Chapter 53 - The New Apartment

Imorgon skulle jag till skolan förförsta gången på LÄNGE!


1,2,3,4&5 - Justins nya lya!
6 - Justin him self

Jag klev upp nästa morgon och duschade sedan fixade jag mig och drog iväg till skolan. Folk var snälla och jag kände mig välkommen för första gången i skolan. Dagen gick snabbt precis som resten av veckan, samt veckan efter det. Jag hade varit hemme från England i två veckor och Justin skulle komma till LA imorgon! Jag kunde knappt vänta. Hans mamma hade sagt nått om att han skulle få en sen födelsedagspresent. Undra vad?

Lördag och Justin skulle komma imorgon, så hmm, vad ska jag göra idag? Jag kunde inte komma på något annat än Patrick. Så jag ringde honom och fråga om han ville hitta på något. Vilket han verklade vilja. Vi bestämde oss för att träffas om två timmar på stranden.

Jag gjorde mig iordnoing för att gå ut, duschade, klädde på mig och lite sånt. Sedan tog jag på mig mina skor och drog. När jag kom ut kände jag hur värmen slog emot mig. Det var äckligt varmt. Men det gjorde inget. Jag satte mig i bilen och åkte iväg mot stranden. Jag parkerade bilen och klev sedan ut och kollade mig omkring ifall jag såg Patrick. Vilket jag gjorde. Han stod med ryggen emot mig lutad mot en liten stenmur.

"Hej" sa jag och han vände sig om och log emot mig
"Hej" svarade han

Vi gick tillsammans ner i den varma sanden och satte oss på våra handdukar. Värmen slog emot mig med det var härligt att bara ligga och sola. Vi låg på stranden hela dagen och efter det åkte vi skilda vägar hem. När jag kom hem hoppade jag in i duschen och sedan drog jag på mig mjukiskläder och gick ut till köket där mamma satt. (Helt ärligt kvinnan gör inget annat än att sitta i köket...) Hon kollade upp på mig när jag kom in i rummet.

"Vad gör du?" frågade jag
"Kollar i tidningen" svarade hon med ett leende.

Jag satte mig mittemot henne och kollade studerande på henne, hon är verkligen vacker. Jag älskar verkligen min mamma. Jag tog mig nått att äta och sedan gick jag till sängs, jag kunde verkligen inte vänta tills imorgon då jag skulle få träffa Justin igen. Herregud som jag saknat honom. Kort efter att jag lagt mig i sängen somnade jag av utmattningen efter en hel dag i solen.

Morgonen efter vaknade jag av att min telefon plingade till. Det var ett sms från Justin.

"Hey bebe, jag är i LA nu! Jag kommer till dig sen!"

Jag log för mig själv och sedan klev jag upp och klädde på mig. Det fick bli väldigt enkelt. Efter det så gick jag ut i köket och tog mig lite frukost och sedan satte jag mig i soffan och kollade på TV. Rätt som det var plingade det på dörren och ett leende spred sig över hela mitt ansikte eftersom att jag visst att det var Justin.

Jag öppnade dörren och där stod han, lika perfekt som vanligt och med det dära underbara leendet. Jag kastade mig i hans armar och kramde honom länge. Efter att jag kramat honom kysste han mig mjukt på läpparna och sedan bad han mig att följa med honom. Jag drog på mig skorna och vi gick tillsammans ut till en svart bil som stod utanför. Kenny satt i den och log.

"Hej" sa han när jag satte mig i bilen
"Hej" sa jag och besvarade hans leende med ett leende.

Jag och Justin satt bak i bilen och Justin hade armen om mig och jag satt lutad mot hans axel och kände den underbara doften som han alltid lukade. Hans doft är den bästa.
Kenny svängde in bland en massa lyxig lägenhets hus i mitten av LA. Alltså det dyraste kvarteret. Vi klev ut ur bilen och Justin tog min hand och vi började gå emot ett utav husen. Vi gick in och tog hissen upp. Sedan så gick vi in i en längenhet.

"WOW" var det första jag fick fram
"Visst är den fin?"
"Ja,..."
"Du får komma hela tiden, och räkna inte med att jag kommer låta dig gå hem"
"Wow, Justin. Den är verkligen jätte fin.


SEG DEL...

Kommentera?

Chapter 52 - Threats on Mail

"Du luktar gott" sa hon "Åh, juste, jag heter Hayliee" förtsatte hon sedan
"Åh, ehm, tack... Jag heter Hannah" svarade jag och pressade verkligen fram ett leende emot henne.


Att träffa mina syskon var en aning läskigt. Men nu vet jag en hel del om dom och jag är stolt över mig själv för att jag åkte iväg och träffade dom. Det var riktigt roligt. Kan knappt fatta hur lika dom var mig. Eller jag dom eller nått. Det visade sig att David fyllde 16 förra veckan, bra precis ett år yngre än mig, Jake är 14, och Hayliee är åtta. Jag undrar egentilgen hur dom tog nyheterna om att dom hade syskon i LA? Fast jag antar att dom vetat ganska länge eftersom att pappa och deras mamma hade en 'affär' med varandra.

Mamma däremot hade inte så jätte roligt. Men det funkade för henne och hon såg glad ut. Pappa var väldigt trevlig och charmig emot henne. Caleb och Hayliee hade roligt medans jag och Jake kom bra överens. Däremot har både jag och Caleb svårt att ta kontakt med David, 1 - Han är vår pappas kärleksbarn, 2 - Han verkar inte gilla oss, 3 - Han verkar likte osocial, och tillsist, 4 - Han är han, vilket betyder otrevlig. Han var otrevlig hela tiden som vi träffade dom. Antar att han kanske har det lite svårt, och att han kanske tror att vi ska skylla på honom över att våran pappa stack. Men så är det inte...

När jag kom hem startade jag datorn, kände att jag verkligen behövde kolla mailen och lite sånt. Jag kanske fått nå skol uppgifter på mailen eftersom att jag inte varit i skolan på länge.Var det första mailet jag såg. Jag visste helt ärligt inte vad jag skulle göra. Dock så hade människan som skickat det inte varit så smart... Hon hade uppenbarligen glömt att hennes namn stod inskrivet via hennes mailadress som gjorde att hon inte var så anonym längre. Flickan hette Everlyn. Jag var nu tvungen att kolla upp detta.

Det fanns en hel del stavfel i brevet, eller några i alla fall. Så hon var nog yngre än mig i alla fall. Everlyn Kassidy. Jag sökte efter henne på internet, av mailen och ip-adressen lyckades jag få fram hennes stad och stat. Och efter det kunde jag ju bara söka på henne och hitta henne.

Everyln Kassidy
New York, NY

Flickan bodde på andra sidan landet. Det visade sig tillslut när jag hittade henne att hon var 13 år och bor i New york. Varför skulle hon få för sig att hota mig från andra sidan landet? Det finns mycket jag inte vet.

Jag beslöt mig i alla fall för att smsa Justin och berätta, för även fast att jag inte var orligt för att hon skulle göra något låg det faktiskt något i det hon sa....

"Jag är en aning uppskrämt, fick ett sjukt långt hot mail..." skrev jag

"Va?" fick jag till svar

"Jag vidarbefodrar det till dig" skickade jag sedan till honom.

Jag vidarbefodrade mailet till honom och efter tio minuter fick jag åter igen ett sms av honom.

"Oj... Kan jag ringa?" stod det

"Visst" svarade jag

Efter bara ett tag så ringde han.

*Hej*
*Hej*
*Hur är det?*
*Jorå, själv?*
*Bra... Men du Hannah, du måste anmäla henne*
*Nejdå, det är lugnt... Hon bor i New York och heter Everlyn Kassidy...*
*Hur vet du det?*
*kollade upp ip-adressen*

Vårat samtal fortsatte i timmar, han försökte få mig att gå med det till polisen men jag ville inte. Tillslut sa vi godnatt och sedan la vi på.

Imorgon skulle jag till skolan förförsta gången på LÄNGE!

Chapter 51 - Meet the New Family Members

När jag klev av flyget i LA så gick jag igenom allt igen, hämtade mina väskor och sedan gick jag ut och såg mamma och Caleb stå och vänta på mig. Jag sprang fram till dom och kastade mig i deras famnar. Gud så jag saknat dom.


1&2 - Hannah och hennes syskon
3 - Hannah och hennes pappa

Caleb tog min väska och började bära den till bilen, själv hakade jag fast min arm i mammas och lutade huvudet mot hennes axel. Att bara känna hennes lukt igen gjorde mig glad, jag hade verkligen saknat henne. Dom senaste månaderna har vi verkligen fått bra kontakt. Hon är nästan min bästavän nu för tiden. Jag skulle inte vilja ha det på nått annat sätt heller. Jag och mamma gick armkrok fram till bilen när hon satte sig på passagerarsätet och Caleb förarsätet och jag ficck såklart sitta i baksätet.

Caleb körde hem till mig och mamma. Han bar upp min väska och kastade in den i mitt rum sedan sa han att han och mamma ville snacka med mig. Min storebror har verkligen blivit konstig den sista tiden. Jag gick ut till köket där mamma satt på en stol och kollade på mig. Caleb satte sig på en annan stol och jag själv satte mig på min vanliga pats. Sedan kollade jag frågande på dom.

"Hannah" började mamma
"Vad är det som står på?" frågade jag
"Hannah, din pappa är i stan med sin familj. Han vill hemskt gärna träffa dig, och dina syskon vill också träffa dig" sa hon sedan
"Jag träffade dom igår" fyllde Caleb i
"Men jag vill inte träffa dom.." sa jag och kollade på vasen som stod på bordet
"Men Hannah, dom vill verkligen träffa dig"
"Men..."
"Hannah, jag följer med" sa Caleb glatt "dom är jätte snälla" fortsatte han sedan
"Men..."
"Hannah, jag kommer också att följa med" sa mamma med ett leende
"Visst... Jag följer väl med då... När?"
"Ikväll"
"Okej..." sa jag och reste mig upp.

Jag började gå mot mitt rum för att ta en dusch och fixa mig. Jag hade verkligen ingen lust att träffa mannen som i stort sätt förstört mitt liv, eller hans äckliga barn heller för den delen. Men jag gjorde det för mammas skulle och lite för Caleb också. Jag drog av mig kläderna och hoppade sedan in i det varma vattnet som sipprade ner. Jag måste ha somnat till i duschen, för helt plötsligt vaknade jag till av att nån bankade på dörren till mitt badrum.

"VA?!" frågade jag
"HANNAH, DU MÅSTE SKYNDA DIG, VI SKA TRÄFFA DOM OM TRE TIMMAR!" hörde jag mamma säga från andra sidan dörren.

Jag skruvade av vattnet och klev sedan ut ur duschen. Jag fixade håret och sedan klädde jag mig väldigt enkelt i ett par jeans och en tröja.


Hannahs Outfit

Sedan gick jag ut till mamma och Caleb som satt och pratade i köket.

"Du tog en lång dusch du" log mamma
"Jag somnade... tror jag" svarade jag och besvarade hennes leende.

Hon log emot mig och sedan kollade hon på Caleb som nickade. Sedan reste dom sig upp.

"Hannah, vi ska åka nu" sa dom och kollade på mig
"Okej" svarade jag och fejkade ett leende.

När vi satt i bilen kände jag hur en klump i magen växte och jag blev äckligt nervös. Jag ville verkligen inte träffa dom samtidigt som jag ville det. Jag kommer bara klanta mig och ingen tycker att jag är rolig när jag försöker vara rolig. Plus att pappa har redan lämnat mig en gång, och om jag släpper in honom in på mitt liv igen kanske han sticker igen och sårar mig igen?
När jag suttit och tänkt så visade det sig tillslut att vi var framme. Jag kände bara hur jag ville spy. Jag ville verkligen inget hellre än att springa iväg och inte komma tillbaka.

Jag gick med mamma, jag hade min arm i hennes och kände hur mitt ansikte blev rött och grönt. Jag ville inte, fy vilken ångest jag fick nu då. När vi kom runt hörnet såg jag pappa stå där och runt honom fanns tre barn, eller, ja, ehm, ett barn och två ungdomar. Dom stannade upp med allt dom gjorde och kollade bara åt vårat håll, sedan hörde jag den lilla flickan skrika rätt ut;

"CALEB!!" skrek hon och sprang fram och kramade Caleb.

Jag visste helt ärligt inte ifall jag skulle svimma eller bara spy. Jag var så nervös. Pappa kom gående emot mig och mamma, han kramade om mig och sedan även mamma. Jag kollade på det två pojkarna som kommit närmare. En utav pojkarna, som såg ut att vara mellan barnet, hade kommit så nära att han sträckte fram handen mot mig. Jag tog handen och han skakade den lätt.

"Jake" sa han och log
"Hannah" svarade jag stelt

Den andra pojken kom nu också närmare, han såg ut att bara vara ett år yngre än mig, vilket verkade ganska konstigt, pappa hade alltså stannat med mamma i tre år efter att han fått en son med kvinnan han lämnat henne för? Pojken sträckte fram handen och log. Jag tog hans hand och åter igen skakades min hand.

"David" sa han nervöst
"Hannah" svarade jag lika stelt igen förutom att denna gång himlade jag även med ögonen.

Den lilla tjejen som nu lyckats tagit sig ifrån Caleb kom fram till mig och kramade om mig och efter det log hon vädigt brett emot mig.

"Du luktar gott" sa hon "Åh, juste, jag heter Hayliee" förtsatte hon sedan
"Åh, ehm, tack... Jag heter Hannah" svarade jag och pressade verkligen fram ett leende emot henne.


51!

Kommentera?
 


Chapter 50 - Time To Go Home

När alla var klara med att bli faxade och fixa andra så kom Justin fram till mig och sedan presenterade han mig för alla som var med i hans crew. Det var väldigt roligt och alla var så snälla emot mig. Sedan körde dom igenom alla vanliga rutiner som dom gjorde innan varje konsert och sedan sprang Justin ut på scenen och konserten var i full gång.


Rascal Flatts - Bless The Broken Road

Sista dagen i England, vilket betyder sista dagen med Justin på ett bra tag. Hela veckan har varit fantastisk. Vi har gjort så mycket kul. Kan knappt fatta att det gått en hel vecka sedan jag kom till England och imorgon åkter jag hem. Men jag får ju i alla fall träffa mamma och Caleb igen. Jag har saknat dom så otrligt mycket.

Jag och Justin satt nu ute på en strand och kollade ut på vattnet, sedan gick vi mot piren och kollade på solnnedgången. Samtidigt som vi kollade på den sjöng Justin på Bless The Broken Road av Rascal Flatts.


(Lyssna medans ni läser, om ni vill förstås)

Medans Justin sjöng tog jag tag i hans hand och höll den hårt i min hand. Han kollade på mig och avslutade sedan låten med att kyssa mig. Solen hade gått ner men vi satt ändå kvar i lugnet och bara kollade rätt ut över vattnet. Ingen av oss ville förstöra stämningen och ingen av oss ville gå. Vi båda bara satt där och ville inte gå någonstans.

"Jag vill inte åka imorgon" sa jag tillslut
"Jag vill inte att du åker" svarade han och kollade på mig.

Jag klämde lite på hans hand med min hand. Sedan gick vi hand i hand tillbaka mot stranden ifrån piren. På stranden började vi vandra mot hotellet. Det kom några paparazzis som förljde efter oss och några fans stoppade oss. Men annars var det ganska lugnt ute. Vi gick in på hotellet och sedan in i hissen och åkte med den upp till rummet. Vi gick in i rummet och sedan satte vi oss i soffan.

Vi satt i soffan ett tag innan det knackade på dörren. Justin gick iväg och öppnade. Sedan kom han tillbaka med Kenny och Scooter efter sig. Jag log och hejade på dom. Dom ville att vi skulle följa med dom till nått ställe. Osäker på vad det var dom sa att vi skulle gå på men det var tydligen viktig. Solen hade ju gått ner så det kan knappast vara något som ska göras i dagsljus.

"Så, vad tror du vi ska göra?" frågade Justin med ett leende
"Hur ska jag kunna veta?" svarade jag och flinade
"Jag vet" sa han och lipade mot mig
"Vad ska vi göra då?" frågade jag
"Äta" sa han och flinade.

Jag började små fnissa och kollade på Justin. Vi klev in i bilen och åkte iväg mot restaurangen som vi skulle äta på. Hela crewet var där och alla var på toppen humör. Vi satte oss vid bordet och beställde våran mat. Vi åt under skratt och prat. Jag kände mig verkligen som en i gänget nu, till skillnad från vad jag gjorde när jag först kom. Alla hade verkligen tagit in mig i gänget och jag älskade att vara en del utav deras crew. HAHAHAHAH, vilken tönt jag är.

När vi sedan skulle åka tillbaka till hotellet gick jag tillsammans med Pattie. Jag tycker verkligen om Pattie, hon är helt underbar. Hon är dessutom väldigt lätt att prata med. Vi gick och pratade samt skrattade medans Justin gick framför oss med alla hans dansare, det roliga med den synen var att dom allihopa dansade sig fram likadant. Paparazzisarna tyckte nog också att det var roligt, för dom filmade och knäppte kort och skrek att dom skulle fortsätta.

Väl på hotellet igen gick jag och Justin upp till vårat rum och där fortsatte Justin att sjunga. Han sjöng på samma låt igen. Han sa sedan att han verkligen menade det som texten sa. Jag kunde inte låta bli att gå fram och kyssa honom. Efter det gick vi och la oss. Vi somnade båda två riktigt snabbt, vi var helt slut efter dagens shopping och allt annat vi nu gjort.

Morgonen efter vaknade vi runt sju och fixade oss sedan gick vi och åt frukost. Sedan förtsatte av att fixa oss, tills att det var dags att åka till flygplatsen. När Justin och jag sagt hejdå länge till varandra så gick jag in i tullkontrollen och sedan vidare till gaten. Jag satte mig på flyget och sedan bar det av hemåt.

När jag klev av flyget i LA så gick jag igenom allt igen, hämtade mina väskor och sedan gick jag ut och såg mamma och Caleb stå och vänta på mig. Jag sprang fram till dom och kastade mig i deras famnar. Gud så jag saknat dom.


DEL 50!

Kommentera???? :D

Chapter 49 - Meet the Crew

Jag la mig ner i sängen och kysste Hannah på pannan innan jag la mig till rätta och somnade.


1. Justin and Hannah   2. Justin and his crew

Jag vaknade av att jag fick en hård sprak i magen, det var Hannah som låg och sparkade medans hon sov. Jag skrattade till litegrand och kysste henne sedan på läpparna, som hon faktiskt vaknade av. Hon log emot mig, ett utav världens vackraste leenden.

"Sovit gott?" frågade jag
"Jadå, själv?" svarade hon
"Jorå" sa jag och kysste henne.

Vi kelv båda upp eftersom att jag skulle på soundsheck om två timmar. Hannah gick in i duschen medans jag gick och ringde några samtal. När Hannah kom ut så gick jag in i duschen. Jag duschade mig och sedan klev jag ut ur duschen och torkade håret sedan drog jag på mig kläder. Sedan gick vi tillsammans ner till frukosten. Där vi satt och åt hur länge som helst kändes det som. Det var fullt av fans och paparazzis över allt utanför hotellrestaurangen.

"Vill du följa med på soundsheck?" frågade jag
"Ja, vad skulle jag annars göra?" frågade hon
"Vet inte, du kanske skulle kunna få min mamma att gå och shoppa med dig?"
"Hahahah, jo kanske det, men jag vill följa med"
"Okej" log jag

När vi ätit tog jag hennes hand och vi gick med rask takt mot hissarna. Kenny var inte med men det var några hotellvakter som hjälpte oss istället. Vi gick in i hissen och åkte upp till rummet där vi fixade det sista innan vi åkte vidare till arenan där konserten skulle vara ikväll.

"Blir du någonsin nervös innan en konsert?" frågade Hannah när vi satt i bilen påväg mot arenan
"De är klart, men inte så ofta, bara ibland" svarade jag och tog tag i hennes hand.

Vi klev ut ur bilen och fick tränga oss igenom ännu än folkmassa för att ta oss in till arenan. Vi gick in och folk började dra i mig och fixa allt, makeup och hår och ännu mer. Dom drog och fixade tills jag tillslut lyckades komma loss och ta tag i en keps som jag satte på huvudet. Sedan log jag emot dom, dom alla började flina.

"Det är ju bara soundsheck" sa jag och log emot dom alla.

Hannah stod och flinade när jag vände mig om och kollade på henne. Jag gick fram till henne och kysste henne mjukt på läpparna. Innan jag tog hennes hand och ledde henne mot scenen. Jag ställde henne så att hon kunde se allt men ingen kunde se henne av dom som var på scenen eller i publiken. Jag kysste henne igen innan jag gick ut på scenen mot mitt mikrofonstativ där min mikrofon satt fast. När jag kom ut började dom 200 fansen, som var där inne, skrika. Jag började genast prata med dom och sedan började jag sjunga igenom några låtar.

HANNAHS PERSPEKTIV

Jag stod där och kollade på Justin, han var så gullig mot alla sina fans, dom älskar honom verkligen, precis som han älskar dom. Jag däremot, jag har STOR respekt för alla Belibers. Efter allt do gjort mot mig så är det helt enkelt nått jag fått för dom.

Jag hörde Justin säga något och sedan försvann han in bakom scenen igen. Han gick fram till Scooter och sa nått sedan gick han tillbaka ut på scenen igen. Fansen skrek och Justin började prata, efter det började hans fans ställa frågor. Dom ställde massa frågor om hans tune, och en massa om honom och såklart om mitt och Justins förhållande.

"Hur är det mellan dig och Hannah? Jag stöttar erat förhållande till 110%" hörde jag en tjej säga
"Det är bra mellan oss. Tack" hörde jag Justin säga.

Just det som den tjejen sa fick mig att bli alldeles varm inombords. Jag tog mig till platsen bakom scenen där Pattie stod. Hon log och kollade åt Justins håll men hennes blick riktades snabbet emot mig när jag kom emot henne.

"Hej" sa jag och ställde mig bredvid henne
"Hej Hannah" sa hon och log varmt mot mig.

Vi stod och konverserade tills Justin kom in bakom scenen igen efter att han var klar med soundsheck. Han ställde sig vid mig och Pattie, sedan började han prata om hur hungrig han var.

"Jag är så himla hungrig, är ni? Det är i alla fall jag, jag är så sjukt hungrig... Är inte ni det? Ska vi äta snart?" stod han och sa ungefär i tio minuter, och ingen annan fick en chans att säga nått, tills att Scooter kom och sa att vi kunde dra iväg och äta.

Vi åkte iväg till någon restaurang, hela Justins crew var med. Jag och Justin gick hand i hand igenom en glaskorridor som man var tvungen att gå igenom för att komma till restaurangen. Det var fullt av paparazzis överallt. Medans vi åt satt jag mest tyst och lyssnade på när alla andra pratade och skrattade.

När vi gick därifrån gick Justin med Pattie och Scooter. Så jag gick lite avsides en bit bak, eftersom att Justin inte presenterat mig för någon annan än Scooter och Kenny ifrån hans crew så visste jag inte vad någon hette eller nått. Jag gick där och sedan kom ett gäng av Justins dansare fram till mig och presenterade sig, lika så gjorde jag.

"Vi gillar dig, du får Justin att vara glad 24/7" sa en utav dom
"Ja, du är liksom helt otrlolig" sa en annan och alla andra stämde in.

Jag kunde inte hålla mig från att skratta så jag började skratta och så kollade Justin bak emot mig. Han såg att hans dansare gick och pratade med mig och det gav honom ett gigantiskt leende på hans läppar.

Vi åkte tillbaka till arenan eftersom att konserten skulle börja om två timmar. Justin syleister började fixa med honom och massa sånt. Alla andra som skulle vara på scenen blev också fixade och dom som fixade alla var väldigt upptagna och en aning stessade. Jag stod och kollade på alla och samtidigt pratade jag lite med Pattie. Pattie berättade för mig vad alla hette och vad dom gjorde.

När alla var klara med att bli faxade och fixa andra så kom Justin fram till mig och sedan presenterade han mig för alla som var med i hans crew. Det var väldigt roligt och alla var så snälla emot mig. Sedan körde dom igenom alla vanliga rutiner som dom gjorde innan varje konsert och sedan sprang Justin ut på scenen och konserten var i full gång.


Kommentera?

Chapter 48 - Let's Chill

Vi gick tillsammans hand i hand ut till bilen som förde oss till hotellet.


Justin och Hannah i England

När vi skulle kliva ut ur bilen för att gå in på hotellet var det så många av Justins fans att det var i stort sett omöjligt att ta sig fram. Justin höll mig hårt i handen hela vägen medans vi försökte ta oss igenom folk massan med massa säkerhetsvakter. Det var helt galet, men jag var ändå glad för att Justin höll mig i handen hela tiden och för att jag fick vara inärheten av honom!

När vi kommit in i lobbyn var det fortfarande en gigantisk folkmassa omkring oss. Vakterna fick i stort sett både dra och putta oss mot hissen. När dom puttat in oss i hissen var vi tvungen att vänta tills hissdörrarna hade stängt sig innan vi kunde trycka på vilken vånging vi skulle till, + att vi var tvungen att trycka på fem andra våningar också eftersom att det visade vilka våningar som hissen stannade på nere i lobbyn. När vi klivit av hissen på väning 10 fick vi gå in i hissen bredvid och trycka på massa knappar och åka med det upp till våning 23 innan den fortsatte till några fler våningar precis som den andra hissen gjorde. Galen taktik, jo jag vet. Men Justin sa att det var enda sättet att få fansen förvirrade så att dom inte skulle hitta rätt våning och rum.

"Du är verkligen här" sa Justin och kysste mig när vi kommit in i hotellrummet som vi skulle sova i tillsammans.

Jag kysste honom tillbaka som svar. Efter det bad jag om att få t en dusch så att vi sedan kunde gå ut för att äta middag. Jag gick in i badrummet och slog igång duschen. Jag gjorde alla vanliga rutiner innan duschen och hoppade sedan in i duschen. Vattnet som rann ner för min kropp var varmt och gav mig en väldigt härlig känsla, en känsla av att all smuts och ofreshhet rann av mig. När håret var genomblött så började jag shampoonera det. Efter det tog jag balsam och tvålade in mig. När jag klev ur duschen och torkade mig och håret.

Jag hade tagit med mig mina kläder som jag skulle ha in i badrummet. Jag drog på mig ett par slitna jeans och en vit tröja med mycket 'spetstyg' eller lays. Sedan började jag fixa håret. Jag plattade det och sedan sminkade jag mig lite lätt. Det fick bli ett par ballerina skor till, tänkte jag för mig själv innan jag gick ut ifrån badrummet. När jag kom ut kollade Justin på mig och bet sig i läppen innan han log emot mig och kysste mig på pannan. Han tog min hand och vi gick tillsammans ut ur hotellrummet så att vi kunde gå till Kennys rum så att han kunde följa med och se till att vi inte blev nerslagna.

Kenny log emot oss och följde med oss till trapporna. Vi tog trapporna ner och sedan så trängde vi oss igenom lobbyn och utanför trängde vi oss igenom så att vi skulle nå bilen. När vi väl satt i bilen så var jag helt slut. Jag lutade huvudet mot Justin när vi satt i bildens baksäte medans Kenny försökte köra ut bilen ut ifrån parkeringen utan att köra över något fan. Han satt och små svor för sig själv medans han backade, han verklade lite rädd för att köra i folkmassan. Men det gick riktigt bra för honom att köra ut bilen utan att köra över någon eller något.

Kenny hjläpte oss in i restaurangen. Vi blev visade till ett bord medans Kenny blev visad ett bord lite längre bort. Ett bord som vara tillräckligt när för att hålla koll på oss men också tillräckligt långtborta så att han inte skulle kunna höra allt vi sa. Vi satte oss och tog våra menyer och kollade igenom dom. När vi tillslut bestämt oss för vad vi ville äta så beställde vi in det. Medans vi väntade på maten lät vi konverationen flyta på helt naturligt. Vi drack av våran dricka och skrattade när nån av oss sa något roligt, vilket hände ofta...

När vi fick in maten högg vi in och lät maten tysta munnen. Det var otroligt gott och allt smakade tusen gånger bättre bara för att jag åt med Justin, Justin var verkligen mittemot mig. Även fast vi bara varit i från varandra i typ två veckor så har jag saknat honom så otrloligt mycket... Även fast att jag varit sur på honom till största delen men ändå, jag skulle inte kunna leva utan honom.

JUSTINS PERSPEKTIV

Maten smakade mycket bättre när jag åt med Hannah. Hennes leende gjorde mig knäsvag och jag visste inte hur länge jag skulle kunna hålla mig från att sitta och ge henne 10 000 olika komplimager. Känns som om jag inte sett henne på två år, även fast att det bara varit två veckor. Men eftersom att vi inte pratade så mycke den första en och en halva veckan så känns det som mycket längre än vad det egentligen är.

Jag tittade runt i restaurangen, det var ganska folktomt, men man hörde ändå prat och skratt. Jag kollade på Kenny som satt och åt samtidigt som han gjorde nått på sin mobil. Jag kunde inte låta bli att flina mot honom. Jag vände blicken mot Hannah igen som satt och petade på några grönsaker på hennes tallrik innan hon stoppade dom i munnen. Jag skrattade till lite grand och log sedan ett brett leende emot henne.

När vi ätit klart så hade Kenny varit klar i ungefär 10 minuter. Så vi betalade och sedan åkte vi tillbaka till hotellet, det hade blivit sent och jag var trött plus att jag måste sova eftersom att jag har en konsert imorgon. Vi gick igenom samma prusidur på hotellet med alla fans och hissen. Men när vi tillslut kom in på vårat rum kunde ingen av oss göra annat än att gå trött in till sovrummet och byta om till pyjamas och sedan borsta tänderna så att vi skulle kunna krypa till sängs. Det syntes på Hannah att hon var helt slut efter flygturen plus att hon troligast hade en hemsk jetlag.

Jag gick in på badrummet och borstade tänderna och sedan kom Hannah in strax efter mig, hon såg helt slut ut. Jag log emot henne och smetade tandkräm på hennes kind. Jag skrattade till, likaså gjorde Hannah innan hon trättsamt torkade bort tandkrämen och spottade och sköljde tandborsten innan hon masande sig iväg till sovrummet. Jag fixade lite till inne i badrummet och klampade sedan in mot sovrummet, men det slutade jag genast upp med när jag insåg att Hannah redan somnat.

Jag la mig ner i sängen och kysste Hannah på pannan innan jag la mig till rätta och somnade.


CHAPTER 48!

Ledsen för dålig uppdatering! Men nu har jag påsklov vilket betyder mer fritid som betyder mer uppdatering här :D

Kommentera? :D
SNÄLLA!

Chapter 47 - Time To Travel

Jag gick till mitt rum och kröp ner i sängen, imorgon är det måndag och sedan tisdag. Spännande.


Hannah and her mother Klaryssa

Nästa morgon vaknade jag halv sju och klev upp. Tog en dusch och fixa mig, sedan drog jag till skolan. Jag stanna i skolan tills efter lunch då mamma kom och hämta mig så att vi kunde åka in till stan och köpa lite små grejer som jag skulle ha med mig till England.

Vi gick in i gallerian och köpte det jag behövde samt lite annat smått och gott som kunde behövas. Sedan åkte vi hem och jag började packa medans mamma började göra middag. Innan jag kunde packa var jag tvungen att smsa Justin och fråga vad det var för väder i London. Han sa att det var varmt men lite små kyrligt ändå.

Jag packade ner saker som jag kunde behöva och lite annat smått och gott (jag gillar det uttrycket). Sedan åt jag och efter det gick jag till sängs. Jag var väldigt nervös eftersom att jag aldrig lämnat landet förut och nu när jag för första gången ska göra det kommer jag flyga alldeles ensam...

Jag vaknade runt sex och klev sömnigt upp ur sängen och klev in i ducshen. Jag stod i duschen ganska länge innan jag äntligen förmådde mig att shampoonera håret. Jag duschade i ungefär en timme innan jag insåg att mitt flyg gick klockan nio och att jag måste vara där klockan åtta... Jag klev ur duschen och torkade håret. Jag fixade mig lite och sminkade mig väldigt lätt. Jag drog på mig en hoodie och en jacka. Sedan gick jag ut till mamma som satt i mjukisbyxor och åt. Jag åt och sedan borstade jag tänderna och packade det sista. Jag hann allt på 45 minuter.

Mamma skjutsade mig till LAX och jag kramade henne hejdå innan jag gick in på flygplatsen, för första gången i mitt liv. Jag gick in och checkade in min väska innan jag gick vidare till tullen.


1,2&3 - Zac Efron & Vanessa Hudgens
4 - Hannah, Zac & Vanessa
5,6&7 - Hannah at LAX & Outfit

Jag gick igenom tullen och sedan in bland alla gater. Påväg till en sittplats vid min gate gick jag rätt in i Zac Efron. Jag stod bara och glodde ett tag innan jag samlade mig och vågade säga nått

"Hej" sa jag och log
"Hej" svarade Zac
"Hej" sa jag vänd mot Vanessa som stod brevid honom
"Hej" svarde hon glatt
"wow" fick jag ur mig
"du är Justins Biebers flickvän va?"
"yep, that's me"
"trevligt att träffas"
"detsamma"

Jag frågade om jag kunde ta en bild med dom. Dom var jätte snälla och log emot mig hela tiden. Sedan gick dom vidare och jag gick igenom gaten och satte mig på flyget.

Flygresan var seg och jag var riktigt less bra länge... Jag var också väldigt nervös... Jag kände mig illa mående hela resan typ. Nervös och ville spy... trevlig kombo...

När jag klev av flyget möttes jag av en glad Justin som gensat sträckte ut armarna och jag gick rätt in i dom."Hej" sa han sedan och kysste mig på kinden
"Hej" svarade jag och log

*SNAP SNAP SNAP*

Jag vände mig om och såg paparazzis med kameror överallt. Jag började skratta för mig själv, såklart, jag var ju med Justin. HAHAHA.

Vi gick tillsammans hand i hand ut till bilen som förde oss till hotellet.


Del 47!

Kommentera? :D

Chapter 46 - Come Visit Me

Justin har försökt att ringa mig en miljon gånger men jag vill att hans ka veta att jag fortafarnade är sur på honom även om jag inte är det egentligen.


1 - Hannah & Patrick 2 - Hannah 3 - Hannah & Patrick

Det har gått en vecka sedan Justin åkte och jag har svarat på två utav hans samtal. Hans sms svarar jag ganska ofta på när jag orkar. Söndag idag, nice. Veckan i skolan funkade. Jag hängde med Patrick och hans vänner. Men helt ärligt kan jag fortfarande inte fatta att DD är i North Carolina... Jag saknar honom men Patrick får mig på bra humör.

Patrick ringde och fråga om vi skulle hitta på något vilket lät roligt. Vi skulle ses om en timme, tur att jag redan duschat. Jag drog på mig en vit tröjsak. Osäker på vad det var egentligen. Sedan ett par midje shorts. Sedan gick jag till min bil och åkte iväg mot Patricks hus. Hans hus låg inte speciellt långt ifrån mig. Tio minuter. Jag knackade på och han öppnade glatt dörren.

"Hej" log han
"Hej" svarade jag och log tillbaka

Vi gick in och satte oss i köket och fikade. Patrick gillar verkligen att fika. Så vi satt länge i köket och snackade, han förstod precis hur jag kände när det gällde Justin och han var så snäll emot mig. Great. Patricks mamma kom in i köket lite då och då. Hon är verkligen söt.

Efter att vi fikat i typ tre timmar beslöt vi oss för att dra ut. Så vi gick till min bil och åkte emot centrum. I centrum mötte vi upp Kellan och Theo. Sedan drog jag med dom in och ut igenom affärer. Jag tvingade dom till och med att köpa lite nytt. Efter ett tag märkte vi hur ett gäng tjejer förföljde oss, Belibers? Jag kollade bak och såg att tre utav tjejerna hade Justin Bieber tröjor på sig, helt klart Belibers, jag vände mig emot Patrick, Kellan och Theo och sa att jag snart skulle komma tillbaka.

Jag vände på klacken och gick emot tjejerna som nu började stampa på stället och se allmänt nervösa ut. Jag ville nästan börja skratta men det skulle bara vara oprofissionellt.

"Var det nått ni ville eller?" frågade jag när jag stannat framför dom
"Eh.. Alltså.. Ehm, nej" svarade en utav dom
"Varför går ni efter mig och mina kompisar då?"
"Vet inte" sa en annan
"Kan ni sluta med de då?"
"Helt ärligt, den där killen där borta har armen om dig hela tiden, och dessutom är du tillsammans med Justin och du umgås aldrig med tjejer, vad är det för fel på dig?" utbrast en tredje
"ursäkta?"
"du hörde vad hon sa" sa en fjärde
"Patrick är min kompis, so what om han har armen om mig? Han har flickvän. Dessutom har jag bara killkompisar, var det nått mer som störde er eller?"
"nej" utbrast en annan och sedan började dom backa undan.

Jag suckade och gick tillbaka till grabbarna. Dom stod och små flinade emot mig.

"HAHAHAHAHAH Biebers Girl gör det igen" började Theo
"WIHO" fortsatte Kellan
"High Five Hannah" sa sedan Patrick

Jag High Fiveade med alla tre innan vi fortsatte gå. Jag gillade verkligen inte att Theo kallade mig 'Biebers Girl' det lät så fel, jag är liksom fortfarande Hannah.

Vi fortsatte att roa oss och ha kul hela dagen. Efter en lång och slitsam dag åkte jag hem. Precis när jag kom hem ringde Justin.

"Hallå?" svarade jag
"Hej Bebe, vad gör du?"
"Kom nyss hem, själv då?"
"Ska till och krypa ner i sängen snart
"okej"
"men du... Hoppas du inte gör nått på tisdag och resten av veckan"
"nej, vadårå?"
"Jag har bokat biljetter för dig att komma till England"
"va?"
"Ja, jag har redan snackat med din mamma, hon sa att det var okej"
"va?"
"ja du lämnar LAX på tisdag klockan 10"
"va?"
"vad är det du inte förstår?" frågade han och skrattade lite lätt
"på tisadag?"
"japp"
"Aha, ja okej. Ses på tisdag då" sa jag och la på.

Herregud... England. Jag har aldrig lämnat landet förut... Herregud.. HJÄLP! Jag gick in till mamma som satt i köket och löste ett korsord i en tidning.

"Hej gumman" log hon
"Hej" svarade jag med ett leende.

Vi satt och snackade lite om vad jag skulle packa och så. Mamma sa att jag var tvungen att ta med mig skolarbeten eftersom att jag låg ganska mycket efter. Blir lätt så när man inte riktigt är i skolan så ofta... Jag har blivit väldigt annorlunda. Jag har slutat gå till skolan till mesta del och skiter i det mesta..

Jag gick till mitt rum och kröp ner i sängen, imorgon är det måndag och sedan tisdag. Spännande.


Chapter 46

Kommentera?!

Chapter 45 - Good Bye For Now

Jag var så inne i mina tankar att jag inte märkte att Justins skrik kom närmare och närmare. Jag reagerade inte fören han tog jag i min arm. Jag vände mig om oh han inte göra något fören han hade ett fast grepp om mig och kysste mig passionera. Det fula med det hela var att det helt plötsligt började ösregna...


Blid 1,2&3 - Hannah & Ellena - Hannah - Hannah
Blid 4,5&6 - Justin Stage - Justin Stage - Justin Stage
Bild 7,8&9 - Justin & Fans - Justin & Fans - Justin & Fans

Jag försökte slingra mig ur hans grepp. Men han höll mig i ett stadigt grepp. Jag drog mitt ansikte bortåt. Tillslut lyckades jag ta mig lös. Jag kollade ilsket på honom. Han bara stod där och kollade mig rätt in i ögonen. Båda var alldeles genom våta. Jag ville smälla till honom hårt på käften men förmådde mig inte att göra det, jag orkar inte.

"Vilken del av 'det är slut' fattade du inte?!" Skrek jag
"Allt, varför?"
"Du litar inte på mig Justin, det finns inget kvar att göra. Det är SLUT! SÅ JÄVLA ÖVER!"
"Hannah..."
"Nej Justin"
"Snälla"

Jag svarade inte utan kollade bara på honom.

"Hannah, jag åker imorgon. Till UK... Jag vill inte att det ska vara slut mellan oss..."
"Men om du ändå åker så gör det ju inget"
"Snälla, ge mig en chans till?"
"Fine, EN chans"
"Tack!!! Jag älskar dig"

Jag svarade inte utan gick bara. Jag orkade inte kolla honom i ögonen. Han är alldesles för svår att vara sur på. Men jag måste åtminstonde lyckas vara sur på honom ett tag. Men jag älskar honom... ÅHHHHHH! Han är så jobbig!!!!!

När jag kom hem smög jag mig in till mitt rum och bytte om till min pyjamas och satte upp mitt blöta hår innan jag kröp ner i sängen. Jag somnade riktigt fort.

Jag vaknade inte fören runt halv ett när jag fick ett sms av Justin som lyste upp hela rummet och lät över hela rummet också. Jag slog upp ögonen och suckade djupt. Jag slår vad om att de är måndag idag. Helvete, jag har inte varit i skolan på typ två veckor... FAAAN!

Jag kollade smset, "Hey babe, ska till att kliva på flyget till England nu. Ringer dig när jag kommer fram! Älskar dig" Jag läste smset tre gånger innan jag förmådde mig att trycka ner det. Jag ville inte svara på det. Jag orkar inte. JAg klev upp och duschade och sedan ringde jag Patrick och fråga ifall han kunde komma över med lite skolgrejer åt mig. Det kunde han gladerligen. Mamma ringde medans jag väntade på att Patrick skulle komma och sa att jag skulle vara barnvakt åt Ellena.

Patrick kom och lämnade mina skolböcker och när han gick gick jag också för att hämta Ellena. Jag hämtade upp Ellena och vi åkte hem. Hemma gjorde vi oss en varisn stor milkshake och satte oss och kollade på That's so Raven på Disney Channel. Jag har alltid gillat de programmet.

Ellena somnade i soffan och då passade jag på att gå och städa mitt rum vilket mamma bett mig göra i typ en vecka. Jag städade och när jag precis var klar kom Ellena in i mitt rum.

JUSTINS PERSPEKTIV

Det kändes verkligen som om vi aldrig skulle landa. Men tillslut landade planet och vi klev av. Jag gick väldigt nära mamma. Jag gillade att ha henne med mig. Inne på flygplatsen välkommnades jag av flera hundra brittiska fans. Jag stannade och skrev autografer och tog bilder med så många jag hann. Sedan hoppade vi in i bilen mot hotellet.

Inne i mitt hotellrum på hotellet passade jag på att ringa till Hannah. Hon svarade inte. Jag tröck upp en klocka och räknade ut att hon var 8 timmar efter tiden som jag hade vilket betydde att klockan var nio på kvällen i Los Angeles eftersom att klockan närmande sig fem på morgonen här. Hon borde vara vaken?

Jag testade att ringa några gånger till men hon svarade inte så jag skrev på Twitter istället @HannahK I miss you! Så att hon skulle veta. Efter det så bytte jag om och kröp ner i sängen.

Jag vaknade morgonen efter av skrikande fans. Jag fick genast ett leende på läpparna och klev upp för att duscha. Efter att jag fixat mig var det dags att dra iväg på soundsheck. Men först skulle man såklart bli jagad av en massa fans. Det var ganska roligt men ändå lite läskigt. Efter soundsheck så åkte vi till hotellet och fixade lite, åt och så innan konserten.

Konserten gick jätte bra, alla fansen var otroliga. Jag och crewet åkte tillbaka till hotellet och åt lite innan det var dags att sova igen.

HANNAHS PERSPEKTIV

Justin har försökt att ringa mig en miljon gånger men jag vill att hans ka veta att jag fortafarnade är sur på honom även om jag inte är det egentligen.


DEL 45!

Kommentera?! :D

Chapter 44 - We Fight And Break Up, We Kiss And Make Up

Jag åkte snabbt hem, jag och Ellena satte oss för att kolla på film istället Jag kan inte fatta att alla Belibers följde efter mig när jag är med en sjuåring... Som dessutom började gråta pågrund av det... Respektlöst...


Justin och Anastasia Kassar (OMG WHAT'S GOING ON???) BTW, texten på sidan är oviktig :p


Vi satte oss och kollade på en film, det fick bli en dålig barnfilm eftersom att Ellena bara är sju. Men det funkade ju det också.

När Ellenas mamma hämtat upp Ellena runt halv nio gick jag in på mitt rum och loggade in på datorn. Jag började logga in på twitter, många människor hade skrivit "I'm so sorry!" till mig. Jag fattade inte riktigt om dom sa förlåt för alla hot eller för att ha förföljt mig? Men jag antog att det var något av det.

Jag fortsatte bläddra bland alla tweet som jag fått. Jag hittade ett som gjorde mig rikitgt nervös. "I'm so sorry that Justin's a pig... How could he?" Jag förstod inte nu... Jag var tvungen att kolla upp det. Jag tröck på en länk som jag fått från en person.

Jag kom in på någon skvaller sida och bläddarde ner till bilderna och texten. Bilderna fick mig att vilja spy, rubriken likaså... Jag kände inte för att läsa artikeln men gjode det ändå. Allt fick mig att börja må illa. Vad fan höll han på med? Av ren impuls tog jag upp telefonen och ringde honom.

"Hej Bebe" svarade han glatt
"Hur fan kunde du?"
"va?"
"Justin, både du och jag vet att du gosade med Anastasia Kassar igår, nog för att jag trodde att du skulle vara lite smartare än att göra det mitt på ljusa dagen, men men"
"Vad fan snackar du om Hannah?"
"Försök inte ens neka det! Det finns för fan bildbeviis!!"
"Men, du måste låta mig förklara!"
"Nej, jag vill inte, bilderna berättar en väldigt bra story själv faktiskt"
"Du måste få veta sanningen, inget hände"
"Såklart det inte gjorde, men du, jag bryr mig inte"
"Hannah, du måste låta mig förklara!"
"JAg vill inte höra någon äcklig ursäkt"
"Snälla, Hannah! Möt mig i parken om 10 minuter, snälla"
"vill inte"
"Snälla?!"
"Fine"

Jag la på och kvävde ett skrik i kudden som legat på golvet brevid mig. Jag drog på mig en jacka och ett par skor och sedan smög jag ut. Jag ville inte väcka mamma eftersom att hon skulle upp och jobba tidigt imorgon. Väl ute så drog jag mig bort mot parken. Den var riktigt öde. Förutom en ensam kille som satt på en bänk, Justin.

Jag gick fram till honom och satte mig brevid honom på bänken. Vi satt tysta ett bra tag innan jag lessnade och nästan röt åt honom.

"Jag har inte hela dagen på mig!"
"Hannah... Jag vet inte vad jag ska säga..."
"Vad sägs som sanningen?"
"Anastasia Kassar är bara tjejen som jag spelade inte U Smile videon med. Men på senaste tiden har hon varit en väldigt bra vän, hon har hjälpt mig så otroligt mycke med allt"
"Saker du inte kunde komma till mig med?"
"Jag visste inte att du ville höra på mina problem?"
"Justin, jag är din flickvän, det är väl kklart att jag vill"
"Men..."
"... men du litar inte på mig tillräckligt för det...?"
"Jo, men. Anastasia... Hon är speciell"
"Okej, det var droppen. Justin... Det är så jävla slut. Du och jag finns inte längre!" Skrek jag och vände på klacken och började gå.

Jag kunde höra hur Justin skrek gråtandes efter mig. Men jag brydde mig inte om honom. Jag lät tårarna spruta och jag fortsatte bara att gå. Han har förstört mitt liv... Jag visste att det var en JÄVLIGT dålig ide att 'go public' med vårat förhållande. Då hade det inte varit lika öppet när vi gjode slut. Vad skulle hända nu? Skulle alla Belibers döda mig?

Jag var så inne i mina tankar att jag inte märkte att Justins skrik kom närmare och närmare. Jag reagerade inte fören han tog jag i min arm. Jag vände mig om oh han inte göra något fören han hade ett fast grepp om mig och kysste mig passionera. Det fula med det hela var att det helt plötsligt började ösregna...


Del 44. Vad tycks?
Förlåt för kass uppdatering...

Kommentera? :D

Chapter 43 - You Can't Scare Me

Där uppe hade Pattie lämnat några av Justins saker och jag lämnat mina. Därbland Justins födelsedags present. Jag gav den till honom och han blev väldigt glad för den. Han tackade i flera gånger. Vi satte oss i soffan för att kolla på TV lite. Men rätt som det var så sov vi båda...Dagarna gick och folk började gå mig på nerverna. Paparazzis fick i uppdrag att kolla hur Biebers flickvän skötte sig, ifall du kunde fånga mig snacka eller krama någon annan kille skulle dom ju gilla... Men dom lärde sig ganska snabbt att jag bara var en sån typ som helt enkelt gick till skolan, McDonalds kanske till typ starbucks och sedan hem. Eller till Justin.

Dom fick aldrig vad dom ville men ändå slutade dom inte förfölja mig. Dom snackade med mig och jag log emot dom men försökte hålla mig borta. Ingen fick mig på bra humör längre förutom Justin.

Alla Belibers blev bättre ett litet litet tag med allt blev snabbt värre. Jag fick fler och fler hot och jag började bli riktigt rädd för att lämna mitt hus. Gick jag ut fanns det antingen 20 000 Belibers i närheten som ville döda mig eller 10 paparazzis som ville fånga mina misstag.

Måndag morgon och dags för skola. Herregud. Jag klev upp och klädde på mig. Sedan gick  jag ut i köket. För att äta frukost.

"Godmorgon" sa jag när jag kom in genom köksdörrarna.
"Godmorgon, gumman du har väl inte glömt att du lovade att vara med Ellena efter skolan"
"Åh, nejdå" sa jag och log

Jag satte mig ner och åt. Ellena måste vara sju nu. Hon är som min lillasyster fast att hon egentligen bara är min kusin, mammas systers dotter. Hon är verkligen super söt men lite jobbig och barnslig också. Okej hon är sju inte så konstigt. Mina tankar slukade mig och jag glömde bort tiden.

"När börjar du idag?" hörde jag mamma fråga
"nio" svarade jag långamt
"Bäst att du skyndar dig för de är om 15 minuter"

Jag fick genast bråttom och skyndade mig för att hinna. Jag skulle hemta upp Ellena efter skolan. Jag åkte iväg och skolan flöt på som vanligt Christy smörar fortfarande för mig, Keith lika så. Precis som alla andra. Jag saknar verkligen DD... Vissterligen så gillar jag att umgås med Patrick. Men inte som DD, för DD är bäst!!!

Efter skolan åkte jag till Ellenas skola och hämtade upp henne.

"Jag vill åka till gallerian" var det första hon sa
"Okej" svarade jag glatt och vi åkte mot gallerian.


Hannah och Ellena

Vi började med att gå runt och kolla. Efter ett tag blev Ellena alldeles stel och var på vippen att börja gråta. Jag frågade henne vad felet var och hon brast ut i gråt. Jag kollade bak och där stod ett gäng på 10-15 tjejer som hade gått efter oss i ungefär en timme om inte mycket mer.

"Ellena, kolla på mig" sa jag när jag satt på huk framför henne
Hon kollade på mig med tårfyllda ögon.
"Jag ska gå och prata med dom så kan vi åka hem sedan, okej?"

"Jag vill hem nu, lämna mig inte!" svarade hon.

Jag nickade emot henne och vi gick snabbt mot parkeringen där bilen stod och en massa paparazzis väntade på oss. Ellena grät fortffarande. JAg ville snabbt in i bilen. Jag gick snabbt med Ellena efter mig. Jag bad henne snabba sig in i bilen. Jag sängde hennes bil dörr och skulle precis gå runt bilen när massa paparazzis började fråga mig en massa.

Jag orkade inte. Jag är ingen kändis, jaga någon intressant person istället...

Jag åkte snabbt hem, jag och Ellena satte oss för att kolla på film istället Jag kan inte fatta att alla Belibers följde efter mig när jag är med en sjuåring... Som dessutom började gråta pågrund av det... Respektlöst...


Kommer mer imorgon!

Kommentera?

Chapter 42 - Part 2 - The Party

Efter att ha köpt glassen så gick vi runt ett tag till innan alla paparazzis kom allt för nära och vi gick gick ut till bilen igen. Det skrämde mig att dom var så många efter oss. Det var verkligen inte lätt att ta sig ut ifrån gallerian. Det var fans, paparazzis och vakter överallt.Det slutade med att vi fick gå igenom en 7eleven för att inte lika många paparazzis skulle komma ivägen. Tillslut stod vi faktiskt vid bilen och ungefär 20 paparazzis skrek Justins namn. Vi båda vände oss om för att kolla, det var säkert 30 stycken.

Vi satte oss i bilen och Justin åkte hem till mig. Vi gick in och la oss på soffan, vi skulle inte till restaurangen fören halv sju. Klockan var bara halv sex. Jag var i stort sett klar. Jag hade bara lite att fixa, som att byta kläder och fixa sminkningen.

Vi satt och glodde lite på TV innan jag gick in i mitt rum och drog på mig klänningen och fixade sminket. Sedan drog jag på mig ett par svarta pumps. Tog min kappa och la ner det jag skulle behöva i jackfickorna. Sedan gick jag ut till Justin som var kvar i vardagsrummet. När han såg mig kollade han på mig från topp till tå och sedan bet han sig i läppen.

Jag log emot honom och han reste sig upp och vi gick till dörren. Och sedan till bilen. Vi åkte till retaurangen och blev visade vårat bord. Vi satte oss ner och började kolla på menyerna. När vi båda bestämt vad vi ville äta så tog dom våran beställning och lämnade våra drickor.

Vi satt och mest kollade på maten när vi fick maten, jag kände hur tystnade gick från helt vanlig till en pinsam tystnad. Jag ville så gärna fråga honom om den där tjejen men jag ville framför allt inte förstöra hans födelsedag. Det kunde jag ju göra imorgon.

"Har nått hänt?" frågade Justin när vi precis börjat äta
"nejdå..." sa jag och log emot honom
"Okej? Du ser så bekymmarad ut?"
"Jaha, oj. Antar att mina tankar slukade mig"

Efter det åt vi faktiskt med en lätt stämning under prat och skratt. Det var jätte gott. Till efterrätt åt vi varsinn chokladtårta bit. När vi skulle ut från restaurangen märkte vi att den var omringad av paparazzis och skrikande fans. Herregud...

Kenny, som dykte upp bara fem minuter efter att vi ringt, frågade personalen om vi fick gå ut köksvägen. Dom var väldigt trevliga och vi kom ut genom köksdörren och började gå mot bilen som var ganska omringad. Rätt som det var känner jag hur jag får en smäll på ena kinden. Jag vågade inte kolla bak.

Efter att ha kämpat i säkert 10 minuter med att försöka komma fram till bilen kom vi äntligen fram och Justin satte sig. Sedan gick Kenny runt med mig. Alla paparazzis skrek och min kind dunkade. Det gjorde fruktansvärt ont. Det gjorde ont i läppen också. Herregud. Jag visste inte ens vad det var som slagit till mig.


(Bilderna är en liten 'bildserie' på hur allt såg ut och gick till)

När vi kommit ut på vägen släppte jag mitt ansikte och kollade på min mobil. Klockan var redan åtta. Jag skickade iväg ett sms en aning dolt så att inte Justin skulle se. Jag frågade henne om vi kunde dyka upp. Jag fick snabbt svar att vi kunde det om ungefär 20 minuter. Jag såg hur Kenny svängde av vägen eftersom att han åkte bakom oss. Han var påväg till partyt. Great... Jag var tvungen att uppehålla Justin i tjugo minter till.

"Så, vad vill du göra nu?" frågade han
"Åka runt lite kanske?" sa jag och la handen på min kind igen.
"Varför håller du om ditt aniskte?"
"Nått smällde till mig. Jag vet inte riktigt vem eller vad det var för något" svarade jag

Justin svarade inte men jag såg att han blev lite förbannad. Jag la min hand på hans hand som vilade på armstödet. Jag log emot honom och han log tillbaka.

Efter tjugo minuter bad jag honom åka till hotellet/klubben där festen skulle vara. Jag sa att jag skulle hämta nått. Han är så sjukt lättlurad... Han åkte och jag bad honom följa med in eftersom att jag inte ville gå själv efter slaget jag fått. Vi gick hand i hand in på hotellet. Vi började gå emot den stora salongen. När jag öppnade dörrarna var det kolsvart och sedan tändes några strålkastare och alla som var där skrek 'suprise!' Jag log emot Justin och kysste honom.

Han log emot mig och kysste mig tillbaka. Hans mamma och pappa kom fram till oss och började babbla. Efter det började vi mingla omkring. Jag stötte på många människor som jag kände igen, Rihanna, Beyonce, Katy Perry, Jay-z, Kanye west, Usher och så mång fler. Jag stötte på Miley som var väldigt glad och hon hade en jätte fin klänning på sig.

Jag pratade ett tag med Miley och frågade henne lite om personer jag inte visste vilka dom var som var vid Justin.

"Hon där då?" frågade jag och pekade på en väldigt söt tjej som hade helsvart på sig och var en aning mörkhyad.
"Det är Jessica Jarrell" sa Miley
"Hur känner hon Justin?"
"Dom sjunger overborad tillsammans i studioversionen och hon var med i hans 'Never Let You Go' musik video"
"Aha, men hon då?" sa jag och pekade på en annan mörkhårig tjej
"Det är Jasmine Villegas, AKA Jasmine V"
"Och hur känner Justin henne?"
"Hon är ibland med på Justins tune och sjunger overboard och hon är med i 'Baby' videon, tjejen som han jagar där, det är hon"
"Aha" sa jag.

Jag pekade på några och fick svar på vilka dom var. Sedan rätt som det var såg jag henne. Den blonda tjejen som kom ut ut Justins hotellrum. Vem tusan var hon?

"Vem är hon?" frågade jag Miley och pekade på tjejen
"Det där tror jag att de är Anastasia Kassar, hon är med i 'U Smile' musik videon. Tror jag i alla fall" sa Miley.

Okej, en tjej ifrån en utav hans musikvideor. Men vad gjorde dom med varandra nu? Jag hände inte riktigt med på termerna har nu... Vad ville hon? Vad gjorde dom?

Runt tre på natten började började lokalen bli folktom. Justin hade hållt i min hand största delen av festen, han hade presenterat mig för en massa människor. Som till exempel Jasmine och Jessica. Dock inte Anastasia Kassar. Jag visste inte riktigt vad som stod på. Vi hade gått förbi henne ett antal gånger och Justin hade hejat på henne alla gånger..?

När alla utom Pattie, Jeremy och Justins mormor och morfar var kvar så gick jag och Justin upp till hotellrummet vi hade över en natt.

Där uppe hade Pattie lämnat några av Justins saker och jag lämnat mina. Därbland Justins födelsedags present. Jag gav den till honom och han blev väldigt glad för den. Han tackade i flera gånger. Vi satte oss i soffan för att kolla på TV lite. Men rätt som det var så sov vi båda...


Del två på chapter 42.

Jag kom inte på nått bra hon kunde ge honom, det är därför de inte står vad han fick...

Kommentera?

Chapter 42 - Part 1 - The Dinner

Jag slutade tänka på det och gick in i hissen och åkte upp mot Justins rum.


När jag klev ut ur hissen såg jag samma tjej som jag sett i lobbyn kliva in i Justins svit. Hade inte Justin sagt att jag fick komma? Hade jag missuppfattat allt? Och om jag hade det, vem fan var hon? Dags att trycka upp pojken mot väggen. För helt ärligt, jag ville inte ha nått med honom att göra ifall han skulle råka träffa någon annan.

Jag började gå emot dörren men rätt som det var öppnades den och jag gömde mig bakom en annan dörr. Tjejen kom ut och Justin tätt efter. Hon kramade honom och sa sedan något i stol med "Hon kommer bli så glad, vilken tur hon har!" Jag visste inte riktigt hur jag skulle tolka det.

Men det lät ju i alla fall inte som om dom hade nått på gång. Så jag beslöt mig för att inte fråga honom något. Jag menar hans födelsedag är ju faktiskt imorgon och jag vill inte bråka med honom. Tjejen gick förbi mig och in i hissen. Hon såg mig i alla falla inte. Jag hörde hur Justin stängde dörren och jag väntade yttligare fem minuter innan jag gick fram till dörren och knackade på.

Justin öppnade med ett leende och kysste mig på munnen. Jag besvarade hans kyss och sedan släppte han inte mig. Vi gick tillsammans mot soffan.

"Så, vill du göra något?" frågade han och log
"Ja, visst varför inte" sa jag och kollade mot påsen som jag ställt på golvet.

FAAAN! Jag har fortfarande inte köpt någon fördelsedags present till Justin... FAN! Jag gav förslaget om att vi kanske bara skulle chilla. Jag visste att jag skulle kunna kliva upp tidigt imorgon och köpa något åt Justin. Jag skulle ju fakstiskt behöva uppehålla honom hela dagen egentligen. Men hans mamma, mormor och morfar skulle väcka honom och jag skulle ta över efter lunch.

Vi låg och halv dåsade i soffan samtidigt som vi kollde på någon dålig film som gick på TVn. Undra jag ifall Justin har tråkigt. För det har jag... Men jag orkar inte göra något. Jag är så trött. Jag visste att mamma ville ha mig hemma till sju för middag. Vilket betydde att jag skulle åka hem om en timme.

Filmen på TVn tog slut och jag var tvungen att dra mig hem. Jag sa till Justin att vi skulle ses imorgon och att jag skulle hem såklart. Jag drog på mig min jacka och tog min påse och mina skor sedan gick jag ner till min bil som faktiskt stod på hotellet. Jag åkte hem och bytte om till mjukiskläder och sedan gick jag till matsalen där mamma dukat upp maten.

"Så, vad ska du göra imorgon?"
"Justin fyller år, jag ska hålla honom borta hela dagen från hans familj o så. Dom fixar en överraskningsfest" log jag emot henne
"Åh, så du kommer inte gå till skolan verken imorgon eller på fredag då?" frågade hon
"Nej troligast inte"
"Okej.. men Hannah, du får inte glömma skolan!"
"Nejdå"

Vi åt sedan vidare och pratade vidare. Vi hade mycket att prata om, jag jobbade verkligen sten hårt för att inte säga nått om pappa till mamma. Jag var nära att nämna det ungefär 20 000 gånger men jag lyckades hålla mun. Efter ett tag blev det en sådan där pinsam tystnad.

"Är nått på tok Hannah?" frågade mamma
"nejdå" sa jag och pressade fram ett leende.

Egentligen var det mycket som inte låg rätt till. Jag kunde inte få ut den dära tjejen som jag sett i Justins rum ut ur mitt huvud, samt att min pappa plötsligt kommit till LA och ber om en ny chans? Det är sånt man inte tar hur bra som helst. Det är jobbigt att vara jag för stunden.

Jag var nästan 100% säker på att tjejen som kommit ut ur Justins hotellrum hade sett mig och det var därför hon kom ut efter typ två minuter, och sa högt och tydligt "Hon kommer bli så gald, hon har sån tur!" Jag var nästan helt säker på min sak. Men jag ville inte bråka med Justin. Han skulle inte kunna hålla något sånt hemligt föör mig så länge, jag ser på honom när han ljuger. Han är ingen världsmästare i att ljuga.

Efter middagen gick jag ut i vardagsrummet och kollade på TV. Men det var inget speciellt som visades så jag beslöt mig för att helt enkelt gå till sängs och sova. Jag skulle ju upp ganska tidigt för att hinna fixa en födelsedagspresent åt Justin. Såfort jag la ner huvudet på kudden somnade jag.

När jag vaknade klockan nio nästa morgon klev jag upp och duschade. Sedan fixade jag mig ganska lätt. Sedan åkte jag iväg mot köpcentret. Där jag hittade den perfekta födelsedags presenten åt Justin. Jag köpte den och sedan kollade jag runt tille till fram till strax efter tolv då jag åkte hem för att Justin inte skulle misstänka att jag var någonstans när han ringde, vilket han skulle kunna göra vilken sekund som helst.

När jag kom hem la jag presenten i garderoben och sedan drog jag på mig ett par andra kläder. När jag var helt klar med att fixa mig så var klockan tio över ett. Justin ringde ungefär kvart över. Jag sa att jag skulle komma till hanns hotell inom en timme. Jag hade lite att göra.

Jag gick direkt till bilen med födelsedagspresenten och lite sånt. Jag åkte iväg till hotellet där Justins fest skulle vara där jag lämnade allt. Eller alltså det är ett hotell med en inbyggt jäkligt populär klubb. Jag hejade på Pattie och Justins mormor och morfar. Trevliga typer.

Sedan bar det av till hotellet där Justin bodde. Jag gick upp och knackade på. Han öppnade dörren och jag kastade mig i hans famn. Jag sa grattis ett antal gånger mellan våra kyssar. Sedan tog vi varandras händer och gick ut till bilen.

"Justin, kan du köra?" frågade jag och gav honom bilnycklarna
"Visst" log han och tog bilnycklarna samtidigt som han kysste mig på pannan.

Det var jätte många fans utanför hotellet som skrek grattis åt honom när vi kom ut. Han log och tackade och sedan satte vi oss i bilen. Justin frågade om vi kunde åka till köpcentret. Vilket jag inte kunde säga nej till även om jag ville.


Hannah och Justin i gallerian

Vi började gå runt lite och allt eftersom vi gick runt märkte vi hur det kom mer och mer paparazzis. Dom var jätte många, + att ett 20 tal vakter kom och försökte säga åt dom att kameror var strikt förbjudna i gallerian. Dom brydde sig inte speciellt mycke. Jag och Justin gick mest in och ut från olika affärer för att kunna gömma oss mellan hyllorna.

Efter någon timme sådär hade jag vant mig vid att det var 50 personer som omringade oss när vi gick. Jag grep tag i Justins hand för när hon kom nära blev jag lite rädd. Dom skrämde mig regält.

"Jag vill ha glass" utbrast Justin efter ett tag.
"HAHA jaså?" sa jag och log emot honom
"Ja, glass skulle verkligen sitta fint just nu"
"Säkert?" frågade jag eftersom att jag egentligen inte ville vända och gå och köpa glass...
"Ja, jag är helt säker" sa han och vi vände på klacken.

Vi började gå emot glasskiosken. Såklart...

"JUSTIN!!! KOLLA" Skrek en paparazzi
"ÄR NI KÄRA?" frågade en annan

Jag kände hur jag ville börja as garva. Herregud... Nej vi är tillsammans bara för att? Vad förväntar dom sig?


Hannah och Justin i glass kön

När vi ställt oss i kön tog Justin ett tag om min midja. Sedan förde han mig närmare honom. Jag la armarna om hans hals och sedan stod vi bara tätt intill varandra tills det var våran tur att köpa glass. Vilket vi gjorde.

Efter att ha köpt glassen så gick vi runt ett tag till innan alla paparazzis kom allt för nära och vi gick gick ut till bilen igen. Det skrämde mig att dom var så många efter oss. Det var verkligen inte lätt att ta sig ut ifrån gallerian. Det var fans, paparazzis och vakter överallt.


Del ett på Chapter 42.

Håll ut skriver del två imorgon :)

Kommentera?

Chapter 41 - Do I Know You?

Under tiden som vi kysstes så la vi oss ner i soffan. Jag satt på Justins mage lutad över honom samtigit som jag kysste honom på munnen ömt.Jag ville verkligen inte gå till skolan när väckarklockan ringde. Jag orkade inte. Jag ville ligga kvar i sängen bredvid Justin. Jag hade stannat och sovit över igår. Jag visste att jag aldrig skulle kunna hålla det hemligt att jag träffat pappa ifall jag åkte hem och spenderade kvällen med henne. Det ända jag gjorde var att åka hem och hämta kläder och sedan säga att jag sov hos Justin.

Strax efter nio klev jag upp och fixade mig. När jag var helt klar så satte jag mig i soffan och kollade på TV. Efter ett tag höde jag att Justin var vaken och uppe. Han kom ut i ruffsigt hår och mjukisbyxor. Han log emot mig

"Godmorgon sötnos" sa han
"Godmorgon" log jag
"Varför är du inte i skolan?"
"Orka inte gå... ska dra in till stan istället"
"Aha okej"

Justin gick in i duschen och jag fortsatte kolla på TV. Justin kom ut och jag sa att jag skulle gå. Han log emot mig och kysste mig på pannan sedan gick jag. Justin skulle på en intevju och jag skulle kolla om jag kunde hitta något att ha på Justins födelsedag.

Pattie hade nämligen frågat mig ifall jag kunde uppehålla honom medans hon fixade med hans överraskinings fest. Jag hade sån tur att Justin frågat mig ifall han fick bjuda mig på middag på hans födelsedag. Det var väldigt bra för då skulle jag kunna uppehålla honom och samtidigt ha sms kontakt med Pattie om hur allt gick och när vi skulle komma.

Jag var nere i stan och gick omkring och kollade i olika affärer. När jag kom ut ifrån Forever21 såg jag Caleb stå och kolla på något. Jag visste att han inte skulle gilla att jagg var på stan istället för i skolan. Men jag kunde inte låta bli att gå fram till honom.

"Hej" sa jag
"Hej" sa han och kollade på mig misstänksamt

Han frågade ut mig vad jag gjode på stan och inte i skolan + att han frågade om jag berättat för mamma att pappa var i stan. Jag svarade att jag inte ville vara i skolan och att jag inte sagt nått till mamma. Caleb log emot mig och sedan mot något annat. Jag vände på huvudet och såg pappa stå och kolla på något. Jag skakade på huvudet men de var lite sent. Caleb hade redan tagit tag i min arm och drog mig åt pappas håll. FAN!

"Kolla vem som tittade förbi" sa han emot pappa
"Hannah" sa pappa

Jag svarade inte utan log bara. Jag ville verkligen inte vara inärheten av honom han gjorde mig illamående. Han har förstört mitt liv. Jag vill inte ens kalla honom pappa men Harry låter så töntigt. Jag kan inte säga Harry.

"Vill du förja med oss på lunch Hannah?" frågade pappa
"mm, visst" svarade jag

Vi gick att tillsammans till en gulligt liten restaurang där vi blev palcerade vid ett bord. Jag satt mest tyst medans pappa och Caleb pratade på och skrattade. Antar att dom hade bättre kontakt än vad jag kunnat ana. Hur kunde Caleb gilla mannen efter att han stuckigt och lämnat oss och mamma för att skaffa ny familj? Jag har liksom tre syskon som jag inte visste om. Dom vet knappast om att jag finns också så...

JUSTINS PERSPEKTIV (INTERVJUN)

Programledaren för talkshowen skrek mitt namn och jag gick ut till 'scenen' och alla skrek mitt namn och vinkade åt mig. Jag viknade tillbaka till dom. När jag kom fram till fotöljerna log jag och kramde om hon som skulle intevjua mig.

"Hej Justin" sa hon
"Hej" sa jag
"Kul att ha dig här"
"Kul att få vara här"

Publiken skrek fortfarande och det var en aning galet men jag gillade det. Jag har verkligen världens bästa fans.

"Så Justin, jag tror inte att det bara är jag som vill veta allt om ditt och Hannahs förhållnde" sa hon och log
"Jaså?" svade jag
"Nej verkligen inte. Så hur träffades ni?" frågade hon
"Rolig historia. Vi gick in i varandra utanför en mataffär och jag räkade fälla henne..."
"HAHAHA, vad hände sedan?"

"Jag bad om ursäkt. Sedan dagen efter när jag och Ryan gick ut för att köpa frozen yogurt gick jag in i henne i dörröppingen och fällde henne så hon fick all sin glass över sig. Jag fick dåligt samvete och bjöd henne till min konsert där hon fick bli min one less lonely girl, och efter det blev vi kompisar och sedan ledde det ena till det andra"

"vad romantiskt"

Vi fortsatte prata lite om  min tune som snart skulle dra igång igen och om min födelsedag som snart var. Vi babblade på lite om det ena och det andra.

"Så Justin, en sista fråga bara"
"Vadå?"
"Vad var det som fick dig att falla för Hannah?"
"Oj, ehm. I stort sätt allt. Hon är helt fantaktisk"

HANNAHS PERSPEKTIV

Efter lunchen gick jag vidare på stan och pappa och Caleb åkte vidare. Jag gillar verkligen inte honom. Varför skulle han dyka upp igen?

Jag gick runt lite. Jag hittade en gullig klänning på Zara som jag köpte. Sedan gick jag vidare och köpte en smoothie, och då ringde Justin.

"Hallå?" svarade jag
"Hej babe"
"Vad händer?"
"Inte mycket. Sitter i bilen påväg hem ifrån intevjun"
"Åh, gick det bra?"
"Jadå, jag fick snacka om dig"
"HAHAHA vad roligt"
"Ja"
"Kan jag komma till hotellet?"
"Ja det är klart, ses där!"

Vi lade på. Jag började gå mot hotellet glad över att de flesta fortfarande var i skolan. När jag kom till hotell entren och gick in i lobbyn såg jag en väldigt välbekant tjej men jag hade ingen aning om ifrån vart.

Jag slutade tänka på det och gick in i hissen och åkte upp mot Justins rum.


Så.

Segt, och inte lika bra som det jag skrev först...

Kommentera?

Chapter 40 - Daddy?

"Kom igen Justin, det är inte så farligt" sa jag och pressade fram ett leende. Jag ville verkligen inte att han skulle veta hur rädd jag egentligen var.


Hannah and her dad Harry

När jag senare kommit hem den dagen orkade jag inte tänka. Jag drog på mig mjukiskläder och somnade ganska snabbt. Imorgon var jag tvungen att gå till skolan eftersom att jag inte gått idag, eftersom att jag varit med Justin på Vanity Fair partyt till sent. Men imorgon hade jag inget val...

Jag vaknade till utav att min mobil ringde. Det stod Caleb på skärmen.

"Hallå?" svarade jag
"Hej syrran, ehm. Vill du komma till mig efter skolan?"
"Ehm. Okej?"
"Bra" sa han och la på.

Jag kollade lite lätt på telefonen som om jag inte fattat nått alls. Men sedan så drog jag på mig enkla kläder och borstade tänderna och satte upp håret lite slarvig. Jag orkade verkligen inte fixa mig nå mer. Men bara för att så drog jag på mig lite mascara och sedan drog jag på mig mina uggs. Justin brukar klaga sjukt mycket på dom...

Jag gick till min bil och åkte iväg till skolan. Innan jag gick in satt jag kvar i bilen ett tag och gruvade mig över hur folk på min skola skulle vara? Skulle dom hata mig? Eller skulle dom inte bry sig? Skulle dom börja klänga och fråga massa om Justin?

Med en lätt suck öppnade jag bildörren och drog mig sakta mot entrén. Jag öppnade dörren och gick in. Jag kände några blickar mot mitt håll och jag gick snabbt mot mitt skåp.

"Varför har du inte sagt nått?" hörde jag Keith säga bakom mig
"Sagt vadå?" frågade jag och kollade på honom
"Ehm, jag vet inte... att du och Justin Bieber är tillsammans?"
"Åh, jaså det... Vet inte..?"

Keith kollade på mig meden lite smått besviken blick. Innan han gick vidare till sitt eget skåp. Han var inte lika skum längre. Tur det! Jag kollade mobilen, jag hade fått tre nya sms. Två från okända nummer och ett ifrån DD. Jag tröck upp det från DD och läste; HEEEEEJ! WOW! Du hade inte en lite snygg klänning på dig i söndags! Så glad för din skull! Åh... I've got something to tell you. It can not be told over the phone... Jag läste det två gånger. DD gjorde mig verkligen glad. Min allra bästavän.  Jag svarade lite glatt; Tack! Oh, I can not wait until you tell me then!  Sedan kollade jag de två smsen från okända nummer dom var rätt lika varandra, dom sa typ; Håll dig borta från Justin annars dödar jag dig!

Jag blir faktiskt en aning rädd... Tänk om dom verkligen får för sig att göra något? Vad ska jag ta mig till då? Skoldagen gick rätt snabbt ett några gäng på fyra-fem personer har kommit upp och frågat massa om Justin medans andra har gett mig bitchinga blickar och andra total ignorerat mig.

Efter skolan började jag långsamt gå emot Caleb. Jag blev stoppad på vägen av en tjej som frågade ifall jag var Hannah och ifall hon kunde ta en bild med mig. Jag log och sa att jag kunde det. Vissa Belibers var verkligen snälla. Dom flesta är nog bara orolig att jag ska såra honom eller nått. Jag gillar att dom är så pass beskyddande som dom är. Det är väldigt gulligt.

I Calebs trapphus gick jag fram till hans dörr och plingade på. Han öppnade efter bara någon enstaka sekund som om han sått vid dörren och väntat på att jag skulle komma. När han öppnade log han och kramade mig. Jag kramade honom tillbaka och tog av mig mina skor. Sedan gick vi in till vardagsrummet, där jag fick mig en rejäl överraskning, min pappa. Min pappa satt i Calbes vardagsrum och jag var i samma rum som honom. Hur skulle jag reagera? Skratta? Gråta? Skrika? Springa? Herregud vad ska jag göra?

"Pappa?" sa jag tillslut
"Hej Hannah" sa han och log emot mig

Jag fick verkligen inte fram något mer efter att ha hört hans röst. Han lät trött och lite ledsen. Jag kunde inte riktigt tyda honom. Jag var dock lik honom. Men jag vill inte ha något med honom att göra egentligen. Han hade nu rest sig ur soffan och stod bara två meter ifrån mig. Det kändes inte verkligt. Vad gjorde han här?

"V-v-vaad g-gö-r d-d-d-u-u-u h-ä-ä-r?" stammade jag fram
"Jag stod inte ut längre. Jag har haft sådant fruktaksvärt dåligt samvete av att jag bara lämnade er" sa han

Jag vände på klacken och kollade en snabb stund på Caleb sedan fortsatte jag att gå och tog på mig mina skor och sedan rusade jag ut ur dörren för att ingen skulle komma efter mig. Jag ville inte ha något med honom att göra. Han var verkligen inte den personen som jag ville träffa. Han var den SISTA personen som jag ville träffa. Det är hans fel att mamma nästintill hatat mig sedan jag var fyra. Jag behöver inte honom för att förstöra allt igen!

Jag visste inte vart jag skulle gå så jag började snabbt gå emot Justins hotell. Snabbare än blixten stod jag i lobbyn och åkte upp mot hans rum. När Jag knackade på hans dörr dröjde det inte länge fören Justin öppnade och hans leende blev bara större när han såg mig. Han kysste mig varmt och mjukt på läpparna.

"Hej" sa han sedan och stängde dörren efter mig
"Hej" sa jag och kollade på honom
"Har nått hänt" frågade han
"Min pappa har hänt"
"Va? Vad är det med honom?"
"Han är i LA. Hemma hos Caleb..."
"Va?"
"Mhm..."
"Är du inte glad?" frågade han förvånat
"Nej, tänk om han skulle förstöra allt igen och bra sticka sen..."

Justin svarade inte utan kramade istället bara om mig. Han kysste mig på pannan och det kittlade i magen på mig. Tänk att han fick mig att känna så genom att bara kyssa mig på pannan. Jag kunde inte låta bli att kyssna honom på läpparna.

Under tiden som vi kysstes så la vi oss ner i soffan. Jag satt på Justins mage lutad över honom samtigit som jag kysste honom på munnen ömt.


Del 40

Kommentera?

Chapter 39 - Why Did I Tell?

Någon minut innan limosinen kom kysste Justin mig rätt på munnen. Folket omkring började skrika och det började blixtra ännu mer. Jag kunde inte hjälpa mig själv. Jag stod nu och log som ett fån inför alla människor.


Två omslag på skvaller tidningar

Det första jag såg när jag vaknade var ett gäng skvaller tidningar. Med mig på framsidan? Eller mig och Justin. Oj... Det var på första sidan på typ 10 skvaller tidningar... Jag började kolla lite på omslagen.

"Justin?" frågade jag
"Ah" sa han och dök upp i dörröppningen.
"Varför liggar alla dom här, här?" frågade jag
"Kenny kom med dom och jag la dom i sängen i brist på annan plats"
"Oh..."

Jag öppnade en utav tidningarna och kollade. Sedan kollade jag i alla andra tidningar. Det stod ungefär samma sak i alla tidningarna. Att Justin hittat sin dröm tjej typ. Inte direkt så att någon tidning kom med en egen historia.
Tidningarna verkade ju faktiskt tycka att det var roligt att Justin hittat nån han vill dela med resten av världen. Vilket jag accepterade. Men jag visste fortfarande inte hur alla Belibers har reagerat. Jag vågar inte logga in på twitter... Eller gå utanför dörren för den delen.

Jag tog tag i min mobil och jag hade 4 olästa sms. Alla var från okända nummer... Jag tröck upp det första smset. Vilket jag önskar att jag inte gjort.

HÅLL DIG BORTA FRÅN JUSTIN! ANNARS SVÄR JAG PÅ ATT JAG DÖDAR DIG!

Jag tröck upp det andra.

JAG SKA DÖDA DIG. DET ÄR LIKA LÄTT ATT HITTA DIG SOM DET ÄR ATT HITTA DITT NUMMER! DU KAN INTE GÖMMA DIG!

Det tredje

OM DU SÅ MYCKET SOM SKULLE TÄNKA PÅ ATT SÅRA JUSTIN KOMMER JAG DÖDA DIG!

Och tillslut det fjärde

DU DIN ÄCKLIGA SLAMPA HÅLL DIG BORTA FRÅN MIN JUSTIN!

Jag visste inte riktigt hur jag skulle reagera. Jag hade inte märkt att Justin kommit in i rummet medans jag läste smsen.

"Vem var dom ifrån?" frågade han
"Okända nummer.." svarade jag kort
"Mina fans?"
"Jag tror det..."
"får jag se?" frågade han, jag nickade och gav honom min mobil.

När han tröck upp det första sg jag hur hans ansiktsuttryck ändrades från orolig till arg. Jag såg hur gnistrorna i ögonen blev fler och fler. Han var arg nu. Jag fick tillbaka mobilen och Justin tog upp sin.

"Vad gör du Justin?" frågade jag
"Twittrar" svarade han kort och sammanbitet
"om vadå?"

Han svarade inte utan gick ut ur rummet med mobilen i handen. Jag loggade snabbt in på min twitter för att se vad han skrivit. Jag orkade inte bry mig om dom 268 hot som jag fått. Jag kollade direkt på vad justin skrivit.
"Seriously? How can you be so mean? Be happy for me, please?" hade han skrivit. Jag kollade på det ett tag innan jag reste mig uppifrån sängen.

"Justin?" frågade jag
"mm" hörde jag honom säga ifrån 'vardagsrummet/köket/hallen'

Jag gick ut och han satt på en stol. Jag satte mig på stolen mittemot och kollade på honom. Jag tog hans hand och kollade på honom tills han kollade upp på mig. Jag log medans jag kollade in i hans ögon.

"Kom igen Justin, det är inte så farligt" sa jag och pressade fram ett leende. Jag ville verkligen inte att han skulle veta hur rädd jag egentligen var.


Kort del, jo jag vet...

Förlåt för dålig uppdatering...

Kommentera?

Chapter 38 - Time To Go Public

"Vad vacker du är" sa han sedan.


1. Justins Outfit  2. Hannahs Outfit

"Tack" svarade jag och kände hur jag rodnade.

Vi sa inte så jätte mycket i limosinen. Jag var alldeles för nervös för att kunna prata. Det kändes som om jag skulle spy vilken sekund som helst. Vilket jag hoppades på att jag skulle få slippa... Justin kollade på mig med en orolig och ängslig blick. Han var nog också nervös. Det kunde jag se på hela honom.

Han var klädd i helsvart förutom en liten röd 'näsduk' som stack upp ur bröstfickan. Den matchade perfekt till min klänning. Han satt och skakade ena benet. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara. Men så som man gör med benet när man är lite nervös. Hans ögon var uppspärrade och han stirrade in i limosinväggen. Han var lika nervös som jag över allt detta.

"Snart kommer hela världen veta att jag älskar dig" sa han men släppte inte blicken från bilväggen.
"Ja... Tänka sig..." svarade jag och kände hur klumpen i magen blev större.

JUSTINS PERSPEKTIV

Herregud... Inte trodde jag att jag skulle vara så otroligt nerövs för att berätta för mina fans och resten av världen att Hannah var den tjejen som jag älskade och att det var hon och jag. Jag hoppas verkligen mina fans accepterar vårat förhållande och slutar kasta mat på henne...

För det är inte rätt. Inte alls rätt. Jag kände på mig att det nu bara var ungefär fem minuter kvar tills vi skull stanna och alla på röda mattan skulle se oss. Och sedan skulle vi gå 'in' och där fanns det också otroligt mycket kameror. Hannah och jag skulle troligast vara på första sidan imorgon... Såklart...

Tänk om Hannah skulle få reda på vad jag gjorde förra söndagen, hon skulle bli jätte sur/arg/ledsen... Jag står inte ut med att inte berätta för henne men jag kan inte berätta för henne eller... Jag kan ju inte berätta eftersom... eftersom att... Bilen stannade och det var dags att kliva ur bilen.

En dörröppnare tog tag i handtaget och öppnade bilddörren. Jag tog Hannahs hand och jag klev ur bilen först med Hannah tätt inpå. Såfort vi klev ur bilen börjad det blixtra omkring oss. Vi höll handen och nu var det ute. Imorgon skulle hela världen veta om att vi dejtar!

Nervousiteten släppte och jag var nu bara glad över att vara här med Hannah. Att ha Hannah berdvid mig. Vi gick in och kom till den stora röda plattan där det stod en hel drös med fotografer som skulle knäppa kort.


Några bilder på Hannah och Justin

Dom knäppte hela tiden och Hannah började också bli lite mindre nervös. Hon verkade faktiskt lika nervös som jag nu, alltså inte nervös alls. Hannah log emot mig hela tiden och vi skrattade som två små ungar. Men jag kunde inte hjälpa mig själv när jag var med henne. Hon fick mig alltid på så bra humör. Hennes skratt fick mig att sväva på rosa fluffiga moln.

"Du är så vacker" sa jag medans vi stod där
"Tack, du med" sa hon och ett leende spred sig över hela hennes ansikte.

Vi fortsatte att så där och bara kolla in i kamerorna och på varandra. Jag ville inte släppa Hannah med blicken men jag gjorde det ändå för kamerorna...

HANNAHS PERSPEKTIV

Nu var jag verkligen inte bervös längre. Justin fick mig att må så bra. Allt kändes perfekt, precis som det skulle vara nu. Jag ville inte förändra något alls. Jag var verkligen glad över att få synas lycklig med Justin och han med mig. Han gör mig verkligen lycklig.

"Justin?"
"Ja?" svarde han och kollade mig djupt in i ögonen
"Jag ångrar absolut ingenting" sa jag och log
"Jag älskar dig" sa han och log tillbka
"Jag älskar dig med" sa jag och tog hans hand.

Vi började röra oss lite på mattan för att komma in till själva 'festen' folk var verkligen vackra, alla hade så underbart fina kläder och var fixade helt underbart. Jag kunde knappt fatta att jag verkligen stod här brand alla. Folk som jag aldrig ens kunnat drömma om att få träffa.


Några fler bilder

Justin tog min hand och vi började gå snabbare mot ett 'photobooth' där vi ställde oss för att ta bilder. Vi gick in och satt oss när några andra kom ut. Jag log emot Justin och kameran började ta bilder. Bilder som jag skulle ha med mig jämt. Eller åtminstonde ha dom hemma på väggen eller nått.

Jag kunde inte låta bli att skratta lite när Justin blåste in i mitt öra. Det kittlades jätte mycke. Apparaten slutade ta bilder men vi satt kvar ett tag till. Justin kollade mig djupt in i ögonen och kysste mig mjukt och varmt. Jag besvarade hans kyss och jag kunde inte låta bli att lägga mina armar om honom och sedan krama honom.

Vi gick skata ut från fotolådan och väntade på att vi skulle få våra kort. När vi fick dom kunde jag inte låta bli att le. Bilderna var såna bilder som jag verkligen alltid skulle ha som minne. No matter what. Dom kommer vara ett minne för både mig och Justin. Vilket jag tycker är bra.Bilderna

Justin tog bilderna ur min hand och la dom i sin byxficka.

"Men..!" sa jag
"Du kan glo på dom imorgon. Det finns roligare saker att göra här" sa han och log mot mig samtidigt som han tog min hand.

JUSTINS PERSPEKTIV

Hannah fastnade verkligen för bilderna. Jag var tvungen att komma på något fort annars skulle hon stå och kolla på dom hela kvällen. Jag tog tag i dom och drog lite så att hon skulle tappa greppet.

"Men..!" sa hon och kollad på mig och sedan på sin hand.
"Du kan glo på dom imorgon. Det finns roligare saker att göra här" sa jag och tog hennes hand.

Vi började gå för att ta oss runt till resten av alla människor som befann sig på detta party. Vi gick och kameror följde efter oss vart vi än gick. Vart vi än stod vilka vi än pratade med så var det någon finurlig typ som lyckades ta en bild. Visserligen kom alla och frågade om dom fick ta en bild först och det var väldigt trevligt att dom inte bara kom och tog bilder utan att få.

Jag kollade på Hannah och jag höll ett hårt grepp om hennes hand. Jag ville inte släpppa henne. Undra vad mina fans säger när dom imorgon vaknar och dom får reda på att jag och Hannah är ett par. Undra om dom blir sura? Eller kanske glad för min skull? Jag hoppas verkligen på det sista alternativet.Hannah gjorde verkligen sig bekant med de flesta. Och alla verkade gilla henne. Men det är klart det är omöjligt att inte gilla henne. Mina fans kommer älska henne såfort dom får lara känna henne lite bättre. Hon är verkligen en underbar och trevlig person. Om mina fans inte kan acceptera henne vet jag verkligen inte vad jag ska ta mig till?

Vi gick fram till några som ville prata med oss. När vi kom fram så grattade alla oss eftersom att vi var ett sånt gulligt par. Dom sa det flera gånger åt oss under hela kvällen. Både jag och Hannah små fnissade varje gång vi hörde någon säga det.

Jag gick för att prata med en utav mina favorit skådespelare. Jag kollade bak och såg att Hannah stod och pratade med Taylor Swift.

HANNAHS PERSPKETIV

När Justin gått iväg för att prata med någon såg jag Taylor Swift och kunde verkligen inte hålla mig. Jag var tvungen att gå fram och säga hej eller något. Jag gick fram till henne och kollade lite på henne innan jag förmådde mig att säga något.

"Hej" sa jag och log
"Hej" svarade hon glatt "du är Justins flickvän va?" fortsatte hon sedan
"Ja, de är jag" sa jag och log
"trevligt att få träffa dig!" sa hon och log

Jag log tillbaka och bad om att få ta en bild med henne. Hon gick givetvis med på det och var riktgt snäll. Jag fick till och med hennes nummer. Hon ville att vi skulle hitta på något någon gång. Wow... Jag kunde knappt fatta det... Taylor Swift ville hitta på nått med mig!


Hannah och Taylor

Jag letade mig tillbaka till Justin för att se vad han gjorde. Han hade precis pratat klart med någon snubbe som jag tyvärr inte visste vem det var. Klockan hade redan hunnit bli 01.23 och jag var trött. Trött som bara den. Justin såg också en aning trött ut.

"Vill du åka till hotellet?" frågade han
"Ja.. men bara om du vill åka såklert"
"Okej, då åker vi tycker jag" sa han och log

Han tog tag i min hand och vi började gå emot utgången. Vi små pratade lite med varandra medans vi gick. Jag hade verkligen haft roligt ikväll. Nu återstod det bara att se hur alla Belibers skulle reagera. Troligast inge bra. Men dom skulle nog vänja sig efter ett tag. Hoppas jag i alla fall.När vi kom ut till den gigantiska folkmassan som stod utanför stängslet och skrek. Vi väntade på att limosinen skulle komma. Det var så mycket folk att det var svårt för den att komma fram.

Någon minut innan limosinen kom kysste Justin mig rätt på munnen. Folket omkring började skrika och det började blixtra ännu mer. Jag kunde inte hjälpa mig själv. Jag stod nu och log som ett fån inför alla människor.


Ledsen för dålig uppdatering.

Kommentera?

Chapter 37 - Do I Really Want This?

Under vägen hem var det mörkt och lite små kyrligt. Jag frös lite men var hemma riktigt snabbt. Ungefär två på natten låg jag i sängen och en minut efter två sov jag.Hannah - x3

När jag vaknade morgonen efter så visste jag att jag skulle kunna offra allt för Justin. Jag beslöt mig för att gå på Vanity Fair Oscar Party så att han blev glad och så att vi ska slippa smyga omkring. Visst mitt liv kommer förändras otrloligt mycket men det är en smäll man får ta för att vara med den man älskar.

Jag skrev i ett sms att jag gärna gick med honom och han blev glad. Skolveckan rusade förbi och det var redan söndag morgon. Dagen som Vanity Fair Oscar Party skulle vara. Imorgon var det måndag och jag skulle inte gå till skolan då. Nej, för jag skulle först gå och göra mitt och Justins förhållande officiellt bland folk och efter det följa med Justin till hans hotell.

Jag hade varit och fixat den röda klänningen som jag sett på affären jag och Justin var inne på förra söndagen. Jag hade bett mamma hjälpa mig + att mammas bästa väninna var en make-up artist. Hon skulle komma och hjälpa mig fixa sminket och sedan fixa så att klänningen skulle sitta perfekt. Jag var väldigt nervös.

Jag kunde faktiskt inte fatta att jag verkligen tänkte göra det. Den senaste veckan har misstankarna om att jag och Justin dejtar avtagit litegrand eftersom att Justin umgåts mycket med någon tjej han ska göra en duett med och jag har varit mycket med Keith. Eftersom att paparazzis verklar gilla att förfölja människor som är ointressanta för omvärlden har folk kommit fram till att vi kanske inte dejtar. Men ikväll ska vi göra det officiellt för omvärlden, att vi dejtar alltså.

Jag stod och kollade på klänningen bra länge innan jag gick ut till mamma och Eve som satt och drack kaffe medans de pratade om jordnötter. Vilket intressant samtalsämne. Vilket liv de måste ha. Själv höll jag på att dö av nervousitet. Jag visste inte om jag skulle klara av att stå på benen längre.

Eve kom fram till mig och kollade noga i mitt ansikte sedan bad hon om att få se klänningen. Jag visade henne den gladerligen. Hon kollade på den och sedan bad hon mig gå till köket där hon hade allt smink och så. Klockan var fyra. Jag hade precis duschat och nu skulle sminket på.

Eve kletade på sminket och sedan tog hon sig an mitt hår. När hon var klar med allt smink och hår bad hon mig dra på mig klänningen. Klockan hade hunnit bli sex. Justin skulle vara här om en halv timme för att hämta upp mig.

När jag fått på mig klänningen fixade och trixade mamma och Eve litegrand. Sedan tog jag på mig skorna. Jag var helt klar.

"Wow, vad vacker du är gumman" sa mamma och kollade på mig
"Tack" log jag
"Ja, hon du är verkligen vacker" log Eve emot mig.

Jag gick in till mitt rum och kollade mig i spegeln. Jag måste faktiskt medge att jag såg helt okej ut. Nu var det bara en kvart kvar tills Justin skulle komma.

"är du nervös?" frågade  mamma när jag kom tillbaka in i köket
"En anaing" svarade jag
"såja gumman, det behöver du inte vara. Allt kommer ordna sig, jag lovar"

Hennes lugnande ord fick mig faktiskt att bli lugnare. När det plingade på dörren gick mamma och öppnade medan jag tog på mig de sista accessoarerna. När jag kom ut såg jag Justin stå där i en svart 'kostym'-aktiga kläder. Han var riktigt vacker.

Jag log emot honom och vi gick tillsammans ut till limosinen som stod utanför. När vi satt oss i bilen log Justin emot mig och kysste mig lätt på kinden. Jag kunde verkligen inte låta bli att le.

"Vad vacker du är" sa han sedan.


Kort jag vet...

Kommentera?


Chapter 36 - What Should I Do?

Efter en och en halv timmes sittande på bänken gick vi vidare till Justins hotell.


Vi kom fram till Justins hotell där vi båda flög direkt till soffan. Ingen av oss orkade säga eller göra nått. Mina fötter värkte och mit huvud dunkade. Justin såg halv död ut där han låg och andades tugnt på soffan. Antingen så har pojken dålig kondition eller så är han bara väldigt trött efter värmen ute? Han log emot mig och kollade på mig innan han började skratta.

"Vad skrattar du åt?" frågade jag förvånat
"Dig"
"Mig?"
"Ja"
"varför?"
"för att du har tre löv i håret" log han och kom närmare mig och plockade bort löven.

När han höll löven i handen började jag också skratta. Anledningen till att jag skrattade var för att jag inte gått vid något lövträd? Hur hade jag lyckats fått löv i håret?

"Blåste det mycke när vi var ute?" frågade jag
"Nej, helt vindstilla, vadårå?"
"Nej jag bara undra"

Han skrattade till litegrand. Vi satte oss närmare varandra i soffan och han höll om mig. Sedan kysste han mig på pannan. Jag kollade upp på honom och då kysste han mig på munnen. Jag besvarade hans kyss. Tillslut orkade jag inte hålla mina ögon öppna längre så jag somnade i hans famn. Jag tror att Justin gjorde det samma för han låg alldeles stilla och andades väldigt gämnt.

När jag somnat drömde jag en underlig dröm; Allt började med att jag satt i en husvagn med en kanin som hette Stampe, eller det stod i alla fall STAMPE med stora bokstäver över pälsen på kaninen. Efter ett tag började kaninen prata och då hade jag helt plötsligt på mig den röda klänningen jag sett i affären tidigare samma dag. Kaninen berättade för mig att han var världens största Beliber. Jag tyckte att det var en aning skumt när kaninen sedan drog på sig en Justin Bieber tröja och en matchande keps. Sedan började han dansa till låten Baby. Självklart sjöng han också. När kaninen bjöd upp mig så började jag dansa tango med en kanin. Plötsligt så puttar kaninen mig ner för ett tak, och då, ja då vaknade jag.

Jag gnuggade mig i ögonen och kollade mig förvirrat omkring. Jag insåg att allt var en dröm och att Justin fortfarande låg bredvid mig och sov. Jag vände huvudet så att jag såg honom. Han är verkligen vacker när han sover. Jag beslöt mig för att gå och tvätta ansiktet eftersom att jag gnuggat mig i ögonen och hade troligast kletat ut mascaran.

När jag kom in i badrummet kollade jag mig i spegeln, mycket riktigt jag var svart under ögonen och såg ut som ett monster i håret. Jag började blöta ansiktet och sedan tvättade jag det. När jag tvättat bort allt smink så torkade jag anisktet och tog hårsnodden som jag haft på handleden och satte upp håret i en högtofs. Sedan gick jag ut till rummet där soffan stod och Justin inte längre låg. Jag kollade runt i rummet men han var inte kvar i rummet så jag gick till sovrummet, där var han inte heller? Vart var han?

Jag gick ut till rummet som hade soffan, dörren ut och även ett litet kök. Han var inte där...

"Justin?" frågade jag ut i luften, men jag fick inget svar. Vart kunde han ha tagit vägen? Jag visste inte vad jag skulle göra heller. Jag menar skulle jag gå eller stanna? Gick han bara ner till lobbyn för att fixa nått? Jag menar vart var han?

Jag satte mig i soffan och slog på TVn så att jag kunde ha nått att roa mig med tills han kom tillbaka. Jag kollade på mobilen, inget sms eller missat samtal. Så Jag beslöt mig för att ringa en gång till honom. Jag tryckte på ring och sedan hörde jag hur hans telefon började ringa inifrån sovrummet. Jag gick in och telefonen låg på sängen. Jag suckade och gick tillbaka till soffan. Jag satte mig ner och fortsatte att kolla på TVn.

Efter fyra timmar hade klockan hunnit bli halv nio och Justin var inte tillbaka än? Vart var han egentligen. Jag skulle precis till att kolla på klockan då mamma ringer.

"Hallå?" svarade jag
"Hej gumman, vart är du?"
"I Justins hotellrum"
"Jaha, okej. När kommer du hem?"
"Sent"
"Okej... men inte allt för sent, okej?"
"nejdå"

När vi lagt på kände jag hur en klump i magen kom. Jag visste inte var Justin var och jag ville inte lämna hotellrummet fören jag visste var han var. Men jag tror inte direkt att det hänt nått. Jag är bara nyfiken på vart fan han är, och varför han inte sagt nått?

Medans jag satt alldeles ensam i ett hotellrum beslöt jag mig på att fundera lite på ifall jag ville gå på Vanity Fair Oscar Partyt eller om jag ville stanna hemma. Jag vet inte ifall jag vill att alla ska få reda på att vi dejtar, eller ja är tillsammans? För helt ärligt är jag rädd för alla Belibers som jag träffat på.

Jag funderade ett tag på ifall jag faktiskt skulle gå, men sen så ångrade jag mig. Jag visste verkligen inte hur jag ville göra. Det är inte det att jag inte älskar Justin för det gör jag verkligen, men, det känns som om nått kommer gå fel och att allt kommer sluta illa... Det vill jag verkligen inte. Men vi har ju varit tillsammans ett tag nu. Alla vet nog redan inerst inne?

Hur ska jag göra?? Jag vet verkligen inte hur jag vill göra... Herregud... Vad ska jag ta mig till? Jag var så upptagen i mitt tänkande att jag inte hörde hur någon öppnade dörren till hotellrummet. När jag hastigt kollade upp lite så vart jag jätte rädd av att någon stod där. Men när jag kollade lite mer noga såg jag att det var Kenny, Justins livvakt.

"Vad gör du här?" frågade jag
"Letar efter Justin" svarade han
"då är vi två..."
"va? Är han inte här?"
"Nej, jag gick in på badrummet för typ fem timmar sedan och när jag kom ut var han borta. Hans mobil var kvar så jag tänkte att han kanske bara gått ner i lobbyn eller nått men det har gått ungefär fem timmar nu..."
"Varför har du inte sagt nått till mig?"
"Jag... Jag visste väl inte vart du höll hus heller?"
"Nej... kanske inte..."

Han kollade på mig och sedan så satte han sig i soffan bredvid mig. Jag antar att han tänkte som jag, alltså att Justin snart skulle vara tillbaka. Efter en timmes väntande med Kenny så öppades dörren igen till hotellrummet och in kom Justin. Jaag kollade frågande på honom, likaså gjorde Kenny.

"Vad?" frågade Justin med ett leende
"Vad? Jag har suttit här i sex timmar och väntat på dig. Du var bara borta när jag kom utifrån badrummet"
"Åh, ja ehm... Förlåt... Men jag har bara varit och fixat en sak"
"Vad har du fixat i sex timmar?" frågade Kenny
"En grej bara" svarade han och sedan gick han och hämtade sin mobil.

Jag kollade på honom och sedan på klockan och insåg att den var halv ett på natten. Jag reste mig snabbt upp ur soffan och började gå mot dörren för att dra på mig mina skor.

"Jag måste gå nu" sa jag och kollade på Justin
"Okej" sa han och kom fram och kysste mig innan jag gick ut genom dörren.

Under vägen hem var det mörkt och lite små kyrligt. Jag frös lite men var hemma riktigt snabbt. Ungefär två på natten låg jag i sängen och en minut efter två sov jag.


Ledsen för att det inte finns med någon bild...

Kommentera?

Chapter 35 - Come With Me, Please?

Jag orkade inte sitta kvar på stranden så jag bad Justin följa med till bilen så att vi kunde åka iväg och köpa glass och sedan kanske bara ta det lugnt och kolla på film? Justin var helt med på den ideen och vi gick iväg till bilen.


It's getting closer!

När vi satt i bilen körde Justin bilen hem till mig där vi skulle sätta oss och se på en film. När vi kom hem så skrek jag rätt ut på mamma för att se om hon var hemma, vilket hon inte verkade vara, eftersom att jag hittade en lapp på köksbordet. "Ledsen gumman, dom behövde mig på sjukhuset... Kommer hem sent. Kram Mamma" Jag log lite för mig själv. För det betydde att jag och Justin hade hela huset för oss själva. Jag gick ut till TVrummet där han satt i soffan och väntade på att jag skulle komma.

"Vad vill du se för film?" frågade jag
"Vet inte? Någon ehm... Romantisk?" svarade han och kollade ner i sitt knä
"Okej" sa jag och skrattade "The Notebook eller A Walk To Remember?"
"A Walk To Remember" svarade han

Jag tryckte igång filmen. Vi satt nära varandra hela tiden. Jag började snyfta i mitten av filmen och jag såg hur Justins ögon blev blanka. Han är så sööt! Jag tog tag i hans hand. Hans hand var varm och jag blev glad av att han var i närheten av mig.

Jag kollade upp på honom och hans ögon var fortfarande blanka. När filmen var slut så stängde jag av TVn och vi satt båda fortfarande kvar i soffan. Ingen av oss sa något eller orkade flytta på oss.

"Hannah..?" sa Justin efter ett tag
"Ja?" svarade jag lite små trött eftersom att jag höll på att somna.
"Ehm, jo... Du vet att Vanity Fair Oscar Party snart är... och.. jo alltså, jag vill att du går med mig, om du vill alltså?"
"Men Justin.. Jag har ju sagt att jag inte är redo att berätta än..."
"... Ja men jag tänkte att du kanske vill gå ändå..?"
"Kanske" svarade jag och sen var det inget mer med det.

Justin tog mitt svar rätt bra för han fortsatte att vara lika glad och jag bad honom sova över eftersom att mamma inte skulle komma hem fören sent inatt. Jag ville helst inte vara ensam.

Jag gjorde mig iordning inför att sova, likaså gjorde Justin och sedan kröp vi ner i sängen för att sova. Vi båda var så trötta att vi somnade såfort vi la huvudet på kudden.

Morgonen efter vaknade jag av att jag ramlade ur sängen. När jag satte mig upp såg jag att Justin låg utsträckt över hela sängen. Jag kollade litegrand på honom. Han var så söt när han sov.

Efter ett tag puttade jag honom åt sidan och kröp ner  i sängen igen eftersom att klockan bara var halv fem på morgonen och söndag. Ingen mening att kliva upp än. Jag somnade om ganska snabbt men vaknade igen halv sex av att Justin hade lagt sin arm på min hals. Den pojken kunde verkligen inte sova stilla...

När jag lyckats flytta på hans arm så somnade jag om och vaknade inte fören halv två. Denna gång av att Justin låg och kollade på mig. Jag log när jag såg honom le emot mig. Han var vekligen vacker.

Vi klev upp och drog på oss kläder och gick ut i köket, där vi fixade frukost. Efter det fixade vi oss för att gå ut. Vi beslöt oss för att gå ut och gå ner till centrum.

Vi gick förbi en designer affär med klänningar. Jag kollade på Justin och sedan på affären så han fattde att jag ville gå in, vilket han också gjorde. Vi gick in och kollade oss omkring.

Jag såg en jätte fin grön klänning, men när jag gick in lite mer i affären såg jag sedan en jätte vacker röd klänning som jag blev helt galen i. Jag kollade på den i säkert tio minuter innan jag gick till Justin igen som fastnat vid en liten hylla med godis. Typiskt killar...

Jag sa att jag kollat klart och vi gick såfort Justin köpt en Tic Tac ask som han stoppade i jeans fickan. Vi fortsatte gå ner mot centrum. Vi gick och satte oss på en bänk och bara halv dåsade. Det kom fram ungefär 10 000 belibers till Justin medans vi satt där.

Efter en och en halv timmes sittande på bänken gick vi vidare till Justins hotell.


Kommentera?

Chapter 34 - Friends?

Justin... Vi måste prata skrev jag bara som svar...


(Hittar ingen bra bild. Men jag vill inte att det inte ska vara någon bild...)

Jag orkade inte vara vaken längre så jag somnade ganska snabbt. Morgonen efter vaknade jag och kollade på mobilen. Ett oläst sms från Justin. Såklart...

Okej, imorgon? Vi kan väl träffas på hotellet?

Stod det. Jag visste inte ifall jag ville träffa honom men jag antar att jag måste. Så jag svarade; Okej ses om en timme. Sedan klev jag upp och satt upp håret i en tofs och sedan klädde jag på mig. Jag tog på mig en vi klänning och ett par svarta tights sedan ett par boots.

Jag åt lite frukost och sedan borstade jag tänderna. Jag tog på mig min jacka och tog bilnycklarna och min mobil innan jag körde iväg mot Justins hotell. Känslan i min mage var inte helt okej, jag visste inte ens vad jag skulle säga.

Jag parkerade på gäst parkeringen där Justins hyrbil brukar stå. Men eftersom att han lämnat in den igen så stod den inte där. Jag klev ur bilen och började gå med raska steg mot hotell ingången eftersom att jag inte ville ha något på mig idag igen.

Jag smet in innan någon av hans fans såg mig. Dom stod i ett hörn vi ett fönster. När jag kom in kollar jag dit och ser Justin sitta där så jag går fram och han ställer sig upp. Man hör hur tjejerna utanför börjar skrika. Han sträckte ut armarna för att krama mig, jag kramade honom och sedan så bad jag honom att följa med så att vi kunde snacka ostört.

"Vad ville du prata om?" frågade han
"Justin, anledningen till att jag inte vill berätta är för att jag är rädd för dina fans"
"Varför?"
"För att dom kastar saker på mig och hånar mig. Jag är rädd för att gå någonstans, och då vet dom inte ens säkert ifall vi dejtar eller inte, kan du tänka dig hur hemskt det kommer bli om dom får veta att vi verkligen dejtar?"
"Vadå kastar saker på dig?"
"I förrgår någon äcklig gegga, igår glass..."
"Va?"
"Mmm..."

Han sa inget utan kollade bara på mig. Han kollade på mig som om jag just bytt språk och talade sveska eller nått... Han såg inte ut som om han fattat nått av det jag sagt.

"Men Hannah... Varför sa du inte bara det då?" frågade han sedan
"Rädd för din reaktion" sa jag och kollade ner på mina fötter.

Jag ville inte kolla upp på honom men han tog sitt finger under min haka och lyfte upp mitt huvud. Sedan kollade han mig djup in i ögonen och kysste mig. Känslan var oberskrivlig. Jag besvarade kyssen och sedan kramades vi länge.

Jag ville inte släppa honom. Men tillslut var jag tvungen. Vi kollade in i varandras ögon och han höll fortfarade sina armar runt mig.

"Ska vi åka någonstans?" frågade jag
"Visst, men jag har ingen bil här längre"
"Nej, men de har jag"
"Har du?"
"yep, jag fick sen VÄLDIGT sen födelsedags present av mamma"
"Åh, du fyller ju snart år, så de kanske bara var en tidig present?"
"Jag fyller år om typ lite mer än två månader"
"Ja, de är ju snart?"

Jag skarattde lite och sedan gick vi till bilen. Han kollade på den och tyckte att den var riktigt snygg. Sedan så gav jag honom bil nycklarna och bad honom köra. Han log och tog emot nycklarna.

Justins fans hade inte märkt att vi smygit ut bakvägen och smygit fram till bilen, dom märkte det först när Justin backade ut från parkeringen. Jag satte igång radion och började tänka.

"Justin..?"
"Ah?"
"Nästa låt som kommer upp på radion, det är våran låt okej?"
"Okej" sa han och log

Vi satt ett tag och bara väntade på att dom skulle börja spela nästa låt. Men när låten som spelades var slut började dom snacka i radion. Vi båda började skratta. Dom sa inte vilken låt som skulle komma. Dom snackade på i typ 10 minuter vilket jag störde mig riktgt mycke på. Men tillslut så började dom spela nästa låt. Vi båda brast ut i skratt när låten dom började spela var Justin Bieber - Baby... Inte direkt låten jag tänkte på direkt.

"Justin, snälla... nästa låt är våran låt?"
"Hahahahah ja, de känns lite ego annars"
"HAHAHAHA sant!"

Låten som kom efter var en låt ifrån Hannah Montana, Miley. Det var He Could Be The One. Vi båda tyckte att den fick duga. Den var ju faktiskt riktigt gullig.


(Lyssna - Om ni vill såklart)

Även fast att låten är i en tjejs perspektiv så funkar den fortfarande. Men den var ju en aning töntig också... Hahahahah. Men den var helt klart bättre än Baby.

Vi åkte till stranden där vi gick och satte oss i den varma sanden och kollade ut mot havet. Vi satt under tystnad innan Justin lite smått började sjunga på He Could Be The One. Jag kunde inte låta bli att le när han sjöng den och jag såg hur ett par på ungefär 70+ stod vid vattnet och pratade med varandra som om dom var helt nykära.

Justin måste också ha sett dom för han små skrattade lite medans han sjöng. Dom var riktigt söta. Antingen så hade dom nyligen funnit varandra eller så var som ett sånt här gammalt par som varit tillsammans sedan dom var ungdomar. Riktigt gulligt.

Jag orkade inte sitta kvar på stranden så jag bad Justin följa med till bilen så att vi kunde åka iväg och köpa glass och sedan kanske bara ta det lugnt och kolla på film? Justin var helt med på den ideen och vi gick iväg till bilen.


Försökte skriva en lång del i alla fall...

Kommentera?

Chapter 33 - Keith My Friend

Hela dagen gick jag runt och bara deppade. Keith var dock riktigt snäll emot mig hela dagen.


Hannah

När dagen var slut och jag gick till min bil, stolt, kom Keith fram till mig.

"Wow, din bil?" frågade han
"yep" svarade jag

Han stod och kollade på den ett tag innan han sa något. Men då kunde jag inte höra för han stod bara och mumlade. Jag började små fnissa för han såg så rolig ut när han gick runt min bil och mumlade för sig själv.

"Får man åka med på en sväng?" frågade han sedan
"Visst" svarade jag och låste upp bilen.

Vi satte oss och Keith spanade in bilen inifrån också. Jag började små fnissa litegrand igen. Jag visste inte varför men helt enkelt kändes det bra att han var här. Jag och Keith  brukade ju snacka förut ju.

"Så, när fick du denna skönhet?" frågade han
"Imorse" sa jag stolt
"Inte illa" sa han häpet.

Jag körde runt stan och sedan klev vi ur bilen för att köpa glass. Vi gick till en frozen yogurt bar och köpte glass. Som vanligt tog jag smakerna, oreo och jordnötssmör (låter nasty jag vet). Sedan gick vi ut. Vi skrattade medans vi gick ut genomm dörren. Rätt som det var kom det ett gäng tjejer fram och ena tjejen tog handen under min glass bägare och tröck den uppåt så att jag fick glassen över hela min tröja. TACK! Jag kollade förvånat på henne, lika så gjorde Keith.

"Om du ska vara elak mot Justin, gör det med stil" sa ena tjejen
"Precis, även om ni inte är tillsammans har du tagit all hans uppmärksamhet, vi får ingen längre!" sa en annan
"Dessutom hänger du med Miley Cyrus, vadå bara vill ha status?" fortsatte en annan.

Jag orkade inte bry mig om att svara så jag fortsatte att gå istället. Först någon äcklig mat grejs igår och idag glass. Vilken klass Justin Biebers fans har...

"Vad var det där om Hannah?" frågade Keith när han kommit ikapp mig
"Inget" svarade jag och satte mig i bilen.

Jag sa inte ett ord på hela vägen tillbaka till skolparkeringen där Keith hade sin bil. Han klev ut ur bilen och sa att han fanns ifall jag ville prata med honom. Jag log emot honom och körde iväg såfort han stängt bildörren.

Jag visste inte vad jag skulle göra. Det är andra gången på två dagar som jag kommer hem med någon form av ätbart grejs på tröjan... Okej tredje gången på två månader om man räknar med den gången då Justin råkade gå in i mig och jag fick hela min glass över mig. Efter det så bjöd han mig på sin konsert...

Åh Justin... Varför var jag tvungen att gå... Visst jag vill inte göra det offentligt om vårat förhållande men jag vill inte förlora Justin heller, han betyder alldeles för mycket för mig!

Jag bytte om och sedan satte jag mig för att kolla på en film. När filmen var slut märkte jag att jag fått ett sms av Justin. Jag ville inte öppna det men jag måste... Jag vill verkligen veta vad han skrivit...

Hannah, förlåt det var inte meningen att det skulle bli så fel... Hoppas du kan förlåta mig för mitt beteende? Jag vill bara att alla ska veta hur mycket du egentligen betyder för mig! För du betyder verkligen allt för mig! xoxo /Justin

Justin... Vi måste prata skrev jag bara som svar...


TACK FÖR ALLA UNDERBARA FÖRSLAG!!!! <3

Kommentera?

Chapter 32 - Wanna Fight?

"Justin, jag vill inte heller hålla det hemligt, men jag är inte redo att berätta än heller..." svarade jag
"Jag förstår det" sa han och kysste mig på näsan.


1. Hannah 2. Justin

"Förstår du verkligen?" frågade jag honom när han inte sagt ett ord på en timme bara mm:at och aa:at när jag pratat med honom

"Ja." svarade han kort

Jag orkade inte arugmentera för stunden men de tycktes tydligen Justin.

"Helt ärligt Hannah, varför vill du inte brätta när du inte vill hålla det hemligt heller?"
"För att jag är rädd. För vad som kommer hända, vad dina fans kommer säga? Jag vet ingenting, jag känner inte till den världen som du lever i... Jag vet inte vad jag ska säga mer än att jag inte vet ifall jag klarar pressen"

Justin satt tyst och sa inte ett ord. Jag förstod nu att han var sur. Jag reste mig ifrån soffan och gick ut genom dörren. När dörren smällts igen hörde jag att den öppnades och att Justin skrek efter mig;

"STICK DÅ!"

Jag lyssnade inte utan fortsatte bara gå. Jag ville inte bråka med honom men han gjorde det så svårt för mig. Jag ville att han skulle förstå men jag tror inte att han ville förstå...

När jag kom ut ifrån hotellet var det någon som kastade något slemmigt på mig. Jag kunde inte lista ut vad det var men ätbart var det i alla fall. Jag kollade mig omkring och ser några tjejer stå och skratta. Jag kollade på dom och då skrek dom;

"LÄMNA JUSTIN IFRED! DU FÖRTJÄNAR HONOM INTE!"

Jag kollade bara på dom och sedan fortsatte jag gå. Jag brydde mig inte om att dom stod och hånskrattade efter mig. Jag ville bara hem och gråta, och kanske ta en ducsh också...

Jag gick sakta på vägen jag hade ont i benen och mitt huvud dunkade. Men när jag tillslut kom hem gick jag driekt in på mitt badrum och tog en dusch. I duschen började tårarna rinna hejdlöst. Jag satte mig ner och grät medans jag lät vattnet rinna över mig.

Tårarna tog verkligen aldrig slut. Jag vill inte vara ovän med Justin. Varför drog jag bara?

Efter en lång dusch kröp jag ner i sängen. Jag somnade snabbt och ville helst bara spola tillbaka tiden.

Morgonen efter vaknade jag av att mamma kom in i mitt rum och väckte mig.

"Gumman, kolla här!" sa hon och höll upp ett par bilnycklar
"WOW har den kommit?" frågade jag överlycklig
"Japp, den står utanför, ska du köra till skolan idag?"
"Om jag ska" sa jag och log

Jag hoppade snabbt upp ur sägen och drog på mig ganska lätta kläder. Sedan Fixade jag mig klart och gick ner för att bekanta mig med bilen. Där stod den, den var svart och riktigt cool. Jag satte mig i den och åkte iväg till skolan, sedan parkerade jag på elevparkeringen och kollade på den lite innan jag gick in i skolan.


Hannahs Outfit

Jag gick in i skolan och gick till mitt skåp. Jag öppnade det och kollade vad jag hade för lektion. Franska. Jag hörde hur nån kom upp bakom mig precis som DD brukade göra. Jag trode faktiskt först att det var DD men när jag vände mig om stod Keith där.

"Keith?" frågade jag
"Yep, hur är det Hannah?"
"Bra, själv?"
"Bra tack, och du... förlåt för allt"
"det är lugnt" svarade jag och log.

Jag gick in på franska lektionen och satte mig på min vanliga plats. Sedan öppnade jag franska böckerna och jobbade faktiskt riktigt effektivt hela lektionen. Men så snart jag kom ut på rast kom jag på att jag och Justin var ovänner... Fan också.... Jag blev deppig igen. Men det fanns inget jag kunde göra något åt det.

Hela dagen gick jag runt och bara deppade. Keith var dock riktigt snäll emot mig hela dagen.


Kan någon ge mig något förslag om nått som kan hända?

Kommentera?

Chapter 31 - Let's Tell, Noway In Hell!

Den kvällen somnade jag lycklig värre. Bilen skulle komma redan på fredag. Imorgon var det torsdag... WOW!


Belibers

Jag vaknade runt halv sex. Alldesles för tididgt för att kliva upp men jag klev ändå upp. Jag gick sedan ut till badrummet för att duscha. Jag duschade varmt och länge. Runt sju klev jag ur duschen och först då insåg jag att jag duschat i en och en halv timme... Herregud.

Sedan fixade jag mig klart så att jag kunde gå iväg till skolan lagomt tills jag började. Jag gick ganska långsamt. Det här skulle bli en långsam dag det kände jag på mig.

Soldagen var seg som jag förutspått. Efter skolan gick jag till hotellet där Justin bor för att hänga. Hans mamma åkte till Kanada imorse och nu ville han att jag skulle komma till hans hotell.

Tur att jag tagit på mig en luvtröja imorse, för det stod ungefär 10 000 skrikande tjejer utanför hotellet. Jag gick in och gick direkt till hissen. Jag åkte upp till våning 23 och gick till rum 2345 där Justins rum ligger.

Jag knackade på och Justins livvakt Kenny öppnade dörren. Jag log och han släppte in mig i rummet, eller sviten snarare.

Jag gick till soffan där Justin satt och kysste honom, han besvarade kyssen. Kenny fnissade lite och sedan sa han att han skulle gå tillbaka till sitt rum. Justin vinkade till honom utan att sluta kyssa mig.

När vi hörde att Kenny gått la sig Justin försiktigt över mig och vi fortsatte att kyssas. Vi kysstes bra länge innan Justin la sin arm om mig och la sig bredvid mig. Vi låg och kollade in i varandras ögon log emot varandra.

"Hannah, jag vill berätta om dig för mina fans" sa han sedan

Jag visste inte vad jag skulle säga. Jag ville inte ha fler hot än vad jag redan fått från hans fans. Jag var inte redo för att alla skulle veta vem jag var mer än vad de redan gjorde. Jag var inte redo att inte veta vad jag gav mig in på varje dag när jag vaknade...

"Justin, jag vill inte heller hålla det hemligt, men jag är inte redo att berätta än heller..." svarade jag
"Jag förstår det" sa han och kysste mig på näsan.


Kommentera?

Chapter 30 - Mother Pattie

"Han verkar vara en härlig pojk" sa hon sedan och log emot mig.


Justin och Pattie

Dagen efter gick jag till skolan för att se om jag orkade stanna en hel dag. Vilket jag faktiskt gjorde. Under dagen så skickade Justin ett sms till mig och fråga om jag ville äta middag med han och hans mamma eftersom att han fått träffat min mamma. Jag tackade såklart ja till det. Jag ville gärna träffa Pattie. Efter allt som Justin sagt om henne så kunde hon inte vara annat en än underbar människa.

Men eftersom att Justin inte bor här i LA skulle vi äta på hans hotell, i hotell restaurangen. Pattie hade kommit till LA i lördags. Idag skulle jag få träffa henne. Jag var en aning nervös. Men det gjorde inget för det skulle nog gå bra.

Efter skolan gick jag direkt hem för att fixa mig. Justin sa att han skulle komma och hämta mig runt sju, och nu var klockan halv fyra. Jag klev in i duschen och gjorde de vanliga rutinerna vid duschning. Jag stod i duschen länge innan jag tillslut orkade kliva ur duschen. Men det tog tid för mig att kunna kliva ur duschen för min ben värkte efter idrottslektionen.¨

När jag tillslut lyckats ta mig ur duschen torkade jag håret med handduken och sedan torkade jag det. Det blev alldeles lockigt och så kunde jag ju inte ha det. Så jag satte igång min plattång så att den fick bli varm medans jag själv gick till min garderob för att hitta de perfekta kläderna.

Det var svårt att hitta något men tillslut hittade jag en vit klänning som jag kunde ha på mig. Jag drog på mig den och sedan gick jag tillbaka till min plattång som låg så sött och väntade på mig.

Jag la till en snebena och började sedan platta mitt hår. Jag plattade det tills allt såg bra ut. Sedan började jg sminka mig. Det fick bli riktigt neutralt. Jag orkade inte fixa mig nå mer.


Hannahs outfit

Jag smyckade mig sedan med lite smycken och sedan drog jag på mig skorna. Jag var klar lagom till att Justin kom. Precis när jag var klar fick jag ett sms ifrån honom som sa att han var utanför så jag gick gick ner till honom och där satt han i bilen. Han var riktigt fin klädd. Riktigt söt.

Vi åkte till hotellet som Justin bor på och gick tillsammans in i byggnade, fast en bit på avstånd, liksom inte fast klistrade i varandra. Eftersom att det fanns Justin fans och paparazzi utanför som började få nys om att vi dejtade. Vilket jag faktiskt inte var riktigt redo för att dom skulle få redan på ännu.

Men dom såg oss och vi fick gå snabbare in. Folk visste vad jag hette och kände igen mig på gatan. Det var lite små läskigt. Men jag fick väl till och vänja mig.

När vi lykats tagit oss in i hotellet efter en del springande och och sånt. Vi blev stannad av folk för att ta bilder också. Men tillslut så lyckades v ta oss in och i Lobbyn mötte vi upp Pattie. Hon hade en jätte fin svart klänning och ett par riktigt söta skor till.

"Hej" sa jag och sträckte fram min hand
"Hej Hannah" log hon

Jag log tillbaka och vi gick tillsammans allt tre in i hotell restaurangen. Vi satte oss vid bordet som vi tilldelades. Vi satt och sedan beställde vi våran mat.

När vi fått in maten så började vi också prata som om vi alla var gamlavänner. Pattie fick mig att känna mig som hemma. Jag gillar henne verkligen. Hon betyder väldigt mycke för Justin och det är gulligt hur bra relation dom har till varandra.

När vi hade ätit klart beklagade jag att jag tyvärr inte kunde stanna längre eftersom att jag hade skola dagen efter. Pattie kramade om mig och jag besvarade hennes kram. Sedan gick jag och Justin till bilen. Han skjutsade mig hem. Utanför min dörr så stannade han bilen och vi kysstes och sedan gick jag in.

När jag kom in hörde jag mamma i köket så jag gick dit och satte mig mittemot henne.

"Hur gick det?" frågade hon nyfiket
"Riktigt bra, Pattie var jätte snäll" sa jag och log.

Efter det satt vi tysta ett tag. Men inte så länge till.

"Hannah... Du fyllde sexton förra året, och du tog körkort eller hur?" frågade mamma plötsligt
"Ja"
"Men då är det väl dags att du får dig en bil då" sa hon och log

Jag visste inte vd jag skulle säga. Mamma vet exakt vilken bil jag vill ha. Det var det enda jag pratade om förra året. Jag förstod inte riktigt nu..?

"Jag har köpt bilen som du pratade om hela tiden förra året. Som ett förlåt för att jag varit så hemsk emot dig"
"Va?" fick jag fram
"Gumman det är mitt sätt att säga förlåt påriktigt"
"TACK!!!" nästan skrek jag och kastade mig i hennes famn.

Den kvällen somnade jag lycklig värre. Bilen skulle komma redan på fredag. Imorgon var det torsdag... WOW!


Kommentera?

Chapter 29 - Mother Klaryssa

När vi släppt av Emily på flygplatsen skjutade mamma mig till skolan...1. Justin 2. Hannah and her mom Klaryssa 3. Hannah

Jag öppnade dörrarna till skolan och gick som utav en ren vana till DDs gamla skåp innan jag insåg att lektionerna snart skulle sluta och att DD inte längre var kvar. Han var i North Carolina... Ungefär en miljon triljon mil ifrån mig. Han var helt och hållet borta. Inte ens hans doft fanns ikvar. Min bästavän har stuckit, Emily min andra bästavän stack nar jag var sju och nu har hon åkt igen. Justin... Han var fortfarande kvar i LA, men hur länge till?

Jag ville inte ens tänka på det. Så istället skickade jag iväg ett sms till DD; Hur är North Carolina? Är skolan bra? Skrev jag och gick till mitt skåp för att hämta mina grejor. Jag hade religion första lektionen. Inte något jag gillade att ha. Jag är inte direkt så mycke för att lyssna på när en lärare som får allt att flyta ihop berättar om att i stort sett alla religioner är i grunden samma religion bara det att dom har växt ifrån varandra? Typ delat på sig. Innan jag hann tänka klart den tanken vibbrerade min telefon, svar från DD; North Carolina SUGER! Vart är du när jag verkligen behöver dig? Skolan suger också... Hur funkar allt i LA? Stod det. Jag fick ett leende på läpparna innan jag svarade; Allt suger utan dig... Jag saknar dig! Jag fick snabbt svar; Jag saknar dig med.

Med ett leende gick jag in i klassrummet och satte mig på min vanliga plats. Efter ett tag känner jag hur jag bara vill därifrån. Jag börja må illa och ville helst gråta. Jag kan inte ens sätta fingret på varför? Jag tog mina saker och sprang ut ur klassrummet.

"Hallå?" svarade hon
"Mamma, snälla kan du komma och hämta mig?" frågade jag
"Såklart jag kan gumman. Har något hänt?"
"Snälla kom nu, vi snackar sen!"

Efter det så la jag på luren och väntade på att mamma skulle komma och hämta mig. Efter tio minuter så kom hon. Hon såg orolig ut. Tänk så mycket som förändrats sedan Caleb tog tag i allt och mamma fick veta sanningen om pappa. Mamma har verkligen blivit den bästa mamman man kan önska sig.

"Gumman, vad har hänt?" frågade hon ängsligt när jag satte mig i bilen
"Inget, allt kom bara på samma gång. DD har flyttat till North Carolina och Emily har åkt tillbaka till Florida" svarade jag

Mamma verkade förstå vad jag menade. Hon log men sa inte så mycket mer under bil turen. När vi kom hem gick jag till mitt rum och drog på mig mjukiskläder för att sedan gå till mamma som satt vad köksbordet och skrev på någon lapp.

"Hannah, den här pojken du har umgåts mycke med senaste tiden, du skulle inte vilja bjuda över honom på middag ikväll?" frågade hon när jag suttit i köket ett tag, hon log emot mig och jag nickade och sa att jag skulle fråga.

Eftersom att jag inte orkade prata med någon för tillfället så skickade jag ett sms till honom; Vill du komma över på middag hemma hos mig ikväll? frågade jag och fick snabbt svar; Gärna, vilken tid?

"Mamma vilken tid ska vi äta?!" skrek jag
"Runt sju!"
"Okej!"

Jag tog upp mobilen igen och skrev; Runt sju. Kom halv ;) Sedan la jag undan telefonen och hoppade in i duschen. Jag duschade ganska länge. Sedan klev jag ur duschen och torkade håret för att sedan gå in i garderoben och hitta något gulligt att ha på mig. Klockan var visserligen bara strax efter två men vad spelar det för roll? 

Jag valde en gul klänning att ha på mig. Jag satte upp håret i en fläta och sminkade mig lite sådär små gulligt. När jag fixat mig klart stod jag länge och kollade på mig själv i spegeln.


Hannahs outfit och face-look

Jag insåg efter ungefär tio minuter senare att jag såg ganska bra ut. Det funkade liksom. Jag gick sedan ut till mamma som fortfarande satt i köket och skrev nått. Hon kollade upp och log emot mig. 

"Vad tycks?" frågade jag
"Du är jätte vacker gumman!"
"Tack" sa jag och log

Sedan så satte jag mig vid bordet och kollade på vad det var hon skrev, det var en inköpslista. Hon skulle tydligen handla inför middagen. Jag fundera på att följa med. Men i min klänning och klackskor blev jag lite fundersam. Men eftersom att jag gärna ville följa med mamma så struntade jag i det.

"Ska vi handla något?" frågade jag
"Ja, jag håller på och skriver en inköpslista"
"När ska du åka?"
"tio minuter kanske, vill du följa med?"
"Jaa"

Hon satt och skrev fortfarande lite på på lappen. Hon skrev massa saker. Hur mycke mat tänkte hon egentligen göra? Jag kollade på lappen hela tiden. Det såg ut att bli forrätt, varmrätt och efterrätt. Det kunde nog bli riktigt lyckat. Jag undra bara vad hon tänkte göra...

"Ska vi åka?" frågade hon

Jag nickade bara och gick efter henne hela vägen ut till bilen.

 
1. Hannah kliver ut ur bilen 2. Hannah går mot affären (ser någon hon känner) 3. Hannah ser någon hon känner

Vi åkte mot affären. Det var riktigt mycke folk som sprang omkring. De flesta hade kameror med sig, papariazzi såklart... Jag och mamma började gå lite långsamt mot affären för att inte gå in i alla människor.

När vi gått ett tag ser jag vem det är som alla paparazzis går runt. Miley. Jag tog upp handen och vinkade mot henne. Hon såg mig och vinkade glatt tillbaka. Jag gick fram till henne och vi kramades.

"Hej!" sa hon
"Hej, hur är det?"
"Bara bra, själv?"
"Riktigt bra faktiskt"
"Låter bra. Vad fin du är!" sa hon och kollade på min klänning
"tack" log jag

När vi pratat ett litet tag gick jag tillnbaka till mamma och vi gick tillsammans in i affären. Vi plockade kundvagnen full och gick sedan till kassorna för att betala. När vi betalat gick vi till bilen och packade in maten. Sedan åkte vi hem igen för att börja göra maten.

När vi kom hem så packade vi upp maten och ställde allt där det skulle vara innan vi började laga den. Jag började med efterrätten och mamma med förrätten.


1. Förrätt - Avokadosoppa
2. Varmrätt - Kött med Blomkolsmos
3. Efterrätt - Vit Chokladtårta

Justins outfit på middagen

När jag var klar med efterrätten var klockan tjugo över sex. Mamma höll på med varmrätten och det plingade på dörren, Justin. Jag gick och öppnade dörren och där stod han i helsvarta kläder och ett par gula skor. Han var jätte fin där han stod med ett leende.

Jag log mot honom och kramade om honom. Han kramade mig tillbaka och sedan gick han in genom dörren. Jag tog med han ut i köket där mamma stod och höll på med maten.

"Mamma?"
"Ja" sa hon och koncentrerade sig riktigit mycke på det hon gjorde
"Justin är här"
"Oh" sa hon och vände sig om

Dom skakade hand och presenterade sig för varandra. Mamma log emot honom och sa att maten snart skulle vara klar. Sålänge så gick jag och Justin in i mitt rum.

"Vad fin du är" sa han när jag stängt dörren
"Tack, ddu med" svarade jag

Han sa inget utan kom fram och kysste mig. Jag besvarade hans kyss. Vi gjorde inte mycket alls fram till att mamma ropade att det var mat. Vi gick ut i matsalen och började äta utav förrätten, avokadosoppa, som faktiskt var riktigt god.

Vi åt under skratt och prat. När vi kom till efterrätten dukade mamma fram den. Justin sa att han tyckte att den var sjukt fin. Då sa mamma att det var jag som gjort den, en aning pinsamt faktiskt...

Vi åt den och den var faktiskt riktigt god. När vi ätit klart så hjälpte jag mamma att bära ut allt till köket och sedan så gick jag och Justin in på mitt rum och kollade på en film.

"Jag gillar din mamma, hon är riktigt snäll" sa han sedan.

Jag svarade inte utan log bara. Min mamma ver verkligen snäll. Vi hade gått från ungefär gränsen till fiender till att bli riktigt bra vänner...

När kvällen började närma sig sitt slut så följde jag Justin till hallen där vi kramades och sa hejdå.


Innan Justin åkte

När Justin åkt så gick jag till mamma som satt i vardagsrummet och kollade på något program på TVn. Hon log emot mig när jag kom och satte mig bredvid henne. Jag lutade mig mot henne och hon höll om mig.

"Han verkar vara en härlig pojk" sa hon sedan och log emot mig.Dålig uppdatering idag, jag vet, hemskt ledsen för det!

Kommentera?

Chapter 28 - Emliy Came To Town

Efter kanske två timmar började jag dra mig hemåt och när jag kom hem tog jag en varm dusch. Efter duschen drog jag på mig ett par mjukis kläder och kröp ner under mitt täcke. Klockan var bara fyra på eftermiddagen men jag hade ingen ork till nått för stunden....Hannahs friend Emily comes to town!

Runt klockan sex kom mamma in i mitt sovrum och satte sig på min sängkant och klappade mig lite lätt på huvudet. Hon satt tyst ett tag och bara visade sitt medlidande. Hon kände nog igen min reaktion från den gången då Emily flyttade.

"Hannah..?"
"Mmm?"
"Du måste äta något, kom så går vi till köket"
"Jag vill inte..."
"Hannah du måste"

Efter ett tag lyckades hon få mig att resa mig upp. Hon la armen om mig och vi gick tillsammans ut i köket. I köket väntade världens överraskning. Vi köksbordet satt Emily. Emily... Herregud Emily. Jag visste inte ifall jag ville skrika, gråta eller bara skratta? Varför inte alla tre? Jag kände hur ett leende spred sig i mitt ansikte.

"EMILY!" skrek jag rätt ut
"HANNAH!" svarade hon

Jag sprang fram och kramade om henne. Jag ville inte släppa henne. Hon visste inte hur mycket jag behövde henne nu! Jag kunde verkligen inte fatta att hon stod här. Jag har inte sett henne på säkert ett år. Vi har pratat dagligen men inte träffats! Jag har saknat henne så! Jag vet knappt vart jag ska ta vägen för stunden!

Jag släppte  greppet om henne när hon började skratta och sa att hon inte kunde andas. Jag log emot henne och kunde knappt förstå att hon var här. DD stack och Emily kom?

"Herregud! Jag kan inte fatta att du är här!"
"Jag kan inte fatta att du dejtar Justin Bieber"

När hon sa så kände jag att mina kinder blev röda och att jag log ännu mer. Hur kunde hon veta? Ingen av oss hade ju sagt det? Till någon? Eller?

"Hur kunde du veta det?" frågade jag
"Det är uppenbart på dig att du är kär. Man ser på hela dig att du verkligen gillar honom när du är med honom" sa hon "bilderna är riktigt avslöjande" fortsatte hon sedan.

Jag kunde faktiskt inte låta bli att le. Jag hade verkligen saknat henne! Men hur länge skulle hon stanna? Jag vill inte att hon ska åka!!

"Emily.. Hur länge stannar du?"
"Tre dagar" svarade hon och kollade på mig med ett snett leende.

Jag förstod ju såklart att hon var tvungen att åka hem någon gång men bara tre dagar? Jag som ville att hon skulle stanna åtminstonde en vecka...

"Vi har en hel del att göra på tre dagar då alltså" sa jag och log.

Emily log tillbaka och vi gick tillsammans till mitt rum. Där vi satte oss på min säng och bara tog det lugnt. Vi kollade på en film och sedan beslöt vi oss för att gå ut till stranden. Så vi började gå mot stranden och satte oss i sanden och kollade ut över havet.

"Så... Nu måste du berätta!" utbrast Emily tillslut
"Berätta vad?" frågade jag
"Hannah... DU DEJTAR JUSTIN!"
"Ssshhh! Ingen vet det, remember?"
"Oj, juste förlåt, men berätta nu!"
"Vad ska jag berätta?"
"Hur träffades ni?"

"Hmm, första gången jag träffade honom gick vi rätt in i varandra och jag flög och landade på marken. Och andra gången vi träffades gick vi rätt in i varandra och gå flög jag och landade på marken, men den gången fick jag all min frozen yogurt på mig... Då tyckte han synd om mig och bjöd mig och DD på hans konsert i LA... Pretty much the story..."

"HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH OMG! HAHAHAHAHAHAH Justin fällde dig två gånger och sedan börjar ni dejta, HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!" skrattade hon.

Själv kunde jag inte skratt. Jag tänkte mest på Justin och DD för stunden. Jag ver verkligen glad över att Emily var här men vi känner inte varaandra på samma sätt som förut längre... Jag och DD var bästavänner, och Justin, honom saknar jag när vi bara skiljs åt för några timmar eller minuter. Inget var riktigt bra. Men Emily kunde säkert få allt att bli lite bättre i alla fall.

Vi satt ett tag på stranden innan vi gick tillbaka hem för att äta middag. Mamma hade lagat lasagne. Det var gott. Emilys favorit mat.  Vi satt och åt ett tag. Men efter middagen gick vi till mitt rum och satte igång en film.


Day two with Emily in town

Dagen efter vaknade jag av att Emily kittlade mig under fötterna. Vi klev upp och gick ut i köket för att äta frukost. Efter frukosten gick vi upp och klädde på oss. Jag tog på mig en vit T-shirt med ett märke på och ett par vanlig blåa jeans. Emily drog på mig ett par svarta jeans, svart tröja och en svart skinnjacka. Och som pricken över i;et satte hon även på sig en svart hatt.

Vi sminkade oss och sjorde oss klar. Sedan gick vi ut på prromenad. Först gick vi till starbucks och efter det till min och DDs favorit frozen yogurt bar. Vi satt och pratade ett tag och då berättade jag om balen och mina uppträdanden. Emily blev stolt över mig eftersom att jag haft sån scen skräck.

Jag fick även veta att Emily gillade att skriva låtar. Jag sa att jag gärna ville höra en och hon sa att hon gärna skulle sjunga en för mig.

Efter promenaden och fika pauserna gick vi hem igen och jag räckte Emily gitarren som låg under min säng. Först fattade inte Emily riktigt vad jag menade. Men eftersom att hon alltid varit duktig på gitarr så visste jag att hon skrivit låten med hjälp av en gitarr. Hon fattade vinkeln och började spela på den.


(Lyssna, om ni vill såklart!)

Tell me what to do, oohh, about you
I already know, I can see it in your eyes when you salling the truth
Cause it's been a long time coming
So where you runing to?
Tell me what to do, oohh, about you

You've got your way of speaking
Even the air you're breathing
You could be anything
But you don't know what to believe in
You got the world before you
If I could only show you
But you don't know what to do

Sjöng hon. Det var riktigt fint. Jag förstod att det handlade om en kille. Undra vem? Hon har inte berättat nått om killen efter Trey. Dom gjorde ju slut för ett år sedan. Hon kanske fortfarande gillar honom? Vad vet jag?

När hon spelat klart låten för mig kollade hon frågande på mig, hon ville veta vad jag tyckte såklart!

"Vad tycks?" frågade hon tillslut
"Jätte bra, men.. vem handlar den om?"
"Trey..."
"Okej... Den var riktigt braa!"

Efter att vi pratat klart om låten och om Emilys förhållande till Trey. Dom hade tydligen varit väldigt mycke off and on det senaste året. Jag var tydligen inte så uppdaterad som jag trodde...

Vi beslöt oss för att kolla på gamla bilder som jag hade på min dator. Vi hittade en bild från dagen då Emily flyttade när vi var sju. (Bild ovan). Vi satt och pratade gamla minnen och om en hel del saker som hänt under tiden som vi varit ifrån varandra om vi inte berättat för varandra redan såklart.

När klockan var runt 8 bytte vi om till klänningar, vi klädde upp oss, och sedan beslöt vi oss för att ha lite roligt. Vi gick till McDonald's helt uppklädda och köpte en varsin Big Mac. Sedan åt vi och bara drygade lite sådär.

Efter det gick vi hem och kröp till sängs. Eftersom att imorgon var Emilys sista dag här så behövde jag inte gå till skolan. Vi somnade ganska tidigt men det gjorde inget, så skulle vi ju vakna tidigare imorgon och få längre tid med varandra innan hon åkte på tisdag morgon.


Day three with Emily in town

Dagen efter vaknade jag av ett sms. Ett sms från Justin. Jag log som ett fån medans jag väntde på att smset skulle öppnas; Hej babe, hur är det? Saknar dig! Skrev han och det fick mig att le ännu mer så jag svarade; Hej, det mesta är lugnt nu, själv då? Jag saknar dig med, du gör min dag! Sedan la jag ner telefonen och kastade mig på madrassen där Emliy låt och sov.

Emily röck till och log emot mig sedan vände hon sig om och la täcket över huvudet. HAHAHA typisk Emily.

"Ska vi dra och bada?" frågde jag
"Mmm, visst" svarade hon under täcket.

Vi gjorde oss iordning och sedan stack vi till badet. Vi klev i vattnet och stänkte på och bra hade kul i vattnet. Typiskt mig och Emily. Vi hade alltid roligt men vi var ändå litegrand som främlingar. Men det hade blivit bättre de här dagarna.

Efter en dag i vattnet beslöt vi oss för att gå hem till mig. När vi kom hem så duschade Emily först och jag efter henne. Sedan fixade vi oss och så. Vi drog på oss myskläder och la oss i sängen för att kolla på en film.

Mamma kom in och sa att det var mat runt sju och då gick vi och åt. Sedan fortsatte vi kolla på filmen. Efter det så hittade Emily en bläck penna som hon roade sig med att måla i mitt face med. Men jag hittade en till och målade i hennes face.

Vi skrattade jätte mycke och i stort sett bara hade en härlig sista dag tillsammans. Runt tolv somnade vi av utmattning och vaknade inte fören mamma kom in och sa att Emily var tvungen att vara på flygplatsen om en timme. Vi packade ihop allt oh fixade oss.

När vi släppt av Emily på flygplatsen skjutade mamma mig till skolan...


Del 28

Kommentera?


Chapter 27 - What Am I Gonna Do Without You?

När allt var slut så stängde vi bara ner allt och åkte därifrån. Justin följde med mig hem och vi satte oss och kollade på en film inne i mitt rum på min säng. Vi måste båda ha somnat...


1. Hannah Crying 2. Moving Van 3. Hannah Says Goodbye To DD

För jag vaknade inte fören morgonen efter med Justin sovande tätt intill mig. Jag log för mig själv och sedan tog jag mig upp ur sängen. Jag hade fortfarande den röda balklänningen på mig. Jag gick in i garderoben och drog på mig ett par jeans och ett gråaktigt tråkigt linne. Sedan smyckade jag mig lite och satte upp håret i en hästsvans. Sedan så gick jag in på mitt badrum och sminkade mig och borstade tänderna.

Efter det gick jag ut till mitt sovrum där Justin nu satt på sängen och pratade i telefon. Han verkade lite små irriterad, så jag vågade inte riktigt säga något...

När han lagt på så vände han sig om mot mig. Han log ett vackert leende och sa att han var tvungen att sticka. Han skulle träffa Kenny, Scooter och Ryan. Hans mamma skulle nog också komma. Jag log emot honom och nickade. Sedan följde jag honom till dörren där vi kysstes hejdå och han gick.

Bara några minuter efter att Justin stuckit ringde min mobil. Det var DD.

"Hallå?" svarade jag
"Hej Hannah, de är DD"
"Hej DD"
"Lust att träffas..?" frågad han
"Visst" svarade jag förstod att nått var fel.

Jag drog på mig ett par skor och tog på mig en tjock kofta över linnet och gick sedan mot DDs hus. När jag kom fram ser jag massa flytt bilar och massa stora män som bär ut DDs möbler. Jag kände hur en klump i min mage växte... Vad händer?

Jag började små springa in i huset och märkte att det var nästan tomt... Vad tusan. Jag sprang upp till DDs rum och där satt han på golvet och lekte med sin iPhone.

"DD... Vad fan är det som händer??" frågade jag och klumpen i magen växte ännu mer.
"Jag ska flytta"
"Jag ser väl det, men vart?"
"North Carolina..."
"NORTH CAROLINA????"
"Ja..."
"Vadå nu?"
"ja..."
"DD... HUR LÄNGE HAR DU VETAT???"
"Två månader..."
"Va?" sa jag ooch nu började tårarna rinna.

Skulle jag verkligen klara av att en till utav mina bästa vänner flyttade? Först Emily och nu DD... Emily när jag var typ sju och DD nu... Redan idag... Vad fan! Tårarna bara sprutade ut. Jag kunde inte få stopp på dom. Dom bara rann ner okontrollerat.

"Hannah..."
"Nej, DD!" Sa jag och gick sedan gråtandes ut ur rummet.

DD kom efter mig men jag ignorerade det helt och hållet. Men han lät mig inte gå så lätt. Han tog tag i min arm så att jag snurrade runt och grät nu vänd mot honom. Tårarna sprutade ut ur ögonen på mig och DD kramade om mig.

Efter att vi suttit och pratat i ett tag kom hans mamma ner och sa att det var dags att åka. Jag kramade om honom igen och sedan så släppte jag honom och kollade när flytt bilarna och DDs mammas bil körde iväg. Jag stod kvar länge tills jag kände att det började små regna. Jag började långsamt gå hemåt.

Dugg regn vart till ös regn och mina snyftningar blev till stor gråt. Min bästavän hade åkt... Flyttat... Skulle jag någonsin få se honom igen? Jag satte mig på en park bänk. Det gjorde inget att den var blöt eftersom att hela jag ändå var genom blöt. Jag stannade på bänken länge...

Efter kanske två timmar började jag dra mig hemåt och när jag kom hem tog jag en varm dusch. Efter duschen drog jag på mig ett par mjukis kläder och kröp ner under mitt täcke. Klockan var bara fyra på eftermiddagen men jag hade ingen ork till nått för stunden....


Del 27

Kommentera?

Chapter 26 - Wanna Go To Prom?

Jag och Justin smsade lite och när jag skulle till att sova sa vi godnatt.


1. Hannahs balklänning 2. Bal-Biljetten 3. Justin

Veckan gick snabbt och plötsligt var det fredag. Skolbalen. Jag hade fixat mig en svart klänning som jag skulle ha på mig. Dock hade jag ingen dejt än... Men det behövde jag inte. Alla i balkomiteen hade tjatat redan från början av balplaneringen att jag skulle sjunga. Jag hade gått med på det i onsdags.

Jag hade tre klänningar som jag skulle ha på mig. En röd, en svart och en blå blommig aktigt. Svart på scen, röd på scen, blå blommig på scen. Men den svarta skulle även vara själva bal klänningen.

Anledningen till alla klänningar var för att jag gillar klänningarna och hade svårt att bestämma mig för en utav dom. Mamma hade köpt alla tre och när jag skulle uppträda tre låtar tyckte hon att jag kunde komma i den svarta, uppträda första låten i den svarta, andra låten i den blommiga och tredje låten i den röda, sedan byta om till den svarta igen.

Jag var tvungen att stanna på skolan efter skolan och fixa det sista. Sedan åkte jag hem och duschade. Jag plattade håret och sminkade mig, jag tyckte personligen att det var bra. Sedan satte jag på mig min klänning och skor. Mamma tog en massa bilder och Caleb var också där.

Jag skrattade mest. Sedan körde Caleb mig till skolan så att vi kunde mixtra med det sista och jag köra igenom låtarna. Det blev riktigt bra. Jag var nöjd med min insats. Keith var där och sprang mest omkring med Ella, dom skötte för tillfättet ljuset. Dom var ett bra team.

Själv var jag mest uppe på scenen och fixade och trixade. Jag snackade lite lätt med Johnny, Kevin och Patrick. Johnny spelar trummor, Kevin bas och Partick girtarr. Det fanns några andra som spelade på scenen också men dom repade så himla mycke på sina instrument så jag såg dom typ inte.

Jag började redan få ont i fötterna men vad gör väl det? Snart börjar ju balen, om bara två timmar måste exakt allt vara klart. Jag började faktiskt bli lite nervös.

Det pep till i min telefon, sms från Justin; Hej, hur går det? Stod det. Jag log och svarade; Har en hel dem ikvar och allt börjar om två timmar! Lite smått panikslagen bara :p Skrev jag och fortsatte sedan lite med det jag höll på att fixa med alla sladdar. Justin svarade på smset men jag orkade inte läsa det. Jag var alldeles för upptagen för att smsa för stunden.

Tur att Patrick och Kevin kunde hjälpa mig med lite viktiga saker. Johnny mest trummade på trummorna. Jag själv var mest panikslagen för att tiden flög iväg och inget blev gjort...

Precis tio minuter innan folk skulle bli insläppta blev vi helt klara. Vi klarade det! Vi alla gav ifrån oss en lättnande suck och ett jubel. Vi klarade det verkligen! Folk började komma in i salen. Alla hade jätte vackra klänningar på sig. Killarna kom i kostymer. Allt var verkligen perfekt.

Jag började bli lite små nervös inför mitt framträdande som jag senare skulle göra... Men det skulle nog fixa sig. För stunden stod jag vid ingången för att hämta mig litegrand. När jag såg Justin kliva ut ur en bil. Först vart jag som förlamad, var verkligen här? Eller drömde jag? Seriöst? HAN VAR VERKLIGEN HÄR! Jag sprang fram till honom och kastade mig i hans armar.

Han började små skratta och log som ett fån mot mig. Han kysste mig och jag tog hans hand och vi gick tillsammans in i balsalen. Där vi började dansa.

Vi dansade tätt enda fram tills jag skulle upp på scenen.Hannahs klänningar och uppträdanden

Jag började med att köra en låt som jag personligen gillade starkt! Rock God heter den.Det gick riktigt bra. Jag gick ner från scenen och in bakom för att byta om till den blommiga klänningen. Den som var den mest exlusiva klänningen av alla tre klänningar. Jag drog på mig den och fixade till så att allt allt skulle sitta perfekt. Innan jag han göra något kom Justin in bakom scenen.

"Det där var sjukt bra" Sa han och tog min hand
"Tack" sa jag "Men vart stod du? Jag såg dig inte?" fortsatte jag
"Långt bak. Vill inte att alla ska komma när du står i centrum och gör ett underbart framträdande!"
"Tack"
"Vilken fin klänning föresten"
"tack"

När han gått igen fixade jag till sminket och kollade så att jag såg bra ut. Och då kom Patrick till mig.

"Ehm... Hannah...?"
"Ja?"
"Alltså... vilken låt ska vi köra nu?"
"Who Says"
"Åh..." sa han och försvann.

Jag kunde inte hålla mig från skratt. Innan någon annan skulle komma så gick jag upp på scenen och låten körde igång.Efter den låten började DJen spela lite musik. Jag skulle inte framföra sista låten fören lite senare. Jag hade fortfarande på mig den blommiga klänningen när jag klev av scenen och gick fram till Justin. Han kramade om mig och sa att han tyckte att jag var jätte duktig.

Vi gick fram till bålen för att ta lite att dricka när Christy kom fram till oss.

"Hej Hannah" sa hon falskt
"Hej?" svarade jag och kollade frågande på henne
"Hur är det med dig? Älskar hur du utformat balen!"
"Bra och tack" sa jag och kollade ännu mer frågande på henne.

Hon vände sig mot Justin och presenterade sig. Då först förstod jag vad allt handlade om. Justin försökte slingra sig ifrån henne men hon höll bokstavligen fast honom! Jag log emot honom och viskade i hans öra att jag skulle gå och kolla till DD.

DD stod i ett hörn och kollade på Ella som stod och skämtade med Keith.

"DD...?" Sa jag när jag kom fram till honom, men han svarade inte. "DD?" frågade jag igen men fortfarande inget svar. "DD?!" sa jag lite högre. Men fortfarande inget svar... "DD?!!" sa jag ännu högre och han reagerade först då. Han kollade bara på mig men sa inget.

"Kom igen DD"
"Vad?"
"Gå dit och bjud upp henne!"
"Hon vill nog inte dansa med mig"
"Klart hon vill!"

Efter att ha stått i några minuter och försökt övertala honom att gå och bjuda upp Ella gjorde han det tillslut. Själv vände jag om och gick tillbaka till Justin och Christy. Justin försökte fortfarande slingra sig ur hennes grepp och jag blev irriterad som bara den nu.

"Justin jag behöver snacka med dig" sa jag och tog tag i honom så snabbt att Christy inte han reagera och tappade sitt grepp om honom. "Ska vi dansa?" frågade jag sedan och han nickade. Vi dansade i ungefär en timme innan jag skulle gå upp och sjunga igen. Jag fattar inte varför dom ville att jag skulle uppträda?

Jag gick in bakom scenen och bytte om till den röda klänningen. Jag fixade till mitt hår, smink och lite så. Sedan gick jag ut på scenen för att denna gång sjunga en låt som heter As A Blonde.När vi kört den klart så var jag helt slut i huvudet och orkade inte tänka något mer. Jag gick ner från scenen i den röda klänningen och orkade inte byta om till den svarta igen. Det var sisat dansen nu och DJen spelade någon låt som jag aldrig hört förut.

Justin tog min hand och ledde mig ut på dansgolvet. Det var nog först då alla insåg att det var Justin Bieber som hade stått i ett hörn med mig under kvällen, och även dansat lite med mig under kvällen. Folk slutade dansa och det var bara jag och Justin på dansgolvet.

Alla andra stod bara och kollade på oss. Jag hörde Christy säga nått men jag kunde inte tyda det. Hon sa något ganska taskigt dock, det hörde jag på tonen på hennes röst.

Jag orkade inte riktigt bry mig om henne nu heller. Jag hade Justin tätt intill mig och vi dansade.

När allt var slut så stängde vi bara ner allt och åkte därifrån. Justin följde med mig hem och vi satte oss och kollade på en film inne i mitt rum på min säng. Vi måste båda ha somnat...


Vad tycktes?

Kommentera?!

Chapter 25 - Wake Up And Of To Hell

När jag sagt det gick jag ut ifrån tjejtoan och gick stolt igenom korridoren!Jag gick tillbaka till mitt skåp och tog mina böcker. Engelska. Christy och hennes vänner kom sent till lektionen. Alla tre såg en aning chockade ut. Fortfarande. Jag kunde faktiskt inte låta bli att le.

Lektionen började och Mrs Jordan babblade på som vanlig om massa annat än vad vi egentligen skulle prata om. Hon babblade mest på om hennes man, Adam. Han var verkligen en stor del av hennes liv.

Leta efter en kille i svart hoodie utanför entren till din skola om 10 minuter ;) Stod det i ett sms. Det var såklart från Justin. Jag kollade på klockan, jag hade fått smset för tre minuter sedan.

Det började pirra i min mage. Jag gillar honom verkligen. Varje gång jag tänker på honom pirrar det i magen och jag blir smått galen. Han är så underbar, snäll och bara Justin.

Jag satt och kollade på klockan tills det gått tio minuter. Då vände jag mig mot fönstret och såg en kille i svart hoodie, Justin. Jag reste mig upp och började gå mot dörren.

"Miss Cooper vart ska du?" frågade Mrs Jordan
"Toa" svarade jag och gick sedan ut ur klassrummet.

CHRISTYS PERSPEKTIV

När Hannah lämnade klassrummet efter att ha suttit och kollat ut genom fönstret och innan det kollat oavbrutet på klockan visste jag att nått inte riktigt var rätt. Jag kollade ut genom fönstret och såg en kille med en svart tröja med luva. Jag kunde inte se vem det var.

Efter bara någon enstaka minut Hannah kom ut till killen. Dom kysstes. Hannah kysste en kille? SHIIIIIIIIIIIIIT! Hon och Justin var verkligen tillsammans! Justin Bieber stod 20 meter ifrån mig! Okej det är en tjock vägg mellan oss också. Men HERREGUD! Hannah stod med Justin utanför.... SHHHIIIIT

"JUSTIN BIEBER!" Skrek jag ut i klassrummet.
"Nej, Christy det är fel svar" svarade Mrs Jordan
"Nej, han är här! JUSTIN BIEBER STÅR DÄR!" sa jag och pekade mot fönstret.

Mrs Jordan kollade dit och det stod ingen där...

HANNAHS PERSPEKTIV

Jag kom ut till Justin och kysste honom. Sedan gick vi och satte oss på en bänk en bit bort.

"Vad gör du här, toker!" sa jag och log
"Jag saknade dig, såklart!"

Jag började skratta och sedan kysstes vi igen. Men efter ett ta var jag tvungen att gå tillbaka till lektionen igen. Så vi reste oss ifrån bänken och kysstes hejdå och sa att vi kunde kanske träffas senare idag. Sedan gick jag in.

När jag kom in i klassrummet stirrade alla på mig.

"Vad?" frågade jag
"Såg du möjligen Justin Bieber snokandes i korridorerna?" frågade Gared
"Ehm, nej? Jag måste ha missat det?"
"Christy tror att hon såg honom" sa Gared sedan och små skrattade
"Okej" sa jag och kollade på Christy när jag gick tillbaka till min plats.

Christy såg ut att skämmas. Hon sa flera gånger att hon verkligen hade sett honom. Men ingen trodde henne såklart. Men jag visste att hon inte var galen.

Efter lektionen gick jag ut ur klassrummet och sedan till mitt skåp där jag smällde huvudet i skåpdörren, jag var så trött att jag trodde att jag skulle svimma!

Men jag tog mig igenom hela skoldagen utan problem. Christy hackade lite på mig men det gjorde inget. Efter skolan gick jag direkt hem, där mamma var. Hon satt i köket och löste ett korsord. Hon sa att jag, hon och Caleb skulle ut och äta ikväll. Vilket jag tyckte lät riktigt bra.

Jag gick in i mitt rum och tog en dusch och sedan så klädde jag på mig, det fick bli en klänning och utsläppt hår. Sedan gick jag och mamma till bilen och åkte till Caleb för att hämta upp honom.

Caleb satte sig i bilen och vi åkte till en restaurang som jag gillade riktigt mycke. Jag åt alltid sushi där. Awesome! Vi åt och skrattade och sedan åkte vi hem och såg på film.

Jag och Justin smsade lite och när jag skulle till att sova sa vi godnatt.


Chapter 25, tråkigt, jag vet, jag vet...

Kommentera?

Börjar på Chapter 26 nu!

RSS 2.0