The way you make me feel - Chapter 34

Jag la mig ner på sängen kollade klockan på väckarklockan på nattduksbordet och sedan somnade jag fast att klockan bara var sju på kvällen, jag hade inte ens ätit middag än.



Jag vaknade runt fem på morgonen av att telefonen ringde. Herregud... Vem kan vilja något fem på morgonen? Jag gnuggade mig i ögonen och kollade på displayen, Justin stod det. Vad kunde han vilja?
"Hallå?" svarade jag trött
"Jaden? är du seriös med mig nu Liz?"
"Va?"
"Hänger du med Jaden nu? Du anar inte hur många bilder de har kommit ut på er"
"Jag träffade honom igår och vi umgicks"
"Tss"
"Seriöst Justin, du ringer mig fem på morgonen och skäller ut mig för att jag hade en rolig gårdag?"
"Men... klockan är ju åtta"
"TIDSSKILLNAD JUSTIN, TIDSSKILLNAD!"
"Förlåt..."

Jag svarade inte på det sista han sa utan la bara på luren. Jag la telefonen på nattduksbordet igen och la kudden över huvudet. USCH! Nu var jag faktiskt riktigt less. Jag och Jaden hade ju bara umgåtts som vänner. Varför vart Justin sur över det?

Jag beslöt mig för att inte somna om utan istället ta en sväng runt LA på morgon tid. Jag drog på mig ett par mjukisbyxor och ett linne sedan knöt jag mina vita converse och drog på mig en lila hoodie. Jag smög nerför trapporna så att inte morfar skulle vakna, fanns ingen chans att mormor skulle vakan, jag lyckades ta mig nerför trapporna och ut ur huset utan att nån vaknade.

Det var ganska dött ute. Jag började gå åt de håll som Jaden bodde åt. Jag svängde av innan jag ens var i närheten av Jadens hus. Klockan var nu sex på morgonen. Folk hade börjat vakna till liv. Bilar började köra omkring och folk rastaade sina hundar.

Jag gick omkring ett tag innan det ringde igen, Justin.
"Vad?" sa jag lite små surt
"Förlåt ifall jag väckte dig igen, men varför var du med Jaden?"
"Jag sprang på honom i centrum, okej?"
"Okej... men.."

Mer hann han inte säga fören jag la på igen. Jag var riktigt less på att han ringde så tidigt.

Istället för att dra mig hem när klockan började närma sig nio fortsatte jag min resa geonom LA. Jag gick förbi en massa inspelnings studios. Rätt häftigt. Jag klickade mig iväg bort mot stranden, där jag satte mig och bara tog det lugnt. Jag lyssnade till havets vågor.

Folk började strömma in på stranden och jag kände inte riktigt för att sitta kvar. När jag reste mig upp ringde morfar.
"Hallå?" svarde jag
"Vart är du Liz?"
"ute och springer"
"Aha"

Prefekt lögn. Ute och springer. Jag hade ju mjukis kläder. Fan också... Jag måste springa hem nu så att dom tror att jag har sprungit. Jag tog sats och började springa dom få kilometer som var hem till mormor och morfar. 

När jag kom in hade dom gjort iordning frukost, bacon, pannkakor med sirap, omelett och massa annat gott. Mums, sa jag innana jag slog mig ner till bords för att börja äta. 


Kort del. Men jag vet inte riktigt vad som ska hända... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0