The way you make me feel - Chapter 29

När jag öppna dörren såg jag att halva mitt rum låg i kartonger, jag glömde helt bort att jag skulle ringa Justin. Istället satte jag mig ner på golvet och kände hur tårarna började rinna ner för mina kinder.


(hitta ingen bild som passa... men denna bild är ju ganska gullig!)

Tårarna tog aldrig slut, dom bara forsade nerför mina kinder. Jag måste ha gråtit i två timmar. När jag tillslut kom på att jag skulle ringa Justin och brätta. Men bara tanken på att pappa faktiskt hade börjat packa åt mig till och med fick mig att gråta.

När jag samlat mig tillräckligt mycke för att lyckas ringa Justin.
"Hallå?" hörde jag hans röst säga i andra änden.
"Hej, de är Liz"
"Hej baby, vad händer?"
Jag suckade djupt och sedan samlade jag mod och började långsamt att berätta om vad pappa hade sagt. Justin satt tyst länge innan han tillslut fick fram sex ord, dom sex ord jag minst anade att han skulle säga.
"Jag har en överraskning till dig"

Jag kunde faktiskt inte låta bli att le när han sa dom orden. Han sa att han skulle komma och hämta mig runt halv åtta och att jag skulle ha nått fint på mig. Sedan la vi på. Jag kollade på klockan, halv sju. Jag reste mig upp och öppnade garderoben. Jag tog på mig en enkel men fin outfit.



Det fick alltså bli en t-shirt tunka med ett smycke hängande, strumpbyxor med ett mönster, en skinnjack liknande jacka, ett par skor med klackar ett armband solglasögon och en svart väska. Jag kollade mig i spegeln och fixade till sminket lite. Håret kammade jag och sedan satte jag upp det i en hästsvans.

Halv åtta percis tutade Justin utanför. Jag sprang ner för trapporna och skulle precis öppna dörren när pappa stoppade mig. 
"Vart tror du att du är påväg?" frågade han
"jag ska ut med Justin" sa jag spydigt mot honom
"Jag skulle inte tro det" sa han och lät irriterad
"Jag måste väl få säga hejdå till honom eftersom att du skickar iväg mig, eller?"

Pappa hade inget att mot argumera med så han lät mig gå. När jag öpppnade dörren ser jag Justins bil och Justin sitta i den. Jag öppnade dörren till passagerar sätet och sätter mig. När jag stängt bildörren kollar jag upp på Justin som lutar sig mot mig och kysste mig. Jag besvarade kyssen, när vi avslutat kyssen spände jag fast säkerhetsbälltet och Justin körde iväg. 

Han parkerade utanför en flott restaurang och hopppade ur bilen. Innan jag hunnit reagera var han vid bildörren på min sida och öppnade den åt mig. Jag klev ur bilen. Jag tog tag i hans han och vi gick in i restaurangen. En servitris visade oss till vårat bord som var en anging avlägset så att vi inte skulle bli störda.

Vi fick våran mat och vi åt medans vi skrattade och bara hade en underbar tid. När vi åkte därifrån åkte inte Justin hem till mig eller honom. Han åkte till ett fem stjärnit hotell. Vi gick hand i hand till receptionen. Justin sa nått jag faktiskt inte kunde höra även fast att jag stod alldeles brevid honom. Tanten i receptionen nickade och gav honom en hotellrums nyckel. Vi gick in i hissen och Justin tryckte på knappen de stod 24 på. Det var våningen högst upp.

När vi klev ur hissen gick Justin mot hotellrum 2410. Han öppnade dörren och tände lampan. Han höll fortfarande i min hand när lamporna tändes kunde jag se den otroligt vackra och stora hotellsviten...


Tänkte skriva ett till tror jag.
Jag tror att jag börjar få tillbaka skriv lusten nu ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0