Chapter 4 - The Bowling Alley

KATIES PERSPEKTIV

Efter att Justin dragit drog även jag, Chaz och Ryan hem. Ryan till sig och jag och Chaz hem till Chaz. Det känns fortfarande inte riktigt rätt att säga hem än åt Barneys väldigt söta hus...


TIME FOR BOWLING

"Katie! Vi måste gå nu!" hörde jag Chaz skrika från nedre våningen. Jag himlade med ögonen och drog sedan på mig mina tygskor och gick sedan ner för trapporna för att Chaz skulle bli nöjd. Jag höll min iPhone i handen och väntade otåligt på att Christiana skulle ringa som hon lovat mig kvällen innan när vi pratat på sms.

"Nu ska vi ha kul!" Sa Chaz glatt och gick ut till bilen där Barney satt och väntade. Anledningen till att Barney var den som fick köra oss till bowling hallen var för att han inte litade på Chaz tillräckligt mycket för att köra efter att han kvaddat sin egen bil som nu var på lagning.

Barney släppte av oss utanför bowling hallen sa att vi skulle ringa när vi ville hem. Vi svarade inte på det och gick sedan in där vi mötte Ryan som tydligen tagit fel på tiden och varit här för en timme sedan. Jag kunde inte låta bli att röra mungiporna lite. Ryan flinade och kollade på mig. Jag tror han var glad för att jag log? Jag förstod mig fortfarande inte riktigt mig på dom här killarna än.

"Sorry att jag är sen" hörde jag en välbekant röst säga bakom mig. Både Chaz och Ryan hade lyst upp så jag förstod på mindre än en milisekund att det var Justin. Jag vände mig om och mötte hans blick. Han log och kollade flirtigt på mig - som han förövrigt gör med alla tjejer han stöter på - och sedan sa han hej. Jag log och svarade artigt hej tillbaka.

Vi började spela, killarna var riktigt bra och behandlade mig som om jag skulle suga, vilket fick mig att le. Jag fick köra sist och när det var min tur kollade dom på mig och frågade om jag ville ha hjälp. Jag log mot dem och sa att jag inte behövde någon hjälp. Sedan sköt jag iväg klotet och fick en strike. HAHAHA, där fick dom så dom teg.
Jag vände mig och och log mot tre häpna och chockade blickar. Jag kunde inte låta bli att skratta.

"WOW" fick dom fram i kör.

Rätt som det var kom det fram ett tio tal unga tjejer. Tjejer i min egen ålder. Dom flockade sig kring oss - troligast för att Justin var där - sedan började dom skrika och bad Justin signera deras armar och papper samt ta kort med dom, och allt de nu ville. Chaz och Ryan var också inbjudna att vara med på varenda bild. Själv stod jag bara och flinade som ett fån när jag sg deras uttråkade blickar. Jag kunde se direkt att de bara ville fortsätta med spelet.

Efter en halvtimme hade dom äntligen lyckat chasa bort alla tjejer och vi kunde fortsätta med spelet, vilket vi gjorde. När vi spelat klart kollade vi in resultaten, som jag anat var det Justin som vinnit, men han hade bara slagit mig med ett endaste litet poäng. Chaz hade kommit trea och Ryan sist. Chaz hade slagit Ryan med fyra poäng. Mellan mig och Chaz var det 57 poäng... Lite små kul faktiskt.

Vi skiljdes åt utanför bowling hallen. Jag och Chaz började gå mot sjön. Den låg inte sådär jätte långt bort från bowling hallen. Vi gick igenom skogen den bit som behövdes. Sedan satte vi oss på bänken som jag älskade så mycket.

"Katie.. Vill du prata så vet du att jag finns" sa han sedan och kollade allvarligt på mig.

Innan jag hann svara på det Chaz just sagt började Lily Allens låt 22 spela och jag kollade på min telefon, det var Christiana som ringde. Jag tröck på den gröna knappen och tog telefonen sedan till örat.

"Hej" sa jag och väntade på att Christiana skulle svara
"Hej Katie, hur är det?" frågade hon
"Allt är bra, har precis varit och bowlat med Chaz och hans kompisar" svarde jag och ett leende spred sig över min mun.
"Wow, var Justin där??" frågade hon ivrigt
"Haha, ja faktiskt" svarade jag

Efter att ha pratat med Chrissie - Christiana - ett tag så lade jag på luren och kollade på Chaz igen för att svara på det han sagt innan Chrissie hade ringt.

"Jag vet, jag vet bara inte var jag ska börja..." sa jag till honom och han nickade innan han öppnade munnen för att säga något.
"Jag vet att du saknar Kathleen och Toby men du kommer alltid att ha dem ikvar inom dig" sa han och kollde allvarligt på mig. Hade han just använt mina föräldrars förnamn? Kathleen och Toby... Mina föräldrars förnamn...

Efter en lång och smärtsam konversation med mycket tårar om mina föräldrar började vi gå tillbaka hem. När vi kom in kom Barney gående mot oss.

"Skulle inte ni ringa?" frågade han och såg orolig ut
"Jo... men vi ville gå" svarade Chaz och log lite snett

Barney suckade och sedan gick han iväg. Själv gick jag upp på mitt rum och gjorde mig iordning för att sova.

Jag vaknade på ett överdrivet bra humör. Jag gick ner och åt frukot sedan gick jag upp och dushade. Sedan fixade jag mig och efter det knackade jag på Chaz dörr. Han öppnade dörren och jag log mot honom.

"Ska vi dra och fiska?" frågade jag glatt
"Ja!" svarade han och log.

Barney var glad över att jag var på bra humör och det verkade Theresa också vara.
Jag och Chaz tävlade om vem som först kunde komma till sjön, vi sprang. Jag vann! När vi kom dit såg vi Justin och Ryan stå och fiska. Vi hälsade på dem sedan hade vi en underbar dag, vi fick även mycket fisk!

Vad tycks?!

Kommentera gärna :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0