Chapter 1 - Meet Me And You

Information;

Hannah är en normal 16 åring som bor i Los Angeles med sin mamma, hennes bror är 24 och bor inte med henne och mamman längre. Hennes pappa lämnade dom när hon var fyra. Hennes mamma kämpar verkligen för att få allt att gå runt, eftersom att hon gillar att skämma bort sig själv glömmer hon bort att hennes dotter också behöver kläder och så. Hon är en normal tjej med en neutral stil. Hon är inte populär i skolan, alla gillar henne och vet vem hon är, men hon finner inget intresse i någon på hennes skola. Den närmasta person hon kan kalla vän är en kille som heter DD - Dan Dunkan.


(Jag kommer använda Selena Gomez som hennes utseende. Alltså en Selena Gomez existerar inte i världen av denna berättelse eftersom att hon kommer vara Hannah. Man kan säga att Selena Gomez spelar Hannah. Bilder på Justin och Selena kommer alltså föreställa Hannah och Justin, samt bilder på Selena kommer föreställa Hannah.)
 



Hannah i skolan

Jag drog på mig mig en enkel klädsel för att gå till skolan. Skolan låg ungefär 10 minuter gångsavtånd från min och mammas 'lyxiga' lägenhet. En väl renuverad lägenhet fick vi för mina college pengar. Underbart.

Jag drog på mig jackan och sedan stack jag iväg till skolan. Skolan bestod av dom riktigt populära, dom som var mindre populära, dom som ville vara populära, dom som bara sportade och dom som inte visste vad dom ville, och jag. Jag har min egen kategori eftersom att jag vet vad jag vill och bryr mig inte om vad folk tycker + att jag inte har speciellt många vänner.

Men istället för att skaffa vänner ängnar jag mig med att göra saker jag tycker om. Som att hjälpa till att ge mat till de hemlösa, sjunga för barnen som är hemlösa. Välgörenhet är verkligen mitt brinnande intresse. Någon dag ska jag åka till andra sidan jorden och hjälpa andra. Jobba för att fler människor ska 'go green' få allt fler människor hemlösa.

"Ey Hannah!" skrek Keith mot efter mig i skolkorridoren
"Ah?" sa jag samtidigt som jag vände mig om för att kolla på honom.
"Du måste hjälpa mig med allt inför skolbalen" sa han och sedan stck han.

Keith, skolans populäraste kille, alla vill ha honom, dock så är han tillsammans med Christy. Christy är skolans populäraste tjej. Skolans drottning, balens drottning. Balen som jag varje år hjälper till att fixa, tillsammans med Keith. Missförstå mig inte nu. Jag har inga känslor för Keith jag tycker han är snygg, visst, men jag tror att jag kan hitta någon bättre än honom.

Jag gick in på Mrs Kanes lektion, en lektion jag hade med ungefär alla som jag ogillade på denna skola. Det fanns en ganska schysst person inne i Mrs Kanes klassrum - DD - han är liksom annorlunda. Det närmasta jag kan kalla vän är DD. Han är riktigt snäll en han bryr sig för mycket om vad andra tycker, men fortfarande den enda jag kan kalla vän.

"Hannah" skrek DD och vinkade för fullt för att jag skulle komma och sätta mig brevid honom.

Jag log och gick och satte mig brevid honom. Historia. Bänken brevid DD var en bänk väldigt långt fram. Inte en favorit men jag kunde ju inte säga nej till DD.

Anledningen till att jag inte vill ha några vänner är för att jag fortfarande inte kommit över Emily, hon var min bästavän och flyttade när vi var nio ungefär. Hon brukar komma och hälsa på lite då och då men inte speciellt ofta.

"HAN KOMMER TILL LA IMORGON!" Kom Karen skrikande
"Vem kommer?" frågade mrs Kane
"Justin Bieber såklart, mrs Kane" svarade hon väldigt ivringt

Justin Bieber, the new 'it thing'. Han såg väl bra ut och så, under en sommar hade han fångat alla tjejer på denna skolas intresse. Tydligen skulle han komma till LA imorgon. Troligast skulle han hänga med sina kändis polare och ha en konsert och sedan skita i allt och sticka iväg igen. Typiskt kända typer. Okej, man ska kanske inte vara så fördomsfull men han verkar alldeles för perfekt för att vara liksom 'the real deal' om ni fattar vad jag menar.

Personligen är jag inget fan. Jonas Brothers och Jesse McCartney - okej. Men Justin Bieber - nja. Han är ju verkligen inte dåliga. Bra det att han är liksom så himla populär just nu. Jag började inte gilla Jonas Brothers fören dom var liksom 'ute'. Men Jesse McCartney har jag liksom alltid gillat.

"Nåja, gå och sätt dig nu Karen. Jag vill inte höra något om Justin Beaver något mer under denna lektion, uppfattat?" sa mrs Kane
"Visst mrs Kane, men det är Bieber inte Beaver" sa Karen och fick hela klassen att skratta.

Mrs Kane var lite röd om kinderna men hon började snabbt lektionen. Skoldagen flöt på som vanligt. Efter skolan gick jag hem för att finna mig själv ensam hemma, som vanligt då. På köksbordet stod det en lapp,
Kommer hem sent. Lämnade lite pengar. Kram Mamma. Såklart. Mamma jobbade antingen jämt eller var ute med sina vänner, och varje gång fick jag ringa Caleb om jag behövde hjälp med nått. Caleb min äldre bror, han är 24 och bor tyvärr inte hemma längre. Men han är i alla fall kvar i LA.

Jag bänkade mig framför TV;n och zappade runt tills jag kände hur min mage började kurra. Så jag bestämde mig för att gå ner till affären för att fixa nått att äta. Jag drog på mig ett par enkla tygskor och sedan sprang jag ner för trapporna istället för att ta hissen. Medans jag gick mot affären trallade jag högt för mig själv. Rätt som det var gick jag rätt in i någon oh ramlade.

"Se dig för" fick jag ur mig medans försökte ta mig upp
"Oj förlåt" hörde jag en kille säga samtidigt som han sträckte ut sin hand för att hjälpa mig upp.

Jag kollade upp på pojken och såg att det var ingen mindre än Justin Bieber. Nu var jag även irriterad på honom.

"Du skulle inte komma till LA fören imorgon" muttrade jag när jag kommit upp på fötterna igen.
"Förlåt för att jag kom en dag tidigare" skrattade han
"HA-HA, nu tyckte du att du var rolig eller hur?" sa jag lite sarkastiskt

Han vart alldeles tyst och fick bara fram ett litet gap. Han var nog inte van vid att tjejer nobbade honom som jag precis gjort. Han stängde munnen och hans ögon smalnade. Det såg ungefär ut som om han skulle börja gråta.

"Förlåt..." fick han fram tillslut
"Ska du be om ursäkt hela dagen, eller få jag gå in och händla nu?" frågade jag
"Eh, ehm. Jag ska inte hindra dig. Men du, vad heter du?"
"Hannah" sa jag och började gå, jag kände hur han stirrade på mig när jag gick.

Det hade stått två män vid hans sida, en mörkhyad och en ljushyad. Livvakter? Aja. Sluta fundera på det nu Hannah. Jag tog vad jag skulle ha i affären och gick till kassan för att betala. Sedan gick jag ut från affären och började vandra hemåt.


Första delen!
Vad tycks? Kommentera!

Ska fixa nån form av ny design nu också.

Kommentarer
Postat av: Johanna

mer mer :D

nobba inte justin bieber (a)

2011-03-11 @ 22:33:59
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Postat av: Stina

Meeer Meeeer

2011-03-11 @ 23:39:58
URL: http://novelljustin.blogg.se/
Postat av: rebeccadahlin

fin blogg! :)

2011-03-11 @ 23:51:43
URL: http://pitchtjejen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0