klar. Jag fick hjälpa han med hans fluga sen satte han på sig sin svarta kavaj. Han var riktigt snygg, men det var han ju jämt. HAn gav mig en kyss och han blev röd på läpparna så han fick torka bort det.

"Chaz var här och prata med mig" sa Justin

Jag kollade förvånat på han

"vad vilja han"
"säga förlåt" sade han
"okej" sa jag
"det är löst nu, han ska försöka att inte vara arg på dig nå mer" sa Justin efter ett tag
"mm, vad bra" svarade jag

Jag kände hur gjädjen steg i min kropp men sen försvann den igen med tanke på att Chax säkert bara sagt så för att Justin inte skull vara arg på honom men jag hoppades på det bästa ialla fall.

"är du klar" frågade jag
"aa" svarade Justin och log brett

Vi tog hissen ner till lobbyn där alla var  och väntade på mig och Justin. Chaz kom fram och gav mig en kram.

"vad fin du är" sa han lågt
"tack, du med" svarade jag

Utanför hotellet väntade en limo på oss som skulle ta oss till restaurangen. den var vit och stor innut i, alla skulle åka en och samma limousine.

Restaurangen var finare än jag nånsin kunnat föreställt mig. Vi gick in och hade ett bord reserverat, det var ett stort lång bord där alla skulle sitta. Vi hade fått en lite avskild plats kanske vara det för att det inte skulle bli så mycket fans som såg Justin och resten.

Jag åt oxfilé och klyftpotatis. Det var verkligen gott, godaste jag nånsin ätit faktiskt.

Det kom fram några som vilja ta kort på oss. dom vilja först ha kort på Justin, Chaz, Ryan och mig. sen vilja dom ha på Justin och Pattie, sen tog dom på alla när vi satt ner och åt. Sen var det inte så mycket folk som kom fram till oss. När vi ätit och varit där ett tag så kom limon och hämtade oss. Vi åkte tillbaka till hotellet och när vi satt i limousinen bad Justin om att få prata. vad skulle han säga nu då?

"jag har en sak att berätta" började han
"jag och Katie är tillsammans, jag tänkte så ni visste" sa han

Pattie tog fram champange åt alla och det skålades, till och med Chaz skålade att vi var tillsammans. Jag trodde inte dom skulle ta det så här, men det kanske var så dom gjorde med Justins alla tjejor, vad vet jag?

När limon släppte av oss gick vi in och alla ungdomar skulle gå ut till en club för ungdomar så dom vuxna stannade kvar utom Justins livvakt.

Vi gick över till cluben och där var det fullt ös. Det var en sån grym kväll


fick bli kort del idag.

Kommentera? :)


Chapter 27 - Chaz Somers & Ryan Butler

Vi gick in och åt sedan åkte vi tillbaka till bussarna. Som körde sista biten till hotellet i Italien. Väl på hotellet började jag gruva mig extra mycket på när Chaz och Ryan skulle komma imorgon. Vad Tusan skulle jag säga till Chaz..?Morgonen efter vaknade jag runt tio. Chaz och Ryan skulle komma runt tolv vilket betydde att jag nu hade två timmar på mig att komma med en bra förklaring. Men till det behövde jag Justins hjälp. Jag drog på mig mina svarta jeans och ett vitt linne innan jag drog iväg mot Justins hotellrum och knackade på tills han öppnade.

"Hej" sa han med ett leende när han öppnade dörren.
"Hej, Chaz och Ryan kommer idag" sa jag och kände hur paniken steg inom mig.
"Jo, jag vet" sa han och lät minst lika nervös
"Vi måste berätta, men hur?" frågade jag
"Jag tror jag har en idé faktiskt" sa han och log hemlighetsfullt.
"Vadå?" frågade jag nyfiket
"Det får du se" sa han med det där hemlighetsfulla leende.

Jag kollade på honom innan jag log och kände hur klumpen i magen långsamt började försvinna. Men en annan känsla dök upp istället, vad tusan hade han nu tänkt ut? Jag ville helst veta. Jag ville vara med på ideen och inte bli tagen med en överraskning...

Klockan började närma sig tid att åka mot flyplatsen så jag gick in i mitt rum igen och bytte om. Jag drog på mig ett par shorts och ett svart linne. Till det drog jag på mig mina svarta solglasögon och gick sedan tillsammans med Justin och Scooter ner till bilen som skulle ta oss till flygplatsen för att hämta upp Chaz och Ryan.

Klumpen i magen växte för varje sekund som gick, vad tusan hade Justin planerat. Jag ville vara en del utav det så att jag kunde slappna av. Det var hela 35 grader ute i solen. Värmen fick mig att vilja spy men som tur var låg hotellet fem minuter ifrån en strand, till fots.

Vi klev in på flygplatsen och där var hälften av allt avspärrat och det stod hundratals skrikande Justin Bieber faans där. Det var galet hur många som kom bara för att få en glimt av honom. Folk skrek hans namn och jag kunde höra mitt eget namn också lite då och då.

När vi stått och väntat i ungefär fem minuter började det komma ut folk med stora väskor. Efter nästan femton minuter kom Ryan och Cahz ut. Justin sken upp som en sol och gick fram och kramde om dem. Själv stod jag kvar med Scooter eftersom att jag inte var så säker på ifall dom var arga på mig fortfarande eller om dom kommit över det.

Ryan kom fram till mig och kramade om mig. Sedan log han brett mot mig innan han gick vidare och hälsade på Scooter. Chaz kom fram till mig fortfarande lite små sur såg det ut som men han lyckades pressa fram ett leende och sedan kramade han om mig. Jag kramde honom tillbaka samtidigt som jag kollade på Justin som stod bakom Chaz och log. Han blinkade med ena ögat och viskade nått i stil med att jag skulle lita på honom.

Vi åkte tillbaka till hotellet så att grabbarna fick lämna sina väskor inne på deras hotellrum. Sedan åkte vi ner och åt lunch i hotell restaurangen.

"Så, nån mer än jag som vill dra till stranden" frågade Justin och kollade på mig och sedan på Chaz, sedan även på Ryan.
"JAAAG!" svarade Ryan och Chaz i kör. Själv nickade jag bara.

Vi gick upp och drog på oss våra badkläder innan vi började dra oss ner mot stranden. Det var inte så mycket folk på stranden som jag trott att det skulle vara. Chaz och Ryan sprang genast ner i vattnet medans jag och Justin gick lite långsamare.

"Justin, vad tusan är din plan?" frågade jag och kollade på honom
"följ bara med i svängarna" sa han och blinkade mot mig innan han slyft upp mig och bar iväg mig snabbt emot vattnet."HAHAHAHAH Justin släpp ner mig!" halv skrek jag men han släppte mig inte fören han själv var i vattnet. Vilket betydde att jag var i vattnet. Jag kollade ilsket på honom innan jag började skratta. Men kan inte vara arg på Justin.

Jag kollade runt för att se ifall jag såg Ryan och Chaz, jag såg dom.

"Jag ser dom" sa jag till Justin eftersom att han bett mig kolla efter dem.
"Kollar dom hit?" frågade han
"Nej, vadårå?" frågade jag
"Säg till när dom kollar hit" svarade han med ett leende.

Jag kollade misstänksamt på Justin. Vi skvätte vatten på varandra och betedde oss som små barn som inte fått badat på flera år. Jag hoppades verkligen på att det inte skulle synas att vi var mer än kompisar för folket på stranden, och man vet ju aldrig ifall det fanns nå paparazzis på stranden som snokade omkring.

"Nu kollar dom" sa jag och kollade på Justin.

Justin lutade sig fram lite och kysste mig. Jag blev så tagen att jag inte visste vad jag höll på med. Jag la armarna runt hans hals och flöjde med i svängarna precis som Justin sagt att jag skulle göra. Justin lyfte upp mig medans han fortfarande kysste mig.Vi stod så och kysstes enda fram tills att jag kände hur Chaz och Ryan stod alldeles bredvid oss. Vi slutade kyssas och utbytte en snabb blick med varandra innan vi vände oss emot Ryan och Chaz. Som båda två ssåg förbannade ut.

"Vi kan förklara" försökte Justin
"Ingen mening med det, för då skulle ni redan ha berättat, eller hur?" svarade Chaz argt
"Vi ville säga det till er personligen och inte över telefon eller nått" inflikade jag. Chaz kollade på mig med en mördarblick, Ryan stod och flinade som en dåre. Han verkade inte tycka att det var en sådan stor grej.
"Kom igen Chaz, det var ju inte så att vi inte visste att det skulle hända" sa Ryan och fortsatte flina
"Håll käften Ryan" röt Chaz och kollade argt på Justin, "Hur fan kunde du?" frågde han sedan Justin.
"Vad menar du?" frågade Justin
"Det du gör... det är som om du skulle göra det med min syster" sa Chaz argt
"Chaz... Ingen av oss behöver be dig om lov innan vi blir tillsammans med någon, du kan inte bestämma över allt" sa jag och nu var jag riktigt förbannad på honom.

Först försökte han säga åt mig vilka jag kan och inte kan umgås med och nu vem jag kan och inte kan dejta eller vara tillsammans med. Han kan bara inte hålla på såhär. Det är inte rättvist.

"Chaz, kolla på mig" röt jag mot honom
"vad?" röt han tillbaka
"Lägg ner, jag orkar inte med att du ska vara sur på mig hela tiden, sluta lägg dig i mitt liv. Även fast att jag umgås med dig och älskar dig som en bror har jag ett eget liv. Och det livet är mitt och jag gör vad fan jag vill med det" skrek jag åt honom.

Han såg ut att bli lite små rädd för tillslut nickade han bara och vände på klacken och gick iväg. Ryan log mot mig och sedan gjorde han tummen upp åt både mig och Justin innan han sprang iväg efter Chaz.

"Det kunde ha gått bättre.." sa Justin och log snett
"Justin, tänk om några paparazzis såg oss, då kommer det vara ute över hela världen imorgon"
"Jag vet, men vet du vad... Jag älskar dig, så det spelar ingen roll ifall världen vet"

Jag kunde knappt tro vad han just sagt. Han hade just sagt att han älskade mig. Jag kollade på honom och log.

"Jag älskar dig med" svarade jag och kysste honom sedan ömt på läpparna innan vi gick upp efter Chaz och Ryan.


Vad Tycks?

Kommentera??? Snälla :)

Chapter 26 - On The Way To Italy

Justin slängde sig över mig helt plötsligt, han tog av sig sin tröja och sedan drog han av mig min tröja. Sen kysste han mig väldigt länge, efter ett tag så tog han av mig resten av kläderna och nu låg vi i bara underkläder bredvid varandra. Jag
kysste honom och la handen över hans bröst.

"Du är så fin" viskade han i mitt hår.Jag vaknade genom svettig och livrädd. Jag kollade mig omkring i rummet och såg att det fortfarande var mörkt. Jag kände Justin ligga bredvid mig. Jag reste mig upp och gick fram till min mobil som låg på en byrå en bit bort ifrån sängen. Klockan var halv två på morgonen. Jag beslöt mig för att duscha eftersom att jag var alldeles svettig. Jag hade somnat med kläderna på.

Efter ett tag i duschen kom jag på varför jag vaknat. Chaz kommer komma till Italien imorgon samtidigt som vi anländer till Italien. Två veckor hade verkligen flygit förbi ute på Justins turné. Vad skulle Chaz säga om han fick reda på vad som pågick mellan mig och Justin.

Jag hade redan börjat gruva mig över vad som skulle hända mellan oss när jag åkte tillbaka till Stratford. För då skulle han till Los Angeles. Vilket betyder att jag inte kommer träffa honom på ett tag, inte fören till jul, när han kommer tillbaka till Kanada för att fira jul.

"Vad gör du där inne?" hörde jag en ny vaken Justin fråga utanför badrumsdörren. Jag skruvade ner vattnet på duschen och sa att jag snart skulle komma ut. Jag duschade klart lite snabbt och sedan klev jag ut och drog på mig min pyjamas. Jag öppnade och möttes av Justins oroliga blick.

"Varför fick du för dig att duscha nu?" frågade han oroligt
"Jag vaknade av en mardröm och var kallsvettig" svarade jag lugnande.

Justin nickade och kollade sedan på mig med oroliga ögon som om han inte riktigt trodde på mig. Men han gav sig snabbt. Jag talade ju halvt sanning, jag ville bara inte oroa honom.

Redan klockan sju kom Pattie och väckte mig. Justin hade troligast gått över till sitt rum igen efter att jag somnat om. Vi skulle vidare, ner till turné bussen och åka vidare till Italien.

Vi packade ihop oss och gick sedan ner till bussarna. Jag klev in i bussen och Justin gick efter mig. Han la sin arm runt min midja och gick bredvid mig fram till ett utav sovrummen. Där vi båda krachade av utmattning. Vi måste båda ha somnat på riktigt. För jag vaknade tre timmar senare av att vi hade stannat för att äta. Det var Justin som väckte mig och sa att hans mamma ringt och väckt honom för några minuter sedan.

Jag drog på mig en lila klänning och sminkade mig innan jag gik ut ur bussen. Bussarna hade stannat på en parkering och vi skulle åka i bilar till cafeet vi skulle äta våran fukost på. Vi gick till en bil och satte oss sedan började den chauffören att köra oss mot stan. Justin hade fixat sig själv en kaffe inne på bussen, han hade verkligen allt i den där bussen. Det fanns jätte mycket folk som väntade på Justin när våran bil stannade. Resten av Justins crew var redan där.Flera hundra utav Justins fans överrumplade oss, tur var det i alla fall att det fanns en massa säkerhetsvakter över allt. Justin kom upp brevid mig och viskade i mitt öra "hur vet dom alltid var jag är, det skrämmer mig.." Jag kunde inte låta bli att flina åt vad han just sagt.

Vi gick in och åt sedan åkte vi tillbaka till bussarna. Som körde sista biten till hotellet i Italien. Väl på hotellet började jag gruva mig extra mycket på när Chaz och Ryan skulle komma imorgon. Vad Tusan skulle jag säga till Chaz..?


Kort kapitel...

Kommer mer sedan.

Kommentera??? Snälla :)

Vi Utmanar Er!

Vi utmanar er alla som är inne och besöker att kommentera detta inlägg det första ni gör när ni kommer in hit.
Ni som verkligen läser våran blogg kommentera detta inlägg så vi får en liten uppfattning av hur många som verkligen läser bloggen av alla som är inne på den. 

Och om det blir kommentar rekord så vem vet vad som händer då? vi kanske har nått i kikaren? who knows? ;p

Chapter 25 - A Day At The Beach

Jag öppnade dörren så såg jag Justin stå där med ett leende på läpparna. Han gick in och sedan till min säng.
Jag gick efter honom och han såg ut att vilja sova där. Jag skrattade och kröp ner i sängen bredvid honom. Sedan somnade jag i hans famn.


Jag vaknade upp med ett Justin Bieber leende övanför mig, han skulle precis till och pussa mig när jag vaknade men i stället kysst han mig.

Jag och Justin beslöt oss för att gå ner till stranden och spendera dagen där. Jag bytte om till min bikini och en kort mag tröja och mina jeans short till tröjan. Sedan slängde jag ner lite saker vi skulle ha med oss.

Jag gick och knackade på hos Justin och sa att jag var klar, vilket han också var. Han tog min hand ända ner till the bottom floor, där frukosen serverades. Vi åt lite god frukost den gick vi mot stranden, vi hade hört att det fanns en jätte bra strand alldeles nära. Men vi tog ändå en taxi dit, uti fall det var paparazzin ute så här tidigt. vi gick bara sista biten på en slags "strandpromenad" som ledde er till stranden.

Det var inte så där jätte mycket folk ute än, i alla fall inte massa med galna fans. vilket jag tyckte var bra för då var Justin bara min. Fast bara mellan han och mig, eftersom att för utevärldens så var vi inte tillsammans och så skulle det vara ett bra tag till.

Det första vi gjorde när vi tagit solstolar var att gå och bada, det var så varmt att vi hoppa i vattnet direkt som inte var så himla kallare men lite svalkande i alla fall. Pattie och resten av gänget skulle komma lite senare, tunt tolv och klockan var bara tio nu.

När Justin fick syn på vatten skotrarna som fanns vart han som en barnunge som ville ha godis. Men jag hade aldrig åkt vatten skoter  så jag ville också testa, men Justin däremot hade åkt många gånger. Jag sprang upp och hämtade pengar. Det var inte så farligt faktiskt, 20 euro för en halv timme. vi bad dom som hyrde ut vatten skotrarna vakta min väska med våra saker i så ingen skulle ta den.

Justin var helt galen på att köra men han var duktig i alla fall. När det var min tur att köra så sa jag åt Justin att vara beredd på allt. Jag hade ju aldrig kört så jag bara varnade honom lite lätt uti fall att. Det var jätte roligt att köra, man fick en sån adrenalin kick av det att det var omöjligt att sluta köra.

Men de sista fem minuterna fick Justin köra igen. Halvtimmen hade gått lika snabbt som en minut kändes det som, fast när man har roligt bara försvinner tiden så där helt plötsligt. När dom vinkade in oss så körde Justin en sista sväng sen bytte vi så jag fick åka in till stranden. vi tackade för att dom vaktat våra saker och dom bara nickade och sa att det var ingen fara.

"Det där måste vi göra om" sa jag
"självklart, vi kan köra igen när mamma och resten kommer så kan vi åka alla" sa han
"ja, dom som vill åka då" sa jag.

Jag la mig ner och Justin gick iväg en liten stund, jag stoppade in min iPod och lyssnade på lite musik. När Justin kom tillbaka hade han annanas på en pinne med sig, dom var söt. Jag hade aldrig sett såna förut men dom smakade precis som vanlig annanas fast dom var skalade och formen var lite som en gran.

"Mm vad gott" sa jag
"mm men det blir lite jobbigt med för mycket" svarade Justin, och jag nickade instämmande.

Jag tog upp min bok och läste ett kapitel innan Pattie och Justins crew kom. När dom kom så gick alla i och bada förutom jag. Nån var ju tvungen att sitta med alla saker, och Justin kanske ville vara lite själv med sin mamma en stund eftersom jag har ju varit med honom hela tiden så han har inte haft nån tid för sin mamma.

Några från Justins crew kom upp och satte sig med mig. Jag tog upp kameran och knäppte lite kort på dom sen gick jag ner till vattnet och fotade Justin och resten. Jag gick en bit längs stranden och tog massor av fina kort sen vände jag, Justin och Pattie var fortfarande kvar i vattnet så jag gick ner till dom och umgicks med dom.

"Vi tänkte att alla som vill kan väl ta en vatter skoter tur snart?" frågade Justin sin mamma
"bara jag får åka med Scooter så åker jag" svarade Pattie sin son.

Jag och Justin skrattade åt Patties kommentar sen hängde hon med i skrattandet. vi gick upp och kollade om någon skulle med och åka. Alla ville åka så vi tog med sakerna annu en gång till dom som jobbade där nere och sen for vi iväg, jag åkte självklar med Justin och sen såg jag bara att Pattie åkte med Scooter men dom andra hann jag inte se nått av. Det hade blivit större vågor nu, klockan var halv två och dom hade sagt att det blev större vågor senare på dagen.

Jag och Justin flög av skotern när Justin körde i full fart, men vi gjorde inte illa oss. Jag vart nästan lite rädd för vågorna men jag körde ändå. Dom vinkade in mig och Justin först eftersom vi fått åkt ut först, vi gick och badade medans vi väntade på dom andra innan vi kunna gå tillbaka till hotellet.

När alla kommit upp så promenerade vi tillbaka till hotellet, det tog nästan tjugo minuter att gå tillbaka.

"Vill du gå ut och shoppa lite ikväll" frågade Justin mig
"ja vi kan väl ta med dina dansare så ser det inte så konstigt ut" svarade jag
"visst" sa han med ett leende.

När vi kom till hotellet så duschade jag av mig snabbt och satte på mig en mörk rosa klänning som som räckte ända ner till mina fötter. Sen satte jag upp håret i en finare knut mitt bak på huvudet.

Jag tog med mig pengar som jag fått av Barney så jag kunde handla något. Jag tänkte faktiskt köpa något till dom alla eftersom att dom varit så snälla och tagit hand om mig även när jag var jobbig. Så på nått sätt måste jag be om ursäkt till dom, speciellt till Chaz. Men det tar jag den dagen.

Jag gick och kollade om Justin var klar och det var han, jag gick in i rummet och där kysstes vi länge. Sen tog vi hissen ner och väntade på Justins dansare, dom kom efter bara ett tag. vi gick ut mot en gata och följde den hela vägen. det var fullt med små affärer efter hela den gatan.

Jag köpte en tröja och ett hjärta som var delat i två till Barney och Theresa, det stod även You are the best på själva hjärtat. Det var lite svårare att hitta nått till Chaz men jag hittade en mugg där det stod Just my cousin. Inne i Muggen stod det en liten text, om hur mycket han betydde för mig och sådant. Fast det stod redan där men ändå det var som mitt förlåt till honom och jag hoppades att han skulle förlåta mig men det kanske inte bara räcker med en mugg.

Jag köpte ett snyggt armband till Brooke, och sen i smyg köpte jag även en vit klocka till Justin. Sen köpte jag lite små saker till mig själv också. Justin handlade inte alls så mycket, två påsar hade han bara. Dansarnaa hade lite mer än mig men dom passade väl också pa att shoppa loss. Vi vände tillbaka till hotellet och klocka hade redan blivit sex. Idag åt vi mat på hotellets restaurang.

Efter det gick jag och Justin upp, jag skulle byta om sen skulle vi möta dansarna där nere i lobbyn. Jag drog på mig mina svarta jeans och ett helt vanligt linne. sen gick vi ner till Lobbyn där dansarna väntade på oss. Vi gick och spelade lite air hockey i hotellets egna spelrum. Jag vann över Justin men förlorade resten, dansarna var riktigt duktiga men Justin klådde två av dom.

"Nä ska vi kanske gå upp?" sa Justin till mig
"om du vill" svarade jag
"vi går upp nu vi" sa Justin till dansarna
"okej, godnatt" svarade en av dem.

Vi tog hissen upp och Justin bad mig följa med till hans rum, när jag satt där till soffan kom han med en liten gullig förpakning.

"Den är till dig" sa han rart
"åh, tack"

Jag öpnade och inuti var de en ring, en äkta silver ring med en liten mindre diamant på, men jag tyckte den var rätt så stor eller ja medium.

"Tack Justin!" sa jag

Sendan kysste jag honom på munnen och bad honom följa med mig till mitt rum. När vi kom dit så tog jag upp min present till Justin och gav den till honom.

"Här" sa jag

Han öppnade upp förpakningen och där i låg den vita klockan jag köpt. Han tackade och drog mig mot honom sedan kysste han mig.

Justin startade datorn och loggade in på twitter. Han skrev till mig, thank you @katieclark for the beautiful present. And we're just friends so you guys know! big hug from me too all my fans!
 
Sen loggade han ut och startade webbkareran han tog en bild på oss och sedan laddade han upp bilden på facebook


Me and Katie having fun, just like friends do

Justin slängde sig över mig helt plötsligt, han tog av sig sin tröja och sedan drog han av mig min tröja. Sen kysste han mig väldigt länge, efter ett tag så tog han av mig resten av kläderna och nu låg vi i bara underkläder bredvid varandra. Jag kysste honom och la handen över hans bröst.

"Du är så fin" viskade han i mitt hår.


woop woop, undrar vad som hände?
Kram till er underbara läsare!

Chapter 24 - Still Not Dating!

Han verkade inte bry sig för han loggade bara ut och sedan stände han datorn och kollade på mig. Hans ilska hade nu försvunnit och han log emot mig. Sedan kysste han mig. Efter att ha kysst varandra ett tag så satt vi bara och höll om varandra tills det var dags att gå iväg med gänget och äta.


Justin & Katie

Jag gick över till mitt hotellrum för att byta om till middagen. Jag drog på mig en svart klänning som slutade en bit ovanför knäna och till det mina ballerina skor.

Sedan gick jag ner i lobbyn där Pattie och Justin stod och snackade. Dom väntade troligast på att resten av gänget skulle komma ner.  Justin och Pattie hälsade glatt på mig, jag kramade dom båda och sedan väntade jag med dom tills resten av Justins team kom ner.

Vi åkte iväg till en lyxig restaurang som tydligen var jätte populär här i Madrid. Många stora musiker och skåderspelare kom hit och åt. Vilket var rätt häftigt.

Efter middagen drog jag, Justin och några utav hans dansare ut och kollade omkring i stan. Det kom ett gäng paparazzis och knäppte kort och frågade ut oss. Justin ignorerade dem och hoppades väl på att dom skulle sticka. Han var troligast less på att alla frågade om oss, för tillslut sa han rätt ut "Vi är fortfarande inte tillsammans!"

Jag kollade på honom och log. Han log tillbaka och alla dansare frågade ifall dom kunde gå. Ingen förutom jag, Justin, Pattie och Brooke vet om vårat förhållande, och så ska det förbli.

Vi gick tillbaka till hotellet och gjorde oss iordning för kvällen. Jag hade duschat och fixat mig, skulle precis bädda ner mig i sängen när det knackade på dörren.

När jag öppnade dörren så såg jag Justin stå där med ett leende på läpparna. Han gick in och sedan till min säng. Jag gick efter honom och han såg ut att vilja sova där. Jag skrattade och kröp ner i sängen bredvid honom. Sedan somnade jag i hans famn.


Ett KORT kapitel, som jag jobbat på de senaste tre timmarna. Hemskt ledsen. Kommer nog ner senare :)

Kommantera? :)

Besöks Rekord!

Tack Tack Tack!!

Idag har vi haft besöks rekord! Tack!

Bara därför tänker jag börja skriva nästa Chapter redan nu!


Kommentera!

Kommentera detta inlägg och det kommer ut ett inlägg direkt!
Minst tio kommentarer på detta inlägg så får ni chapter 24 nu direkt!!


Chapter 23 - Article

När vi stod på en väldigt avlägsen plats på basket arenan och kollade på basket så kramade Justin om mig. Han var så söt. Jag kysste honom på kinden och sedan så kramade han om mig igen.

Det var så härligt att bara ha honom nära. Jag längtar tillbaka till hotellet där jag kan krama honom hur mycket jag vill utan att bry mig. Eftersom att ingen ser en ändå inne på hotellrummet.

Jag kunde knappt fatta vad jag just läst. Hade dom kommit på oss? Jag tog min nyköpta tidning och gick upp till Justins hotellrum. Jag knackade och och väntade tills han öppnade. När han öppnade sken hela hans ansikte uppoch jag gick in. Han kysste mig lite lätt på kinden och sedan lekte jag glädje dödare och gav honom tidningen.

Justins min ändrades snabbt från glad till irriterad. Hn röck upp datorn och ställde den på soffbordet och sedan loggade han in på twitter. Jag kollade hela tiden medans han skrev; 'Me and @katieclark, we're just friends, nothing more! How many times do we have 2 say it?' skrev han och skickade sedan iväg sin tweet. Han hade fått ett hundra tals RT på bar några sekunder.

Han verkade inte bry sig för han loggade bara ut och sedan stände han datorn och kollade på mig. Hans ilska hade nu försvunnit och han log emot mig. Sedan kysste han mig. Efter att ha kysst varandra ett tag så satt vi bara och höll om varandra tills det var dags att gå iväg med gänget och äta.


Kommentera, snälla?!

Chapter 22 - Spain

Vi slog igång en film och mös i sängen, Justin kysste mig så passionerat men sen övergick det till lite smått vilt. Allt blev bara vildare och vildare tills vi nästan gick för långt. Men vi stoppade oss själv och fortsatte att bara mysa. Justin somnade med mig i hans famn så jag knäppte av TVn och sen pussade jag han på munnen och la mig för att sova också. För om mindre en en dag var vi i Spanien.Katie & Justin

Jag vaknade av att någon kittlade mig försiktigt. Jag kollade upp och såg Justins vit leende rätt framför mig. Jag log mot honom och han kysste mig. Jag besvarade hans kyss och han fortsatte kyssa mig, det blev vildare och vildare. Justin hade lyckats fått av mig min pyjamas tröja, nu låg vi båda bara i underkläder. Vi kysstes och Justins skulle precis till att knäppa upp min BH när vi kände att bussen stannade och vi hörde skrik utanför.

Vi kollade upp på varandra och sedan flög vi båda upp ur sängen och drog på oss kläder. Jag drog på mig ett par jeans, ett vitt linne och en vit väst-kofta. Sedan fixade jag mitt hår och smink. Efter det drog jag på mig mina trogna ballerina skor och sedan vr det dags att gå ut i hotell parkeringshuset där bussarna stannat. Det var stängsel och det stod tusentals skrikande Bieber-fans bakom avstängningen. Justin vinkade åt fansen och jag själv ågade knappt kolla åt dreas håll.

Tänk om nått kommit ut och folk hatade mig? Vad skulle jag göra då? Jag kände hur Justin närmade sig mig och nu gick han tätt bredvid mig in på hotellet.
"Vill du sova hos mig inatt?" frågade han lätt med en viskning.

Jag log och nickade emot honom. Han fick ett leende på läpparna, det där leendet, leendet som bara självaste Justin Bieber kan. Vi fick nycklarna till våra hotellrum och jag gick in på mitt för att lämna mina saker och för att duscha.

JUSTINS PERSPEKTIV

Jag klev in på mitt hotellrum och kollade runt lite. Spanien igen. Det var inte längesedan jag var här sist, tillsammans med Jasmine. Men nu var jag här med Katie. Jag gillar henne verkligen. Just nu är det enda som jag gruvar mig över, det är hur fan ska jag kunne berätta för Chaz? Katie är ju Chaz kusin.

Mitt uppe i mina egna tankar knackar det på dörren. Kanske är det Katie? Hoppas. Jag gick med ett leende och öppnade dörren, men det var inte Katie som stod där. Det var mamma.

"Hej" sa jag fundersamt
"Hej gubben, kan jag få komma in?" frågade hon och gick in.
"Visst, eftersom du redan är inne" sa jag och flinade. Mamma log och satte sig sedan i soffan.

Jag gick efter henne och satte mig bredvid henne i soffan. Hon kollade allvarligt på mig, innan hon började prata. Dags för ännu ett samtal om blommor och bin? Eller kanske var det; lova att vara försiktigt så att ingen kommer på er, talet? Jag kollade på henne.

"Justin..." började hon och tog en paus på någon milisekund sådär, "... jag förstår att du och Katie gillar varandra. Men tänk på vad ni gör, okej?" utan att vänta på svar fortsatte hon "Jag vill att ni tar det lugnt och att nu inte går ut med erat förhållande allt för tidigt okej? För du är ju fullt medveten om alla hot tjejer som syns omkring dig får..?" Jag nickade och sedan fortsatte hon. Då var det dags igen - Blommor och bin samtalet - "Sen är det viktigt att om ni nu vill ha sex, så är det viktigt att använda er utav skydd och att ni är försiktiga. Lovar du mig det Justin?" frågade hon och jag nickade till svar.

Efter att ha pratat med henne ett bra tag om sex och sånt gick hon äntligen. När hon gått kände jag att jag behövde duscha.

KATIES PERSPEKTIV

Efter en varm och härlig dusch drog jag på mig mina kläder och fixade mig med smink och hår. Sedan satte jag mig i soffan och kollade runt på min mobil. Jag loggade in på twitter. Det var många som skrivit en del elaka saker till mig, som att jag ska hålla tassarna borta från Justin och så vidare. Jag blev lite less och bestämde mig för att klara göra något för alla på twitter.

'I'm NOT dating @justinbieber, please just stop! He's still on the market ;)' skrev jag och sedan hoppades jag på att folk skulle tro mig. Jag menar, man kan ju faktiskt kyssa en kompis på kinden? Och eftersom att det var en sån lätt och simpel kyss på kinden kan det lika gärna ha varit vänskapligt.

Efter att ha suttit och kollat omkring lite på twitter, facebook och så knackade det på dörren. Jag gick iväg och öppnade. Där stod Justin. Han log. Jag log tillbaka och släppte in honom.

"Jaså du, vi dejtar inte?" frågade han efter ett tag
"Jo..?" svarade jag frågande
"Inte enligt dig på twitter" sa han och flinade
"Jaha, jaså det. Jag var less på alla elaka kommenterer, så jag skrev att vi inte var tillsammans. Eftersom att egentligen är vi ju inte det för omvärlden att se" sa jag med ett leende.
"Det är sant" svarade han och kysste mig försiktigt på läpparna.

Jag kollade på honom och sedan kröp jag in i hans famn och han höll om mig i soffan. Hans närhet var i stort sett allt som behövdes för mig att må bra.

"Vi tänkte dra på basket ikväll, ifall du vill?" frågade Justin och kollade på mig
"Ja, gärna" svarade jag och log
När vi stod på en väldigt avlägsen plats på basket arenan och kollade på basket så kramade Justin om mig. Han var så söt. Jag kysste honom på kinden och sedan så kramade han om mig igen.

Det var så härligt att bara ha honom nära. Jag längtar tillbaka till hotellet där jag kan krama honom hur mycket jag vill utan att bry mig. Eftersom att ingen ser en ändå inne på hotellrummet.


Kort del...

Nästa del kommer bara vara en artikel så att ni vet. Men Chapter 24 kommer vara som vanligt ett normalt kapitel.

Kommentera? :)

Tack!

Jag vill ta det här tillfället i akt och säga TACK!

Tack så mycket för alla underbara kommentarer och tack för att ni är så underbara!
Det är ni som får oss båda att vilja skriva.

Dessutom är jag väldigt glad att min kompis är tillbaka och skriver igen. Det skulle inte heller ha hänt utan er, alla er underbara läsare. Jag älskar att logga in och se alla underbara kommentarer och då blir det genast roligare att skriva. Tack så hemskt mycket!

Mycket tack i detta inlägg!

Tack igen!


RSS 2.0