Chapter 48 - Let's Chill

Vi gick tillsammans hand i hand ut till bilen som förde oss till hotellet.


Justin och Hannah i England

När vi skulle kliva ut ur bilen för att gå in på hotellet var det så många av Justins fans att det var i stort sett omöjligt att ta sig fram. Justin höll mig hårt i handen hela vägen medans vi försökte ta oss igenom folk massan med massa säkerhetsvakter. Det var helt galet, men jag var ändå glad för att Justin höll mig i handen hela tiden och för att jag fick vara inärheten av honom!

När vi kommit in i lobbyn var det fortfarande en gigantisk folkmassa omkring oss. Vakterna fick i stort sett både dra och putta oss mot hissen. När dom puttat in oss i hissen var vi tvungen att vänta tills hissdörrarna hade stängt sig innan vi kunde trycka på vilken vånging vi skulle till, + att vi var tvungen att trycka på fem andra våningar också eftersom att det visade vilka våningar som hissen stannade på nere i lobbyn. När vi klivit av hissen på väning 10 fick vi gå in i hissen bredvid och trycka på massa knappar och åka med det upp till våning 23 innan den fortsatte till några fler våningar precis som den andra hissen gjorde. Galen taktik, jo jag vet. Men Justin sa att det var enda sättet att få fansen förvirrade så att dom inte skulle hitta rätt våning och rum.

"Du är verkligen här" sa Justin och kysste mig när vi kommit in i hotellrummet som vi skulle sova i tillsammans.

Jag kysste honom tillbaka som svar. Efter det bad jag om att få t en dusch så att vi sedan kunde gå ut för att äta middag. Jag gick in i badrummet och slog igång duschen. Jag gjorde alla vanliga rutiner innan duschen och hoppade sedan in i duschen. Vattnet som rann ner för min kropp var varmt och gav mig en väldigt härlig känsla, en känsla av att all smuts och ofreshhet rann av mig. När håret var genomblött så började jag shampoonera det. Efter det tog jag balsam och tvålade in mig. När jag klev ur duschen och torkade mig och håret.

Jag hade tagit med mig mina kläder som jag skulle ha in i badrummet. Jag drog på mig ett par slitna jeans och en vit tröja med mycket 'spetstyg' eller lays. Sedan började jag fixa håret. Jag plattade det och sedan sminkade jag mig lite lätt. Det fick bli ett par ballerina skor till, tänkte jag för mig själv innan jag gick ut ifrån badrummet. När jag kom ut kollade Justin på mig och bet sig i läppen innan han log emot mig och kysste mig på pannan. Han tog min hand och vi gick tillsammans ut ur hotellrummet så att vi kunde gå till Kennys rum så att han kunde följa med och se till att vi inte blev nerslagna.

Kenny log emot oss och följde med oss till trapporna. Vi tog trapporna ner och sedan så trängde vi oss igenom lobbyn och utanför trängde vi oss igenom så att vi skulle nå bilen. När vi väl satt i bilen så var jag helt slut. Jag lutade huvudet mot Justin när vi satt i bildens baksäte medans Kenny försökte köra ut bilen ut ifrån parkeringen utan att köra över något fan. Han satt och små svor för sig själv medans han backade, han verklade lite rädd för att köra i folkmassan. Men det gick riktigt bra för honom att köra ut bilen utan att köra över någon eller något.

Kenny hjläpte oss in i restaurangen. Vi blev visade till ett bord medans Kenny blev visad ett bord lite längre bort. Ett bord som vara tillräckligt när för att hålla koll på oss men också tillräckligt långtborta så att han inte skulle kunna höra allt vi sa. Vi satte oss och tog våra menyer och kollade igenom dom. När vi tillslut bestämt oss för vad vi ville äta så beställde vi in det. Medans vi väntade på maten lät vi konverationen flyta på helt naturligt. Vi drack av våran dricka och skrattade när nån av oss sa något roligt, vilket hände ofta...

När vi fick in maten högg vi in och lät maten tysta munnen. Det var otroligt gott och allt smakade tusen gånger bättre bara för att jag åt med Justin, Justin var verkligen mittemot mig. Även fast vi bara varit i från varandra i typ två veckor så har jag saknat honom så otrloligt mycket... Även fast att jag varit sur på honom till största delen men ändå, jag skulle inte kunna leva utan honom.

JUSTINS PERSPEKTIV

Maten smakade mycket bättre när jag åt med Hannah. Hennes leende gjorde mig knäsvag och jag visste inte hur länge jag skulle kunna hålla mig från att sitta och ge henne 10 000 olika komplimager. Känns som om jag inte sett henne på två år, även fast att det bara varit två veckor. Men eftersom att vi inte pratade så mycke den första en och en halva veckan så känns det som mycket längre än vad det egentligen är.

Jag tittade runt i restaurangen, det var ganska folktomt, men man hörde ändå prat och skratt. Jag kollade på Kenny som satt och åt samtidigt som han gjorde nått på sin mobil. Jag kunde inte låta bli att flina mot honom. Jag vände blicken mot Hannah igen som satt och petade på några grönsaker på hennes tallrik innan hon stoppade dom i munnen. Jag skrattade till lite grand och log sedan ett brett leende emot henne.

När vi ätit klart så hade Kenny varit klar i ungefär 10 minuter. Så vi betalade och sedan åkte vi tillbaka till hotellet, det hade blivit sent och jag var trött plus att jag måste sova eftersom att jag har en konsert imorgon. Vi gick igenom samma prusidur på hotellet med alla fans och hissen. Men när vi tillslut kom in på vårat rum kunde ingen av oss göra annat än att gå trött in till sovrummet och byta om till pyjamas och sedan borsta tänderna så att vi skulle kunna krypa till sängs. Det syntes på Hannah att hon var helt slut efter flygturen plus att hon troligast hade en hemsk jetlag.

Jag gick in på badrummet och borstade tänderna och sedan kom Hannah in strax efter mig, hon såg helt slut ut. Jag log emot henne och smetade tandkräm på hennes kind. Jag skrattade till, likaså gjorde Hannah innan hon trättsamt torkade bort tandkrämen och spottade och sköljde tandborsten innan hon masande sig iväg till sovrummet. Jag fixade lite till inne i badrummet och klampade sedan in mot sovrummet, men det slutade jag genast upp med när jag insåg att Hannah redan somnat.

Jag la mig ner i sängen och kysste Hannah på pannan innan jag la mig till rätta och somnade.


CHAPTER 48!

Ledsen för dålig uppdatering! Men nu har jag påsklov vilket betyder mer fritid som betyder mer uppdatering här :D

Kommentera? :D
SNÄLLA!

Kommentarer
Postat av: Johanna

mer mer:D

2011-04-22 @ 00:22:00
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Postat av: elena

bra fortsätt

2011-04-22 @ 12:13:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0