The way you make me feel - Chapter 22

Jag reste mig upp och gick mot kanten för att kolla. Det var verkligen en vacker utsikt. Jag hörde hur Justin kom gående mot mig. Han la sin arm över mina axlar. Jag kollade på honom och han kysste mig. Passionerat. Jag svävar bland rosa fluffiga moln varje gång han kysser mig. När vi avlutat kyssen kollar han mig rätt in i ögonen.
"Liz, jag älskar dig" sa han sedan och gav mig en röd ros.
Jag stod stum ett tag med världens leende på mina läppar, och svarade.
"Jag älskar dig med" och sedan kysste jag honom.


1. Selena Gomez  2. Liz outfit  3. Justins outfit

Flyget landade på Atlantas flygplats. Klockan var runt 19. Jag väckte Justin som legat o sovit hela resan, den tråkmånsen. Vi fångade in våra väskor och åkte mot Justins hus. Han hade fråga ifall jag ville sova över eftersom att vi fått dela hotellrum med Scooter hela tiden vi var i England.

Scooters rum hade det vart nått fel på och hela hotellet var fullbokat så han fick en liten extra säng inställd i mitt och Justins rum. Resan hade varit helt underbar. Jag hade kommit ännu närmare Justin och hela hans crew. JAg och Justin hade verkligen öppnat oss för varandra. Han hade fått veta lite små detaljer om Jenny. Men inte allt... intee ännu.

I bilen satt Justin och sjöng på en av sina låtar och såg bara allmänt nöjd ut. Han hade en jacka som det var ett stort glittrande B på. Hur ego får man vara?
"Justin... hur stort ego har du egentligen?" frågade jag lite skämtsamt
"Ganska stort, dudå?" svrade han och jag kunde inte hålla mig för skratt.

Jag lutade mig mot bilfönstret och kollade ut. Det dugg regnade och var mörkt ute. Jag hörde hur Justin fick ett sms men jag orkade inte bry mig om hans sms.

JUSTINS PERSPEKTIV

*Pling*

Det var min mobil som plingade till. Jag tog upp den ur fickan och läste på displayen. Selena stod det. Jag öppnade smset och läste det;

*Gissa vart jag är?*

Va? Vad menade hon med det? Jag skrev ett svar och frågade vad hon mena och att jag inte kunde gissa. Hon svarade att hon satt i mitt rum... Shit... Liz kunde inte se henne! Mitt ex i mitt badrum. Inget vidare tecken... Jag bad henne ta med allt hon hade med sig in på mitt badrum, inklusive henne själv och sitta där med stängd dörr tills jag kom in dit. Fan... vad skulle Liz säga?

När vi kom in i hallen sprang jag direkt in på mitt rum och in på badrummet. Och där satt hon. Selena Gomez, min vackra ex flickvän. Jag låste dörren efter mig.

Vi stod bara och kollade på varandra ganska länge. Ingen av oss vågade säga något.
Plötsligt knackade det på dörren. Troligast Liz så hag höll för munnen på Selena och svarade.
"Ja?"
"Vad gör du?" det var Liz röst.
"Jag ska duscha" svarade jag
"Ehm.. Okej?" sa hon och sedan hörde jag hur hon gick iväg. Jag tröck igång vattnet och sedan kollade jag på Selena som satt sig ner på toalettlocket. Själv satte jag mig på badkarskanten.

"Selena, vad gör du här?"
"Jag... jag saknar dig. Men du tycks inte sakna mig...?"
"Klart jag saknar dig, men jag har gått vidare..."
"Justin..." började henne men jag avbröt henne genom att kyssa henne, och hon kysste mig tillbaka. Inga fyrvärkerier alls... Jag avslutade kyssen och tittade henne djupt i ögonen. Och sa att hon måste gå. Vi gick ut i mitt rum och smög ner för trapporna- Jag öppnade åt henne och hon gick.

Hade jag fortfarande känslor för Selena?


HAR JUSTIN KÄNSLOR FÖR SITT EX SELENA?
Vad tycker ni om det?

Jag skrev ett långt och bra chapter men det publicerades inte och försvann...

Men jag kunde i alla fall rätta till det lite grand...

Kommentera älskade läsare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0