Chapter 82 - Just Another Day In Hawaii

Vi klev in på en väldigt gullig restaurang. Vi beställde in maten som vi vill äta. Sedan så satt vi och åt länge, vi pratade på om allt och inget. Justins livvakt som satt mittemot oss satt och små skrattade åt våra samtalsämnen. Men han medverkade glatt i dom.


Justin & Hannah At The Beach

Morgonen efter väckte Justin mig klockan nio, dags för stranden tydligen. Idag skulle vi tydligen göra allt vi inte gjort igår. Jag klev sakta upp ur sängen och gick in på badrummet för att göra mig iordning. Jag drog på mig ett par jeans shorts och en tröja, en virkad, därför var den inte speciellt täckande, men den passade perfekt för stranden. Jag hade min lila/rosa bikini på mig under, det såg helt okej ut.

Vi gick ner till frukost buffen för att få i oss lite frukost. För mig fick det bli väldigt lätt, jag valde att bara ta en macka med smör på, medans Justin åt en heldel, han åt så mycket att det fick mig att vilja spy, jag är inte direkt en morgon människa, en människa som gillar att pula i mig massa mat direkt på morgonen.

Efter frukosten gick vi upp till rummet igen och borstade tänderna och gjorde lite annat som behövdes innan vi kunde gå iväg till standen.

Vi började gå ner mot stranden. Vilket gick riktigt bra, det var inte speciellt många av Justins fans som kom upp till oss. Det var lugnt, klockan var liksom bara kvart över tio, normala ungar skulle sova nu. Men eftersom att det bara är tisdag antar jag att alla ungar är i skolan. Jag måste ha missat ungefär nästan tre månader av skolan. Jag kommer behöva gå om ett år. Helvete...

JUSTINS PERSPEKTIV

Hannah såg ut att verkligen vara i sin egen lilla värld av tankar medans vi gick efter 'standpromenad' vägen för att komma fram till sanden och vattnet. Hon höll mig i handen och rätt som det var klämde hon till med handen, jag kollade upp på henne, hon var fortfarande lika insatt i sina egna tankar.

Jag kunde inte låta bli att le. Hela hon såg ut att vara i någon form av trans. Jag knäppte till med fingrarna framför henne, hon började genast le och kollade på mig.

"Vad tänkte du på?" frågade jag och log vänligt emot henne
"Jag kom just på att jag kommer behöva gå om ett år i skolan..." sa hon med ett snett leende

Vi konverserade litegrand om det ämnet innan vi kom fram till sanden och vattnet. Vi gick lite avlägset och la ifrån oss våra grejor, innan Hannah hunnit få av sig sina shorts var jag tvungen att kyssa henne, hon var ju så söt, kan knappt tänka klart när jag ser henne.

Efter det beslöt vi oss för att gå och hyra en vattenscooter, vilket vi gjorde. Medans vi väntade stod vi riktigt nära varandra. Hon var så vacker. Jag kommer aldrig få nog av henne. Hon kom närmare och närmare med sina läppar, hon kysste mig, jag besvarade hennes kyss.

Jag besvarade hennes kyss i vattnet på scootern också. Efter en lång scooter tur beslöt vi oss för att bara vara vi och vattnet. Vi gick längs strand kanten och jag beslöt mig för att skrämma henne lite, jag tänkte låssas att jag skulle kasta i henne. Jag tog mina armar runt hennes midja och lyfte upp henne, jag började gå mot vattnet och Hannah började skrika samtidigt som hon skrattade hysteriskt.

Det slutade med att hon på något underligt sätt lyckades vända sig och så att vi hade näsa mot näsa. Jag tryckte mina läppar emot hennes och hon besvarande min kyss.PATTIES PERSPEKTIV

Medans jag satt i köket hemma i Stratford och väntade på att kaffet skulle bli klart loggade jag in på datorn för att skriva något på twitter åt Justin. Jag hann dock inte så långt eftersom att jag råkade klicka in mig på någon skvaller webbsite som jag fastande direkt för.

Där var han min son, tillsammans med Hannah. Jag visste att han var någonstans tillsammans med henne, tydligen Hawaii. Jag läste artikeln ett antal gånger, det var nästan så att jag blev förbannad.

För det första, vad tänkte han på? Hans stackrs fans skulle bli alldeles 'heart-broken' när dom ser bilderna, jag tror att dom kan hantera den hela 'flickväns-grjen' ganska bra, men bilder på dom när dom i stort sett äter upp varandra kan verkligen såra dom. Och för det andra, varför äter dom upp varandra ute bland folk? Vill dom verkligen att alla ska veta om att dom har sex? Det är nästan skammligt...

Jag fällde igen datorn och sedan gick jag till min väska för att ta fram mobilen, jag måste verkligen ringa Justin...


Kommentera?

Chapter 81 - Welcome 2 Hawaii

Efter det drog vi runt och letade strandkläder. Efter att ha hittat allt vi letade åkte vi tillbaka hem till Justin där vi åt. Sedan kröp vi till sängs eftersom att vi redan imrgon skulle åka.


Hannah & Justin

Såfort vi klev av flyget kunde jag känna värmen slå emot min kropp. Jag hade definitivt valt en aning för varma kläder. Vi tog oss till hotellet via fot, vilket var riktigt roligt eftersom att vi såg så mycket vackra saker. När vi kom till hotellet så bytte vi båda om till badkläder, så att vi kunde gå ner till stranden och svalka oss.

Justin tog min hand och höll den hårt hela vägen fram till stranden. Han släppte min hans medans han la ut våra handdukar i sanden. Sedan satte vi oss på dom och kollade ut över havet. Det var sådär häftigt blått. Jag tror aldrig att jag sett något så underbart vackert.

"Vad tänker du på?" hörde jag någon säga, jag vände blicken och såg att Justin kollade fundersamt på mig.
"Vad vackert det är här" svarade jag och log.

Justin besvarade mitt leende med att le tillbaka. Sedan gick han ner till vattnet för att svalka sig. Själv ville jag inte följa med. Dags att jobba på brännan. Jag la mig ner och tog av mig mina solglasögon.

Jag måste ha somnat till, för jag vaknade av att någon droppade vatten på mig, jag kollade upp och vem är det som står där alldeles ovanför mig dyngsur och låter vattnet droppa ner på mig? Jo, det är Justin såklart.

"Vad gör du?" skrattade jag fram
"Väcker dig" log han och satte sig sedan ner på mig.

Han satt på mig, Jag puttade bort honom så att jag kunde sätta mig på honom istället. Han låg på rygg och jag satte mig på halvt på hans mage. Sedan böjde jag mig ner och kysste honom lätt på munnen.

"Jag är hungrig" sa jag sedan och reste mig upp
"Jag med, ska vi dra och käka?" frågade han
"jaaa! det skulle inte sitta fel med mat!"

Vi packade ihop våra saker och började gå ifrån stranden, det kom fram ett gäng tjejer och bad om att få ta bilder med Justin. Han ställde upp på det efter att ha försökt slingra sig. Medans en utav tjejerna tog en bild ensam med honom kom två av de andra tjejerna fram till mig, först og dom och verkade trevliga. Men sedan började dom, precis som alla andra med hoten...

"Du ser hon som tar en bild med Justin nu," började en utav tjejerna
"Mhm.." svarade jag
"Hon och Justin är menade för varandra, bara så du vet. Han kommer dumpa dig" fortsatte sedan den andra.

Jag suckade och himlade med ögonen, jag orkade verkligen inte lyssna på när Belibers fjantade sig, och hotade. Jag var så less på det. När Justin kom upp till mig igen stod tjejerna kvar och kollade på oss. Justin tog min hand och vi började gå. Men sedan smyg kollade han bak. Tjejerna stod kvar. Han stannade och tog sin hand på min knd och kysste mig mitt på munnen.

Jag kunde höra tjejerna säga något och dom lät irriterade. Jag halv log för mig själv och efter att Justin släppt mig och tagit tag i min hand igen kollade jag frågande på honom;

"Varför gjorde du sådär?" frågade jag
"För att en utav tjejerna sa att jag skulle dumpa dig för henne istället" sa han och log

Jag himlade med ögonen och log emot honom.

Vi klev in på en väldigt gullig restaurang. Vi beställde in maten som vi vill äta. Sedan så satt vi och åt länge, vi pratade på om allt och inget. Justins livvakt som satt mittemot oss satt och små skrattade åt våra samtalsämnen. Men han medverkade glatt i dom.


Kort jag vet, med det är nått i alla fall :p

Kommentera?

Chapter 80 - LA Back And Forth

Jag kunde knappt tro det. Hade det verkligen varit två månader sedan jag skrev något på twitter? Herregud. Nu måste jag skärpa mig..!


Jannah Ute Och Shoppar

På flyget tillbaka mot LA tog jag fram min dator och stratade den. Sedan frågade jag en utav flygvärdinorna om dom hade WiFi på flyget vilket dom hade. Jag fick en kod som jag skrev in och sedan hade jag internet. Jag loggade in på twitter och skrev.Efter att ha skrivit det RT jag några fans och sedan loggade jag ut och stängde ner datorn. Sedan kollade jag på Hannah som fortfarande låg och sov. Jag lutade mig mot henne och somnade jag med.

Jag vaknade av att Hannah klappade mig på kinden (för att jag skulle vakna). Jag kollade på henne och hon log. Flyget stod ner på marken och jag antar att vi var framme.

Efter att ha tagit våra saker gick vi ut på parkeringen. Där stod Hannahs mamma och väntade på oss. Vi satte oss i bilen och Hannahs mamma körde oss hem till mig. Medans vi satt i bilen tog jag upp min iPhone och skrev några tweets till mina fans. Som sagt jag måste VERKLIGEN bättra mig.HANNAHS PERSPEKTIV

I bilen satt Justin med sin telefon hela tiden. Troligast twitter, som han inte hållt på med på ett bra tag. Vilket faktiskt skrämde mig lite. Han brukade faktiskt vara beroende utav twitter förut. Förhoppningsvis börjar han twittra igen så att inte jag får skäll utav hans fans.

Justin log när han satt med telefonen. Jag hoppas verkligen att det är twitter han håller på med så att han inte sitter och smsar med någon tjej. Det skulle göra mig välift ledsen. Tror jag..?

Jag log emot honom och han log tillbaka. Han smsade alltså inte med någon tjej. För då skulle han inte kolla upp när jag kollade på honom. Det är faktiskt bra.

När mamma släppt av oss beslöt vi oss för att gå in och lämna våran packning och sedan dra iväg till köpcentret så att vi kunde köpa lite nya saker. Lite nya saker till Hawaii, dit Justin hade tänkt ta mig, han berättade det på flyet. Först hade jag faktiskt protesterat men efter att han insisterat med att i skulle åka iväg igen. Hade jag varit tvungen att ge upp.

Vi åkte iväg och det vi började göra var att kolla på badkläder. Vi gick runt bra länge innan vi hittade nått. Justin hittade ett par badbyxor och sedan var det bara en bikini till mig kvar att hitta. Efter säkert två timmar av letande hittade vi tillslut en lila/rosa, mest lila bikini som jag köpte.

Efter det drog vi runt och letade standkläder. Efter att ha hittat allt vi letade åkte vi tillbaka hem till Justin där vi åt. Sedan kröp vi till sängs eftersom att vi redan imrgon skulle åka.


Kort och tråkigt, men det är nått i alla fall.

Kommentera?

Chapter 79 - Scooter

Vi gjorde iordning mat som vi satt och åt på terassen. Efter att vi ätit plockade vi undan och satte oss i soffan för att se en film. Vi beslöt oss för att se någon film som hette 'Only When I Dance', den var riktigt dålig. Vi båda vart så uttråkade att vi somnade medans filmen fortfarande var i full gång. Justin & Hannah

JUSTINS PERSPEKTIV

Jag vaknade med ett ryck av att eftertext musiken var jätte hög på TV;n. Jag sänkte ljudet på TV;n lite snabbt och sedan reste jag mig föskiktigt upp ur soffan och stängde av allt. Sedan lyfte jag upp Hannah i min famn och bar henne upp för trapporna och in i sovrummet.

Hon är verkligen vacker när hon sover. Inte för att hon inte är vacker när hon är vaken, bara det att hon ser så fridfull ut när hon sover. Jag la ner henne i sängen och bäddade sedan ner henne under täcket. Själv gick jag och borstade tänderna och bytte om till något mjukt och bekvämt, något som min pyjamas. Min älskade pyjamas.

Jag kröp ner i sängen bredvid henne, jag somnade på nolltid för innan jag visste ordet av det så lös solen in igenom fönstren och klockan såg ut att vara dag. Klockan var mycket riktigt dag. Klockan var tjugo över ett på dagen. Jag klev upp och gjorde mig iordning. Sedan gick jag ner för att börja med frukost åt Hannah.

Jag började med att göra pannkakssmeten. Sedan rörde jag ihop några ägg och fixade fram lite bacon. Sedan tog jag fram lite rostbröd som jag började rosta. Jag stekte pannkakorna och sedan gjorde jag en omelett utav äggen och efter det så stekte jag baconen. När allt var klart hällde jag upp juice i två glas. Jag hade dukat upp fint och ställt fram alla tillbehör som skulle kunna behövas.

Jag masade mig upp för trappan som kändes jobbigare än vanligt. Jag öppnade dörren till sovrummet och sedan gick jag in. Jag flyttade lite på täcket och letade reda på Hannahs ansikte. Hon sov fortfarande väldigt gulligt. Jag kysste henne lätt på pannan och skakade till henne lite. Hon röck till och vände på sig samt att hon gav ifrån sig ett stönande ljud.

"Hannah?" frågade jag

Jag fick samma stönande tillbaka bara lite mer vaket. Jag letade reda på hennes ansikte igen och kysste hennes panna igen. Den här gången kollade hon på mig. Jag kysste henne på läpparna och bad henne kliva upp eftersom att jag gjort frukost. Hon nickade och sa att hon skulle komma ner om bara någon enstaka minut. Så... Jag gick ner före och kollade så att inget saknades.

Efter ungefär fem minuter komma Hannah ner, påklädd och med ett blänkande vitt leende. Hon ver verkligen vacker. Hon log emot mig, jag besvarade leendet med att kyssa henne. Efter att ha kysst henne drog jag t stolen åt henne och sedan in igen. Hon satt nu och kollade på maten som jag gjort.

"Åh, Justin, har du gjort allt det här?" frågade hon med ett leende
"yep" svade jag och log malligt
"vad duktig du är" svarade hon och log emot mig.

Vi högg nu in och började äta. Det var faktiskt rikitgt gott. Jag tror aldrig att jag varit med om att jag ätit något så underbart gott. Inget som jag själv har gjort i alla fall... Vi åt och åt och åt.
Efter en lång och mysig frukost beslöt vi oss för att ta oss ett dopp i poolen, vilket vi gjorde.

EFter det gick vi upp på övervånigen, vi båda kastade oss på sängen och bara blundade ett tag.


Justin & Hannah

Jag lutade mig över henne och kysste henne ömt på läpparna. Hon besvarade kyssen och vi kysstes länge. Det var perfekt.

Men när vi hörde dörrklockan gå igång suckade vi båda och jag sprang ner och öppna. Jag öppnade dörren beredd på att skrika på något galet fan eller någon jobbig hater, men där stod ingen mindre än Scooter.

"Hey, vad gör du här?" frågade jag honom och vi gjorde vårat handslag
"Jag är här för att hämta hem dig till LA" svarade han allvarligt.
"Varför?" frågde jag
"Har du verkligen glömt bort att du har en konsert imorgon i Los Angeles?" frågade han
"ops.." svade jag och log lite halvt.

Scooter suckade och sedan hälsade han på Hannah som dykt upp bakom mig. Hon hade på sig ett blått linne och ett par svarta jeans shorts. Hon följde med Scooter ut i köket och de började genast prata med varandra. Dom båda verkad tycka at det var jätte roligt att träffas igen.

Själv gick jag upp och drog på mig vanliga kläder istället för bad byxor. Fast, det fick bli shorts och ingen tröja. När jag kom ner igen satt Hannah i soffan och kollade på något på TV;n.

"Justin, skulle jag kunna få prata med dig?" hörde jag Scooter säga
"Visst" svarade jag och log emot honomVi gick ut på terassen och Scooter började genast att tjata och klaga på mig. Han är ibland den barnsligaste människa jag känner men ibland är han bara oberskrivligt för mycket vuxen.

"Justin, jag vet inte ifall du märkt med men... Hannah förändrar dig, dina fans vill i stort sett inte ha nått med dig att göra längre. Du använder dig inte ens utav twitter längre" sa han
"Det gör jag visste!" försvarade jag mig.
"Senaste gången du skrev en tweet var för två månader sedan när du var i North Carolina"
"Det är inte sant" svade jag
"Jo det är det..."

Jag kunde knappt tro det. Hade det verkligen varit två månader sedan jag skrev något på twitter? Herregud. Nu måste jag skärpa mig..!

Kommentera?

Kolla inlägget under och hjälp mig, snälla!!

Kommentera! :D

Chapter 78 - Seriously Ryan?

Han log emot mig och sedan kysste han mig på kinden. Tydligen så hade Justin beställt in kina mat när jag duschade. Vi åt den och skrattade och kollade ut över regnet som forsade ner, blixtrarna och dunderna var så otroligt mysiga. Vi satt tätt intill varandra och kollade ut genom fönstren. Helt fantaktiskt egentligen hur naturen funkar.


Ryan, Justin & Hannah

När vi vaknade nästa morgon klev vi upp och såg att solen sken. Vi drog på oss våra badkläder och gick sedan ner för trappen och ut på den gigantiska terassen, där poolen och soldecket är. När vi kom ner till terassen såg vi en vit handduk och lite kläder ligga på en utav solstolarna. Jag kollade ut över poolen, och där, vem är det som ligger i vattnet? Jo ingen annan än Ryan Butler. Jag stötte armbågen i Justin så att han vände sig om emot poolen för att se Ryan. Justin bet ihop och såg en aning förbannad ut.

"Ryan! Vad fan gör du här?!" halv skrek Justin mot Ryan
"Ey, Tack för inbjudan" sa han och log
"Vilken inbjudan?" frågade Justin förvirrat
"Ja, den måste ha kommit bort i posten. Men jag är ju här nu" sa han och log
"Du är inte inbjuden Ryan..." suckade Justin

Ryans ansiktsuttryck ändrades snabbt och han stelnade till. Nästan litegrand som om han skämdes. Han klev upp ur poolen och gick mot solstolen där hans kläder låg. Han tog upp handduken och virrade den runt höften sedan tog han upp sina kläder ifrån stolen och gick in. Jag och Justin gick in efter honom. Vi satte oss på varsin stol kring matbordet och väntade på att Ryan skulle komma ut ifrån toaletten. Han var där inne i ungefär 10 minuter och sedan kom han ut påklädd och fixad.

"Förlåt" sa han och satte sig i soffan för att kolla på TV;n.

Justin och jag växlade en blick med varandra och sedan gick vi fram till soffan där Ryan halvlåg. Justin smällde till honom lite på benen så att han skulle flytta på sig så att vi också kunde sitta.

"Ryan, som jag sa förut... Du är inte inbjuden" började Justin
"Justin, Justin, Justin. Ta det lugnt. Ni kommer knappt märka att jag är här" svarade Ryan nöjt
"Allvarligt Ryan? Driver du med mig nu?" frågade Justin
"Va? Nej"

Justin suckade och reste sig irriterat upp. Han stampade upp för trappen och sedan hörde jag honom inte längre. Jag vände mig om emot Ryan som nu var inne i TV;n igen. Jag suckade djupt och sedan beslöt jag mig för att han skulle ut härifrån. Han kan inte förstöra mer emellan mig och Justin nu. Han kommer ta oss till botten igen.

"Ryan... Vad Justin försöker säga är... Du måste härifrån, du är inte... Välkommen här för stunden" sa jag irriterat
"Jag vet" svade han nonchalant.

Det var droppen! Jag reste mig upp ifrån soffan och kollade argt på honom.

"Vad fan Ryan, DRA!" skrek jag rätt ut
"Nope" svarade han lika nonchalant
"Inte?"
"Nej, jag tänker inte dra"

Jag svarade inte utan gick fråm till hans väska med kläder. Jag drog med mig den bort till köket och öppnade lådan med saxar. Jag öppnade väskan och började klippa i alla hans kläder. Efter det ställde jag upp väskan med alla sönderklippta kläder på bänken och skrek åt Ryan att kolla. Han vände på huvudet och jag tog ut en ketchup flaska ur kylen och öppnade den. Sedan sprutade jag ut ketchup över hela väskans innehåll.

"VAD FAN GÖR DU?!" skrek han rätt ut
"Åh, du sa att du inte tänkte dra. Så jag tänkte visa dig min bästa sida"
"Du har ingen rätt att spruta ketchup på mina kläder" sa han och lyfte upp en del av hans ena byxa.

Hans reaktion var obeskrivlig. Han började skrika på mig och blev alldeles illröd i ansiktet.

"Så.. Du drar nu?" frågade jag
"Aldrig!!" skrek han
"Vill du verkligen utmana ödet pojk?"
"vad menar du med det?"
"Som jag sa, det här är min bästa sida. Vänta du bara tills min värsta sida visar sig"
"Visst jag drar väl då"
"bra" sa jag och log hånfullt.

Han stängde igen väskan och lämnade sedan huset. När han gått och jag låst dörren ropade jag på Justin. Justin kom ner och såg sig omkring. När han märkte att Ryan var borta började han le. När jag kollade på klockan insåg jag att den var väldigt sent. Redan åtta på kvällen. Hade jag verkligen försökt att bli av med Ryan i fem timmar? Herregud.

Vi gjorde iordning mat som vi satt och åt på terassen. Efter att vi ätit plockade vi undan och satte oss i soffan för att se en film. Vi beslöt oss för att se någon film som hette 'Only When I Dance', den var riktigt dålig. Vi båda vart så uttråkade att vi somnade medans filmen fortfarande var i full gång. 


Nytt Kapitel.

Tack för kommentarerna på förra kapitlet.

TAACK!

KOMMENTERA?!
 

RSS 2.0