The way you make me feel - Chapter 37

Jag skakade på huvudet och reste mig sedan upp och sprang upp för trapporna. Jag kastade mig på sängen och började nu gråta hysteriskt. Mobilen lyste upp rummet och började ringa. Justin stod det på skärmen. Jag vägrade att svara så jag tröck på upptaget och sedan stängde jag av telefonen och somnade sedan gråtandes.



När jag vaknade nästa morgon drog jag på mig ett par svarta midje shorts och ett vitt linne med väldigt djupa armar. Sedan drog jag på mig min mammas gamla skor - sjukt fula - men dom var mammas. Sedan smög jag mig ut genom ytterdörren och började gå mot ett okänt håll. Jag orkade inte tänka klart.

Jag satt mig i solen på en bänke vid ett tågrels. Jag kollade mig omkring, jag såg två väg arbetare som stod och rökte. varför inte? Jag var ju ändå så olycklig för stunden. Jag gick fram till dom och dom kollade genast upp på mig.

"Hej," började jag försiktigt
"tjanare sötnos" sa en utav dom
"Jag skulle inte kunna få en cigg?"
"Visst stumpan" svarade dom och gav mig en cigarett

När dom tänt den åt mig började jag dra mig mot centrum. Jag gick förbi en tidnigs kiosk där det fanns fullt av skavller tidingingar men... mig på framsidan? Vad fan? Jag, Justin, Jaden och Jasmine var på fransidan utav ungefär alla tidningarna. Jag läste rubriken på en utav tidningarna "TRIANGEL DRAMA!" Jag röck åt mig tidningen och öppnade den på den sida där det började stå saker.

"Justin Bieber sågs kyssa Jasmine Villegas igår kväll på en gala, men tidingare samma dag sågs han tillsammans med en tjej, de höll handen, men tjejen sågs tidigare den dagen med Jaden Smith. Det var då Jaden sa att han umgicks med en kompis flickvän, kan det vara Justin han pratade om?"

Jag kunde inte bli att bli irriterad, varför var jag tvungen att bli indrgen i allt detta? Justin, Jaden och den där dumma Jasmine lurade in mig i kändis drama. 'den där tjejen' tack för den!

När jag stod och skrek på tidinigen inom mig ringde plötsligt min telefon. Jag kollade på skärmen, Justin. Lika bra att svara.

"Tack för den hurru" sa jag
"va?"
"Triangel drama? Jasmine?" sa jag
"Åh, du har kollat i tidningar?"
"Svårt att missa när dom finns överallt..."
"Det med Jasmine var inte jag! Och jag är ledsen för att jag drog in dig i allt detta"
"Skyll ifrån dig du. Inte ditt fel, jag hängde ju med dig i folksamlingen och bland paparazzis, precis som när jag hängde med Jaden"
"Förlåt Liz! Kan vi inte träffas och snacka?"

Jag svarade att de skulle säkert kunna funka om någon timme. Men innan jag ville träffa honom behövde jag tänka...



SLURP... Trött!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0