You and I - Chapter 15

Mary hade på sig en vit/guldig bikini, den var riktigt snygg, speciellt på henne. Hon såg en aning lömsk ut, hon tänkte helt klart göra något för emot mig. Men hon såg lite skeptiskt ut samtidigt, som att hon faktiskt fattade att hon inte skulle ha en chans att göra nått. Jag log mot henne medans jag simmade mot henne, hon började dra sig mot kanten. Jag simmade efter henne. När hon stod vid kanten och bara kollade på mig med de där vackra ögonen, kunde jag inte hålla mig längre. Jag drog mig närmare henne och våra läppar möttes. Jag tog tag i hennes höft och drog henne ännu närmare mig. Jag kände hur hon drog handen genom mitt hår och att hon kysste mig tillbaka och att hon ville kyssa mig lika mycke som jag ville kyssa henne. När vi avslutade kyssen bet jag mig i läppen och hon kollade mig djupt in i ögonen och sedan bara försvann hon upp ur poolen och gick mot sina kläder. Jag förstod inte vad som hänt.
"Vad hände?" frågade jag 
Hon kollade bara på mig och sedan suckade hon... hennes suck sa Sarah. Självklart Sarah... Marys syster som hade en crush på mig. Jag hoppade upp på kanten och gick mot Mary. Jag stannade en halvmareter ifrån henne.
"Vad har Sarah med de här att göra?" fick jag fram tillslut
"Sarah skulle bli alldeles krossad" svarade hon
"Men jag gillar dig inte Sarah, och du gillar mig?"
"Du anar inte hur mycke jag gillar dig, men de funkar inte om de kommer såra Sarah"
"Måste Sarah alltid få som hon vill?"
"Nej.. men.."
"Dåså de funkar" sa jag bestämt och gick ännu närmare. Mary gick mot mig hon också.
Nu stod vi tätt intill varandra och våra läppar möttes för andra gången idag. Samma härliga känsla strömmade igenom min kropp och jag vill aldrig släppa taget om henne.






USHERS PERSPEKTIV


Jag öppnade dörren, och gick ut i köket. Ställde allt på plats, och gick sedan till studion där jag trodde att Mary och Justin skulle vara, men nej de var dom inte. Jag hörde plask i poolen. De måste vara dom. Jag började långsamt gå upp för trapporna igen. Jag var helt slut ch ville bara sova. Men jag skulle bara säga till att jag var tillbaka, och ville dom stanna eller gå så fick dom göra upp de själv. Jag gick ut på verandan och bara två meter framför mig står Justin och Mary och kysser varandra. Jag kunde inte göra annat än att le.



MARYS PERSPEKTIV


Justins läppar var så mjuka och varma. Jag öppnade mina ögon och såg Usher stå och kolla på oss. Jag avslutade snabbt kyssen och gav Justin en snabb blick och han vände sig om och kollade på Usher som fortfarande bara log.
"Hu.. Hur lääänge har du stått här?" stammade han fram
"Bara i en minut eller så" svarade Usher fortfarande med de fåniga leendet på läpparna.
"Okej..." sa Justin och drog på sig sin T-shirt


När jag dragit på mig mina kläder och gett Justin en blick som betydde "JAG VILL HÄRIFRÅN!!!!!" sa vi hejdå till Usher och gick till Justins bil. Först i bilen kunde jag slappna av. Var Usher tvungen att se? Shiiiiit... Skulle Usher kunna hålla de hemligt eller skulle de här leda till att Sarah fick reda på allt. Jag suckade och kollade på Justin
"Vad gör vi om Sarah får reda på de här?" frågade jag honom
"Jag vet inte... Men de är nog bäst ifall du berättar de för henne..." svarade han
"Jo... Du har nog rätt. Jag menar jag gillar dig Justin, och hon får helt enkelt ta och acceptera att de är öm... Du och jag. Eller nått"
"Ja... Du och Jag Mary" log Justin



Blev en aning kort men jag ville bara skriva lite. Hoppas de blev bra.
Juste fick en kommentar som frågade ifall vi hade twitter, och nej de har vi inte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0