Chapter 22 - Never Say Never, Premiere

Jag kunde höra hur Caleb och mamma bråkade i vardagsrummet. Jag kastade mig på sängen och kvävde ett skrik. Varför skulle det alltid vara såhär?


1. Hannahs outfit  2. Justins outfit

Fredag och det var fortfarande fya timmar kvar tills skolan slutade så jag drog på mig ett par guld/grå glittriga byxor en svart polotröja med en rosett kängst ner och tog sedan på mig ett par klackskor med öppen tå. Sedan tog jag en liten väska där jag la ner min mobil, lite pengar och mina nycklar. Jag la till håret och sminkade mig och sedan gick jag.

Verken Caleb eller mamma märkte att jag gick. Dom bråkade fortfarande med varandra. Jag ringde DD och sa att jag var påväg till skolan. Han skrattade bara och sa att han kunde komma och hämta mig eftersom att han hade lunch nu. Och jag tackade ju inte direkt nej till de i dom 11 centimeters klackarna jag hade på mig.

Efter bara några minuter kom DD och jag hoppade in i hans bil. DD kollade på mig och log. Han ville nog bra gärna kommentera mina skor men han lät bli. Jag kunde faktiskt inte hålla mig för skratt länge.

"DD, HAHAHAHAHAHHA ville du nått eller?" sa jag medans jag skrattade. Han såg SÅÅ rolig ut.
"Va? Nej" svarade han och log.

Vi åkte sedan vidare till skolan och gick tillsammans in i skol byggnaden. Christy såg mig men hon vände sig bara om och gick när jag kollade tillbaka på henne. Keith kollade på mig och gapade. Vilket skrämde mig. Nästa lektion skulle vara matte så jag tog mina matte böcker ur skåpet och gick till matte salen.

När jag satt mig pep min mobil till. Det var från Justin; Hej, hoppas du inte har några frdags planer. För jag har planer för dig! Jag kollade på smset och undrade vad han menade så jag svarade; Okej, vad ska jag göra? :o Sedan la jag ner mobilen och började räkna i matteboken. Men efter bara några sekunder fick jag svar av Justin. Han skrev; Det får du se. Jag har till och med fixat en klänning åt dig! Jag kunde inte låta bli att gapa när jag läste smset.

"Miss Cooper, händer ngot du vill dela med resten av klassen in den där?" frågade Mrs Applewood
"Ehm, nej Mrs Appelwood" svarade jag och la ner mobilen i väskan igen.

Mrs Appelwood verkade nöjd med mitt svar för hon fortsatte inte att tjata på mig. Justin hade fixat en klänning åt mig? Vad var det som stod på nu då...

Jag hörde hur Mandy, Karen och Gretchen pratade om Justin Bieber. Jag hörde inte riktigt vad det var dom sa men dom nämde Never Say Never en miljon gånger. Jag visste inte riktigt vad dom menade men dom sa också att dom skulle gå dit och se honom? Vad menade dom? Se honom? Han hade ju planer för mig eller?

Jag kunde verkligen inte förstå. När lektionen var slut hörde jag hur Mandy, Karen och Gretchen gick fram och pratade om vilka kläder de skulle ha för att Justin skulle se dom med Christy, Meg, Alex, Katlyn och Emma. Vad i hela friden var det dom snackade om?

Jag var tvungen att skicka iväg ett sms till Justin; Justin vad är det vi ska göra egentligen? Tjejerna i min skola pratar om hur dom ska få dig att se dom ikväll? Vad menar dom????? När jag skickat iväg det så gick jag till mitt skåp och tog fram mina fysik böcker och gick mot DDs skåp där han stod.

DD log mot mig och började små skratta. Vad var det för fel på honom idag?

"Vad är det med dig egentligen?" frågade jag honom
"Inget" sa han och knep ihop munnen, han dolde nått.

Jag låssades som om jag trodde honom. Lika bra det. Sedan gick vi åt olika håll eftersom att han skulle ha biologi och jag fysik. Jag gick in i fysik salen och satte mig bredvid Johnny. Johnny och jag jobbade bra tillsammans.

"Hej" sa jag och log
"Hej" log han

Vi jobbade på bra och fysiken flög iväg. Dags för franska. JAAAAAAA! Jag gillar verkligen inte franska. Det är så svårt. Men jag tog mina franska böcker och drog mig mot franska salen. Där inne möttes jag av doften av croissanter. Undra om vi skulle få choklad croisanter idag?

"Alors, maintenant, nous commençons" sa Mrs Chandler, eller hon ville bli kallade Madame, Mme Chandler.

Alla satte sig till rätta och Mrs Chandler började lektionen.

"Bonjoure misami, ca va?" sa hon
"Bonjoure Madame, ca va bien merci evo?" svarade klassen i kör.

Sedan var franska lektionen igång. Vi jobbade faktiskt riktigt bra. Efter franskan fick jag reda på att min engelska var inställd så jag kunde gå hem. Tur att DD hade engelska med mig. Vi gick till hans bil och sedan åkte vi hem till mig. Eller DD släppte av mig hemma hos mig.

När jag kom in i hallen hörde jag mamma ropa på mig ifrån köket. Jag drog mig sakta in mot köket och såg henne sitta vid köksbordet. Jag satte mig mittemot henne och kollade på henne.

"Fölåt så hemskt mycket Hannah!" sa hon
"Det är lugnt mamma" svarade jag och reste mig upp för att krama henne.

Jag berättade för mamma om Justin och att vi skulle göra något ikväll vilket fick henne att bli riktigt nyfiken. Mamma berättade också att hon tyvärr skulle jobba sent ikväll men efter de skulle hon ha en veckas semester.

Efter ett tag när vi pratat och skrattat var hon tvungen att gå. Så när hon gått gick jag in i mitt rum och tog en dusch. När jag kommit ut ur duschen drog jag på mig mjukiskläder och torkade håret. Sedan plingade det på dörren.

Jag gick och öppnade dörren och in kom Justin med ett helt gäng människor efter sig. Alltså... Det var typ tio stycken? Vad hände. Justin tog tag i min arm och vi gick till köket. Han hade på sig en blå jackig sak, en svart t-shirt med ett märke och ett par gråa jenas.

Han satte sig vid köksbordet och bad mig sitta bredvid honom.

"Så... Människorna som är här ska fixa dig, jag kommer inte vara här men tro mig vi kommer ses ikväll" sa han och sedan gick han.

Jag följde efter honom ut i hallen och han kysste mig innan han gick. Jag stod bara och kollade på dörren, Justin hade lämnat mig med 10 helt främmnade människor i min lägenhet.

"Miss Cooper?" hörde jag en mans röst säga
"Ja?" frågade jag
"Jag heter Ryan Good, kom"

Han visade mig in i mitt rum som helt plötsligt såg ut som en louge. Det fanns en svart klänning påse händande på en ställning och en sko kartong under. Herregud... Vad höll Justin på med?

Två kvinnor bad mig sätta mig på en stol sedan började den ena kleta på foundation i mitt ansikte. Sedan började den andra pudra mitt ansikte. Herregud... Vad höll dom på med. Dom bad mig blunda och så vidare tills dom tillslut var klar med att kleta på saker i mitt ansikte. Jag öppnade ögonen och kollade på mig själv i spegln. Oj. Sedan kom det några nya männsikor och började fixa mitt hår.

Dom lockade det och la det 'perfekt'. Dom sa att jag såg fantsktisk ut. Sedan gav dom mig den svarta klännings påsen och skolådan. Jag gick in i min garderob och öppnade klännings påsen. I den var en jätte fin lila klänning. Jag tog av mig mina mjukiskläder och drog på mig den lila klänningen. Den satt perfekt. Sedan öppnade jag skolådan. Där låg ett par glittriga skor som var så otroligt vackra. Jag drog på mig dom och speglade mig ett tag.

Jag såg faktiskt bra ut. Undra vad det var som vi skulle göra? Jag öpnnade garderobs dörren och på rad stod alla som hjälpt till att fia mig och kollade på mig. Dom öppnade alla munnarna när dom såg mig.

"Wow, Hannah du ser faktastisk ut" sa han som presenterar sig som Ryan Good.

Jag log till svar och sedan sa dom något om att bilen skulle komma klockan sju. Jag kollade på klockan på sängbordet. Tio i sju. Dom samlade ihop sina saker och gick.

Hur hade dom kunnat veta min storlek i kläder och skor. Jag hade ju inte sagt nått till Justin om det? Den enda förutom jag som visste min sko och klädstorlek var DD. Såklart... DD. Den helmighetsfulla lilla tönten! Han visste nog till och med vart jag skulle.

Tre minuter i sju gick jag ner till bilen som stod utanför. Det var en man som stod utanför och öppnade dörren till baksätet så att jag kunde kliva in i den svarta bilen.

Efter en stunds biltur stannade chaffören bilen och sa att vi var framme. Det var någon som öppnade bil dörren utifrån åt mig och jag klev ut. När jag såg mig omkring insåg jag att jag stod på en lila matta och det stod "Justin Bieber: Never say Never" överallt. Jag fattade nu vart jag var och vad alla i skolan pratat om. Justin hade tydligen gjort en dokumentär, de hade han ju berättat. Never say Never... Såklart att jag inte tänkte på det tidigare.


Hannah på lila mattan

Jag gick ut på mattans center och folk började fota som galningar. Folk skrek och det var galet. Folk kände igen mig från det dära eventet som hade varit som Justin tagit med mig på tidigare. Folk ville intervjua mig och det kändes magiskt.

"Hur känner du Justin?" frågade en kvinna
"Vi träffades för ett tag sedan, vi har blivigt riktigt bra kompisar"
"Så du är inte en ny flickvän då?" frågade hon sedan.

Frågan fick mig att stelna till lite grand. Igår hade vi ju faktiskt officiellt blivit tillsammans i smyg eftersom att Justin inte ville berätta för sina fans än. Kunde jag ljuga? Klart jag kunde.

"Nej, vi är bara kompisar" svarade jag och log mot kvinnan

Folk ville ta bilder på mig och alla visste vad jag hette. Folk skrek "HANNAH!" nästan hela tiden. Jag blev helt sjukt hyper när dom skrek mitt namn. Jag kollade ut över alla blixtrar och tyckte mig skymta Christy och company försöka tränga sig fram.

Jag kunde inte annat än att små le för mig själv. Jag gick och posade lite till. Sedan kom Justin. Han var snyggt uppklädd och log det dära underbara leendet. Det var jätte många som blv galna.

Själv sprang jag på Miley Cyrus som så vänligt log emot mig och vi började små prata.

"Så, du och Justin är tillsammans eller hur?" frågade hon och blinkade "Jag lovar, jag ska inte berätta för någon" lade hon sedan till.

Jag log och sedan kände jag att jag blev röd om kinderna.

"Åh, ni är tillsammans" sa hon och log

Jag hade inte förmågan att svara. Jag märkte hur någon kom upp bakom oss. Det var Justin. Han log och sa att det var dags att gå in och se filmen. När vi kom in i byggnaden räckte han mig ett par lila 3D-glasögon.

Vi gick tillsammans in i biosalongen och sedan satte vi oss. Justin satt bredvid mig. Han tog min hand och efter ett tag släcktes lamporna. Justin kysste min hand och höll den hårt i sin egen.

Filmen var riktigt bra, och sorlglig. Efter filmen var det lite snack på mattan igen om vad vi tyckte och så vidare. Sedan drog vi till någon slags efter fest.

Känslan var fantastisk. På efter festen kryllade det av folk som jag aldrig i mitt liv sätt förut. Jag hängde mest med Justin och små pratade med Miley. Jag fick till och med hennes nummer.

Efter festen vart jag hem skjutsad och somnade snabbt när jag la mig ner i sängen. Fötterna värkte men vad gjorde det? Jag hade haft en faktastisk dag!



Vad tyckte ni???

Kommentera?

Kommentarer
Postat av: Johanna

mer mer :D

2011-03-31 @ 20:15:00
URL: http://johannaviveca.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0