Chapter 79 - Scooter

Vi gjorde iordning mat som vi satt och åt på terassen. Efter att vi ätit plockade vi undan och satte oss i soffan för att se en film. Vi beslöt oss för att se någon film som hette 'Only When I Dance', den var riktigt dålig. Vi båda vart så uttråkade att vi somnade medans filmen fortfarande var i full gång. 



Justin & Hannah

JUSTINS PERSPEKTIV

Jag vaknade med ett ryck av att eftertext musiken var jätte hög på TV;n. Jag sänkte ljudet på TV;n lite snabbt och sedan reste jag mig föskiktigt upp ur soffan och stängde av allt. Sedan lyfte jag upp Hannah i min famn och bar henne upp för trapporna och in i sovrummet.

Hon är verkligen vacker när hon sover. Inte för att hon inte är vacker när hon är vaken, bara det att hon ser så fridfull ut när hon sover. Jag la ner henne i sängen och bäddade sedan ner henne under täcket. Själv gick jag och borstade tänderna och bytte om till något mjukt och bekvämt, något som min pyjamas. Min älskade pyjamas.

Jag kröp ner i sängen bredvid henne, jag somnade på nolltid för innan jag visste ordet av det så lös solen in igenom fönstren och klockan såg ut att vara dag. Klockan var mycket riktigt dag. Klockan var tjugo över ett på dagen. Jag klev upp och gjorde mig iordning. Sedan gick jag ner för att börja med frukost åt Hannah.

Jag började med att göra pannkakssmeten. Sedan rörde jag ihop några ägg och fixade fram lite bacon. Sedan tog jag fram lite rostbröd som jag började rosta. Jag stekte pannkakorna och sedan gjorde jag en omelett utav äggen och efter det så stekte jag baconen. När allt var klart hällde jag upp juice i två glas. Jag hade dukat upp fint och ställt fram alla tillbehör som skulle kunna behövas.

Jag masade mig upp för trappan som kändes jobbigare än vanligt. Jag öppnade dörren till sovrummet och sedan gick jag in. Jag flyttade lite på täcket och letade reda på Hannahs ansikte. Hon sov fortfarande väldigt gulligt. Jag kysste henne lätt på pannan och skakade till henne lite. Hon röck till och vände på sig samt att hon gav ifrån sig ett stönande ljud.

"Hannah?" frågade jag

Jag fick samma stönande tillbaka bara lite mer vaket. Jag letade reda på hennes ansikte igen och kysste hennes panna igen. Den här gången kollade hon på mig. Jag kysste henne på läpparna och bad henne kliva upp eftersom att jag gjort frukost. Hon nickade och sa att hon skulle komma ner om bara någon enstaka minut. Så... Jag gick ner före och kollade så att inget saknades.

Efter ungefär fem minuter komma Hannah ner, påklädd och med ett blänkande vitt leende. Hon ver verkligen vacker. Hon log emot mig, jag besvarade leendet med att kyssa henne. Efter att ha kysst henne drog jag t stolen åt henne och sedan in igen. Hon satt nu och kollade på maten som jag gjort.

"Åh, Justin, har du gjort allt det här?" frågade hon med ett leende
"yep" svade jag och log malligt
"vad duktig du är" svarade hon och log emot mig.

Vi högg nu in och började äta. Det var faktiskt rikitgt gott. Jag tror aldrig att jag varit med om att jag ätit något så underbart gott. Inget som jag själv har gjort i alla fall... Vi åt och åt och åt.
Efter en lång och mysig frukost beslöt vi oss för att ta oss ett dopp i poolen, vilket vi gjorde.

EFter det gick vi upp på övervånigen, vi båda kastade oss på sängen och bara blundade ett tag.


Justin & Hannah

Jag lutade mig över henne och kysste henne ömt på läpparna. Hon besvarade kyssen och vi kysstes länge. Det var perfekt.

Men när vi hörde dörrklockan gå igång suckade vi båda och jag sprang ner och öppna. Jag öppnade dörren beredd på att skrika på något galet fan eller någon jobbig hater, men där stod ingen mindre än Scooter.

"Hey, vad gör du här?" frågade jag honom och vi gjorde vårat handslag
"Jag är här för att hämta hem dig till LA" svarade han allvarligt.
"Varför?" frågde jag
"Har du verkligen glömt bort att du har en konsert imorgon i Los Angeles?" frågade han
"ops.." svade jag och log lite halvt.

Scooter suckade och sedan hälsade han på Hannah som dykt upp bakom mig. Hon hade på sig ett blått linne och ett par svarta jeans shorts. Hon följde med Scooter ut i köket och de började genast prata med varandra. Dom båda verkad tycka at det var jätte roligt att träffas igen.

Själv gick jag upp och drog på mig vanliga kläder istället för bad byxor. Fast, det fick bli shorts och ingen tröja. När jag kom ner igen satt Hannah i soffan och kollade på något på TV;n.

"Justin, skulle jag kunna få prata med dig?" hörde jag Scooter säga
"Visst" svarade jag och log emot honom



Vi gick ut på terassen och Scooter började genast att tjata och klaga på mig. Han är ibland den barnsligaste människa jag känner men ibland är han bara oberskrivligt för mycket vuxen.

"Justin, jag vet inte ifall du märkt med men... Hannah förändrar dig, dina fans vill i stort sett inte ha nått med dig att göra längre. Du använder dig inte ens utav twitter längre" sa han
"Det gör jag visste!" försvarade jag mig.
"Senaste gången du skrev en tweet var för två månader sedan när du var i North Carolina"
"Det är inte sant" svade jag
"Jo det är det..."

Jag kunde knappt tro det. Hade det verkligen varit två månader sedan jag skrev något på twitter? Herregud. Nu måste jag skärpa mig..!

Kommentera?

Kolla inlägget under och hjälp mig, snälla!!

Kommentera! :D

Kommentarer
Postat av: Johanna

mer mer :D

2011-06-02 @ 08:40:18
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Postat av: Stina

Jätte bra meeer

2011-06-02 @ 11:55:24
URL: http://novelljustin.blogg.se/
Postat av: elena

mer mer fortsätt

2011-06-02 @ 23:46:56
Postat av: feffe

jättebra! jag ska försöka hjälpa..

du kanske kan ha de i många olika miljöer och ställen som de har varit på riktigt :)

2011-06-03 @ 01:36:21
URL: http://starstories.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0