Chapter 5 - Screaming Teens

Måndag morgon klockan halv 7, helt otroligt att jag var uppe. Men jag behövde hinna duscha och fixa mig helt innan det var dags att hämta Alexis och köra till Musikvideo inspelningen.

Vi har fortfarande inte fått reda på vem musikern är ännu, vilket stör mig, väldigt mycket. Jag förstår verkligen inte inte varför de inte har berättat för oss ännu..

Jag tog en ganska lång dusch, både varm och kall för att jag skulle vakna ordentligt! Sedan gick jag ner för trapporna och till köket, i köket stod mamma och lagade frukost, hon trallade glatt på någon låt, kände inte helt och hållet igen den, men mamma verkade glad.

”Godmorgon gumman, är du redo för första dagen på jobbet?” frågade hon
”Så redo man kan bli när man bara ska vara springpojke” svarade jag och gäspade.
”Springflicka” rättade hon mig och gav mig en tallrik med bacon, ägg, mackor, pannkakor och diverse annat på. Trodde hon verkligen att jag skulle kunna äta allt?

Efter att ha ätit frukost fram till 8.20 insåg jag att om jag inte sprang och fixade mig nu så skulle jag bli sen. Jag skyndade mig och kollade ut på termometern för att bestämma vad för kläder jag skulle ha, det fick bli svarta jeans och en vit transparent skjorta. Sedan satte jag upp håret i en hästsvans drog på lite mascara och rouge. Granskade mig själv i spegeln och tänkte precis springa iväg, men insåg snabbt att jag inte hade nå skor på mig. Så jag snabbade mig och drog på mig ett par svarta läderstövlar med plattfot så att jag inte skulle få ont i fötterna. Sedan sprang jag iväg, snabbt!

Alexis stod och väntade på mig utanför sina grindar när jag kom med bilen.
”Du är sen” sa hon och lipade åt mig
”Jag vet, tappade helt och hållet mitt tidsbegrepp, förlåt” sa jag och flinade.

Jag svängde in på den stora parkeringen och såg en hel svärm av skrikande tonåringar, eller tonårsflickor. Jag kände igen de flesta men det var flera stycken som jag aldrig sätt förut. Jag suckade och kollade på Alexis.

”Flickidol, hur ska vi nu ta oss in?” sa jag och gjorde en gest mot folkmassan
”Går till vakten och visar våra pass?” föreslog Alexis
”Vi har inte fått dem ännu, vi ska få dem där inne..” svarade jag och suckade, ”Jag ringer mamma och frågar” la jag sedan till och tog fram min mobil.

”Hallå, det är Abigail Curtis som talar” hörde jag mamma säga i andra änden, att hon alltid måste svara sådär, även om hon ser att det är jag som ringer?
”Mamma det är jag. Hur ska vi ta oss in, det är en hel svärm av tonårstjejer här” sa jag och suckade lite lätt
”Gå till dörrvakten och säg mitt namn så kommer ni in” svarade mamma
”Åh, okej. Tack! Hejdå” sa jag aningen ryckigt.
”Hejdå gumman” svarade mamma.

Vi klev ur bilen och började gå mot vakten vid sidodörren, där det inte stod någon.

”Ledsen tjejer men det är endast arbetande som får komma in här” sa vakten när vi var nära.
”Men vi ska jobba, Abigail Curtis är det som gett oss jobbet”
”Jaha, men dåså, den här vägen flickor” Sa han och öppnade dörren med texten ”Staff Only”

När vi kom in fick vi se fullt med folk, det var en inomhus lokal förberedd och en utomhus scen. Det var stängsel runt hela området och en hel massa vakter överallt. Det stod ”trailers” överallt som skymde vyn för de som stod utanför stängslet.

”Nå, vem av er är Savannah Curtis” sa vakten och jag svarade med ett försiktigt och pipit ja, så an antog att Alexis var Alexis Stevens. Vi fick våra ID-kort som vi skulle hänga på byxkanten eller någonstans vid bröstet. Vi både hängde våra ID:n vid byxlinningen. Sedan började vi kolla oss omkring.

”Vem är det som ska spela in musikvideon egentligen?” frågade jag Alexis och hon log och sa sedan väldigt självsäkert ”Justin Bieber.” 


Ledsen för fördröjningen, men nu har ni Chapter 5 i alla fall!


Kommentarer
Postat av: Becka

Bra :)

2012-08-11 @ 11:50:41
URL: http://beckagoesrandom.blogg.se
Postat av: Dafina

Jätte bra kapitel längtar till nästa kapitel!:)

2012-08-12 @ 13:18:45
URL: http://dafinaz.blogg.se/?tmp=30004315

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0