..

Från och med imorgon kommer jag tyvärr inte att ha någon dator. Jag vet inte hur länge med det kommer vara ett tag. Så tyvärr kommer det inte bli någon uppdatering på ett tag. Ledsen, verkligen. Men min äckelskola tänker ta allas datorer.

Chapter 6 - Arrogant

”Justin Bieber?” sa jag mer förvånat än något annat, ”hur vet du det?” la jag sedan till.
”Affischerna? Folket? Skrikande tjejer? Kom igen inte direkt svårt att lista ut” sa hon och log.

Jag såg mig omkring men såg inga affischer någonstans, vad pratade hon om? Eller, jag såg inga affischer fören jag vände mig om och kollade åt samma håll som Alexis, där var en stor, nej GIGANTISK affisch på honom. Justin Bieber.

När jag sedan började se mig omkring kunde jag känna igen folk som varit på samma bilder som Justin. Alexis hade rätt, det var Justin Bieber. Jag visste inte riktigt hur jag skulle reagera, jag menar. Justin Bieber, rätt sätt att reagera på skulle väl vara genom att skrika och svimma, men det är för det första inte riktigt min grej och för det andra så betyder inte direkt namnet Justin Bieber något för mig. Jag känner honom inte. Jag gillar inte att ha åsikter om någon jag aldrig träffat eller haft en vettig konversation med, så ingen speciell reaktion fick duga.

”Så, vi ska agera springpojke åt Justin Bieber” sa jag och log lite snett mot Alexis som strålade av förtjusning. Vi hade hamnat i hennes dröm.

Efter tre timmars arbete - eller snarare spring och hämta saker åt Justin Bieber - så var det aningen underligt att vi fortfarande inte sett skymten av honom. Jag förstod det verkligen inte. Vart höll han hus. Jag hämtade saker åt en assistent.. Hur orkar man gömma sig en en husvagn - gigantisk men ändå - hela dagen? Det är inte normalt.

Jag som är som jag är tröttnade och slet upp dörren till husvagnen och gick in. Där inne satt Justin Bieber och spelade något töntigt TV-spel. Fantastisk.”Så du kan inte ens be om saker själv? Eller tacka den som hämtar det åt dig personligen du inte?!” sa jag högt och bestämt till honom, och han hörde mig, han vart nog lite chockad eftersom att han troligast inte hört mig komma in.
”Och du är?” svarade han arrogant och kollade på mig lite som om jag var smuts, ”ett galet fan?” sa han sedan.
”Nej, jag är Savannah Curtis, din springpojke som vill ha ett tack” sa jag och bara stirrade irriterat på honom.

Han himlade bara med ögonen och återvände sedan till sitt spel. Jag var nära att slå till honom men då avbröt han mina tankar och sa spydigt; ”vad gör du fortfarande kvar, hämta en handduk åt mig”

Jag himlade med ögonen som svar och sa att han kunde använda den jag hämtat 10 minuter innan och sedan gick jag.

”Alexis!” ropade jag när jag kom ut och såg henne stå och prata med en stor svart man, ”Alexis!” ropade jag igen och sprang fram till henne.
”Åh, hej Annah, det här är Kenny, Justins livvakt” sa hon och gjorde en gest mot mannen.
”Hej trevligt att träffas” sa mannen, Kenny, och sträckte fram sin hand.
”Detsamma” svarade jag artigt och tog hans hand.

”Jag skulle behöva prata med dig Alexis” sa jag och kollade på henne så att hon skulle förstå att hon skulle ursäkta oss. Vilket hon gjorde.

”Vad?” sa hon och log när vi stod ensamma vid maten.
”Justin Bieber, ett svin.” sa jag till henne
”Hur vet du det?” sa hon chockat
”Jag gick in i hans husvagn och bad om ett tack och han var arrogant och otrevlig”
”Jaså? Justin Bieber, otrevlig?” sa hon och himlade med ögonen
”Ja, otrevligt” svarade jag irriterat.


Chapter 6 - Kommentera!

Jag har bestämt mig för att ge Justin Bieber en lite annorlunda roll, men ni kommer nog förstå bättre sen!


Rubrik..

Som jag sa så är en design påväg, det kan ta lite tid på grund av lite strul men den kommer inom kort.

Nästa kapitel kommer antingen ikväll eller imorgon.

Chapter 5 - Screaming Teens

Måndag morgon klockan halv 7, helt otroligt att jag var uppe. Men jag behövde hinna duscha och fixa mig helt innan det var dags att hämta Alexis och köra till Musikvideo inspelningen.

Vi har fortfarande inte fått reda på vem musikern är ännu, vilket stör mig, väldigt mycket. Jag förstår verkligen inte inte varför de inte har berättat för oss ännu..

Jag tog en ganska lång dusch, både varm och kall för att jag skulle vakna ordentligt! Sedan gick jag ner för trapporna och till köket, i köket stod mamma och lagade frukost, hon trallade glatt på någon låt, kände inte helt och hållet igen den, men mamma verkade glad.

”Godmorgon gumman, är du redo för första dagen på jobbet?” frågade hon
”Så redo man kan bli när man bara ska vara springpojke” svarade jag och gäspade.
”Springflicka” rättade hon mig och gav mig en tallrik med bacon, ägg, mackor, pannkakor och diverse annat på. Trodde hon verkligen att jag skulle kunna äta allt?

Efter att ha ätit frukost fram till 8.20 insåg jag att om jag inte sprang och fixade mig nu så skulle jag bli sen. Jag skyndade mig och kollade ut på termometern för att bestämma vad för kläder jag skulle ha, det fick bli svarta jeans och en vit transparent skjorta. Sedan satte jag upp håret i en hästsvans drog på lite mascara och rouge. Granskade mig själv i spegeln och tänkte precis springa iväg, men insåg snabbt att jag inte hade nå skor på mig. Så jag snabbade mig och drog på mig ett par svarta läderstövlar med plattfot så att jag inte skulle få ont i fötterna. Sedan sprang jag iväg, snabbt!

Alexis stod och väntade på mig utanför sina grindar när jag kom med bilen.
”Du är sen” sa hon och lipade åt mig
”Jag vet, tappade helt och hållet mitt tidsbegrepp, förlåt” sa jag och flinade.

Jag svängde in på den stora parkeringen och såg en hel svärm av skrikande tonåringar, eller tonårsflickor. Jag kände igen de flesta men det var flera stycken som jag aldrig sätt förut. Jag suckade och kollade på Alexis.

”Flickidol, hur ska vi nu ta oss in?” sa jag och gjorde en gest mot folkmassan
”Går till vakten och visar våra pass?” föreslog Alexis
”Vi har inte fått dem ännu, vi ska få dem där inne..” svarade jag och suckade, ”Jag ringer mamma och frågar” la jag sedan till och tog fram min mobil.

”Hallå, det är Abigail Curtis som talar” hörde jag mamma säga i andra änden, att hon alltid måste svara sådär, även om hon ser att det är jag som ringer?
”Mamma det är jag. Hur ska vi ta oss in, det är en hel svärm av tonårstjejer här” sa jag och suckade lite lätt
”Gå till dörrvakten och säg mitt namn så kommer ni in” svarade mamma
”Åh, okej. Tack! Hejdå” sa jag aningen ryckigt.
”Hejdå gumman” svarade mamma.

Vi klev ur bilen och började gå mot vakten vid sidodörren, där det inte stod någon.

”Ledsen tjejer men det är endast arbetande som får komma in här” sa vakten när vi var nära.
”Men vi ska jobba, Abigail Curtis är det som gett oss jobbet”
”Jaha, men dåså, den här vägen flickor” Sa han och öppnade dörren med texten ”Staff Only”

När vi kom in fick vi se fullt med folk, det var en inomhus lokal förberedd och en utomhus scen. Det var stängsel runt hela området och en hel massa vakter överallt. Det stod ”trailers” överallt som skymde vyn för de som stod utanför stängslet.

”Nå, vem av er är Savannah Curtis” sa vakten och jag svarade med ett försiktigt och pipit ja, så an antog att Alexis var Alexis Stevens. Vi fick våra ID-kort som vi skulle hänga på byxkanten eller någonstans vid bröstet. Vi både hängde våra ID:n vid byxlinningen. Sedan började vi kolla oss omkring.

”Vem är det som ska spela in musikvideon egentligen?” frågade jag Alexis och hon log och sa sedan väldigt självsäkert ”Justin Bieber.” 


Ledsen för fördröjningen, men nu har ni Chapter 5 i alla fall!


Chapter 4 - Poolparty PART 2Folk i bikinis, baddräkter, badbyxor och andra former av badkläder, stället var fullt, helt packat. Hög musik, högljudda och fulla människor. Och ja, jag måste tillägga att festen började för en timme sedan, inte fyra.

Alexis som alltid hade lätt för att mingla och prata med folk hade redan dragit iväg och verkade ha det toppen. Perfekt, ensamma jag som egentligen inte ville vara här. Jag har aldrig tyckt om folk, de är inte min grej.

Efter att ha stått stilla länge utan att göra något så gick jag fram till poolkanten och satte mig med fötterna i vattnet, vilket inte var helt sant. Såfort mina tår nuddade det iskalla vattnet drog jag upp dem igen och reste mig snabbt! Uppenbarligen hade Andrew glömt den där lilla detaljen med att värma upp poolen..

Jag såg mig omkring efter någon som jag kunde prata med, men alla var så upptagna med allt, Alexis hade till och med hoppat i vattnet.. Människan är galen!

”Din tur Annah!” Skrek en kille som heter Toby och sprang fram till mig, och innan jag hunnit reagera så var jag i poolen, tur för både mig och Toby att jag lämnat kvar både mobilen och väskan i bilen!

Jag kunde inte känna mina kroppsdelar längre, vattnet ilade mot hela kroppen, det stack i hela mig. Jag simmade fram till närmsta ställe att ta sig upp på, när jag väl kom upp så började jag huttra direkt, jag hade inte tid att bli sjuk nu. Dumma Toby, dumma mig, varför är jag ens här om jag inte är på fest humör?

”Annah?!” hörde jag Alexis skrika när jag jag nästan var vid bilen, som tur var så har jag alltid en filt i bagagen på bilen.

”Annah? Hör du inte att jag ropar?” Alexis var nu alldeles bakom mig.
”Jag tänker åka hem.” svarade jag kort och lindade in mig i filten.
”Jag följer med dig!”
”Nej, du har ju kul här!” sa jag bestämt
”Det finns alltid nästa år, plus alla tidigare år” sa hon och hoppade in i bilen innan jag hunnit säga något.

Alexis är verkligen något alldeles extra, hon har det där som inte alla andra har, hon är fantastisk.

Vi var tysta i princip hela vägen hem, det var ingen konstig stämning eller så, men vi sa verkligen inget, radion skötte ljudet, och när vi kommit hem så visste vi inte vad vi skulle göra, i och för sig så började jag med att byta om och sedan låna ut torra saker åt Alexis.

Eftersom att vi inte kom på något bättre så gick vi ut på gården och satte oss i solstolar och då börjades det igen, vi pratade utan hejd, vi bara prata och prata och prata, plötsligt kändes allt som det skulle.


Chapter 3 - Poolparty PART 1Poolparty.. Jag visste helt ärligt inte ifall jag skulle ha bikini och något simpelt över, eller om jag skulle skippa den simpla biten och ta en klänning? Helt ärligt så kunde jag inte bestämma mig. Antagligen för att jag inte hade någon lust att ens gå dit.

Men efter många om och men bestämde jag mig tillslut, det fick bli en svart tight kjol och en skön långärmad tröja över, det fick duga.Jag lät håret hänga eftersom att jag inte förmådde mig att fixa mig mer, lite mascara fick duga för kvällens bravader.

”Mamma, mamma?!” ropade jag högt medan jag sprang nedför trapporna, mamma svarade bara kort, ”vad?” jag hörde att hon var i köket så jag sprang dit för att säga att jag nu skulle dra till Andrew för hans årliga ”skolavslutnings poolparty”

Mamma nickade ouppmärksamt samtidigt som hon tryckte in en sked, med någon form av mosad frukt, in i min tre år gamla lillebrors mun, mums. Jag gjorde en grimars och gick sedan mot garaget för att hämta min bil och åka ut för uppfarten och stanna utanför Alexis hus grindar för att hoppas på att hon faktiskt står där.

Det gjorde hon, hon var klädd i en enkel, söt sommarklänning. Hon hoppade in i bilen och lutade sig tillbaka, ”ahhh” kunde jag höra henne få fram, som en njutning.

”Påminn mig om varför vi alltid åker i min bil?” sa jag med ett flin
”..För att min bil är paj och på verkstaden” fick jag som svar, och självklart även en dramatisk suck till.

Egentligen så förstår jag inte varför alla vill till Andrew, jag menar, det är absolut ingenting speciellt med honom, han är liksom världens tönt hela skolåret, ingen vill vara med honom under åren men sista dagen i skolan vill verkligen ALLA till Andrews poolparty.

Jag svängde in på Andrews väldigt stora och inhägnade område, och parkerade bredvid en liten silvrig sportbil, gullig. Klev vi ur bilen.

”Jag förstår inte vad alla gör här varenda år..” suckade Alexis. 


Part 1 på Chapter 3

Som sagt så jobbar jag på en ny design, den kommer när den är klar och jag ska försöka ge er åtminstonde ett chapter om dagen!

Kommentera gärna! :)


Bläää

Det är irriterande med bloggdesign.. Jag jobbar förfullt på den!
..Eller försöker i alla fall

Chapter 2 - Last Day Of SchoolSista dagen i skolan, dagen då jag äntligen får sommarlov, tre hela månader utan skola. Om tre månader blir jag en Senior på High School, äntligen. Men först sommarlov och jobb.

Varje natt den senaste veckan har jag drömt om vem kändisen kan vara, kanske Rihanna? Katy Perry? Jag drömmer på. Alexis har kommit med förslag på varenda kändis i Hollywood, hon är på helspänn, vem är det? En veckas sommarlov och sen får vi äntligen veta!

Alexis kom som alltid över innan vi åker till skolan, idag var hon klädd i en svart puffig klänning som hon velat haft i veckor och äntligen hade hon fått den, till skolavslutningen. Men innan vi fick åka till skolan denna morgon tjatade mamma på att få ta en bild på oss, hon ville minnas vår sista dag som Juniors i High School.


(Svart klänning; Alexis - Rosa klänning; Savannah)

Mamma log stort när hon tagit en massa bilder på oss vid poolen. Hon var stolt över oss båda. Alexis är som en extra dotter till min mamma, eftersom att Alexis mamma lämnade henne när hon var liten så har Alexis bara sin pappa, och då tog min mamma rollen som mamma åt Alexis också.

Vi fick nästintill springa till min bil för att komma ifrån mamma och hennes fotograferande, vi ville ju inte komma sent sista dagen i skolan.

Till min förvåning så var Ebony och Zoey där, på min skola? Dom går inte ens på Carmel High så vad gör de här?
- För er som inte vet, så är Ebony och Zoey tvillingar och går på den katolska skolan Junipero Serra skolan som ligger en bra bit ifrån Carmel High, Låt oss bara säga att jag och Alexis inte direkt kommer överens med Ebony och Zoey, end of story.

”Vad gör ni här?” frågade Alexis spydigt mot Ebony och Zoey

Verken Zoey eller Ebony svarade de bara gick, de visste att de gjort intrång på mitt och Alexis område. De vågade inte göra något, bra.

Hela ceremonin gick snabbt så vi skyndade oss hem för att hinna ta lite soltid på stranden innan avslutningsfesten hemma hos Andrew skulle vara ikväll. Så vi fick helt enkelt snabba oss hem, byta om och dra till stranden.

”Varför var Ebony och Zoey på VÅR skola?” frågade Alexis med en aningen hårdare betoning på vår.
”Ingen aning, men de insåg att de var på vårt territorium i alla fall, så dom var tyst”

Efter att jag sagt de så insåg jag att Alexis och jag definitivt hade övertag i den eviga fighten med Ebony och Zoey. Fördelar.

”Tror du att de kommer komma på Andrews fest ikväll?” undrade jag aningen oroligt
”Troligast, du vet ju hur dom är!”

Vi låg ett tag och stekte i den varma solen på stranden innan vi bestämde oss för att åka hem och göra oss redo för festen, poolparty för att vara exakt. Det är inte så att alla har pooler i Carmel, med folket i de lite ”finare” områdena har oftast de.

Men de flesta ungdomarna i Carmels lyxområden går på en privatskola med allt lyx. Jag tillhör det finare området, jag hatar verkligen att jag är ett rikemansbarn, jag förstår det verkligen inte.. Jag älskar i och för sig alla kläder, skor och sånt jag har, men ibland blir det för mycket.

Min mamma är en stor TV-producent och min pappa är en ”successful” advokat. Därav fint hus, fina vänner, fina saker och så vidare. Mina föräldrar har länge velat lämna Carmel för att flytta till Los Angeles men eftersom att jag protesterat så mycket så har de släppt tanken tills vidare. Tills jag börjar på College, det vill säga.

Både jag och Alexis har vuxit upp med rika och prydliga liv, men vi har ändå alltid hållit oss till det normala, som att vi båda går på Carmel High istället för en lyxig privatskola. 


Chapter 2, förlåt för att ni ännu inte fått veta så mycket om huvudkaraktären Savannah. Men det kommer, häng kvar. 

Snälla kommentera lite mer, vill gärna har mer kommentarer och synpunkter och sådant, tack på förhand!


Snabb fråga bara..

Någon som läser denna blogg som är duktig på bloggdesigner?
För jag skulle behöva en, men grejen är att jag inte direkt kan betala för den.. Men...

Vill någon ställa upp så kan du/den (svårt med uttryck) mejla mig på - jbieberstory@hotmail.com
Tack på förhand, annars får jag väl försöka själv.

Första kapitlet på "Rumor Has It" är nedan ↓ 

Chapter 1 - The Job”Det är fantastiskt” sa Alexis och kollade på teven, ”att dom fortfarande är tillsammans” fortsatte hon sedan.
”Vad menar du? Vilka?” frågade jag och vände blicken mot teven och fick se att Alexis satt och kollade på E! News, där var det bilder på Selena Gomez och Justin Bieber.
”Justin och Selena såklart” sa hon och log.

Alexis har alltid stöttat Justin och Selenas förhållande, hon tycker att de var världens mest gulliga par. Att de borde gifta sig och få en massa barn tillsammans. Varje gång hon ser bilder på dem och videos och så vidare så blir hon alltid så glad. För dom är hennes ideal par, det perfekta paret.

Själv så har jag aldrig riktigt brytt mig i deras förhållande, jag anser att det är deras ensak. Jag har ingen åsikt kring någon av dem egentligen. Men om jag ska vara ärlig så tycker jag att Herr Bieber är ett bra exempel på dubbelmoral. I vissa intervjuer framstår han som en ängel och i andra, samt paparazzi videos och smygfilmningar av fans ser han bara ut som en otacksam liten skit unge.. Men vad vet jag, jag har aldrig träffat honom.

Alexis satt och log mot teven och jag kunde inte låta bli att skratta.
”Du börjar låta lite som Ebony” sa jag och slog henne med en soffkudde
”Det gör jag inte alls, om du inte märkt det så tycker jag faktiskt om Justin och Selena tillsammans! Jag tvivlar på att Ebony gör det!” sa hon och slog tillbaka med en annan kudde.

Efter det skrattade vi bara, enda tills det att Alexis tog sitt pick och pack och gick hem, inte för att det var speciellt långt, snarare 35 steg från min dörr till hennes, grannar.

När Alexis gått gick jag till mitt rum och kollade omkring på alla dessa umgänges sidor, facebook, twitter och instagram. Trevliga ställen. Hände egentligen inte så förstår jag mig inte på alla dessa sidor. Vad är de till för? Man kan väl hålla kontakten som förr eller?

”Savannah, gumman kan du komma?” ropade mamma ifrån köket

Jag gick ner och såg henne sitta framför datorn och klickade på en massa sidor, jag gick närmare och såg att det var jobbansökningar, till mig.

”Gumman sätt dig” sa hon och log

Jag som var en väldigt duktig och lydig dotter gjorde som hon sa och satte mig, hon visade mig en massa annonser om att hel del olika företag och liknande sökte folk till en radda olika jobb.

”Jag tror att jag hittat det perfekta jobbet åt dig, du som är så intresserad av både film och musik. Detta är ett jobb som kommer vara under sex veckor, nu på ditt sommarlov” sa hon och visade mig annonsen.

Eftersom att min mamma hade tillgång till jobbannonser som ingen annan hade tillgång till så hade jag ofta tur med att få roliga och kreativa jobb som ingen annan unge i min ålder skulle kunna få. Vilket jag ansåg som tursamt.

”Du kan ju fråga Alexis om hon också vill jobba?” frågade mamma och log. Jag bara nickade till svar.

Jobbet var på en inspelning till en musikvideo, men till vem stod det inte. Jag satt och funderade på vem det kunde vara, jag menar vem skulle vilja komma och spela in en musikvideo i Carmel, en liten stad i norra Kalifornien, det var inte ens speciellt varmt här på vinterhalvåret. Nog för att detta skulle ske på sex veckor av mitt sommarlov. Men ändå. Carmel av alla ställen, varför skulle någon vilja filma något här?

Det kunde ju inte vara någon jätte stor kändis för så skulle de nog valt något aningen mer häftigt ställe än Carmel.

Det tog bara några timmar för mig och Alexis att få jobben, mamma hade fixat allt. Vi skulle agera springpojkar åt någon kändis och dess crew. Fantastiskt. Men vi skulle i alla fall få bra betalt. sex timmar om dagen i sex veckor, och vi hade timlön. 20 dollar i timmen. Vilket betyder att vi efter sex veckor kommer att få 5040 dollar. Det är ganska mycket pengar. Kan vara bra att ha.

Det är bara två veckor kvar tills vi får veta vem denna kändis är och tills vi får börja jobba. Det kommer bli intressant kan jag ju lova.


Chapter 1 på nya novellen Rumor Has It!
Kommentera kära ni!


I'm Back People!

Nu är jag tillbaka, Chapter 1 på den nya storyn kommer redan ikväll!

RSS 2.0