Chapter 1 - The Job”Det är fantastiskt” sa Alexis och kollade på teven, ”att dom fortfarande är tillsammans” fortsatte hon sedan.
”Vad menar du? Vilka?” frågade jag och vände blicken mot teven och fick se att Alexis satt och kollade på E! News, där var det bilder på Selena Gomez och Justin Bieber.
”Justin och Selena såklart” sa hon och log.

Alexis har alltid stöttat Justin och Selenas förhållande, hon tycker att de var världens mest gulliga par. Att de borde gifta sig och få en massa barn tillsammans. Varje gång hon ser bilder på dem och videos och så vidare så blir hon alltid så glad. För dom är hennes ideal par, det perfekta paret.

Själv så har jag aldrig riktigt brytt mig i deras förhållande, jag anser att det är deras ensak. Jag har ingen åsikt kring någon av dem egentligen. Men om jag ska vara ärlig så tycker jag att Herr Bieber är ett bra exempel på dubbelmoral. I vissa intervjuer framstår han som en ängel och i andra, samt paparazzi videos och smygfilmningar av fans ser han bara ut som en otacksam liten skit unge.. Men vad vet jag, jag har aldrig träffat honom.

Alexis satt och log mot teven och jag kunde inte låta bli att skratta.
”Du börjar låta lite som Ebony” sa jag och slog henne med en soffkudde
”Det gör jag inte alls, om du inte märkt det så tycker jag faktiskt om Justin och Selena tillsammans! Jag tvivlar på att Ebony gör det!” sa hon och slog tillbaka med en annan kudde.

Efter det skrattade vi bara, enda tills det att Alexis tog sitt pick och pack och gick hem, inte för att det var speciellt långt, snarare 35 steg från min dörr till hennes, grannar.

När Alexis gått gick jag till mitt rum och kollade omkring på alla dessa umgänges sidor, facebook, twitter och instagram. Trevliga ställen. Hände egentligen inte så förstår jag mig inte på alla dessa sidor. Vad är de till för? Man kan väl hålla kontakten som förr eller?

”Savannah, gumman kan du komma?” ropade mamma ifrån köket

Jag gick ner och såg henne sitta framför datorn och klickade på en massa sidor, jag gick närmare och såg att det var jobbansökningar, till mig.

”Gumman sätt dig” sa hon och log

Jag som var en väldigt duktig och lydig dotter gjorde som hon sa och satte mig, hon visade mig en massa annonser om att hel del olika företag och liknande sökte folk till en radda olika jobb.

”Jag tror att jag hittat det perfekta jobbet åt dig, du som är så intresserad av både film och musik. Detta är ett jobb som kommer vara under sex veckor, nu på ditt sommarlov” sa hon och visade mig annonsen.

Eftersom att min mamma hade tillgång till jobbannonser som ingen annan hade tillgång till så hade jag ofta tur med att få roliga och kreativa jobb som ingen annan unge i min ålder skulle kunna få. Vilket jag ansåg som tursamt.

”Du kan ju fråga Alexis om hon också vill jobba?” frågade mamma och log. Jag bara nickade till svar.

Jobbet var på en inspelning till en musikvideo, men till vem stod det inte. Jag satt och funderade på vem det kunde vara, jag menar vem skulle vilja komma och spela in en musikvideo i Carmel, en liten stad i norra Kalifornien, det var inte ens speciellt varmt här på vinterhalvåret. Nog för att detta skulle ske på sex veckor av mitt sommarlov. Men ändå. Carmel av alla ställen, varför skulle någon vilja filma något här?

Det kunde ju inte vara någon jätte stor kändis för så skulle de nog valt något aningen mer häftigt ställe än Carmel.

Det tog bara några timmar för mig och Alexis att få jobben, mamma hade fixat allt. Vi skulle agera springpojkar åt någon kändis och dess crew. Fantastiskt. Men vi skulle i alla fall få bra betalt. sex timmar om dagen i sex veckor, och vi hade timlön. 20 dollar i timmen. Vilket betyder att vi efter sex veckor kommer att få 5040 dollar. Det är ganska mycket pengar. Kan vara bra att ha.

Det är bara två veckor kvar tills vi får veta vem denna kändis är och tills vi får börja jobba. Det kommer bli intressant kan jag ju lova.


Chapter 1 på nya novellen Rumor Has It!
Kommentera kära ni!


Kommentarer
Postat av: ellie

wiiiee så jävla glad att du börjat skriva igen!! :'D
jätte bra kapitel! :)
en fråga, gillar du one direction? svara gärna i ett inlägg :33

2012-08-06 @ 00:00:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0