Chapter 3 - Poolparty PART 1Poolparty.. Jag visste helt ärligt inte ifall jag skulle ha bikini och något simpelt över, eller om jag skulle skippa den simpla biten och ta en klänning? Helt ärligt så kunde jag inte bestämma mig. Antagligen för att jag inte hade någon lust att ens gå dit.

Men efter många om och men bestämde jag mig tillslut, det fick bli en svart tight kjol och en skön långärmad tröja över, det fick duga.Jag lät håret hänga eftersom att jag inte förmådde mig att fixa mig mer, lite mascara fick duga för kvällens bravader.

”Mamma, mamma?!” ropade jag högt medan jag sprang nedför trapporna, mamma svarade bara kort, ”vad?” jag hörde att hon var i köket så jag sprang dit för att säga att jag nu skulle dra till Andrew för hans årliga ”skolavslutnings poolparty”

Mamma nickade ouppmärksamt samtidigt som hon tryckte in en sked, med någon form av mosad frukt, in i min tre år gamla lillebrors mun, mums. Jag gjorde en grimars och gick sedan mot garaget för att hämta min bil och åka ut för uppfarten och stanna utanför Alexis hus grindar för att hoppas på att hon faktiskt står där.

Det gjorde hon, hon var klädd i en enkel, söt sommarklänning. Hon hoppade in i bilen och lutade sig tillbaka, ”ahhh” kunde jag höra henne få fram, som en njutning.

”Påminn mig om varför vi alltid åker i min bil?” sa jag med ett flin
”..För att min bil är paj och på verkstaden” fick jag som svar, och självklart även en dramatisk suck till.

Egentligen så förstår jag inte varför alla vill till Andrew, jag menar, det är absolut ingenting speciellt med honom, han är liksom världens tönt hela skolåret, ingen vill vara med honom under åren men sista dagen i skolan vill verkligen ALLA till Andrews poolparty.

Jag svängde in på Andrews väldigt stora och inhägnade område, och parkerade bredvid en liten silvrig sportbil, gullig. Klev vi ur bilen.

”Jag förstår inte vad alla gör här varenda år..” suckade Alexis. 


Part 1 på Chapter 3

Som sagt så jobbar jag på en ny design, den kommer när den är klar och jag ska försöka ge er åtminstonde ett chapter om dagen!

Kommentera gärna! :)


Kommentarer
Postat av: Becka

Bra :)

2012-08-06 @ 12:25:02
URL: http://beckagoesrandom.blogg.se
Postat av: Mathilda

Omg det här är så himmla bra!!!! ÄLSKAR DETTA!!!!!!! KÖRLEK TILL DEJ!!

2012-09-24 @ 11:43:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0