The way you make me feel - Chapter 23

Hade jag fortfarande känslor för Selena?"Vaad gör du?" frågade Liz bakom mig när jag stängt dörren igen
"Ehm... alltså jag tyckte jag hörde nått" svarade jag nervöst
"Aha... men din mamma vill att du går in i köket" sa hon sedan och gick.

Jag masade mig in mot köket och såg mamma sitta lugnt och sansat vi köksbordet med Scooter och Kenny på varsin sida. Liz hade väl troligast gått upp på mitt rum eller nått. Jag satte mig mittemot mamma, Scooter och Kenny. Mamma kollade nu på mig lite små surt sådär. Vad har jag gjort nu då? Var min första tanke.
"Vad gjorde Selena här?" frågade hon sedan utan att ändra en min.
"Ehm... alltså... ehm..." började jag stamma fram men mamma avbröt mig.
"Vet du vad Justin, du har förklarat din kärlek till Liz, svik henne inte. Lova mig att Selena inte hade något här att göra som hade med nått annat än att hälsa dig välkommen tillbaka att göra" sa hon lite små surt

Shit... Jag måste verkligen lista ut vad fan det är jag känner för Selena. Det pirrade inte i magen och det vart inga fyrverkerier när vi kysstes. Men hennes skratt och leende var alldeles för underbart att höra igen. Men som sagt jag har förklarat min kärlek till Liz och jag älskar verkligen Liz.

"Justin, om du har känslor kvar för Selena måste du berätta för Liz... hon förtjänar att få veta!"

Dom orden fick mig att vilja spy. Inte kunde jag säga nått till Liz... hon skulle bli förkrossad. Jag ville ju ändå ha Liz och ingen annan.

LIZ PERSPEKTIV

Jag hade ingen aning om vad Pattie, Scooter och Kenny ville snacka med Justin om. Men jag visste att jag inte orkade hålla mig vaken länge till. Jag gick upp på Justins rum och drog på mig min pyjamas. Sedan gick jag in på Justins badrum. Jag kollade mig i spegeln. Ingen vidare trevlig syn.

Efter att ha tvättat av ansiktet och satt upp håret i en knut mitt på huvudet borstade jag tänderna och kollat mig i spegeln igen gick jag ut i Justins rum och kröp ner i sängen.

Efter bara fem minuter kom Justin upp, han såg en aning förvirrad ut men ändå glad. När han fixat sig och lagt sig la jag mig på hans arm och han kysste mig på pannan. 

Inte långt efter det somnade jag.Kort och tråkigt jag vet... Men imorgon på Biebers födelsedag ska jag försöka få till ett långt och trevligt inlägg. Men jag måste fokusera på skolan också!

God natt älskade läsare!

KOMMENTERA!! 

The way you make me feel - Chapter 22

Jag reste mig upp och gick mot kanten för att kolla. Det var verkligen en vacker utsikt. Jag hörde hur Justin kom gående mot mig. Han la sin arm över mina axlar. Jag kollade på honom och han kysste mig. Passionerat. Jag svävar bland rosa fluffiga moln varje gång han kysser mig. När vi avlutat kyssen kollar han mig rätt in i ögonen.
"Liz, jag älskar dig" sa han sedan och gav mig en röd ros.
Jag stod stum ett tag med världens leende på mina läppar, och svarade.
"Jag älskar dig med" och sedan kysste jag honom.


1. Selena Gomez  2. Liz outfit  3. Justins outfit

Flyget landade på Atlantas flygplats. Klockan var runt 19. Jag väckte Justin som legat o sovit hela resan, den tråkmånsen. Vi fångade in våra väskor och åkte mot Justins hus. Han hade fråga ifall jag ville sova över eftersom att vi fått dela hotellrum med Scooter hela tiden vi var i England.

Scooters rum hade det vart nått fel på och hela hotellet var fullbokat så han fick en liten extra säng inställd i mitt och Justins rum. Resan hade varit helt underbar. Jag hade kommit ännu närmare Justin och hela hans crew. JAg och Justin hade verkligen öppnat oss för varandra. Han hade fått veta lite små detaljer om Jenny. Men inte allt... intee ännu.

I bilen satt Justin och sjöng på en av sina låtar och såg bara allmänt nöjd ut. Han hade en jacka som det var ett stort glittrande B på. Hur ego får man vara?
"Justin... hur stort ego har du egentligen?" frågade jag lite skämtsamt
"Ganska stort, dudå?" svrade han och jag kunde inte hålla mig för skratt.

Jag lutade mig mot bilfönstret och kollade ut. Det dugg regnade och var mörkt ute. Jag hörde hur Justin fick ett sms men jag orkade inte bry mig om hans sms.

JUSTINS PERSPEKTIV

*Pling*

Det var min mobil som plingade till. Jag tog upp den ur fickan och läste på displayen. Selena stod det. Jag öppnade smset och läste det;

*Gissa vart jag är?*

Va? Vad menade hon med det? Jag skrev ett svar och frågade vad hon mena och att jag inte kunde gissa. Hon svarade att hon satt i mitt rum... Shit... Liz kunde inte se henne! Mitt ex i mitt badrum. Inget vidare tecken... Jag bad henne ta med allt hon hade med sig in på mitt badrum, inklusive henne själv och sitta där med stängd dörr tills jag kom in dit. Fan... vad skulle Liz säga?

När vi kom in i hallen sprang jag direkt in på mitt rum och in på badrummet. Och där satt hon. Selena Gomez, min vackra ex flickvän. Jag låste dörren efter mig.

Vi stod bara och kollade på varandra ganska länge. Ingen av oss vågade säga något.
Plötsligt knackade det på dörren. Troligast Liz så hag höll för munnen på Selena och svarade.
"Ja?"
"Vad gör du?" det var Liz röst.
"Jag ska duscha" svarade jag
"Ehm.. Okej?" sa hon och sedan hörde jag hur hon gick iväg. Jag tröck igång vattnet och sedan kollade jag på Selena som satt sig ner på toalettlocket. Själv satte jag mig på badkarskanten.

"Selena, vad gör du här?"
"Jag... jag saknar dig. Men du tycks inte sakna mig...?"
"Klart jag saknar dig, men jag har gått vidare..."
"Justin..." började henne men jag avbröt henne genom att kyssa henne, och hon kysste mig tillbaka. Inga fyrvärkerier alls... Jag avslutade kyssen och tittade henne djupt i ögonen. Och sa att hon måste gå. Vi gick ut i mitt rum och smög ner för trapporna- Jag öppnade åt henne och hon gick.

Hade jag fortfarande känslor för Selena?


HAR JUSTIN KÄNSLOR FÖR SITT EX SELENA?
Vad tycker ni om det?

Jag skrev ett långt och bra chapter men det publicerades inte och försvann...

Men jag kunde i alla fall rätta till det lite grand...

Kommentera älskade läsare!

The way you make me feel - Chapter 21

Vi shoppade hela dagen och åt god mat. Sedan åkte vi iväg till hotellet igen för att ta det lungt efter som att att Justin skulle ha konsert imorgon.


1. Liz outfit #1 2. Eiffel Tornet  3. Liz outfit #2

Vi klev upp runt åtta för att äta och fixa oss innan Justins soundcheck börja. Jag duschade och fixade mig. Jag drog på mig ett par tunna svarta trumpbyxor, en skinnkjol och till de en långärmad grå tröja. + att jag smyckade mig med halsband och nån ring. En vart hatt kom till användning och ett par svarta klackskor. 

Jag blev nöjd med mina kläder och sminkning. Jag gick utifrån badrummet och min blick fastnade på Justin. Han hade på sig ett par gråa jeans och en t-shirt. Han såg bra ut, som alltid.

Jag kysste honom på kinden och sedan gick vi ut genom dörren för att möta dom andra nere i lobbyn. Jag fick en känsla av att idag skulle vara en speciell dag.  

Justins soundcheck gick riktigt bra. Han var så sjukt duktig. Tänka sig att han är min pojkvän. Vi hängde kvar i arenan enda fram till konserten. Vi åt take away mat som Scooter och Kenny åkte och fixade. Det var gott men en aning sliskigt. Dock är jag glad över att de inte var nå sniglar med i maten.

Konserten började, och Justin gick ut på scenen. Han var riktigt duktig. Hans runt är verkligen helt underbar. Medans han var på scenen stod jag så att jag såg honom perfekt. Men Pattie kom fram och sa att hon ville prata med mig...
"Hej Liz" började hon
"Hej" sa jag nervöst
"Justin gillar dig verkligen" sa hon och log emot mig
"och jag gillar verkligen honom"
"Ja, jag kan se att ni verkligen gillar varandra"
Jag kollade på henne och log sedan vände jag blicken mot scenen där Justin stod och sjöng, dansade och allt vad han nu gjorde. Skulle han flyga i luften snart också?

Rätt som det var satt han i ett hjärta som flög omkring övanför scenen. Jag antar att killen kunde allt, och att jag var en aning ouppmärksam på konserten i Italien.

När konserten var slut åkte vi till hotellet och Justin bad mig ta på mig något riktigt fint. Jag insåg att jag inte hade något riktigt fint... så det fick bli en svart klänning med rosa band upptill, nertill och runt magen. En rosa liten väska där jag kunde ha telefonen, hotellnyckeln och lite pengar, sedan drog jag på mig ett par pumps i exakt samma färg som det var på klänningen. Jag kollade mig i spegeln. Jag såg bra ut. Jag rättade till sminket och lite så. Jag hann precis klart innan Justin kom ut från badrummet.

Han hade tagit på sig en skjorta, svarta jenas och till det en kavaj. Jag höll på att smälta när jag såg honom. Wow... Snygg eller vad? var min första tanke.

"Justin.., vart ska vi?" frågade jag när vi gick in i hissen
"Du ska få se" svarade han och log ett hemlighetsfullt leende.

När vi kom ut såg jag en stor limosin som väntade på oss. Justin öppnade dörren åt mig och jag klev in. Han hoppade in direkt efter mig. Jag vart helt stum när jag såg hur limosinen såg ut inifrån. Skulle vi sitta i limon eller? Den var ju liksom GIGANTISK!

Vi åkte ett lite tag och sedan stannade bilen. Efter ett tag kom en man, troligast chaffören, och öppnade dörren. Justin tog mig hand och vi gick tillsammans ut ur bilen. Det första jag såg var eiffel tornet. Det var verkligen fint, de lyste så vackert.

Justin drog med mig upp i tornet. Det var helt folk tomt. Konstigt? Eller brukade de vara såhär dött här? När vi kommit upp på en våning såg jag ett bord med levande ljus. Det var jätte fint dukat. Det kom en servitris och vi visade oss bordet. Sedan fick vi en varsinn meny. När vi bestämt mat dröjde det inte länge innan vi fick den.

"Wow..." fick jag tillslut fram när vi ätit klart
"Gillar du det?"
"Gillar? Gillar? Jag... Jag vet inte vad jag ska säga... Jag älskar det!"
"Verkligen?"
"Ingen har någonsin gjort nått sånt här för mig tidigare"
"Då ska du se utsiktien, den är underbar"

Jag reste mig upp och gick mot kanten för att kolla. Det var verkligen en vacker utsikt. Jag hörde hur Justin kom gående mot mig. Han la sin arm över mina axlar. Jag kollade på honom och han kysste mig. Passionerat. Jag svävar bland rosa fluffiga moln varje gång han kysser mig. När vi avlutat kyssen kollar han mig rätt in i ögonen.
"Liz, jag älskar dig" sa han sedan och gav mig en röd ros.
Jag stod stum ett tag med världens leende på mina läppar, och svarade.
"Jag älskar dig med" och sedan kysste jag honom.WIHO!! DOM ÄLSKAR VARANDRA!

Men oj... Vad kommer hända när dom kommer tillbaka till Atlanta?
Vem är det som väntar där på Justin?

Ni är ganska dåliga på att kommentera... Antar att jag inte kan tvinga er att kommentera, men snälla ni kan väl ge oss två kommentarer i alla fall?
 

The way you make me feel - Chapter 20

Sedan gjorde vi oss iordning. Sedan bar de av till flygplatsen med hela crewet. Alla var verkligen på topp humör, speciellt jag.


1. Justins outfit + hans badboll 2. Liz outfit
                            
Imorgon kväll skulle jag överraska Liz! Wihoooooo! Jag gjorde ett glädje skutt och efter de kollade alla på mig. Sedan började dom skratta...
"Oj, Bieber visste inte att du var så glad för att lämna Italien" Skrattade Scooter.
Jag svarade inte utan bara flinade lite grand.

Flyget var i tid och vi kom till hotellet runt halv elva. Problem med väskorna... Hotellet var riktigt fint. Jag såg riktigt hur Liz nästan tappade hakan. Jag la min arm runt henne och sedan pussade jag henne på kinden. Hon log lite för sig själv.
"Ska vi ta en tur på stan?" frågade jag sedan
"Ja visst, ska bara byta om först" sa hon och vi började gå mot hissen för att åka till vårat rum.

LIZ PERSPEKTIV

Jag öppnade min resväska och började rota runt för att se om jag kunde hitta nått att ha på mig. Tillslut hittade jag en lila tröja och ett par jenas som jag kunde dra på mig. Jag kollade i spegeln och fixade till håret och sminket lite. Jag kollade lite till i spegeln. Jag såg sjukt trött ut. Men de kunde jag säkert fixa med lite smink, vilket jag gjorde.

Sedan gick jag ut till Justin som kollade på mig med en underlig blick. Jag skrattade lite nervöst.
"Vad fin du är" sa han sedan
"tack, du med"

Han hade på sig en svart v-ringad t-shirt, en svart jacka och ett par blåa jeans. Han var riktigt snygg som alltid då.  
Vi satte oss i bilen som Kenny körde. Pattie och Scooter var också med. Det var riktigt trevligt. Justins mamma var så snäll emot mig, precis som alla andra som var med på resan.

Vi shoppade hela dagen och åt god mat. Sedan åkte vi iväg till hotellet igen för att ta det lungt efter som att att Justin skulle ha konsert imorgon.Dåligt kapitel jag vet....

Har inte tid att skriva mer nu för stunden.

HAHAHA när jag skrev kapitlet spelade jag Justin Bieber Stuck in the moment och min katt gillade den! hahahaha är det möjligt att ogilla Justin Bieber?

The way you make me feel - Chapter 19

Justin tog mig till en otroligt vacker reastaurang...Inne på restaurangen var det mörk, det var bara levande ljus som lyste upp hela restaurangen. Det var verkligen vackert. Jag visste inte vad jag skulle säga. Jag tog bara tag i Justins hand. När jag kollade på honom flinade han för sig själv.

Vi blev placerade vid ett bord för två. På menyerna verkade allt vara gott. Men tillslut bestämde jag mig för något lätt. Justin tog pasta, hans favorit tydligen? Italensk mat i Italien. HA-HA.

Maten serverades och vi började äta. Justin satt hela tiden med ett flin i ansiktet. Han dolde nått, men vad? Precis när jag tänkte fråga vad som stod på kom det fram fyra tjejer till bordet och frågade om Justins autograf och ifall de kunde ta en bild med honom. Som den gentlemannen han är ställde han såklart upp på det. Han är verkligen underbar mot sina fans.

Kvällen blev lyckade och vi skrattade som två galningar. Justins flin försvann inte under hela kvällen.

När vi kommit tillbaka till hotellet för att sova kom jag på att vi skulle med ett flyg till Frankrike imorgon. Halv nio på morgonen. Jag kände hur jag faktiskt var riktigt trött. Finns inte ord för hur trött jag var. Det måst ha varit 20 000 gånger värre för Justin. Eftersom att han  har haft ssoundcheck, konsert + varit på restaurang med mig.

Jag kröp ner i sängen, inte långt efter sov jag som en stock.

JUTINS PERSPEKTIV

När jag vaknade på morgonen ville jag verkligen inte kliva upp men flyget skulle gå om två timmar. Då skulle Liz få en överraskning. Fast inte fören andra dagen i Frankrike. Hoppas hon skulle bli glad. Fast hade det varit jag hade jag faktiskt gillat det.

Jag väckte Liz och vi gick tillsammans ner till hotell frukost buffén. Det var gott och vi åt riktigt mycke.

Sedan gjorde vi oss iordning. Sedan bar de av till flygplatsen med hela crewet. Alla var verkligen på topp humör, speciellt jag.


Vad har Justin fixat för överraskning till Liz? :o

Kort jag vet. Men det är i alla fall något right?!

1 Kommentar för nästa chapter.

(Tänkte bara informera att storyn har en del grenar. Alltså... Man ska få reda på lite mer om Jenny + lite mer om Liz bakgrund. Fast historien bygger såklart på Justin och Liz förhållande + deras drama ;) Hoppas historien gillas i alla fall!)

The way you make me feel - Chapter 18

När jag kom in kastade jag mig på sängen och somnade med ett leende.Mitt alarm ringde halv sex. Då masade jag mig upp och in i duschen. Jag duschade i lugn och ro. Sedan hoppade jag ur duschen och fixade håret och sminkningen. Klockan var redan kvart över sex. Sedan drog jag på mig ett par randiga svart/vita jeans och en svart t-shirt med tryck på. Sedan till de en gul söt liten kofta. Jag smyckade mig lite lätt. Sedan drog jag på mig ett par 'pumps' liknande skor med spänne över foten.

Jag gick ner och tog mig något att äta och sedan upp igen för att borsta tänderna. Innan jag bar ner min väska knackade jag på Kevins rum. Han svarade inte men jag öppnade ändå. Jag sa att jag drog nu så att han skulle veta att jag stuckigt.

När jag fått ner väskan plingar det på dörren. Jag går glatt och öppnar. Ännu gladare blev jag när jag såg Justins leende, hans perfekta ansikte. Han hade på sig en grå kofta och ett par jeans. Snygg var han verkligen. Jag kysste honom och vi gick tillsammans ut till bilen.

"Hur är det?" frågade Justin när vi nästan var framme på flygplatsen.
"Trött bara... och lite nervös" svarade jag spänt
Justin svarade inte på det jag sagt utan la armen om mig istället. Bästa pojkvännen ever. Även fast att han aldrig sag att han älska mig. Vi har varit tillsammans i en månad idag.

När vi äntligen satt på flyget tog Justin min hand och viskade i mitt öra; 'En månad idag'. Jag kunde inte låta bli att le som ett fån. Jag kysste honom lätt på kinden.
"Justin...?"
"Ja?"
"Hur länge kommer vi vara i Italien?"
"Två dagar, sedan blir det Frankrike och efter det England"
"Okej"

JUSTINS PERSPEKTIV; ITALIEN

Hotellet var fint. Vi var framme runt nio på kvällen i italiensk tid. Både jag och Liz var trötta och ville sova. Så vi gick in i vårat rum och la oss. Vi somnade ganska snabbt. Eller jag gjorde det i alla fall.

Nästa dag vaknade jag med ett ryck. Jag hade ont i huvudet som bara den... Men det bruka förvinna om jag duuchade. Vilket det gjorde nu också.

Precis när jag kom ut ur duschen med nytorkat hår och kläder knackade det på dörren. Jag gick och öppnade, Scooter var de som stod där. 
"Åh. Jag tänkte bara kolla ifall ni var vakna"
"Jadå" sa jag med ett leende. 

När han gått gick jag och väckte Liz. Hon var så vacker där hon låg och sov. Men jag var tvungen att väcka henne. Jag skakade lite lätt på henne och sa hennes namn några gånger och då vaknade hon till. När jag sa att jag skulle på soundcheck om två timmar log hon och nickade. 

Hon klev upp och gick in i duschen. Medans Liz duschade passade jag på att ta en bild på utanför fönstret och skickade det till Ryan för att retas lite grand. Jag lade ner telefonen i väskan när Liz öppnade badrums dörren och kom ut i blött hår och inlindad i en handduk. Wow... Hon tog snabbt fram kläder ur hennes väska och gick in på badrummet igen. 

När hon kom ut andra gången hade hon torrt hår och kläder. Hon var även sminkad. Väldigt vacker var hon. Hon hade på sig en magtröja, skin jacka och ett par låg jeans. Sedan drog på sig ett par röda ganska stora solglasögon. 

Hon hängde med på souncheck som gick grymt bra. Liz stod och bekantade sig med mitt crew. Dom tycktes gilla henne lika mycke som hon tycktes gilla dom. Jasmine var till och med trevlig mot henne. Jasmine har inte gillat att vara bland dom få tjejer jag tagit med mig. Men hon såg ut att gilla Liz. 

Liz skrattade ganska mycke med mina dansare. Fansen som kommit till soundcheck var jätte snälla och jätte gulliga. 

Med soundchecken avklarad åkte vi och kollade oss omkring i Rom. Liz var helt fachinerad. Hon verkade gilla det. Vänta bara tills hon ser Paris. Dit ska vi imorgon. Jag hade bestämt att jag skulle ta med Liz på middag ikväll för att vi inte gjorde nått igår på våran 1 månads dag. 

När vi kom hem bad jag henne ta på sig något fint att gå ut i. Hon nickade lite lätt och sedan började hon rota runt i sin väska.

LIZ PERSPEKTIV

Jag började kolla i väskan för att se ifall det fanns nått jag ville ha på mig för att gå ut. Tillslut hittade jag nått som funkade ganska bra som outfit. Det fick bli en svart ganska kort puffklänning utan armar. Till de tog jag på mig ett par svarta pumps. 

Justin tog mig till en otroligt vacker reastaurang...Hinner inte mer ikväll... Ledsen.

Kommentera så kommer det mer imorgon kväll. De är ju fredag och jag har inget planerat :)


 

The way you make me feel - Chapter 17

När jag visat allt log han bara sådär fånigt som han brukar göra.
"Du..." började han sedan..."ja?" frågade jag lite lätt
"visste du att man faktiskt kan shoppa i Europa också?"
"hahaha klart jag göra. Men jag behöver väl inte åka med en tom väska eller?" sa jag med ett flin
"nej, de behöver du inte"

Justin drog mig närmare honom och kysste mig ömt mitt på munnen. Känslan var obeskrivlig och jag kunde knappt stå på benen för jag blev alldeles knäsvag. När vi avslutat kyssen kollade jag på klockan och insåg att jag skulle vara på stranden för spelningen om en timme.

Jag blev alldeles stressad och började rota runt bland alla kläder för att hitta nått jag kan ha på mig. Tillslut blev det en stor t-shirt aktig tröja med svart text, sedan en jans kjol till. Jag sprang in i badrummet och bytte om. När jag kom ut kollade Justin på mig med en skum blick som såg en aning frågande ut. Jag log emot honom samtidigt som jag drog på mig mina svarta skor med klackar.
"Jag har en spelning på stranden om 45 minuter" sa jag sedan

Han bara nickade och kollade på mig med en hoppfull blick. Jag log emot honom och kysste honom.
"klart du får följa med" viskade jag i hans öra.

När vi kom till stranden var bara Toby där. Jag gick fram och kramade honom och fråga vart Philip och Lucas var? Han sa att dom var påväg. Det hade samlats ganska mycke folk. Justin satt på en stol bakom scenen och drack ur en vattenflaska. Jag log mot honom och sedan gick jag upp på scnen för att kolla ut över publiken. En bit bort ser jag Lucas bil. Philip och Lucas klev ur den och kom in bakom scenen. Jag kramade dom och sedan körde vi.

Vi körde kanske 8 låtar och sedan avslutade vi det hela med en av Justins låtar. Fast vi hade såklart gjort den lite rockigare. När jag kom av scenen såg jag Justin sitta och flina som ett fån.

Han kysste mig och sedan gick vi hand i hand till hans bil. Han släppte av mig hemma hos mig och sa att han skulle komma och hämta mig klockan sju imorgon på morgonen för att flyget till Italien gick klockan åtta.

När jag kom in kastade jag mig på sängen och somnade med ett leende.Kort del, men jag måste plugga. Vi får se ifall vi hinner uppdatera nå mer ikväll..

HOPPAS DET!

1 KOMMENTAR :D

The way you make me feel - Chapter 16

Jag kröp ner i min säng och somnade ganska snabbt. Jag hade helt glömt bort att Kevin sov i min soffa.
Dagen efter drog jag ner på stan med Philip. Philip och jag har blivit bästavänner igen, eller vad jag nu kan kalla det. Han kan ju såklart aldrig erkätta Jenny men jag är glad att ha honom i mitt liv igen! När jag kom ner till stan stod Philip och pratade med ett gäng killar. Killar som troligast gick på hans skola. Dom såg ut att vara elak.

När jag kom närmare hörde jag dom kalla honom 'bögjävel' och 'äckel' jag hörde hur han försökte försvara sig. Jag beslöt mig för att komma till undsättning.
"Hey baby" sa jag och kysste honom på kinden för att killarna skulle tro att jag var Philips flickvän.
"eh..." stammade Philip
Så jag gav honom en gest att han skulle spela med.
"Hey" fick han tillslut fram och kysste mig lätt på munnen.

Jag tog tag i hans hand och ursäktade oss för att vi skulle vidare. När vi kommit runt hörnet släppte jag hans hand och kollade på honom med en menande blick.

Han suckade och berättade för mig att dom killarna gillade att hacka på honom för hans musiksmak och så vidare. Jag blev ganska arg och var tvungen att knyta handen för att inte gå tillbaka och slå ner killarna.

Vi gick och tog en fika och jag shoppade, Philip kollade mest på allt jag köpte. Jag behövde lite nytt inför resan.

Efter en lång dag i centrum så drog jag hem till mig och Philip hem till sig. När jag kom hem var Justin hemma hos mig. Han och Kevin satt i vardagsrummet och spelade FIFA. Jag drog med mig Justin upp på mitt rum och visade honom vad jag köpt. Men han kollade mest på det jag redan hade på mig, en stor tröja, skinjacka och ett par jeans + ett par klackar. Och smycken såklart.

När jag visat allt log han bara sådär fånigt som han brukar göra.
"Du..." började han sedan...

Så vad tycker ni om novellen sofar?
två kommentarer för nästa del!!!!

The way you make me feel - Chapter 15

Jag nickade bara och gick därifrån. Nu var jag så sjukt förrvirrad att jag inte visste vad jag skulle göra. Jag gick upp och la mig bredvid Justin.
Jag måste ha somnat för jag vaknade inte fören runt halv tre på natten. Justin var kvar vid min sida. Så jag somnade tryggt och tätt om intill honom...Tre veckor hade gått på sommarlovet redan. Jag och Justin hade varit tillsammans i snart en månad. Men han var inte i Atlanta längre. Han hade åkt iväg för att göra en sommertour under jun, juli och början av augusti. Fast han skulle komma hem imorgon för att packa om och bara chilla i två-tre dagar. 

På morgonen klev jag upp och fixade mig. Sedan drog jag till klubben och repade med bandet. De gick awesome!
När v repat klart var klockan omkring halv två. Då åkte jag in till stan för att fixa tatueringen som jag funderat på att göra enda sedan Jenny dog. 

När jag kom tog dom vänligt emot mig och jag satte mig ner på stolen. Dom tvättade handen där jag ville ha tatueringen. Tauteringen skulle vara; "J♥" som stod för Jenny. Det tog inte mer än fem minuter att göra tatueringen. Jag blev nöjd med resultatet.

När jag kom hem kastade jag mig på sängen och bara slappade till hög musik. Pappa ringde dagligen men han har inte varit hemma på fyra veckor. Dumma pappa.

Bandet har det gått riktigt bra för. Vi ska ha en stor spelning på stranden nästa helg. Utsåld konsert! Visserligen är det bara Atlantas ungdomaar som kommer komma, coolt är de i alla fall att vi blivit lokalkändisar. 

Kevin och jag har faktiskt pratat mycke om hans och Jennys förhållande. Det var meningen att dom skulle bli ett par, men Jenny dog... Det var faktiskt riktigt gulligt.

När Kevin kom hem rusade han in i mitt rum och frågade hur tatueringen blev. Jag visade honom och han tyckte att den var snygg. Han tyckte att jag gjorde rätt som gjorde det till ett J och ett hjärta och inte bara ett hjärta som min andra tatuering.

JUSTINS PERSPEKTIV; DAGEN EFTER

Äntligen i Atlanta igen! Äntligen skulle jag få träffa Liz igen. Det hon inte visste var att hon skulle följa med mig till Italien, England och Frankrike. Jag hade snackat med Scooter och han hade snackat med mamma som snackat med Liz pappa. Dom hade alla gått med på det. YAY! Jag och Liz tillsammans!

Det första jag gjorde när vi landade var att ringa Liz och sänga att jag skulle komma förbi direkt på stuts! Scooter släppte av mig utanför Liz hus. Jag knackade, dörren öppnades och där stod hon vackrare än någonsin! Jag kysste henne och hon besvarade kyssen. 

Vi gick in och upp på hennes rum. När hon la handen på min kind märkte jag att hon hade två tatueringar på högerhanden. Den ena var bara ett vanlig hjärta och den andra var ett J och ett hjärta. Jag tog tag i hennes hand och kollade på tatueringarna. Jag log lite smått för mig själv.
"Vad står dom för" frågade jag
Liz log och pekade på tatueringen som bara var ett hjärta.
"den här gjorde jag förra året för att påminna min om min kärlek till mamma, och den här gjorde jag igår, för att påminna mig om Jenny"

Hennes mamma och hennes bästavän dog med åtta års mellanrum, stackars stackars Liz. Men hon hanterar de hela riktigt bra. då kom jag på det, jag måste ju fråga ifall Liz vill följa med till Italien, England och Frankrike. Hon måste ju packa! 
"Du Liz..." började jag för att få hennes uppmärksamhet.
Hon kollade på mig och log, hennes perfekta tandrad blänkte när hon log.
"...vill du följa med mig till Italien, England och Frankrike om två dagar?"
"VA? Driver du med mig??"
"Nej, jag har redan snackat med din pappa, han sa att du fick. Så vill du?"
"Skojar du eller? Klart jag vill!" sa hon och kysste mig.

LIZ PERSPEKTIV

Var det verkligen sant? Ville han verkligen ha med mig på resan??? Jag kunde inte sluta le. Jag var så glad.
"Men... hur länge blir vi borta?"
"Tre veckor" log han

Shit tre veckor i Europa. Jag som aldrig lämnat 'The States' någon gång alls. Det skulle bli så kul! Jag skulle packa för att vara i Europa i tre veckor under sommaren!!! YAY!

När Justin åkt hem, tog jag fram min resväska och öppnade min garderobsdörr. Vad skulle jag ta med mig? Jag bestämde mig för att lägga fram allt jag ville ha med mig och sedan välja ut eftersom.
Mitt i min packning kom Kevin in i mitt rum.
"vad gör du?"
"jag packar"
"för vad?"
"för att åka till Europa med Justin"
"jaså?"
"yep!"

Han satte sig i min soffa och kollade på gen gigantiska klädhögen som låg på min säng, sedan drogs hans blick mot skohögen som låg nedanför sängen på golvet.
"Liz, hur länge tänkte du vara borta egentligen?"
"tre veckor, vadårå?"
"Ska du ha ombyte med dig för att kunna byta om fem gånger per dag?"
"Nej, men jag har svårt att bestämma vilka kläder och skor jag vill ha med mig" log jag och fortsatte kasta kläder på sängen.

Kevin himlade med ögonen men satt kvar och kollade på alla kläder. När jag kastat ut allt jag ville ha med mig började jag sortera måsten och packade ner det.

Efter tre timmar var allt klart. Okej... de var kanske fem timmar, men då räknar jag med att lägga in de jag inte ville ha med mig i garderoben igen. Jag log för mig själv och kollade upp mot Kevin som somnat i min soffa.

Jag satte mig vid datorn och kollade runt lite på hur det såg ut dit vi skulle. Det var så vackert. Sedan råkade jag komma in på en skvaller sida där det stod massa om Justins tatuering. Det var en liten fågelformad en på vänstra höften. Den var fin. Varför berättade han inte om den?

Jag kröp ner i min säng och somnade ganska snabbt. Jag hade helt glömt bort att Kevin sov i min soffa.Vad tycks? Ledsen för dålig uppdatering.

Kommentera??!

The way you make me feel - Chapter 14

När jag komfrån satte jag mig. Han kom närmare och kysste mig passionerat...

Jag besvarade kyssen. Känslan var underbar. Jag slöt mina ögon och bara njöt av att ha honom nära mig. Vi hade varit tillsammans i nästan en vecka nu. Jag gilla verkligen honom!

När vi avslutade kyssen kollade han mig djupt in i ögonen och sa ett varmt och mjukt hej, sedan kramade han om mig. Hans famn var alldeles perfekt och jag kände mig trygg.

Vi började dra oss hemåt, alltså hem till mig. Det hade börjat bli lite små kallt. så vi gick ganska snabbt. Hemma hos mig var det mörkt och tyst. Jag bad Justin gå upp på mitt rum, han gjorde som jag sa.

Själv gick jag lite längre bort i korridoren på övervångingen och knackade på Kevins dörr. Jag hörde att han var där inne... med en tjej. Efter att ha hört honom med Rebacca i sitt rum, göra samma sak som han gjorde nu, så visste jag att de inte var Rebecca han hade i sitt rum.

Jag knackade igen, inget svar. Inte ville jag bara öppna dörren och gå in heller. Speciellt inte om dom gjorde de jag trodde att dom gjorde. Det var illa nog när jag gick in när det var Jenny han hade i sitt rum. Det kan jag berätta för er, det är inte roligt att gå in i ett rum och inse att man just gått in i ett rum där ens bror och bästa vän har sex.

När jag ändå inte fick nått svar så gick jag tillbaka till mitt rum där Justin väntade. Han satt på min säng och kollade på kortet av mig och min mamma. Kortet var taget en vecka innan hon dött.
Jag var åtta och såg ut som en ful liten snorunge medan mamma verkligen var vacker på bilden, hennes långa bruna hår som låg spikrakt och perfekt, hennes vita tunika och hennes jeans satt perfekt på henne. Bilden var tagen på baksidan av huset. Det var åtta år sedan och två månader sedan hon dog.

"Hej" sa jag när jag kom in
"Hej" log han emot mig

Jag satte mig bredvid honom och kollade på bilden tillsammans med honom.
"Vem är det?" frågade han och pekade på min mamma
"Min mamma" svarade jag lågt
"Jag ser vart du fått ditt vackra utseende ifrån" log han
"tack" sa jag och små skrattade

"Bor hon också här?" frågade han sedan
"nej... alltså... hon dog en vecka efter att den där bilden togs" sa jag lite frånvarande
Jag kände hur hans arm slingrade sig runt min midja och sedan kramade han om mig och viskade 'förlåt' i mitt öra. Jag log och kysste honom.

När vi bara legat på min säng och kollade på varandra i säkert en timme, började Justin skruva på sig och sedan såg jag hur han samlade sig för att säga något.
"får... alltså... får jag fråga hur din mamma dog?"
Jag nickade och la mig på rygg och kollade upp i taket.
"Hon... alltså... ingen vet riktigt vad som hände. Men det var troligast en överdos säger läkarna, men dom vet inte. Jag visste inte ens att min mamma tog droger? Fast de behöver inte ha varit en överdos. Läkarna sa också att hon bara kan ha somnat in också, när jag kom hem den dagen trodde jag faktiskt att hon bara somnat på soffan"
"var det du som hittade henne?" frågade Justin lite nervöst
"ja... fast jag visste inte att hon var död förens pappa kommit hem och hittade henne"
"oj..." var allt som hördes

Vi låg tysta länge och sa inte ett ord till varandra. Justin höll om mig, men efter ett tag kände jag hur gräppet lättade och han andades tyngre och jämnare. Han hade somnat.

Själv beslöt jag mig för att gå och knacka på Kevins dörr igen.
Jag gick dit och knackade, den här gångnen hörde jag faktiskt ett svagt kom in. Jag öppnade dörren och gick in i rummet som var mörkt och kvavt. Där inne satt Kevin i sin soffa och spelade nått TVspel medans det låg en tjej på hans säng.

"Ehm, hej" sa jag
"hej" sa Kevin glatt
"Du Kev, jag har nått jag måste fråga dig om"
"vad?"
"vi tar de sen"

Jag vände blicken mot tjejen som låg i sängen. Hon kollade på mig med en liten skrajsen blick.
"Du och jag har inte blivit persenterade" sa jag sedan med ett leende
"Jag heter Julie" svarade hon
"Och jag är Liz"
"Jag vet" log hon

Jag himlade med ögonen och gick sedan ut ur rummet. Justin låg fortfarande och sov på min säng. Så söt han är.
Jag hörde hur Kevin och Julie gick ner för trappen och att dom sa hejdå och sedan smälldes ytterdörren igen. Jag gick ner och ser Kevin sitta på en stol i köket.
"Hey bro" sa jag lite ironiskt
"Hey sis" svarade han ointresserat

Jag satte mig ner och pratade lite lätt med honom innan jag skulle gå in på ämnet Jenny. När jag små pratat ganska länge drog jag upp det
"Du.. Vad var det mellan dig och Jenny egentligen?" frågade jag nervöst
"Liz... jag orkar inte"
"så säger du jämt!!! Nu får du fan i mej ta att orka!"
"Okej, vad exakt är det du vill veta?"
"Ehm, ja alltså. Vad som var på G mellen er, och du säg inte att de inte var nått för de vet jag att de var"
"Okej okej. Jag och Jenny har sedan ett år tillbaks eller nått 'hållt på' med varandra. Nått mer du vill veta?"
"Ehm.. Ja? Hur började det? Och varför var du otrogen mot Rebecca?"
"Det hela började med att Jenny kom över förra året, vid den här tiden på året ungefär, för att hon ville hänga med dig, men du var med pappa och gjorde något. Jag sa att hon fick vänta här om hon ville. Det ville hon, obviously. Vi började snacka och ja alltså... det ena ledde till det andra. Otrogen mot Rebecca. Alltså... Jag har inga känslor föör Rebecca längre"
"varför gör du inte slut då?" frågade jag lite smått irriterad
"för att... jag vet inte. Jag ska göra det, jag ska till henne om typ tio minuter"

Jag nickade bara och gick därifrån. Nu var jag så sjukt förrvirrad att jag inte visste vad jag skulle göra. Jag gick upp och la mig bredvid Justin.
Jag måste ha somnat för jag vaknade inte fören runt halv tre på natten. Justin var kvar vid min sida. Så jag somnade tryggt och tätt om intill honom...

The way you make me feel - Chapter 13

Jag visste att det inte kunna sluta så här.. Men vad skulle jag göra, jag ville bara vara i Justins famn samtidigt som jag ville vara med Lucas..


1. Justin och Liz 2. Justin och Miley 2. Liz outfit + hennes hjärtformade tatuering på lillfingret


Jag gick hem för att dra på mig andra kläder och duscha innan jag skulle dra iväg mot klubben där vi normalt brukade repa.
När jag duschat drog jag på mig ett par saty-up strumpor ett par shorts och en beige tröja till. Jag smyckade mig med lite smycken och sminkade mig med svart kajal och mascara.

När jag kom ner i hallen kom jag på att jag hde mina svarta klackskor (dom på outfit bilden) uppe i mitt rum så jag sprang upp igen och hämtade dom.

Sedan bar de av mot klubben där grabbarna troligast redan väntade på mig.
Jag stannade bilden och kollade frisyren och makeupen, de såg bra ut.

Philip och Toby stod och tjaffsade med Henke medans Lucas stod och små skrattade när han höll på att kopla in basen i förstärkaren. Jag kunde inte låta bli att le när jag såg honom.

Innan vi skulle börja repa stängde jag av mobilen och la den i väskan så att den inte skulle säda störningar till förstärkarna och högtalarna så att dom skulle ge ifrån sig hemska pipande gnekiga ljud.

Sedan drog vi igång. Låten började med ett gitarrsolo. Philip var verkligen grym på gitarr. Sedan kom basen och trummorna in. De lät så sjukt bra. Sedan började jag sjunga. Dom två första låtarna vi körde gick grymt bra. Men när vi skulle köra den tredje, Seven Nation Army med The White Stripes, gick det sämre. Lucas hade inte fixat så att de skulle låta rätt med basen och Tby hade somnat mot trummsettet...

Jag och Philip började skratta, sedan drog han ner till baren där Henke var och började argumentera om något igen, typiskt Philip!

Jag vände mig mot Lucas som fixat klart med basen.
"Du... Vi måste snacka..." sa jag och drog med honom in bakom scenen in i det lilla rummet som dom kallde så fint 'louge'.
Lucas log osäkert emot mig.

Då slog det mig. Jag måste verkligen veta ifall det är Justin eller Lucas jag har känslor för. Jag gick lite närmare honom och la min hand mjukt på hans nacke. Sedan kysste jag honom. Han besvarade min kyss, kyssen var varm och alldeles perfekt, förutom en liten detalj... ingen kemi alls, det pirrade inte ens lite i magen. Det var Justin som jag ville ha.

Vi repade klart och jag åkte hem. Hemma kom jag på att jag hade mobilen avstängd. Jag slog på den, 3 olästa sms, alla tre från Justin.

"Förlåt"

"Snälla, vi kan väl träffas så får jag förklara?"

"Snalla Liz! Snälla!"

Jag log lite för mig själv innan jag svarade "kom till mig då!"
Det dröjde inte länge fören jag ffick svar att han skulle komma om tio minuter. Jag kollade mig i spegeln, jag såg fortfarande okej ut. JAg hade fortfarande skorna på mig, helt ärligt orkade jag verken ta av dom eller bry mig om dom.

Efter tio minuter plingade det på dörren. Jag gick och öppna och där stod han, Justin. Vackrare än någonsin men sin ledsna blick.
Jag öppnade dörren helt så att han kunde komma in. Vi gick upp på mitt rum när han tagit av sig sina ytterkläder, även fast att de inte var speciellt kallt ute eftersom att de är juni så hade han jacka över sin hoodie...

I mitt rum satte jag mig på data stolen och han satte sig i min säng.
"Förlåt..." började han in jag avbröt honom med ett;
"Justin, det spelar ingen roll, jag gillar dig, jag vill att de ska vara du och jag. Om du vill detsamma så spelar de ingen roll"
Justin svrade inte utan log bara med ett giganstiskt leende.

Jag gick fram till honom där han satt på min säng och kysste honom passionertat.


Vi såg på film resten av kvällen och bara slappade lite. Imorgon skulle Justin över ett dygn åka till LA för att gå på någon 'affärs middag' med Miley Cyrus. Antagligen något om en duett eller något.

Vi kollade på filmen och sedan åkte Justin hem. Själv gick jag och la mig. Imorgon var det sista dagen i skolan, skolavslutning och Kevin tog examen! Jag är så stolt över honom. Synd bara att pappa missar allt.

JUSTINS PERSPEKTIV; FLYGET TILL LA

Äntligen på flyget, gud så mycke fans de var på flygplatsen. Klockan är nu halv åtta och jag kom hit halv sju, hur orkar dom kliva upp så tidigt? Och hur vet dom när, var och vilken tid som jag kommer vara där jag är? Skumt...

Flygreasan från ATL till LA gick snabbt. Jag, Scooter och Kenny hade skrattade och retasts med varandra under hela flygturen, mamma hade mest sovit.

Vi klev av flyget och åkte till hotellet där det var överfullt av belibers, älskar dom men dom är lite små läskiga ibland. Vi åkte in bakvägen och lämnade våra väskor på rummet. Klockan var shopping dags. Vi Shoppade fram tills att vi skulle äta lunch. Sedan drog vi tillbaka till hotellet och gjorde oss iordning för middagen med Miley och hennes folk. 

Jag drog på mig ett par svarta byxor, en vit jacka och ett par blåa skor. Nöjd med valet av klädsel. Sedan bar de iväg till sushi restaurangen där vi skulle träffas.

Miley hade på sig ett pat jens med ett par svarta stövlar till och en vit t-shirt och sedan en grön jacka till de. Det såg bra ut. Hon var väldigt naturlig och fin.

Vi åt och bestämde över våran duett som vi skulle göra. 
 
Sedan åkte vi tillbaka till hotellet för att sova.

LIZ PERSPEKTIV; EXAMEN

Dom ropade upp Kevins namn och jag skrek som en tok, jag älskar verkligen min bror. Han fick sitt avgångsbetyg + ett stipendie. Kevin har vekligen kämpat. Han har till och med kommit in på Harvard. Stoltare syster får man leta efter.

Synd att inte Jenny var här nu. Hon sa alltid att han aldrig skulle lyckas ta sig in på Harvard. Dagen efter att hon dött fick han antagnings brevet.

Kevin och Jenny hade haft nått litet pågång, även fast att Kevin hade Rebecca då också. Men Jenny och Kevin hade verkligen nått på G. Har aldrig vågat fråga vad till verken Jenny eller Kevin.

När cermonin var slut åkte jag och Kevin hem. Det skulle vara en stor fest på stranden ikväll. Vi fixade oss och åkte iväg...

DAGEN EFTER

Jag vaknade av världens huvudvärk, vart jag verkligen så full? Jag kommer verkligen inte ihåg någonting allt av vad som hände igår. Bara att vi kom dit sen är allt svart.

Min mobil ringde.

"Hallå?"
"Hej, de är Justin, jag är tillbaka i ATL"
"ÅH är du?"
"Yep, lust all ses?"
"Jaa!"
"Okey ses om en timme i parken, den avlägsna delen"

Vi la på och jag fixade mig, det fick bli en lätt klädsel. Ett par helt vanliga blåa jens och en vit t-shirt med ett svart tryck på.

När jag kom såg jag Justin sitta på en liten kant, lite som en trottoarkant bara de att den var i en avlägsen del av en park.

När jag komfrån satte jag mig. Han kom närmare och kysste mig passionerat...


VAD TYCKS? KOMMENTERA!!!!

The way you make me feel - Chapter 12

På morgonen vaknade jag av ett sms från Lucas..


Jag kollade på smset jag fått av Lucas.

Hade det jätte mysigt igår, men förstår om du ångrar di med tanke på Justin. Men dte var mitt fel jag har varit så nere på sistonde efter avv jag och min tjej gjoder slut. Förlåt, jag lovar att inte säga nått till någon...

Jag blev genast orolig och försökte minnas vad som hänt men kunnde inte riktigt komma ihåg mer en att vi uppträde sen helt plötslgt låg jag på stranden med Lucas. Jag gick upp för att kolla med Kevin vad jag hade gjort med Lucas, men han sov med nån tjej så jag hämtade iPoden och satt på mig tränings kläder och gick ut på en promenad för att rensa mina tankar, då jag plötsligt kom på vad som hade hänt. Jag måsta berätta för Justin...

Justin, jag måste prata med dig kan jag komma förbi om tio minuter?

Han svarade att det bara var att komma. Han hade ingen aning om vad som väntade honom. Jag började skaka när jag skulle knaka på dörren, Justin öppnade och så att nåt inte var som det ska.

"ömm.. förlåt.. jag var så..full..."
"vad har hänt?"
"öh.. joo jag har... ky..sst en annan.."

Han sa ingenting jag började gråta.

"varför" sa han
"jag vet inte.. jag vart full.." svarade jag med en ledsen röst

Han hållde om mig och tröstade mig.

"jag måste säga en sak jag med"
Jag bara kollade på han
"jag och rebecca kysstes också igår när vi dansade"

Jag kännde hur tårarna började krypa framm sakta. Jag visste inte als vad jag skulle göra, jag var så arg men jag hade gjort samma sak mot honom men inte när han var med och jag var inte nykter heller.
Jag reste mig och gick mot hallen.
"vääänta!" skrek Justin
"kan vi inte börja om på nytt?"
"jag vet inte.. Jag ska träffa mitt band nu. Hejdå Justin" sa jag lågt och osäkert

Jag visste att det inte kunna sluta så här.. Men vad skulle jag göra, jag ville bara vara i Justins famn samtidigt som jag ville vara med Lucas..


Kort del!

Kommer en till!

The way you make me feel - Chapter 11

När filmen var slut gick vi upp på mitt rum och började prata lite...
Det var sent på kvällen när vi sett klart filmen, runt 01.00, Jag frågade justin min polkvän om han vilja stanna över natten. Och det vella han självklart. Vi gick upp och gjorde oss redo för att sova sen kröp vi ner i sängen, vi kysstes lite lätt sen blev det allt mer och mer. Vi somnade inte ens förens runt 02.00. Men det var ju helg så det gjorde inget.


Jag vaknade av att det var nån som knackade på min dörr och det var Kevin, han bad mig komma ut så jag lindade in mig i täcket och gick ut ur mitt rum.

"vill du och justi följa med mig och rebecca typ på middag?"
"ömm, okej?" svarade jag förvirrat
"vi drar dit sex i kväll"
"okej, men det är justin bieber du vet?"
"jo jag vet, men det är becca som tjatar. Justin bieber fan du vet.."
"HAHA, okej visst"

Justin log i sängen och kollade på mig när jag kom in, jag frågade om han vilja följa med och det vella han. vi gick ner och gjorde lite lätt frukost, då det ringer på Justins mobil.


Justin perspektiv- Justin
- hej gubben, kan inte du komma hem om tjugo minuter skulle behöva din hjälp? sa Pattie
- visst.


LIZ PERSPEKTIV

Vi åt upp och Justin tog på sig sin skinnjack och skor. Sen for han iväg. Det plingade till i min mobil och det var Lucas.

Tjenare! undrar om du skulle kunna ses på starnden i kväll?

Jag svarade att jag skulle på middag men skulle se om jag kunna komma därifrån utan Justin, jag ringde upp Justin och sa att efter middagen måsta jag hjälpa en vän och det var lugnt han skulle ändå hem till Pattie.
Lucas bad mig vara där runt 9 på kvällen, och han sa att det skulle vara mitt "band" där. Vi skulle spela för några på stranden, han frågade om dom skulle ta med sig lite dricka till "efterfesten", jag bad han ta med några cider.


Jag gick upp på mitt rum och förberedde inför i kväll, jag tog fram kläderna jag skulle ha på mig på restaurangen och senare på kväll som jag packade ner i en väska. På restaurangen skulle jag ha en lila svart klänning som täcker precis rumpan, det var som volanger på klänningen och ett långt halsband till,  och lila kilklack skor. Till senare på kvällen då jag skulle träffa mitt band tog jag fram tunna håliga leggings och svart skinn shorts över legginsen, och ett mörkt rött linne som var mycket uringat och hängde. ag var osäker om jag skulle ha ett linne under den u-ringade linnet, men jag packade ner ett utifall. Jag gick och lockade håret i vågiga lockar, och klädde på mig sen var det dags att åka och hämta Justin. Justin hade en vit tröja under en svart kavaj och ett par gråaktiga chinos. Han såg riktigt snygg ut, nu var det bara rebecca kvar och hon var klädd som en riktig slampa... bara för att inponera på Justin..


När vi kom fram visade bultern oss till vårat reserverade bord alldeless vid dansgolvet. Vi åt en riktig god middag, lövstek och sötpotatis till det. Jag kännde att det var spännt mellan rebecca och Kevin så jag bad Kevin följa med mig en stund. Vi gick till baren och satte oss där och pratade. Han hade inte riktigt koll på läget efter att varit med en annan tjej igår, och han trodde rebecca hade varit med nån annan. Jag berättade att jag skulle till stranden efter så han skulle släppa av Justin hemma hos honom och mig på stranden men inte säga nåt till Justin.
"jasså syrran?"
"haha, aa dom bad mig komma så tänkte dra dit en sväng, men skull inte du kunna komma dit du med och ha lite koll på mig?" bad jag snällt
"jorå, men jag tar inte med mig becca kanske kommer med en annan vän"
"haha , ja gör det du"


När vi kom tillbaka från bordet var inte Justin eller rebecca kvar, dom var på dansgolvet och dansade, typiskt rebecca... Kevin blev lite sur och jag blev ännu surare och svartsjuk på rebecca. Men han var ju i alla fall min.

"kevin, jag måste vara där nu sa jag"
"okej, då säger vi åt dom att vi måste åka hem"

Rebecca blev lite fundersam, vi släppte av henne först sen Justin. Kevin körde mig till stranden, jag gav honom en kram och  tog min väska och drog mig mot stranden. Allt var fiksat utom jag, jag gick till ett ställe där det var folktomt och bytte om till mina kläder jag hade i väskan. Sen gick jag till stället där det var runt ett femtio tal människor som väntade på att vi skulle börja spela. Jag gav grabbarna en varsin kram sen satte vi igång, efter tre låtar kom Kevin med samma tjej som var hemma hos oss igår. Vi körde ungeför sju låtar sen orkade vi inte nå mer.

"Liz, ska du ha din påse?" frågade Lucas
"yep, dom skulle inte sitta så fel nu"

Jag stod och pratade med kevin och hans vän ett tag och dom berömde oss. Jag kännde att jag började bli lite små full det snutrrade lite snått i huvve och armarna och benen känndes borta.
ucas kom och frågade om vi skull dans, så vi tog en dans och skrattade och hade kul. Jag hade saknat dom jätte mycket märkte jag nu. Lucas tog med mig en bit bort från allt folk, vi satt oss på sanden och bara pratade om allt allmänt.

"jag har alltid vellat kyssa dig Liz" sa Lucas

Jag små fnittrade.

"gör det då?"

Sen gav han mig en lång och mjuk kyss, jag kom och tänka på Justin men sen tänkte jag på att han hade dansat med rebecca så då kunna jag kyssas med Lucas. Vi la oss ner i sanden och kelade, tills Kevin kom och sa att vi måsta gå hem.. Typiskt när jag hade det så bra. Jag drack upp det sista ur min blandning jag fått av en kille, Nu var jag ski full och kunna knappt gå. När vi äntligen kom hem så la jag mid i soffan och somnade där med kläder på.
På morgonen vaknade jag av ett sms från Lucas..

The way you make me feel - Chapter 10

När jag låg i sängen tänkte jag på Justin. Min pojkvän Justin.
Jag somnade med ett leende på läpparna.Jag vaknade av att telefonen ringde. Vad fan var klockan? Jag svarade trött
"Hallå?"
"Hej, Liz..?"
"Ja"
"Jo alltså... Jag behöver din hjälp"
"Men... med vadå?" frågade jag fortfarande ovetande om vem det var jag pratade med och vad klockan var.
"En sak bara"
"vem är du?"
"Lucas"
"Aha... okej. När?"
"Nu"
"vart?"
"stranden"

Jag suckade lite lätt och lade på luren. Jag kollade på klockan 03.17... Tidigt. Det var bara onsdag. Jag drog på mig ett par tights som jag kunde ha under min stora Rolling Stones tröja som jag bruka sova i. Sedan tog jag mina vita converse, bilnyckeln och en jacka.

Det drog kallt ute även fast att de var sommar månad. Jag satte mig i bilen och körde iväg. På stranden blåste det och var riktigt kallt. Jag letade reda på Lucas som satt alldeles ensam vi en död lägereld. Nått var inte som de skulle.
"Hey" sa jag när jag var alldeles bakom honom
"Hey" sa han och vände sig emot mig

Jag frågade vad som hänt och han berättade att hans flickvän dumpat honom och stuckit med ett gäng killar. Jag visste inte riktigt vad jag skulle göra, så jag satte mig bredvid honom och höll om honom. Vi små pratade ett tag och sedan gick vi mot min bil.

I bilen var vi tysta. Lucas verkade verkligen nere. Stackarn. När jag skaffar pojkvän dumpar hans flickvän honom. Stackas Lucas. När jag släppt av honom hemma hos honom och sett till att han kommit in i huset åkte jag hem igen. När jag låste upp ytterdörren kände jag att jag behövde ett glas vatten.

Köket kallade på mig. Jag stängde ytterdörren efter mig, tog mina skor i handen och gick in mot köket. Jag öppnade kylen och tog en vattenflaska. När jag stängde kylen och vände mig om stod pappa där.
"Shit, du skrämde mig"
"Jaså?"
"Ja"
"Vad fan gjorde du ute nu?" frågade han
"Hjälpte en kompis"
"Jaha. Och vad heter denna kompis då?"
"Lucas O'Dell"
"Jag vill ALDRIG mer vakna av att du sticker ut igen på natten, fattar du?"
"Ja..." svarade jag och gick upp för trappen och in på mitt rum.

Jag kollade på klockan 04.48. Jag somnade såfort jag la huvudet på kudden.

Alarmet slog igång, klockan var då alltså sju på en onsdags morgon, vilket betydde skola. Jag klev sömnigt upp ur sängen och letade mig in på badrummmet. Jag tog en snabb dusch och torkade sedan håret. När håret var torrt satte jag upp det i en tofs. Sedan letade jag mig in i garderoben, där jag letade rätt på kläder. Det fick bli ett par svarta jeans och en vit helt vanlig långärmad tröja. Sedan sminkade jag mig med mascara. Jag orkade verkligen inte fixa mig mer. Jag gick ner och åt frukost. Pappa hade troligast stuckit till typ New York eller nått för en timme sedan. Han skulle troligast missa Kevins student. Kevin skulle gå ut high school, och pappa skulle troligast missa det. Jag åt bara en  macka och drack ett glas juice.

När jag var helt klar väntade jag bara på att Kevin skulle bli klar. När han var klar satte vi oss i bilen och började åka mot skolan.
"Vad gjorde du inatt?" frågade Kevin med ett leende
"Hjälpte en kompis som blivit dumpad av sin tjej på stranden... mitt i natten..."
"Hahahhahahahahahahahahahaha" skrattade Kevin.
"Kul att du ser de så underhållande" sa jag lite små surt och höjde radion.

På skolan snackade jag och Kevin inte så mycke. Jag, Josh och Eric hängde med dom 'populära' ute på innegården där bara de 'populära' får hålla till. Där inne brukade Kara och Fallon hänga efter mig och Jenny, jag fattar inte hur Kara och Fallon blev populära? Dom båda är som svansar som bara följer efter folk 24/7... Irriterande.

Eric och Josh satt och snacka med Calvin och Matthew medas jag mest satt i skuggan under ett träd i lugnet tills Georgia kom och störde.
"Hej, Liz?"
"Mhm...?"
"Skulle du vilja stå modell?"
"Till vad?"
"Min mammas modell argentur gillar ditt utseende och stil, min mamma undrar ifall du vill stå modell till en ny kollekton?"
"Mhm... Visst." svarade jag och återvände in till mina egna tankar utan att bry mig om att Georgia fortfrande stod kvar.

I mina tankar var jag upptagen med att tänka på Justin. Hans varma kramar och underbara kyssar. Hans perfekta leende och så vidare. Underbarare pojkvän måste man verkligen leta efter. Okej, visst vi bleev tillsammns igår men jag gillar honom verkligen.

Efter skolan åkte jag och Kevin hem. Vi beställde pizza som vi åt till middag. När vi ätit ringde min telefon, Georgia.
"Hey?" svarade jag
"Hej, de är Georgia"
"Hej"
"Du kan komma till Dellson Models om en timme"
"Okej" sa jag och lade på.

Jag gick upp och drog på mig ett vitt linne och ett par svarta byxor, mina älsklings kängor och tog en handväska som jag fyllde med nödvändiga saker.

Väl framme på Dellson Models klev jag ur bilden och gick in. Dom sminkade mig och visade vilka kläder jag skulle ta på mig, ett par svarta byxor med rosa text på, ett par käng/stövel aktiga skor och ett vitt/grått slappt linne. Sedan gick vi ut på en 'baksida' av något slag. Jag kollade mig omkring. Dom fotade mig på lite olika ställen. När dom var klara sa hon att jag fick behålla kläderna så jag tog mina egna kläder i min väska och åkte hem.

När jag kom hem hörde jag tjej skratt upp ifrån Kevins rum, men de lät inte som Rebecca? Jag brydde mig inte så mycke mer om det utan gick istället in på mitt rum och drog på mig mjukiskläder gick ner och satte mig i soffan. Jag måste ha slumratt till för när jag vaknade hörde jag hur nån gick i trappan, när jag såg en tjej gå mot ytterdörren såg jag direkt att det inte var Rebecca, det var Hannah. Kevins nya ragg? Men han och Rebacca var ju tillsammans igår kväll ju?

Jag orkade inte bry mig så mycker mer om det, istället ringde jag Justin som verkade ganska glad över att jag ringde.
Jag fråg om han ville komma över ett tag och de tackade han inte nej till. Jag kollade ner på mina kläder och insåg att jag inte ville att Justin skulle se mig i mjukiskläder...

Jag drog på mig ett par helt vanliga jens och sedan en t-shirt med u-ringning. Lagomt till att jag fått på mig kläderna ringde det på dörren.
Jag gick ner för att öppna. Där stod han så perfekt i en vit svart t-shirt, vit jacka och jens. Wow. Han log när han såg mig och kysste mig på munnen. Jag släppte in honom. Vi satte oss framför TVn och kollade på en film, Son of Rambow, riktigt rolig faktiskt.

När filmen var slut gick vi upp på mitt rum och började prata lite...


LÅNG DEL!

2 Kommentarer och nästa del kanske kommer upp. Mitt internet kommer troligast dö någon gång i morgon och då kommer jag inte kunna uppdatera förens på typ onsdag eller torsdag. Men vi är ju trotsallt två som skriver på bloggen så de kanske kommer inlägg innan.

TVÅ KOMMENTARER MINST INNAN NÄSTA DEL!

Tack älskade läsare för att ni finns och ger snälla och söta kommentarer!

The way you make me feel - Chapter 9

*Wow... Jag tror jag börjar falla för dig*
Jag vaknade nästa morgon av att jag var pigg. Klockan var halv sex. Jag trodde inte att de var sant. Halv sex på morgonen hade jag inte vaknat sedan jag var ungefär sju eller nått. Skumt.

Jag klev upp runt fem över sex eftersom att jag ändå inte lyckades somna om. Jag gick in i badrummet och duschade. När jag duschat drog jag på mig en stor T-shirt och ett par mjukisbyxor som jag kunde ha på mig medans jag gick ner för  att äta frukost.

Pappa satt i köket när jag kom ner. Han log mot mig och jag satte mig ner för att börja äta av omeletten och av baconen. När jag ätit klart kom Kevin ner för att börja äta. Klockan hade hunnit bli sju. Så jag gick upp för att börja fixa mig. Jag lockade håret i skruvlockar. Sedan sminkade jag mig lite lätt med mascara, kajal och eyeliner. Jag blev nöjd med resultatet.

Jag öppnade garderobs dörren och gick in för att hitta dom perfekta kläderna. Om Jenny var här skulle hon säga att jag skulle ha en rosa liten gullig klänning och ett par ballerinaskor till, men jag har beslutat mig för att gå tillbaka till min gamla stil igen.

Jag letade reda på min gröna body och drog på mig den. Sedan tog jag ett par svarta jeans med hål i. Yetterplaggen var ganska lätt att bestämma, det fick bli ett par skor med kilklackar och en skinnjacka. Jag kollade mig i spegeln, nöjd med resultatet.När jag var helt klar gick jag ner i köket och satte mig på en stol mittemot pappa. Han log när han såg mig.
"Vad fin du är gumman" sa han
"Tack" svarade jag
Jag hörde hur det tutade utanför. Nu var dom här. Jag sa till pappa att han skulle säga till Kevin att jag åkte med några kompisar. Han nickade.

Även fast att Philip, Lucas och Toby inte går på min skola erbjöd dom sig ändå att skjutsa mig. Det var härligt att ha dom tillbaka vid min sida igen.
När vi åkt en bit ringde min telefon. Det jag Eric.
"Hallå?" svarade jag
"Hej, när kommer du till skolan?"
"Snart?"
"bra"

Jag svarade inte utan la bara på. I bilden skrattade vi och hade jätte roligt. Gud vad jag saknat dom under de tre senaste åren. Dom hade till och med gått och blivit riktigt snygga på sista tiden. Rockers rätt igenom. Dom släppte av mig utanför skolan och jag gick in. Folk kollade lite konstigt på mig, troligast mitt byte av stil. Fast folk fick veta vem jag var. Fast folk kanske trodde att de berodde på Jenny?

Jag gick till mitt skåp där Josh och Eric stod och väntade på mig. Jag log mot dom och gav dom en varsin kram. Dom frågade idag precis som igår vad jag hade på mig. Jag ignorerade frågan och tog istället mina börcker ur skåpet.

Skoldagen flög iväg. Jag hade bestämt att jag skulle vara med Justin idag så jag skulle ringa honom när jag slutade skolan. En lektion ikvar. Den här dagen hade faktiskt berömt mina kläder. Folk verkade faktiskt gilla min stil? Jag gick in på lektionen, fysik. Vi höll på med akustik. Ganska roligt faktiskt.

"Hej?"
"Hej, de är Liz"
"Hej"
"Jag har slutat nu"
"Okej, jag är på din skola om tio minuter"

Jag gick till mitt skåp för att kasta in mina grejor och ta ut min väska. Jag röck åt min min svarta läderväska. Josh kom gående mot mig precis när jag stängde skåpet var han framme vid mig.
"Du har blivit så annorlunda" sa han och kollade på mig med en nerövs men ändå allvarlig blick. 
´Jag nickade bara till svar och började gå. Men han gick efter mig. Han överrumplade mig med massa frågor. Jag svarade bara väldigt lätt på alla med ett 'jag vet inte' eller 'nej' eller såklart ett 'ja'.

När vi kom ut på skolparkeringen såg jag Justins bil och drog mig ditåt. Jag lyckades på Josh att nte följa efter. I bilen kramade Justin om mig innan han startade bilen och körde iväg. Han körde in på en stor gård till ett stort hus. Jag kom på mig själv med att gapa. Justin skrattade när han såg mig.

Inne i huset var det stort, luftigt och otroligt fint. Det kom en otroligt söt kvinna emot oss. Justin kramade om henne och hon presenterade sig som Pattie, Justins mamma. Jag hälsade på henne och gick sedan efter Justin upp för trappen. Han öppnade en dörr och vi gick in. Det var troligast hans sovrum. Det var jätte fint där inne. Pojken hade verkligen stil. 

Vi kollade på en film och lyssnade på musik. När vi började snacka kom vi in på samtalsämnet om våra "kyssar". Vi satt och pratade lite om det och sedan sa han det.
"Jag tycker verkligen om dig"
"Jag tycker faktiskt om dig också" svarade jag och gav honom ett nervöst leende.
Han log och kysste mig. Kyssen blev allt intensivare och nu låg han på mig i sängen. När vi slutat kyssas låg vi bara och kollade på varandra. Han var så perfekt. 
"Du.. Liz..." började han "Vill du.. liksom... bli.. min flickvän" förtsatte han sedan väldigt nervöst.
Jag kunde inte låta bli att le. JAg kysste honom och sedan svarade jag att jag ville vara hans flickvän. 

Vi var med varandra hela kvällen tills Justin skjutsade hem mig. När jag kom hem sprang jag direkt upp på och knackade på Kevins dörr.
"Kom in" skrek han
När jag öppnade dörren ser jag Rebecca där inne, rummet var alldeles varmt och det var kvaft där inne. Dom var tillsammans igen. Det kunde man se på Rebeccas ruffsiga hår. 
"Ehm, Kevin kom" sa jag och började gå ut ur rummet

"Vad?" frågade han
"Är du och Rebecca tillsammans igen" sa jag med ett leende
"Ja..."
"Vad bra. Vet du vad?" 
"Nej, vad?"
"Jag har skaffat kille..." sa jag och kollade lite försiktigt på honom
"Jaså, Philip? Toby? eller Lucas?" frågade han
"Justin"
"Justin Bieber?" sa han lite ironiskt (Rebecca var ett fan)
"Yep"
"Nej men seriöst, vem?"
"Justin Bieber"
"driver du med mig?"

När jag förklarat för honom om allt som hänt från festen och att vi hängt under helgen fattade han sakta men säkert att jag talade sanning. Sedan gick han in i sitt rum igen där Rebecca satt och väntade. Själv gick jag och gjorde mig iordning för att sova.

När jag låg i sängen tänkte jag på Justin. Min pojkvän Justin.
Jag somnade med ett leende på läpparna.Nu när dom är tillsammans kan dramat börja!!!

2 kommentarer annars blir de ingen till del. Men vi brukar vara snälla ändå.

TAAAACK FÖR ATT NI FINNS UNDERBARA LÄSARE!

The way you make me feel - Chapter 8

När vi avslutade kyssen kollade vi varandra djupt in i ögonen, båda bet sig i läppen.
"wow" sa han sedan...Jag log bara till svar. Men ja wow var verkligen de rätta ordet. Jag hade aldrig känt den känslan förut. En sån perfekt och... underbar känsla. Var jag kär i tonårssensationen Justin Bieber? Kan inte ens vara möjligt. Jag har ju bara känt honom i ungefär tre dagar. Kan man verkligen bli kär på tre dagar? Men kyssen... Det var kanske bara en engångs händelse? Vad de än var så var det fantaktiskt.

Justin drog hem till sig igen och jag gick tillbaka till min lektion lagomt tills att den slutade. Jag tog mina grejor och började gå. Men Mrs Klien stoppade mig.
"Liz, du var borta mer än halva lektionen?"
"Ja..."
"Varför?"
"Jag... vart distraherad"
"av?"
Ska jag vara ärlig var jag tvungen att komma med krockodiltårar för att slingra mig ur den här situationen. Men jag hade världens bästa anledning till distraktion, Jennys död, vad kunde vara mer disraherande?
"Jenny..."
"Åh... Jag förstår. Jag bokar en tid hos kuratorn för dig, Han har inte mycke för sig såhär sista veckan" sa hon och jag smet iväg.

De två sista lektionerna flög iväg, jag och Kevin åkte hem som vanligt. Rebecca följde inte med denna gång? Konstigt. I bilen tröck Kevin igång någon dålig ballad. Jag suckade men kände mig tvungen att fråga vad som hänt.
"Vad har hänt?"
"Jag tror att..." började han och då förstod jag att han och Rebecca trooligast gjort slut... igen. "Rebecca och jag har gjort slut..." fortsatte han sedan.
Jag svarade inte utan la bara min hand stöttande på hans axel. Allt skulle lösa sig. Det visste både jag och Kevin. Rebecca och Kevin har gjort slut minst fem gånger sedan dom vart tillsammans för två år sedan.

När vi var hemma gick jag direkt upp på mitt rum och började knappa på telefonen för att se ifall jag har kvar Philips nummer. Det hade jag. Jag samlade mod till mig och tröck på "ring" knappen.

"Ah de är Philip" höde jag Philip säga i andra änden
"Hej... Det är Liz"
"Lizzie... Vad vill du?"
"Vill du kanske, jag vet inte återförena 'speakers' för ikväll?"
"Va? Är du seriös?"
"yep"

Han sa att han skulle ringa Toby och Lucas på en gång, och att vi skulle ses på klubben om en timme. Jag beslöt mig för att dra på mig andra kläder. Det fick bli ett par svarta jeans och en vit T-shirt. Sedan tog jag min lila axelväska och fyllde den med de nödvändiga sakerna jag skulle behöva. Jag drog på mig ett par svarta pumps och tog bil nycklarna.

Jag satte mig i bilen och slog igång musik. Radion fick det bli. Vilken tur att de var rock timmen just precis nu. Taylor Momsens band The Pretty Reckless låt Miss Nothing spelades. Låten var helt okej och så men jag gillar inte riktigt Taylor Momsen. Jag körde iväg mot klubben.

När jag kom dit stod Lucas, Toby och Philip och väntade på mig. Jag log mot dom och gick mot dom. Jag kramade dom alla tre och sedan gick vi in. Henke stod i baren och man kunde riktigt se hur glad han blev när vi kom in i klubben. Hela hans ansikte lyste upp.
Vi gick mot honom och hans leende blev bara större och större.
"Hej" sa jag när vi var tillräckligt nära för att an skulle kunna höra
"HEJ!" skrek han
"Du Henke, du tror inte att de skulle vara möjligt för ett gamalt favorit band att göra en lite comeback för ikväll?" frågade Philip sedan
"Menar ni att 'speakers' tänker göra en comeback för ikväll?"
"yep" svarade Lucas med ett stort smile
"Ni har alltid för tur att spela här" sa han och började gå mot scenen. 

När han kom upp på scenen frågade han vilka som ville höra oss, alla skrek. Alla som hängde här för tre år sedan när vi ofta spelade här hängde fortfarande här. Folk gillade oss här. Vi var rock/punk rätt igenom. De gillade folk här.

Alldeles innan vi skulle gå upp på scenen skickade jag ett sms till Justin där det stod att han gärna fick komma och lyssna, och att han gärna fick ta med sig Christian. Även Chaz och Ryan också, om dom fortfarande var kvar i Atlanta?  Han svarade snabbt att han och Christian skulle komma så fort som dom bara kunde. Jag log för mig själv.

Tydligen hade Ryan och Chaz åkt hem till Kanada igen. När vi skulle upp på scenen hade vi valt att öppna allt med en utan The Pretty Reckless låtar, Medecine. När vi kört ungefär halva låten ser jag Justin och Christian komma in. När Justin hör mig börjar han gapa och ser otroligt förvånad ut. (Bild ovan). Jag kunde inte låta bli att le. Vi körde kanske fem låtar och sedan klev vi av scenen. Vi fick jätte mycke beröm av alla. Folk tyckte att vi skulle köra lite till och såklart att vi inte skulle sluta spela nu igen. Jag tackade för komplimangerna och stödet men drog mig sedan mot Justin.

JUSTINS PERSPEKTIV

WOW! Liz hade den härligaste röst någonsin. Hon gjorde rock musik grymt. Men hur gjorde hon pop musik? Säkert lika bra. Hennes scenkänsla var otrolig. Flickan skulle komma långt om hon bara ville. När dom hoppat av scenen började hon gå mot mig och Christian men alla stoppade henne och sa hur bra hon var. Värsta lokalkändisen ju.

LIZ PERSPEKTIV

När jag kom fram till Justin log han som ett fån. Han berättade för mig hur grymt duktig han tyckte att jag var. Jag takcade och kramade honom. Christian hade hittat nån brud han stod och flirtade med.

Innan jag visste ordet av de han Justin tagit ett grepp om min nacke och fört mig närmare honom. Jag log mot honom och sedan möttes våra läppar för andra gången idag. Känslan var fortfranade lika underbar...

När jag kom hem den kvällen var jag så trött att jag gjorde mig iordning för sängs direkt. Skola imorgon igen. Klockan var 23.13 när jag kom hem och jag låg i sängen 23.38. Innan jag somnade kollade jag på mobilen, ett sms från Justin. Jag öppnade det och kunde inte sluta le när jag läste vad som stod i det,

*Wow... Jag tror jag börjar falla för dig*Vad tycks?

Ni fick en del utan att någon kommenterade, generöst :D

Men om ni vill ha nästa del kan ni väl ge oss 4 kommentarer? De skulle betyda så mycket för oss! TAAAACK :D

The way you make me feel - Chapter 7

"varför är vi här nu då?"
"jag ville att du skulle veta att, det här är jag, den här musiken är jag"
"Åh... så du är en rocker undercover?" frågade han och log lite ironiskt
"kanske man kan säga" log jag
"fett coolt ju"


1. Liz Outfit  2. Bieber och Liz första kyss (tänk att tjejen på bilden har likadana kläder som på bild 1)

Nästa dag var det måndag, vilket betydde skola. Men de var nu sista veckan innan sommarlovet! Jag beslöt mig för att inte bry mig om vad folk skulle säga ifall jag kom som mig, alltså i klädväg. Så jag drog på mig en svart
T-shirt med ett tryck, en paljettkjol som slutade alleles under rumpan och sedan ett på strumpbyxor.

Jag gick in i mitt badrum och sminkade mig som jag gjort i junior high och sedan smyckade jag armarna, halsen och öronen med smycken.
När jag kom ner stod frukosten på bordet. Kevin satt och åt bacon. Jag satte mig på min plats och tog för mig av bacon och omeletten. När jag börjat äta kollade Kevin upp och såg en aning chockad ut.
"Vad fan Liz?" sa han sedan
"Vad?"
"Ska du gå tillbaka till det där?"
"Ja?" sa jag långsamt "Jag släppte de liksom aldrig, jag bara... dolde de lite" fortsatte jag sedan.

Han sa inget mer utan fortsatte äta sin frukost. När jag ätit ställde jag in min disk i diskmaskinen och gick upp på mitt rum igen.
Jag borstade tänderna och sedan ruffsade jag till håret lite. Min spegelbild visade något som faktiskt såg bra ut. Jag log för mig själv. Sedan drog jag mig till min garderob och till skohyllan, det fick bli mina svarta skor med kilklackar.

Jag gick ner där Kevin väntade på mig. Han log faktiskt en aning när han såg mig. Jag visste väl att han egentligen skulle gilla att jag klädde mig som jag ville igen.

I bilen tryckte Kevin igång en skiva med Aerosmith, min favorit låt med dom är helt klart rag doll. Kevin tryckte igång den låten och vi sjöng på den hela vägen fram till skolan. Vi skrattade som vanligt, skrattandet hade inte försvunnit när vi klev ur bilden så vi gick skrattandes in till skolan där vi alla tystnade när vi kom in.

Josh och Eric kom fram till mig och drog med mig till mitt skåp, varför fatta jag inte.
"Vad?" frågade jag när vi var vid skåpet
"1. vad har du på dig? och 2. Vart har du vart hela helgen?"
"kläder, med en kompis" svarade jag så nonchalant jag kunde.

Jag öppnade mitt skåp och tog mina grejer och drog mig till klassrummet där jag skulle ha engelska. Jag satte mig på min plats där jag oftast satt och log igån min iPod. Jag lyssnade på musik hela lektionen och sa inget till någon.

Efter lunch hade vi matte. Klockorna ringde och alla gick till sina lektioner, även jag. Jag satte mig och skulle precis ta upp min iPod när jag kände att jag fick ett sms. Jag tog upp telefonen och kollade, det var från Justin. Jag log lite smått för mig själv.

*Hey, jag är på din skola. Lust att smita från din lektion?*

Jag log ännu mer när jag läst de. Jag kollade på klockan. Det var 30 minuter kvar på alls lektioner. Jag reste mig upp och sa att jag skulle på toa. När jag kom ut ur klassrummet ser jag Justin gå omkring och snoka. Jag log.
"Hey" sa jag och han kollade upp
"Hej" sa han och ett leende spred sig över hans läppar.

Jag gick fram till honom och gav honom en kram. Han besvarade kramen. Vi snackade i kanske fem minuter. Sedan märker jag att han kollar lite skumt på mig
"Vad?" frågade jag osäkert

JUSTINS PERSPEKTIV

Herregud. Liz måste vara en utav det vackraste människor jag någonsin sett. Jag gillade hennes kläder otroligt mycke. Hon klädde verkligen i rockiga kläder. Jag tror hon märkte att jag stod och glodde på henne, för hon kollade nervöst på mig.
"Vad?" sa hon sedan väldigt osäkert
"Inget, du är bara otroligt vacker" sa jag lite nervöst

LIZ PERSPEKTIV

"Inget, du är bara otroligt vacker" svarade han.
Han såg en aning nerövs ut. Jag hann inte mer än le, innan han närmade sig och tog sin hand runt min nacke. Hans ansikte närmade sig mitt, de var bara några centimerter ifrån mig nu. Han slöt ögonen och jag gjorde detsamma. Sedan kände jag hans fuktiga läppar emot mina. Känslan var obeskrivlig. Jag hade aldrig varit med om någon bättre känsla.

När vi avslutade kyssen kollade vi varandra djupt in i ögonen, båda bet sig i läppen.
"wow" sa han sedan...Vad tycks om historien so far?
Kommer dom bli tillsammans eller är det bara en engångs händelse?

Dramat kommer lite längre in i historien! LOVAR

4 kommentarer??? snälla? :D

The way you make me feel - Chapter 6

Han stannade bilen utanför en dansklubb som jag mycket väl kände igen.
När vi kom in kollade jag mig omkring, och vem är det jag ser...?
... Philip Stone.
Såklart att han skulle hänga på ett dans ställe som det här. Vart skulle den tönten annars hänga?

Jag vände mig mot Justin som kollade med ett leende ut över dans golvet.
Han tog min hand och förde mig ut på dans golvet. Vi började sedan dansa vals, tur att de var vals, den enda par dansen som jag faktiskt var någolunda bra på.
Jag och Jenny hade nämligen tagit danskurser hela förra året, vals var min dans och foxdrott hennes.

Efter ett tag på dans golvet känner jag hur någon stirrar på mig, jag vänder på huvudet och ser Philip sitta på en barstol en bit bort och kolla på mig och Justin.

"Ehm, Justin... kan du ursäkta mig ett tag?" frågade jag Justin medans jag kollade honom djupt i ögonen
"Visst" log han

Jag vände mig bort från honom och gick mot Philip. Han fick de där löjliga leendet på läpparna när han insåg att det var honom jag var påväg till. Hans lockiga hår låg ruffsigt som det alltid brukade göra. Hans jeans var trasiga i knäna och hans kängor var halvt knutna. Antagligen hade han hängt upp sin skinnjacka någonstans.
"Philip..." började jag när jag kom fram till honom
"Liz..." sa han mycket långsamt efter
"long time no see" log jag lite sarkastiskt
"yep, när var senaste gången junior high...? Innan du blev populär och dolde vilken musik du egentligen lyssnar på"
"Philip... förlåt..."
"Lugnt, man kan ju inte alltid vinna?"
"Jag skäms över att jag bara dissade dig sådär, men du måste fatta vilken jävla möjlighet jag fick!"
"Lugnt" sa han och reste sig från stolen och gick.

Jag vände på klacken och gick tillbaka till Justin som stod som ett stort frågetecken mitt på dansgolvet.
"Vem va de?" frågade han osäkert men ändå lite nyfiket
"Philip... en... ehm... gammal vän bara" log jag och vi började dansa igen.

När jag lessnat på att dansa slog det mig att Justin borde få veta min musik, ifall vi ändå är vänner nu.
"Du... jag vet ett ställe som jag vill ta dig till" log jag
"Okej" svarade han

Vi hämtade våra jackor och jag även min väska, sedan gick vi till bilen och jag beskrev vägen till världens härligaste ställe.När vi parkerat bilen och klivit ur den såg Justin en aning rädd ut. Han kollade sig omkring. Jag log lite för mig själv och tog sedan hans hand och drog med honom in.

När vi kom in hörde jag The Sex Pistols dundra i högtalarna. Inget liveband ikväll...
Justin såg en aning borta ut. Jag log och drog med honom till Henke som jobbade i baren.
"LIZ!" sa han när han såg mig
"Henke!" svarade jag och fick ett leende på läpparna
"Länge sedan du var här, nästan tre år sedan..."
"Ja, det blev en lång paus, men nu är jag tillbaka igen" log jag och blinkade mot honom.

Jag tog Justin till ett ledigt bord där vi satte oss.
"Liz..." började han lite smått "var är vi?" fortsatte han sedan
"Världens bästa ungdoms rock/punk klubb" log jag
"okej... men... varför?"
"För att jag älskar det här stället, eller jag gjorde har inte varit här sedan... ehm, senaste gången var tre år sedan"
"varför är vi här nu då?"
"jag ville att du skulle veta att, det här är jag, den här musiken är jag"
"Åh... så du är en rocker undercover?" frågade han och log lite ironiskt
"kanske man kan säga" log jag
"fett coolt ju"


1. Vem är Philip Stone?
2. Vad brukade Liz göra på rock/punk ungsoms klubben för tre år sedan?"

2 kommentarer och nästa del kommer upp! 2 kommentarer kan ni väl ge oss? :D

DRAMA KOMMER SNART!

The way you make me feel - Chapter 5

Jag la mig på min säng igen och sedan hörde jag hur min mobil ringde...
Jag lyfte upp mobilen och kollade på skärmen, Justin. Jag log lite för mig själv, vad kunde han vilja?
"Hallå?"
"Hej, de är Justin"
"Hej"
"Vill du gå ut och dansa med mig?"
"HAHAHAH vah?"
"Ja, du vet... vals, foxdrott, bugg och så vidare"
"Aha, aa de skulle vara kul"
"Bra, jag hämtar upp dig om två timmar"

När vi lagt på kunde jag inte låta bli att le. Jag gick in i badrummet för att duscha. När jag duschat och torkat håret plattade jag det och lät det sedan hänga, sedan sminkade jag mig lite lätt.
Jag gick till min garderob och öppnade dörren för att gå in och kolla om jag hade någon passande klänning. Det blev en svart enärmad klänning som slutade vid halva låret. Till det blev det ett par svarta pumps. Jag kollade ifall jag hade någon bra jacka, det fick bli min svarta tunna tunna kapp liknande jacka som slutade alldeles under rumpan.

Jag letade reda på min svarta chanel väska. I den stoppade jag min telefon, plånbok och lite annat nödvändigt krimskrams. En snabb blick i spegeln som visade något som jag var helt nöjd med.

När jag kom ner i köket satt pappa och Kevin där och snackade medans dom åt av en pizza som låg i sin pizzakartong. Jag flinade lite lätt.
"Vad fin du är gummman, ska du någonstans?" frågade pappa
"yep, jag ska ut och dansa" sa jag samtidigt som ja slog mig ner på en ledig stol vid bordet.

Efter fem minuter hörde jag Justin tuta utanför, jag kramade pappa och gick sedan ut. Jag satte mig i bilen och spanade in Justin. Han hade en vit skjorta, grårandig kavaj med matchande byxor till. WOW han var snygg. Han log mot mig och jag log artigt tillbaka.

Han stannade bilen utanför en dansklubb som jag mycket väl kände igen.
När vi kom in kollade jag mig omkring, och vem är det jag ser...?


Kort och tråkigt jag vet jag vet. Men jag är trött och ska sova nu.
Godnatt!

BTW; 1 Kommentar och nästa del kommer upp!
Snällaa en kommentar kan ni väl kosta på er och ge oss?? *puppy-face*

The way you make me feel - Chapter 4

Vi satt länge tysta tills Kevin och Rebecca kom ut och frågade ifall jag skulle med hem. Jag nickade och sa hejdå till Justin. När jag kommit ner mot trottoaren hörde jag någon ropa mitt namn, det var Justin.
"Liz! Skulle inte jag kunna få ditt nummer?"
"Jo" svarade jag och gav honom mitt nummer sedan gick jag hem.
När jag kom hem gick jag direkt upp på mitt rum, kastade av mig skorna och gick in i mitt badrum där jag tvättade bort sminket och flätade håret. Jag kollade på min spegelbild ett tag och sedan gick jag ut i mitt sovrum igen och öppnade dörren till min walk-in-closet och röck åt mig min pyjamas.

När jag fått på mig min pyjamas kröp jag ner i sängen och somnade sött.

*PIP* *PIP*

Jag vaknade med ett ryck. Vem kunde smsa såhär tidigt? Jag tröck upp mobilen, okänt nummer.
"Hey, vill du hänga med till stranden idag? /Justin"
Såklart, Justin. Jag la till hans nummer och sedan svarade jag att jag gärna ville följa med. Han skrev att han, Ryan och Chaz skulle komma och hämta mig om en halvtimme, bara jag sa vart jag bodde. Jag smsade adressen och sedan klev jag upp. Klockan var halv två... så tidigt var de väl inte... Jag letade reda på en av mina bikinisar och drog på mig den. Sedan tog jag ett par jeans shorts och ett blått linne över.

Jag gick fram till datorn och slog på lite musik, tänk om alla visste vad jag lyssnade på för musik egentligen. De var nog bara Jenny som visste det utanför min familj. Den låt jag slog på var God save the Queen med the Sex Pistols. Alla trodde att jag var en sån tjej som lyssna på typ Chris Brown, Rihanna och så vidare, men i mitt rum ekade rock och punk.

Jag gick in i badrummet och borstade tänderna och fixade till mig lite, drog ut flätorna jag sovit i och borstade ur håret lite. Jag såg ganska bra ut. Jag hörde hur nån tutade utanför och sprang ner till nedrevåningen där pappa satt.
"Hej pappa, jag ska ut en stund"
"Okej, men var inte borta förlänge är du snäll"
Jag svarade inte utan log bara och gick sedan ut till den svarta Range Rovern som stod utanför mitt hus. Framsätet var ledigt så jag öppnade framsätes dörren och hoppade in. Bakom ratten sitter Justin med solglasögon och ler sitt fina leende. I baksätet satt Ryan och Chaz.
"Hej, jag är Ryan" sa han som troligast var Ryan
"Hej" log jag
"Jag är Chaz" sa den andra sedan
"Liz" sa jag med ett leende

När vi kom till stranden som var halvt öde satte vi oss på våra handdukar. Killarna tog av sig sina T-shirtar och la sig sedan ner. Jag kollade åt deras håll när dom slutit sina ögon, dom alla tre hade varsitt sex-pack... Självklart skulle dom vara snygga hela högen.

Efter ett tag tog jag av mig mitt linne och la mig ner för att sola jag med. Min röd/svarta bikini satt perfekt! Jenny hade valt ut den åt mig.
När jag legat i den varma solen och blundat känner jag hur någon glor på mig. Jag öppnar ögonen och ser hur Justin och Ryan sitter och kollar på mig. Jag började självklart le.
"Vad glor ni på?" frågade jag sedan efter en stund
"Ehm.. Eh... Alltså..." började dom
"HAHA sisten i!" skrek jag medans jag sprang ner mot vattnet och kastade av mig jeans shortsen samtidigt. Jag var först ner i vattnet med Justin och Ryan tätt där på, efter en minut eller så kom Chaz efter oss. Vi alla börjar skratta och stänka vatten på varandra.

När vi satt på våra handdukar igen frågade killarna ifall jag kunde berätta nått om mig själv. Jag kollade lite osäkert på dom...
"Som vadå?" frågade jag sedan
"Din livs historia" sa Chaz som fick mig att skratta
"HAHAHA ehm... okej. Jag föddes i LA och bodde där tills jag var 5 och då flyttade jag hit till ATL med mamma, pappa och Kevin, min storebror. Jag vart jätte bra kompis med Jenny, bff you know. När jag var åtta dog min mamma och min pappa började jobba allt mer. Jag och Kevin nästintill bor helt själv under veckorna för pappa åker runt i landet och jobbar väldigt mycke, men han är oftast hemma under helgerna. Vad finns det mer att berätta?"

Killarna kollade på varandra och sedan på mig igen.
"Berätta dom den där Jenny, alltså ifall du vill..." sa Justin efter en stunds tystnad.

"Okej... Jenny var den som var snäll emot mig när jag kom hit från LA. Hon och jag har hållt ihop sedan vi var fem. Vi har gjort allt tillsammans, när vi började i high school vart vi populära ganska snabbt för min brorsa är sjukt populär och dessutom footboll capten, jag och min brorsa är väldigt tighta, sedan min mamma dog, så han fick in oss i det populära umgänget i skolan... Jenny och jag har gått på alla fester och sånt tillsammas, så en kväll efter en fest, vi var helt nyktra. Jag, Jenny, Josh och Eric var påväg därifrån när det kom förbi en bil, kvinnan som körde var stupfull, och hon körde över Jenny..." Jag kände hur tårarna började tränga sig fram.

Jag lät tårarna rinna, jag saknade Jenny och de var inget jag ville dölja.
"förlåt..." härde jag Justin säga
"förlåt för vad?" frågade jag
"För att jag bad dig berätta om Jenny..."
"De är lugnt..."
"kvinnan som körde... är hon fast?" frågade Ryan
"Ja, förra veckan fångade dom in henne"

Jag tog tag i mitt linne och drog på mig det sedan drog jag på mig shortsen.
"Jag skulle vilja åka hem nu" sa jag och kollade på Justin som nickade till svar. Dom släppte av mig hemma och jag gick in i huset och upp på mitt rum där jag kastade mig i sängen.

*KNACK* *KNACK*

Antingen så var det pappa eller Kevin...
"Kom in" ropade jag
Det var Kevin som stack in huvudet, såklart de var Kevin...
"Hej" log han
"Hej" svarade jag nedstämt
"Vad gjorde du på stranden då?" frågade han med ett leende

Jag berättade allt för honom och vi hade en riktigt trevlig konveration, som alltid. Vi snackade länge innan vi bestämde oss för att se på en film, det blev "from Paris with love" med John Travolta. Rolig actionfilm... Vi skrattade åt filmen och hade trevligt.
Rebecca kom när filmen var slut, hon och Kevin gick in på Kevins rum, och jag kände på mig att jag inte ville störa dom nu... då skulle jag troligast få se nått jag intee ville se.

JAg la mig på min säng igen och sedan hörde jag hur min mobil ringde...DEL FYRA! YAY!

KOMMENTERA OM NI VILL HA MER! :D

The way you make me feel - Chapter 3

Christian däremot var ganska populär, även fast att han fortfarande gick i junior high. Näst år skulle han börja i high school, var han ändå populär bland att som gick i high school. Troligast var de för hans töntiga youtube videos som han hade blivit populär av.
Då slog det mig, Justin Bieber... Justin Bieber är ju kompis med Christian...
Jag kollade ut i rummet för att se ifall Christian var någonstans i närheten. Jag såg inte honom någonstans... Josh kanske hade sett honom? Jag drog mig bort mot hörnet där Josh stod och snackade med en tjej från skolan som heter Emily.
"Josh!"
"Ja? Vad är det Liz?"
"Har du sett Christian?"
"Han gick nyss upp med någon tjej"
"Okej, tack!"

Jag gick mot trappan och trängde mig mellan alla människor. När jag väl kommit upp var jag bara tvungen att hitta den minsta killen på hela festen, han är kortast och yngst.. kan bli svårt...

Jag öppnade dörren till ett rum och där var han. Han var helt ensam i rummet.
"Ey Christian"
"Tja Liz, vad händer?"
"Ehm, jo du vet din polare Justin Bieber?"
"HAHA ja Liz? Säg inte att du gått och blivit ett fan?"
"Åh nej, men är han här?"
"yep, han har en paus från hans tune för stunden så han tog sina kompisar från Kanada och kom till Atlanta för att vila upp sig"
"Okej, hans två kompisar?"
"Ja, Ryan och Chaz"
"Åh, okej. Men har du sett honom?"
"Han är nere med Caitlin"

Jag vände på klacken och gick. Juste Caitlin... Hon och Justin var ju tillsammans, herregud så många gånger jag hört det namnet... Varför kunde jag inte sätta fingret på det när jag hörde det idag på stranden?
Jag gick ner för trappen och kände hur någon drog tag i min arm, det var Henry... Såklart...
"Hey Liz, varför så brottom?"
"Henry jag har inte tid!"
"Men vi har ju båda förlorat någon, du din bästa vän och jag min flickvän..."
"Henry... jag tror inte att Jenny hde gillat ifall du flirta med hennes bästa vän. Håll dig borta!" sa jag och ryckte åt mig min arm och gick.

Okej... nu ska vi bara se vart Caitlin är. Där är i alla fall dom där två killarna ifrån stranden, vad var det nu dom hette...? Ryan och Chaz! Jag kollade om Caitlin kunde vara där, men de var hon såklart inte. Jag gick fram till killarna som jag sett på stranden idag.

"Hej, hur kände ni Jenny?" frågade jag för att verka ovetande
"öm.. Jenny?" frågade killen med rakad skalle
"Ja, festen är till minne av Jenny"
"Aha, nej men vi hängde bara med en kompis kmpis hit" sa den andra
"Vem?"
"våran kompis kompis heter Christian"

YES! Jag hade hittat honom, han stod en bit bakom dom två killarna, med ett gäng tjejer med kameror och papper och pennor. Jag gick fråm till klungan av tjejer som omringade pojken.
"Hörni tjejer, festen är för Jenny inte någon superstjärna som dök upp oinbjuden" sa jag och hånlog mot tjejerna.
Dom backade undan och sedan drog dom, vilket inflytande jag hade på folk! Killen, Justin Bieber, kollade förvånat på mig och sedan log han. Hans tänder var perfekt vita och i en perfekt jämn och fin rad.
"Justin" sa han och strackte fram handen
"Liz" sa jag och tog den.
"Du verkar inte vilja ha mig här?"
"Nej, för du tar uppmärksamheten från Jenny!"
"Varför kommer hon inte och säger till mig själv då? Är du hennes slav på något sett eller?"
"Nej, hennes bästavän"
"Åh, så lilla Jenny behandlar sina vänner som skit"
"Nej verkligen inte"
"Kan hon inte be mig dra själv eller" sa han och hånflinade mot mig
"Hate to brake it for ya, men hon är död"
"Åh... jag menade inte..."
"Såklart du inte gjorde. Men säg aldrig nått om någon du inte känner" sa jag och gick därifrån.

Jag letade reda på nått att dricka. Jag tog en cider och slog mig ner i soffan mellan Amy och Pete. Jag drack min cider och sedan reste jag mig upp och gick ut på dansgolvet. Jag började dansa, sedan helt plötsligt står han där framför mig. Justin Bieber. Han tog mig runt min midja och hoppade in i dans rörelserna.
"Förlåt" viskade han medans vi dansade, jag log till svar.

Vi gick ut på verandan och satte oss. Det var svalt ute om man jämnförde med inne, där var det kokande hett. Justin satt nära mig, jag kunde höra hans andetag med jämna mellan rum.
"Förlåt igen..." sa han tillslut
"det är lugnt"

Vi satt länge tysta tills Kevin och Rebecca kom ut och frågade ifalljag skulle med hem. Jag nickade och sa hejdå till Justin. När jag kommit ner mot trottoaren hörde jag någon ropa mitt namn, det var Justin.
"Liz! Skulle inte jag kunna få ditt nummer?"
"Jo" svarade jag och gav honom mitt nummer sedan gick jag hem


Del tre!

Kommentera!

The way you make me feel - Chapter 2

Jag körde till standen och vi satte oss ner och bara kollade på vattnet, de var ganska folktomt på stranden.
"Liz, vill du prata?" frågade Kevin efter en stund
"Ja.." Sa jag och tårarna började rinna ner för mina kinder.
Jag skulle prcis till att börja prata när jag hör ett gäng tjejer skrika och springa efter en tre killar som snabbt smalade ihop sina saker och började springa...
En av killarna lyfte upp någon slags surfingbräda som han hade i ena handen och i den andra sina kläder och handduk, tur att alla tre pojkar hade skor på sig. Jag hörde en tjej skrika namnet "Justin Bieber" som jag kände igen mycket väl men jag kunde inte sätta fingret på ifrån vart. Jag skulle söka på de när jag kom hem.

Jag vände mig emot Kevin igen, precis då ringde hans telefon, han kollade på den, på skärmen stod det
"Rebecca ♥" jag log emot honom och gav honom en svara-då-blick han log emot mig och svarade.

Jag kollade upp igen mot de hållet som de tre killarna hade varit. Jag såg dom fortfarande men de var så mångaa skrikande tjejer som sprang efter stackarna, de var säkert ett 30-tal tjejer som sprang efter dom. Jag kollade mot Kevins håll igen. Han snackade fortfarande med Rebecca i telefonen, Becca eller Beccy som hon ofta kallades i skolan kunde vara riktigt snäll ibland men oftast var hon bara en jobbig klängig bitch. Obviously sa jag inget om vad jag tyckte till Kevin för jag vet ju hur mycket han tycker om henne.

Vi började gå mot bilen, Kevin körde och när vi var hemma ringde min telefon, det var Josh.
"hej" svarade jag
"hej Liz, hänger du med på minnes festen för våran party prinsessa Jenny?" frågade han
"Ja såklart! Den skulle jag aldrig vilja missa!"

När vi lagt på efter en halv lång pratstund drog jag på mig en ett par svarta jeans shorts ett linne och en svart/vit kofta.Sedan letade jag reda på lite snygga accesoarer som jag kunde ha och tog ett par svarta skor till. Jag drog lite svart runt ögonen och målade på lite mer mascaram jag blev nöjd med resultatet. Jag gick och slog på datorn, jag gick in på google.com och sökte på namnet Justin Bieber som jag hört tjejerna som jagade de stackras killarna skrika idag på stranden, jag tryckte upp en sida och började läsa lite smått på den.
Alltså om jag fattat de hela rätt så var Justin Bieber värdens mest kända tonåring i hela världen, han kom ifrån Kanada tills Usher beslöt sig för att göra honom känd? Jag gick efter det in på youtube och sökte på Justin Bieber, det första om kom upp var en video som hette Baby. Jag tröck på den och sedan var musiken igång. Han sjöng ju helt okej, han var ju liksom inte dålig.

När jag tagit reda på vem Justin Bieber var gick jag och knackade på Kevins dörr. Han skrek som vanling kom in. Jag öppnade dörren och på hans data stol sitter Rebecca, såklart...

"Hey, hänger ni med på Jennys minnes fest?" frågade jag
"Yep, vi tänte precis till att fråga om du skulle med" svarade Kevin med ett leende.

Vi gick till festen eftersom att vi visste att vi inte skulle vara helt nyktara när vi skulle hem sedare på natten. Kevin ch Rebecca gick hand i hand och jag en bit efter och höll på med min telefon.

När vi kom hem till Josh var det fullt av folk och massa bilder överallt på Jenny, vackra underbara Jenny... Jag log lite smått och gick sedan fram till Eric som stod i ett hörn oh deppade.
"Hej" sa jag
"Hej" sa han och pressade fram ett leende.
"Hur är det?" frågade jag och a min hand på hans axel
"Jodå.. Själv då?"
"De funkar"

Efter ett tag var festen i full gång, alla hade kul och tänkte på Jenny, hon skulle ha älskat denna vilda fest.
När jag gick förbi ytterdörren öppnades den och in kommer Caitlin och Christian från min skola tillsammans med tre andra killar... Killarna från stranden. Så den ena var alltså Justin Bieber och dom andra två troligast hans kompisar eller nått.
Caitlin kom fram till mig och sa att hon hade kollat efter mig på begravningen men inte sett mig. Jag svarade bara att jag suttit lång fram i kyrkan.
Jag gick därifrån med huvudet hängande och sprang rätt in i Kevin. Kevin hade lyckats blivit full. Redan...

Jag tog en cider flaska och kände hur någon knackade mig på ryggen det var Catlin, hon var inte direkt den populärste tjejen i skolan men hon var inte heller mobbat, hon hade sitt kompis gäng men inte mer. Jag log och frågade vad hon ville, hon sa att det inte var nått speciellt och gick sedan.

Christian däremot var ganska populär, även fast att han fortfarande gick i junior high. Näst år skulle han börja i high school, var han ändå populär bland att som gick i high school. Troligast var de för hans töntiga youtube videos som han hade blivit populär av.
Då slog det mig, Justin Bieber... Justin Bieber är ju kompis med Christian...


ANDRA DELEN!

KOMMENTERA OM VI VILL HA MER!!!!!

The way you make me feel - Chapter 1

Novellen handlar om 16 åriga Liz, hon lyssnar mest på punk rock och rock.
Hon bor med hennes pappa och storebror i ett ganska stort hus i Atlanta
Stämningen vr obehaglig och alla grät. Hur kunde det bli såhär?

Jag, Eric, Josh och Jenny hade varit ute och helt plötsligt blir Jenny överkörd av en bil. Dom hade fått fast bliföraren, kvinnan hade varit full som ett svin. Hon var nu i fängelse för fortkörning, mord och rattfyllefi.

I kyrkan grät alla. Sist jag var på begravning var när jag var 8 då min mamma dog... och nu åtta år senare blev min bästa tjejkompis överkörd och dog. Vem dör m åtta år från och med nu då?

Efter cermonin i kyrkan var de fika, jag ville bara bort ifrån alla Jennys gråtande släktingar och alla skolkompisarna som fråga om jag mådde bra.

Jag gick till Eric och Josh som stod i ett hörn, deras ögon var tår fyllda och när dom såg mig pressade dom fram ett leende. Jag kramde om dom båda och sa att jag skulle dra mig hemåt, jag orkade inte mer.

Jag gick fram till Mr och Mrs Jones och kramade om dom, dom grät jätte mycke, fast de skulle jag också göra om de var mitt enda barn som dött. Jenny var tjejen jag känt sedan jag var liten, när vi började på high school för snart två år sedan hade vi blivit ganska populära och blivit kompis med Josh och Eric, dom två snyggaste och populäraste killarna på skolan, dom var Juniors och nästa år skulle dom bli seniors. Självklart hängde jag mcket med seniors och så. Ja dom populära var i min umgängeskrets heltenkelt. Men Josh och Eric och Jenny var mina allra bästa vänner. Och nu är Jenny borta.

Jag gick till pappa och Kevin som stod och vänta på mig.
"Jag är redo att åka nu" sa jag och öppnade dörren och gick ut i det varma härliga maj vädret.
Pappa och Kevin gick bakom mig till bilden, jag satte mig i baksätet och Kevin körde och pappa satt sig på passagerar sidan fram i bilen. Kevin, min storebror, är snart 19 och börjar på College efter sommaren. Han är en utav de populära seniors på min skola, han är football capten har en flickvän som är head cheerleader och heter Rebecca.

Jag och Kevin är jätte bra vänner och gör jätte mycke tillsammans, det var därför som jag och Jenny blev så populära när vi började high school eftersom min brorsa Kevin är  sjukt populär. Josh och Eric var också  populära och vi började umgås med dom.

När vi kom hem gick jag upp på mitt rum och drog på mog ett par jeans shorts och en t-shirt. Sedan gick jag oh knackade på Kvins rum.
"kom in" hörde jag honom ropa
"Hej, vill du dra till stranden kära bror?" sa jag och försökte pressa fram ett leende
"Visst" svarade han och reste sig från sängen och la undan sin playboy tiding... typiskt Kevin.

Jag körde till standen och vi satte oss ner och bara kollade på vattnet, de var ganska folktomt på stranden.
"Liz, vill du prata?" frågade Kevin efter en stund
"Ja.." Sa jag och tårarna började rinna ner för mina kinder.
Jag skulle prcis till att börja prata när jag hör ett gäng tjejer skrika och springa efter en tre killar som snabbt smalade ihop sina saker och började springa...


 DEL ETT!

VAD TYCKS??? KOMMENTERA!!!!

You and I - Chapter 40

"justin vi måste prata!" skrek hon.
Jag och justin gick ner snabbt till vardagrummet där Pattie hade en hemsida öppen, Jag såg genast bilderna på Justin och Jasmin och en ledsen jag..
Jag satt mig i soffan, och justin bara gick runt i en cirkel och var jätte arg. tillslut satt han sig i saoofan bredvid mig och hållde för sitt ansikte med sina händer. jag strök han på ryggen och sa att det är lugnt. Han tog mig i sin famn och så satt vi och såg bilderna på mig och Justin, så snart visste hela världen att vi var ett par och jag skulle aldrig få vara i fred längre..JUSTINS PERSPEKTIV:

Jag suckade djupt och försökte lugna ner mig, hur kunde Jasmine göra så? Mary satt lugn och sansad, hon log lite smått.
"Justin ta det lugnt, det löser sig" sa hon och log
"Mhm..." svarade jag

TRE DAGAR SENARE

Mina fans hade hanterat allt bra, dom var jätte snälla och Mary var lika glad som förut igen, allt löste sig. Jag och Mary skulle ut ikväll och sedan skulle vi åka till Kanada.

Jag hämtade upp Mary hon var så vacker i den blåa enarmade klänningen och de svarta klackskorna. Hon måste vara den vackraste tjejen i världen!

"Heej!" log hon och kysste mig
"hej" sa jaf och besvaraade kyssen

När vi kom till restaurangen satte vi oss vid bordet serivtören visade oss till och kollade i våra menyer. Vi beställde pasta, min favorit. Vi åt och skrattade och pratade.

MARYS PERSPEKTIV

När Justin skjutsade hem mig så att jag kunde packa klart till Kanada resan var de helt tyst i bilen.

Han släppte av mig hemma och jag gick upp på mitt rum och packade det sista och skrev i ett sms till Justin att han kunde komma och hämta mig när som helst.

Jag gick in i Sarahs rum och sa hejdå och kramade henne länge! Min älskade syster!

Justin kom och vi åkte till flygplatsen och letade reda på vårat flyg.

När vi satt i flyget vände jag mig emot Justin och kollade på honom ett tag och sedan sa jag:
"Justin, jag älskar dig"
Han log och sa "Jag älskar dig med!"


SLUTET PÅ NOVELLEN!

Har inga ideer längre, så vi tänkte börja en ny och planera bättre!!! Lovar att den kommer bli 10 000 gånger bättre och roligare! Ge oss en chans att tänka ut nått nytt ;)
Del 1 kommer kanske redan ikväll!

KOMMENTERA!!!

You and I - Chapter 39

Jag kunde inte sova så efter ungefär en timme gick jag till Sarahs rum med min kudde och fråga om jag fick sva där. JAg kröp ner i sängen och tillslut kunde jag inte hålla tårarna inne längre...MARYS PERSPEKTIVJag var så ledsen att jag inte visste vad jag skulle göra, jag villa inte gråta inför min familj för jag vella inte säga nått men tillslut gick det inte. Jag låg och grät i Sarahs säng. Jag kännde att hon börja vakna till så jag försökte sluta men det gick inte...


SARAHS PERSPEKTIV


Jag hörde att Mary låg och snyfta så jag vände mig om och kollade på henne, hon såh helt förstörd ut.
"vad är det Mary?"
"livet är så orättvist.."
"snälla mary, säg vad det är så kan jag hjälpa dig"
"...Jus..in.."
Jag såg att hon blev ledsnare när hon nämde Justin, jag höll om henne och sa att allt skulle bli bra, sen somnade hon i min famn.

väckarklockan ringer


Jag stängde snabbt av alarmet så att Mary inte skulle vakna, men det gjorde hon.
"ska vi gå och hyra en film" frågade jag
"jaa, jag ska bara vakna och klä på mig"
Under tiden Mary vaknade till och bytte om gik jag ner och gjorde en fruktefterätt till Mary och mig. Jag ställde in den i kylen snabbt innan ;Mary kom ner. Det skulle vara en överraskning.


JUSTINS PERSPEKTIVJag vaknade runt tio tiden. Jag gick ner till köket där mamma var,
"god morgon, gubben"
"mm, inte en bra norgon direkt sa jag"
"jag skulle behöva prata med dig en stund" sa mamma med en allvarlg röst
Åhhhh, NEJ tänkte jag.
"mm" svarade jag
"jag skulle kolla min mail imorse och hade fått ett mail med massa bilder på er ungdomar, hur kunde då?!"
"det är inte så det ser ut, Jasmine vart dumpad och jag gav henne en kram och sen kysste hon mig och utan att jag visst det kom Mary ut ur rummet och skrek"
"nu pressar nån ut oss på pengar för att inte puplicera bilderna på nätet"
"vaa?! jag ska prata med Mary, men som det är nu kan ju dom lika gärna puplicera bilderna.."

Jag tog tag i min mobil och skickade ett sms till Mary

Hej, förstår om du är ledsen, en engång så är jag hemskt ledsen. Mamma har fått ett mejl med bilder på oss, och nu utpressar dom oss på pengar för att inte puplicera dom på internet. det finns bilder på bland annat dig och mig tillsammans, sen det som hände mella Jasmin och mig... Och bilder bara du är med på blandannat när du gråter och ligger på stranden i bara bikin och solar. Jag kan lika gärna låta bilderna komma ut så alla får veta vad jag har gjort, men jag tänker mest på dig om du inte vill att bilderna ska pupliceras så du får hot mejl och massa andra mejl. kram Justin.

se trök jag på, skicka. efter bara en minut fuíck jag svar.

guud, jag vet inte vad jag ska säga. Du har sårat mig så otroligt att jag vet inte om jag kommer bli heel igen. och bilderna på mig vill jag inte ska pupliceras men sen med dom på dig gör du som du vill med, ditt val om du vill visa hela världen vad du gjort mot din kärlek, eller ja jag trodde att jag var din kärlek men tydligen inte..

Jag kännde hur tårarna började krypa fram, vad hade jag gjort? jag sa till mamma att Mary villa inte kkomma ut på internet, men sen med bilderna på mig får du göra vad du vill med.
"gubben, jag tänker inte riskera din karriär bara för ett par bilder, klart jag inte tänker låta bli att betala. men jah tycker du ska be om ursäkt till Mary.


MARYS PERSPEKTIV


Jag och Sarah var på väg mot stan för att hyra en film. Jag älskade verkligen min syster och att hon var så snäll mot mig efter allt jag gjort mot henne det fattade inte jag.
"jag är jätte tacksam att du har förlåtit mig"
"det är det livet går ut på, att älska, älskas och förlåta."
Det fick mig tänka på Justin. Vi letade efter en komedi film det blev, Big mama's house & Big mama's house 2.
Vi köpte även en varsinn stor ben & jerry. En med smaken, americone dream och den andra cookie dough.
Det blev 215 kr sammanlagt. VI gick hemmåt och på vägen såg jag en fin klänning som jag vella test så vi gick inte, den passa perfekt så jag köpte den. När vi kom hem gjorde vi popcorn och Sarah tog fram en frukt efterätt som överraskning. Så vi satt i soffan och myste med ben and jerry, efterrätt och popcorn. Lite nyttiga var vi i alla fall. tiden med min syster vad exakt vad jag behövde för att bli glad, vi hade även pratat lite om Justin. så jag funderade på att gå över och kika på bilderna han nämde i smset, men jag var fortfarande mycket besviken på han.

Hey, okej om jag kommer över och kikar på bilderna? M.J

Det var en lättnad av att han sa att det bara var att komma, jag tog på min min skinjacka och gick mot Justins hus, där Jasmine åkte ifrån i sin bil. Jag funderade på att vända hem men  nej jag skulle till Justin.

*pling plong*

Pattie öppnade dörren och gav mig en kram och sa att hon led mig mig. Jag gick upp till Justins rum där han satt vid datan.
"hej"
"tjaa"

Han visade mig bilderna och jag blev ledsen när jag såg bilderna på han & Jamsine men jag döljde det så gott jag kunna. Troligen såg han att jag var ledsen och gav mig en lång kram.
under tiden han kramade viskade han till mig
"Det är Jasmines bilder..."
Jag släppte taget om han och drog mig ur an armar ´, jag satte mig på sängen och såg ut som ett frågetecken.
"me...n jag trodde hon var min vän.."
"var det därför hon var här innan jag kom?" frågade jag fundersamt
"jaa, hon erkännde och sa att hon är kär i mig, men jag sa att jag älskar dig och vill inte ha nått med henne att göra"
Jag fick fram ett litet leende på läpparna. Sen gick jag fram tillJustin och gav han en kram, han lucktade så gott att jag inte vella släppa taget så i kramades i nästan fem minuter tror jag, tills Pattie kom upp och avbröt.

"justin vi måste prata!" skrek hon.
Jag och justin gick ner snabbt till vardagrummet där Pattie hade en hemsida öppen, Jag såg genast bilderna på Justin och Jasmin och en ledsen jag..
Jag satt mig i soffan, och justin bara gick runt i en cirkel och var jätte arg. tillslut satt han sig i saoofan bredvid mig och hållde för sitt ansikte med sina händer. jag strök han på ryggen och sa att det är lugnt. Han tog mig i sin famn och så satt vi och såg bilderna på mig och Justin, så snart visste hela världen att vi var ett par och jag skulle aldrig få vara i fred längre..


första inlägget på ett tag, men vi får se hur det blir framöver. Om ni läsare vill att vi fortsätter på denna story så kommentera gärna så vi vet om nån läser bloggen! :) Tack för att du läst!

RSS 2.0