Chapter 16 - JONAS BROTHERS!

Jag saknar dig, och gissa vad? Jag kommer tillbaka till LA snart! Stod det. Jag blev verkligen glad när jag läste smset. Jag svarade; Verkligen? Jag saknar dig med!



1. Hannah meets the Jonas Brothers  2. Justin perfomance

När jag senare kom hem samma dag var inte mamma hemma som tur var. Jag gick direkt in på mitt rum och kastade mig på sängen. Det hade varit en jobbig dag men Caleb hade i stort sätt räddat den. De enda som egentligen kunde göra dagen i stort sett perfekt var ifall Justin skulle dyka upp.

Klockan var bara strax efter fyra sist jag kollade på klockan men jag måste ha somnat för jag vaknade med ett ryck när dörrklockan ringde. Vem kunde de vara? Hoppas ingen från skolan! Och hoppas verkligen inte att de var Keith. Jag masade mig ur sängen och gick mot dörren.

När jag öppnade dörren ser jag Justin stå där. Han hade visserligen skrivit i smset att han snart skulle komma till LA igen men redan idag? Jag kollade lite snabbt på klockan på väggen, halv 6. Sedan kollade jag tillbaka på Justin igen.

"Vad gör du här?" fick jag fram tillslut
"Tänkte fråga om du vill hänga med på röda mattan?"
"Jag? På röda mattan?" frågade jag häpet
"Ja du! Jag hoppas att du har något fint att dra på dig för vi ska på ett litet event"
"Vad ska jag göra där?"
"Moraliskt stöd för mig? Men ingen kan egentligen se oss tillsammans... vill inte att folk ska börja sprida ryckten, känns lite tidigt för det"

Jag bara nickade och log. Jag skulle få gå på röda mattan! WOW! Det trodde jag seriöst aldrig. Jag släppte in Justin och han följde mig in i mitt rum. Han kollade sig omkring sedan log han och sedan log han ännu mer.

Själv gick jag in i min garderob för att se ifall jag ägde något som jag kunde ta på mig. Vilket det verkade som om jag inte hade... Jag kollade bra länge innan jag hörde Justin säga att vi var tvungen att vara på röda mattan senast halv sju.

Det fick mig att bli allt mer panikslagen. Jag ville se bra ut. Visserligen skulle inte jag och Justin synas tillsammans vilket troligast betydde att ingen riktigt skulle se mig, men jag ville ändå se bra ut.

Tillslut hittade jag en blå klänning som jag tyckte funkade. Jag tog den under armen och gick ut ifrån min garderob och gick in på badrummet. Jag drog på mig klänningen och tog på mig skorna jag valt till. Sedan började jag fixa mitt hår, det fick ligga utsläppt med lite små lockar. Efter det var det dags för sminkningen.

Sedan gick jag ut till mitt rum där Justin satt och väntade på min säng. Han kollade på mig med stora ögon.

"Vad fin du är" sa han utan att ta blicken ifrån mig.

Innan vi gick tog jag på mig en del smycken för att sätta pricken över i;et. Sedan kollade jag mig i spegeln, det såg faktiskt ganska bra ut.


1&2. Hannahs outfit  3. Hannah meets Miley Cyrus

Vi gick tillsammans ut till bilen som stod och väntade på oss. Det var en helt vanlig snygg svart bil. Justin öppnade ena dörren och lät mig hoppa in först. Sedan hoppade han också in i bilen.

Chaffören började köra och inte långt efter var vi framme. Det var jätte mycke människor med kameror och jätte mycke folk. Det var verkligen jätte många kändisar där. Wow. Jag har aldrig sett så många samtidigt på så nära håll. Det kändes hel coolt alltså.

Justin klev ur bilen och det svärmade sig folk med kameror och mikrofoner runt honom. Jag väntade i bilen på att dom skulle försvinna innan jag klev ut. Jag ville verkligen inte ha någon som helt uppmärksamhet. För folk skulle undra vad jag gjorde här? Jag menar ingen visste liksom vem jag var.

Jag klev ut och alla männsikor sprang omkring som galna och det blixtrade överallt. Jag förstod nu varför de flesta kändisarna använder solglasögon även i mörkret. Det var galet som folk lät och skrek. Faktiskt en ganska rolig känsla att faktiskt gå PÅ den röda mattan och inte stå utanför stängslet och skrika, visserligen hade jag aldrig gjort det men ändå.

Efter att folk velat fotografera mig för att dom gillade mina kläder och när jag hälsat på så många jag kunde gick alla sedan in i den jätte stora "arenan" som hela alltet skulle vara i. Justin smög sig upp till mig och berättade vart jag skulle sitta. Vilket jag var ganska tacksam över. Även fast att jag hade en biljett kunde jag faktiskt inte hitta rätt. Tur att Justin fanns.

Justin sa att han skulle iväg en snabbis och jag satte mig i en utav sofforna som stod väldigt fint placerade och var den soffan som jag skulle sitta i. Jag kollade mig omkring och såg bara folk jag redan hälsat på. Efter ett tag kom Miley Cyrus upp till mig och sa hej. Jag vart ganska chockad. Men jag sa artigt hej tillbaka och frågade ifall vi kunde ta en bild tillsammans. Hon var väldigt gullig och sa att de gick väldigt bra.

Jag satte mig igen och Miley satte sig bredvid mig. Efter ett tag slocknade de starka lamporna och strålkastarna riktades emot scenen. Efter någon minut kom Justin ut på scenen. Han körde låten Baby och det var riktigt bra.

"Ey, Nick!" hörde jag Miley säga när låten var slut.

Jag vände mig om och såg NICK JONAS stå där! Oj... vad skulle jag ta mig till han kom hitåt. Kevin kom också. HELP MEE! Och efter bara ett tag stod alla tre Jonas Brothers framför mig. Nick, Kevin och Joe. Miley kramade om dom alla tre och sedan så presenterade hon mig för dom. Jag stod ganska mållös antar jag för dom log och sedan kramade dom om mig och hejade.

"Nick" sa Nick och sträckte fram handen
"Hannah" svarade jag med darrig röst och tog hans hand.

Efter att ha tagit en bild med dom kom Justin tillbaka och satte sig emellan mig och Miley. Miley och Justin snackade lite och jag inflikade i konversationen lite då och då.

Bästa kvällen någonsin! Justin var i LA även fast att de bara var för ikväll.. och jag hade fått träffa Jonas Brothers, tre killar som varit mina idoler ett bra tag! Kvällen kunde verkligen inte bli bättre!


Del 16

Vad tycks?

Kommentera?

Kommentarer
Postat av: Johanna

mer mer :D

2011-03-28 @ 06:45:10
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Postat av: Stina

Meeer meeer

2011-03-28 @ 17:04:33
URL: http://novelljustin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0