The way you make me feel - Chapter 30

När vi klev ur hissen gick Justin mot hotellrum 2410. Han öppnade dörren och tände lampan. Han höll fortfarande i min hand när lamporna tändes kunde jag se den otroligt vackra och stora hotellsviten...



Jag kunde inte sluta gapa. När Justin såg att jag gapa började han skratta och tog sina fingertoppar under min haka och tröck lite lätt uppåt så att min mun stängdes. Han fortsatte att små skratta lite grand. Jag kunde inte heller låta bli att börja skratta. Justins skratt var verkligen smittsamt.

Jag började gå runt lite grand och bara kolla runt lite. När jag kom in i det vardagsrums liknande rummet såg jag att de stod en hel massa goda saker på bordet. Det som lockade mig var definitivt jordgubbarna. Jag slog mig ner i den mjuka vita soffan, Justin kom och satte sig bredvid mig. Han tog upp en jordgubbe och bad mig öppna munnen. Jag gjorde lydigt som han sa och öppnade munnen.

När vi vräkt i oss allt gott som stod på bordet kom Justin närmare mig och lade armen om mig. Jag lutade mig mot honom och kollade försiktigt upp på honom. Justin böjde ner sitt huvud lite och kysste mig mjukt och passionerat.

Kyssarna gick över till hångel. Justin lyfte upp mig och bar mig iväg till sängen...


Fortsätter imorgon. Är trött nu
Godnatt älskade läsare!


Kommentarer
Postat av: Stina

meer om du orkar haha :)<3

2011-03-07 @ 16:36:15
URL: http://novelljustin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0