You and I - Chapter 34

Maten var jätte god. Men det satt en tjej en bit bort och glodde på oss. Jag kände igen henne såväl. Vem kunde de vara? Jag hade sett henne tidigare de visste jag. Men vem är hon...?






MARYS PERSPEKTIV

Jag kunde inte komma på vem det var... Så jag var tvungen att fråga Justin.
"Justin, kolla inte än, men du ser hon som sitter där borta, vet du vem hon är? Jag känner igen hennne så fruktansvärt mycke!" sa jag
Justin förde sakta blicken mot bordet där tjejen satt. När han såg hen strålade hans ansikte upp. Han log ett enormt leende mot flickan. Han vinkade åt flickan att komma till oss.

Jag började bli lite nervös... Vem var hon och varför kände jag igen henne så väl? Hon kom närmare nu var hon bara fyra meter ifrån mig och Justin. Hon hade en otroligt fin gul klänning på sig med ett par matchande ballerina skor till. Hon log mot oss.

"Hej" sa hon när hon var framme
"Heej!" svarade Justin samtidigt som han reste sig upp och kramade om henne
"Hej.." sa jag lite blygt mot tjejen. 
"Åh, Jasmine det här är Mary min... min flickvän" sa Justin vänd mot Jasmine. 

Det var alltså Jasmine Villegas, inte konstigt att jag kände igen henne. Vi hade ju tillochmed träffats på Justins konsert för några månader sedan. Hon sjöng overboard med honom.

"Hej Mary, vi ses igen" sa Jasmine med ett leende som kändes en aning utmanande.
"Hey Jasmine" svarade jag

"Slå dig ner" kom Justin in från ingenstans
"Ja gör de" sa jag och hånlog
"Nej tack, jag sitter där borta med en kompis, men vi ses kanske på stranden imorgon?" sa hon och gick innan vi hunnit svara.

Min första tanke när hon lämnat oss var ordet; CREEPY!!! Hon hade helt klart utmanat mig...


JUSTINS PERSPEKTIV

Mary och Jasmine hade varit trevlig mot varandra. Jaag var lite rädd att stämningn skulle bli spänd eller nått. Men så blev de inte. TACK GODE GUD FÖR DET!

"Du träffade väl Jasmine på min konsert för några månader sedan?" frågade jag
"Ehm, ja de gjorde jag... Men jag kunde inte sätta fingret på att det var hon" svarade Mary med ett leende.

När vi betalat notan gick vil tillbaka till hotellet. Innan vi gick in i sviten satte vi oss i lobbyn drack en varsin cola. Sedan drog vi oss upp till sviten.

Mary gick direkt in i sovrummet och började rota omkring bland hennes kläder, inte för att jag visste vad hon skulle med dom till halv elva på kvällen, tjejer... När hon kom ut ifrån sovrummet hade hon på sig ett par blåa pyjamas byxor och en vit t-shirt. Hennes pyjamas.

Jag gick själv in i duschen och duschade av mig och drog sedan på mig mina röda pyjamas byxor, med små nallebjörnar på, och en svart t-shirt. Min pyjamas.

Vi satte oss i soffan och tryckte igång TV:n men ingen av oss orkade kolla på TV:n så vi slog av den. Jag skrev en tweet åt mina fans "I'm alive, just hanging out w. a awesome person" sedan loggade jag ut och gick in i sovrummet där Mary var.

Hon skulle precis till att hoppa ner i sängen. Hon vände sig om när jag kom in och log, efter de la hon sig i sängen. Jag kröp ner i sängen på andra sidan. Det var varmt i rummet och ännu varmare under täcket, speciellt med pyjamas, så jag beslutade mig för att ta av mig t-shirten.


MARYS PERSPEKTIV

Justins mage var gudomlig. Min blick var som fast klistrad på hans mage. Jag log för mig själv och sedan flyttade jag blicken mot Justins ansikte han log emot mig, han hade sett hur jag kollade in hans mage... Jag lutade mig fram och kysste honom ömt på munnen.

Vi började kyssas mer och mer, det blev mer och mer passionerat. Jag låg halvt på honom. Han tog tag i min tröja efter ett tag och drog av mig den. Det var lugnt jag hade ju BH på mig. Sedan kysstes vi länge innan Justin drog av mig mina pyjamas byxor. Jag gjorde mitt bästa för att få av honom hans och efter ett tag lyckades jag. Jag log lite smått för mig själv mellen kyssarna.

När Jutstins händer letade sig mot min BH, blev jag aningen nervös och la mig ner bredvid honom igen och vände på mig och sa godnatt.

Justin la sina armar runt mig och vi somnade tätt intill varandra.



Lite längre inlägg. Ska sova nu. Imorgon får vi se hur uppdateringen blir...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0